Těhotenství a velký psi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6078
30.1.17 11:57

@Mia1990
hehe - jenže prvorozený děti, když skáčou po břiše, nemají 50 kilo :) a když mají, tak už neskáčou. Syn má 11 kilo a když se na mě navalí, nebo na mě skočí, tak to teda na břiše cítím hodně. S 50ti kilovým psem bych se bála, že potratím.

holky mají pravdu, je třeba je to odnaučit a to co nejdříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622

Proste to psi odnaucit. Tez jsme meli v dobe meho tehotenstvi 2 psi se stejnou hmotnosti. A nikdy po me neskocili, ikdyz tendence meli. Rekla jsem neskakej a bylo. Si neumim predstavit, aby na me skocilo 50 kilo 8o me staci 20 kilova dcera a mam co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94

@j.a.n.i1 to je mozne. Tim jste mi moc ale neporadila a ani nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
30.1.17 12:01

Nikdy na me cubina v tehotenstvi neskocila, ale proste se sklon(predehni a jeto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
30.1.17 12:07
@Mia1990 píše:

Jak už jsem psala, vychovat je, že na tebe skákat nesmí a neházet to na přítele, že ten je vychoval tak a tak. Ten pes si ke každému dovolí jen to, co ví, že mu u dotyčného projde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
30.1.17 12:08
@Mia1990 píše:

Jak už jsem psala, vychovat je, že na tebe skákat nesmí a neházet to na přítele, že ten je vychoval tak a tak. Ten pes si ke každému dovolí jen to, co ví, že mu u dotyčného projde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.1.17 12:12

Tak dělej tak at na tebe neskáčou..když uvidíš že běží aby se pomazlili, tak si stoupni, nebo se otoč zády nebo si klekni a pomazli se s nimi v kleče..když už na ně neumíš být rázná a říct dost..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
30.1.17 12:15

Tak dělej tak at na tebe neskáčou..když uvidíš že běží aby se pomazlili, tak si stoupni, nebo se otoč zády nebo si klekni a pomazli se s nimi v kleče..když už na ně neumíš být rázná a říct dost..

• Citovat
  • Upravit
102087
30.1.17 12:27
@Mia1990 píše:

Jak to, psala jsem psa vychovat a ne to házet na přítele, že on to či ono, když píšeš, že k němu si to nedovolí, tak to nebude jeho výchovou, ale tvojí. A jestli bude stačit okřiknout, nebo ho třeba shodit, když se bude snažit skočit nebo mu uhnout, či se třeba otočit, to ti na dálku opravdu nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
30.1.17 12:29

@Mia1990 zkusila bych ten cvičák. ja pak už nechodila se psem ven v pokročilém stádiu těhotenství, protože hrozně tahal. to jsem se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
30.1.17 12:41

Přesně jak píšou holky… Odnaučit. Půjde to i v tomto věku. Řeči, že starý pes se novým kouskům nenaučí je blbost. Brácha má taky, trochu akčního a hodně na lidi skáká. Byla jsem u něj týden a pes to 3 den pochopil, že nesmí skákat. Prostě jsem houkla že nesmí skákat, zvedla prst. Na začátku nastavila koleno, popřípadě plácla. Určitě vaši psy jsou nějak vycvičený… Nějaké základy. Chce to fakt trpělivost, ale půjde to.

Myslím si, že když se teď od nich distancuješ, mohli by žárlit. To by pak přece bylo horší… Tak držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.1.17 12:41

@Mia1990 Ja bohuzel jsem spatny cvicitel mazliku a doporucuji zkusit postroj proti skakani. Vypada to jako postroj do auta…hafana to neboli a pokazde kdyz bude chtit vyskocit tak postroj mu to nedovoli…a prestane skakat sam od sebe a pak i bez postroje to delat nebude.
Nevim jestli se prodava u nas, ja to kdysi kupovala na ebay…vypadalo to sice strasidelne, ale opravdu to pejsana nebolelo a u nas rychle zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.1.17 08:35

Psum dat kolinko při skoku na tebe. Pokud jsou tak velci, ublizi ti, teda spis malymu/le. Priste si to rozmysli.Pro chytrolinky cos delala dva roky apod.jsou keci o nicem, chtela radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí