Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terulee15 ty jo, tak snad to nebude nic hrozneho. Pak se ozvi ![]()
@MonaSun taky doufám…
no kámoška mě i tak přesvědčuje že jsem v tom - má 5 dětí a s každým zažila nějakou atypickou situaci takže ta už věří na všechny prapodivnosti
určitě dám vědět jak to dopadlo ![]()
No jestli já nejsem případ…
dneska jsem z nějakého nepochopitelného důvodu vytáhla ten včerejší negativní test a je tam růžový duch
jako samozřejmě tomu vůbec nevěřím, ten limit bude mít nějaký důvod ale kdyby byl sněhobílý stejně jako včera ráno byla bych klidnější ![]()
@Terulee15 tak zkus test jeste za 2 dny
mohla jsi mit posunutou ovulaci ![]()
@MonaSun jenže kdyby byla posunutá tak už bych asi nemohla být těhu
![]()
No, gyndař má tento týden dovolenou, jinam se mi hnát nechce tak asi opravdu zkusím ještě jednou zítra ráno test… ![]()
@MonaSun No občas mě dloube v podbřišku a cítím ta prsa ale bolesti jako takové nemám žádné… a test byl negativní takže asi prostě jakási hormonální nerovnováha, protože mi připadá krajně nepravděpodobné, že bych zrovna já patřila mezi ty které byly těhotné i při neg. testu a ještě na začátku těhu „běžně“ menstruovaly, to by těch náhod už bylo podle mě moc
![]()
@Terulee15 to vypada na tu horm nerovnovahu. Tehotna urcite nebudes ![]()
@MonaSun
Tak abych téma dotáhla do konce:
vypadá to, že jsem od porodu (2018) měla anovulační cykly. Bylo mi to divné, myslela jsem, že když není ovulace, není menstruace - prdlajs
. Proto jsem také měla cykly tak šíleně dlouhé (cca 45 dní). A v tom divném cyklu, se kterým jsem založila tohle vlákno se zjevně vše rozjelo a teď už je to jak má. Vzhledem k příznakům, co mám teď, asi dostanu MS přesně na den
![]()
Takže asi tak. Byla to zajímavá cesta, k tomuto poznání
Ženská si myslí, že už ví všechno co se vědět dá a stejně si to ta příroda udělá po svém
![]()
@Terulee15 ty brdo, tak to je super zprava. Ja je taky kdysi mela par mesicu ale jenom a nevedela jsem to
drzim palecky, at se podari otehotnet ![]()