Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kikulko, čárky za den určitě zesílit nemusí… Testy nejsou ani konstruované na to, aby zaznamenávaly kvantitu (množství HCG). Tak se zbytečně nestresuj a odpočívej.
Kikulka: supeeer!§gratuluju
..HCG by melo stoupak kazdej treti den nekolikanasobne nebo tak nejak takze je lepsi delat test ob den..ja delala ob den a silila carka..jen si delej stejnej druh testu..drzim paleky at je vse ok
Martanka: to me moc mrzi..me se stalo neco podobneho v kvetnu..dostala jsem menstruaci na den presne a tak jsem ani nedelal testik..bylo to druhy mesic snazeni tak jsem to jeste brala s klidem a 4 dny po skonceni ms jsem zacla krvacet a udelal si test a byly tam // a v nemocnici mi rekli ze sjem v 5tt ale bohuzel druhy den rano mi rekli ze je to spatne a ze musim na revizi..rika se ael ze pokud se ti stane co se ti stalo tak vetsinou se hodne brzy zadari..tak drzim palecky
vsem ostatnim gratuluju ke //
já jdu zítra na kontrolu k Dr. a to uz budu presne 8tt a melo by tma byt
..tak se strasne bojim..ach jooo..kdyz jsem byla u Dr. poseldne tak jsem se uklidnila ale cim vic se blizi kontrola tim vic jsem nervozni:(
Ahoj holky. tak jak se mate? doufam ze jste si pekne uzili vanoce
co jste dostali pěkného? doufám že krásné 2 čárky
ja dostala kurz břišních tanců
ale bojim se tam jit sama ze tam nikoho neznam a nikdy sem na zadny kurz nechodila. aaaa ![]()
Ahoj holky ![]()
tak se mi povedlo na chvilku nahodit internet, abych se na Vás koukla
jak se máte?
Já si dělala dneska ráno testík a pořád // a krásně sílí
byla jsem trochu nervozní, tak jsem si musela udělat ještě jeden včera večer
ale dobrý, posílám fotečku a v pondělí se asi objednám k dr, aby mi řekl jak to vypadá ![]()
Alice, tak držím palečky, ať je na kontrole všechno v pořádku a pak nám dej vědět ![]()
A co jinak nového holky? ![]()
juchuuu kikulko to vypada dobre
drzim palce k doktorovi at ma same dobre zpravy ![]()
Kikulkko držím palečky já jdu k lékaři v ponděli tak už jsem trochu nervozní ![]()
Tak u doktorky jsem byla dneska. Čekala jsem, že mě pošle na krevní testy či ultrazvuk a nic. Jen mě prohmátla a říkala, že by to tak tipla na 5tt a ať se zaregistruju u jiného lékaře v místě bydliště, páč jsem se přestěhovala.., tak teď vymešlím, ke komu půjdu…
Kikulko supeeer,gratuluju, uz se tesim az se pridas k nam do srpnatek, nebo ti to vychazi uz na zari? ![]()
ahojky holky
kikulka no krasa..to vypada dobre!!! ![]()
no jinak holky u doktora vse vporadku..uz bylo i srdicko a vse je ok..poprosila jem ho o neschopenku kterou mi nabizel uz minule ale kvuli tomu ze jsem jeste enmela podepsanou smlouvu tka jem ji jeste odmitla no a pak jsem ji jela dat do prace a to bylo neco to am povim,…narazila jsem tam na sefovou takze jsem to nedala vedouci recepce ale primo nasi sefovy a ta vyvadela az me pekne nakrkla..zacla mektat ze to je katastrofa a ze to je podraz atd tak segra se me zastala a rika no a na me to podraz nebyl kdyz jste mi po tom co jsem vam oznamila ze jsem tehtona rekli ze mi neprodlouzite smlouvu a ze budu v tezky situaci??no a ja ji rikam ze prce nebudu na podpore a pak bez matersky a ze je jendo jeslti odejdu ted marodit nebo ted odejdu tim ze mi skoncila smlouva..no a pak jeste rikala ze to se bude jeste resit!! a ze mohli prijmout nekoho jinyho kdybybch nepodepsala smlouvu.....tak toa mi hla zluci..to uz jsem jen dodala ze resit to muzou ale ze nic nevyresi:DD a prijsmout ted nekoho za me snad taky muzou..no a pak uz jsem radsi sla..ty jova to vam povim to jsou takovy mrchy..jsem rada ze jsem je tam nastvala za to chovani jaky maj a uz se tim nebudu vic stresovat
Ahoj holky, nikdy bych nevěřila, kolik radosti, nebo zklamání může přinést něco tak malinkého, jako těhotenský test
Připadám si, v porovnání s vámi, jak nějaký atyp
Před MS mi testy vždycky vycházely negativně, stejně tak i tenhle měsíc, na Štědrý den se měla potvůrka dostavit..přišlo lehké krvácení, asi dvoudenní. V neděli test, negativní. Do toho viróza jak blázen. Tohle úterý, asi kolem deváté hodiny večer jsem si ten test udělala znovu. Dvě čárky jak vyšité, žádní duchové, náznaky..prostě tam BYLY
Nejde mi to skoro do hlavy, ale věřte mi, že jsem bulela jak malá, když jsem je tam viděla. Tak snad doktor to mé štěstíčko potvrdí.
Přeju vám všem vše nej do nového roku a držím palce!! Jo a omlouvám se za ten román ![]()
zdravím všechny těhulky a snažilky. Dneska mě šíleně bolelo na pravé straně. Jsem 16 DC, tak nevím, jestli to byla ovulka…
Kikulko: krásné testíky. Přeju a závidím ![]()
Alice: to jsou věci, jak může být někdo tak ubohý a tohle si dovolit… Dobře že jsi doma.
xreni píše:
Kikulko supeeer,gratuluju, uz se tesim az se pridas k nam do srpnatek, nebo ti to vychazi uz na zari?
Mě už to vychází na září
zrovna na den mých narozenin, tak to bude nejkrásnější dáreček ![]()
**Všem moc děkuju za podporu holky
jsem ráda, že Vás tady mám a můžu si s Váma o všem popovídat
**
Ahoj holky, gratuluju k //
![]()
já jsem včera byla u dr - miminko bylo krásně vidět a
taky, tak jsem ráda!
jdu kouknout po srpňátkách
![]()
Ahojky holky!!
Kikulko, teda krásně sílí nádhera moc Ti gratuluji a tiše závidím
![]()
Já stále nic
,bříško pobolívá,prsa taky,mám stejné příznaky jak minulý měsíc,tak nějak ještě doufám ,že prostě mě se // ukáží vždy až po zpoždění!!!!!!
Docela mě potěšila Lencaplenca,jak psala o těch svých opožděných // ale nakonec je našla
hrozně mi to dodalo naděje !!!!!
Lencaplenca, mooooc Ti gratuluji ke // ![]()
AliceP, gratuluji k
a hlavně už žádný stres!!!