Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Holky,
Chci se zeptat, je tohle pozitivni test, kdyz je ta druha testovaci carka svetlejsi nez ta kontrolni?
Uz 9 dni meskam ms a je mi divne..
@zudina Tak ta čárka nemůže mít stejnou barvu, když testuje něco jinýho, ne?
Je to krásně pozitivní, co víc by jsi chtěla? ![]()
Holky diky, jsem z toho paf. Kdy je asi nejlepe jit na gynekologii? Mam jeste pockat?
Mám stejný dotaz holky?
V koupelně máme horší světlo ve skutečnosti mi přijde čárka trochu tmavší.
Příspěvek upraven 12.03.16 v 09:23
@zudina píše:
Ahoj Holky,Chci se zeptat, je tohle pozitivni test, kdyz je ta druha testovaci carka svetlejsi nez ta kontrolni?
Uz 9 dni meskam ms a je mi divne..
Pry svetlejsi
tohle je naprosto jasny pozitivni test ![]()
@zudina Pozitivní… Na gyndu bych šla klidně až za 14 dní (když nebudou nějaké problémy), teď tam s tebou stejně nic neudělá, max. nabere krev a bude tě honit po ultrazvucích.
@Kristyna.Vechtova Tož něco tam máš, udělej test znova za dva dny ![]()
@Kristyna.Vechtova Sice je to spíš takový duch, ale celkem dobře viditelný takže myslím, že si můžeš gratulovat. Jak dlouho máš zpoždění?
@AndromedaV zatím asi 4 dny, od listopadu neberu HA a vždy jsem to dostala každého 8 jen minulý měsíc 9tého. A neměla jsem žádné příznaky MS, trochu mě poboliva v podbřišku po ránu mivam žaludek na vodě - bez zvracení.
Holky diky. Mam ale takovy problem, 1 dubna letime na dovolenou k mori, dlouha cesta letadlem, vedro atd. Tehotenstvi neni planovane, dovolena se zrusit neda. Myslite ze se smi v ranem tehotenstvi cestovat?
@Kristyna.Vechtova
Určitě si ten test zopakuj třeba za dva tři dny a ta čárka by měla postupně sílit..
Příspěvek upraven 12.03.16 v 09:36
@zudina píše:
Holky diky. Mam ale takovy problem, 1 dubna letime na dovolenou k mori, dlouha cesta letadlem, vedro atd. Tehotenstvi neni planovane, dovolena se zrusit neda. Myslite ze se smi v ranem tehotenstvi cestovat?
Pokud ti nebude extra blbe, jela bych, taky Nesmis být na nemocenské.
@Kristyna.Vechtova takovouhle carku jsem mela taky a jsem v tom
podle me pozitivni
udelej si test jeste za dva dny a uvidis, uvidis jak carka sili ![]()
@zudina zavolej a oni ti povi kdy mas prijit… vetsinou mezi 8-10tt