Těhotenství, dřívější MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1752
8.3.24 13:22

@Terulee15 ty jo, tak snad to nebude nic hrozneho. Pak se ozvi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.24 17:36

@MonaSun taky doufám… :think: no kámoška mě i tak přesvědčuje že jsem v tom - má 5 dětí a s každým zažila nějakou atypickou situaci takže ta už věří na všechny prapodivnosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: určitě dám vědět jak to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.3.24 18:33

No jestli já nejsem případ… :roll: dneska jsem z nějakého nepochopitelného důvodu vytáhla ten včerejší negativní test a je tam růžový duch :mrgreen: jako samozřejmě tomu vůbec nevěřím, ten limit bude mít nějaký důvod ale kdyby byl sněhobílý stejně jako včera ráno byla bych klidnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
9.3.24 21:09

@Terulee15 tak zkus test jeste za 2 dny :D mohla jsi mit posunutou ovulaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.3.24 08:01

@MonaSun jenže kdyby byla posunutá tak už bych asi nemohla být těhu :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.3.24 09:51

No, gyndař má tento týden dovolenou, jinam se mi hnát nechce tak asi opravdu zkusím ještě jednou zítra ráno test… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
11.3.24 14:55

@Terulee15 a jak ti je? Mas nejake bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.3.24 11:41

@MonaSun No občas mě dloube v podbřišku a cítím ta prsa ale bolesti jako takové nemám žádné… a test byl negativní takže asi prostě jakási hormonální nerovnováha, protože mi připadá krajně nepravděpodobné, že bych zrovna já patřila mezi ty které byly těhotné i při neg. testu a ještě na začátku těhu „běžně“ menstruovaly, to by těch náhod už bylo podle mě moc :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
18.3.24 13:25

@Terulee15 to vypada na tu horm nerovnovahu. Tehotna urcite nebudes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.3.24 11:42

@MonaSun taky si říkám, byla by to blbost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.3.24 10:01

@MonaSun
Tak abych téma dotáhla do konce:

1. těhotná (zatím :D ) nejsem, to jsme tak nějak věděly… :D
  2. moje „hormonální nerovnováha“ se stala hormonální rovnováhou - vysvětlím:

vypadá to, že jsem od porodu (2018) měla anovulační cykly. Bylo mi to divné, myslela jsem, že když není ovulace, není menstruace - prdlajs :mrgreen:. Proto jsem také měla cykly tak šíleně dlouhé (cca 45 dní). A v tom divném cyklu, se kterým jsem založila tohle vlákno se zjevně vše rozjelo a teď už je to jak má. Vzhledem k příznakům, co mám teď, asi dostanu MS přesně na den :mrgreen: :palec:
Takže asi tak. Byla to zajímavá cesta, k tomuto poznání :think: :D Ženská si myslí, že už ví všechno co se vědět dá a stejně si to ta příroda udělá po svém :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
29.3.24 07:37

@Terulee15 ty brdo, tak to je super zprava. Ja je taky kdysi mela par mesicu ale jenom a nevedela jsem to :D drzim palecky, at se podari otehotnet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí