Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chudák chlap, co k tomu bude zneužitej. Snad nebude muset platit ještě alimenty…
Kdyz pominu vubec moralni aspekt toho celeho a toho, ze je vam prednejsi dodelat baracek dle predstav nez resit poceti ditete… tak uvedom si pravni stranku. ty proste budes mit dite s nekym jinym a pokud partnerovi neco preleti pred nos, tak to da k soudu, vyhraje, vyskrtnou ho z rodneho listu a ty budes sama s ditetem bez otce a naroku na cokoliv ![]()
Pro takove pripady existuje inseminace se spermiemi darce, pravdepodobnost srovnatelna se sexem s jinym chlapem. mimochodem, to on si predstavuje, ze se jednou s nekym vyspis a hned z toho otehotnis? Kazdopadne chtit tohle po mne muj chlap, tak ho necham osudu i s milym barackem a papa, jdu spat s nekym jinym, ovsem v tom pripade jiz novym partnerem nastalo.
A co když otěhotníš a přítel si to pak rozmyslí, nebude mít žádnou vyživovací povinnost na to prtě. A testy otcovství??
Kdežto při umělém se stává automaticky otcem ne? Podepisují se tam na to nějaké papíry..
No mě by tohle nikdy nenapadlo a kdyby to napadlo přítele, tak by to pro mě znamenalo konec? Tohle je snad nějaká láska? ![]()
@Tereza1986 píše:
![]()
Chudák chlap, co k tomu bude zneužitej. Snad nebude muset platit ještě alimenty…
kdyz si matka ditete usmysli, tak ho o ty alimenty zazalovat muze, neexistuje zadna smlouva, kterou by se mohli o zbaveni alimentu predem domluvit - byla by neplatna. takze chlap co by do toho sel vedome je silenec a chudak, co by do toho byl zavlecen nevedome…
Se fakt nestíhám divit, jaké šílenosti lidé dovedou vymyslet a ještě chtějí plodit dál… Tuhle tajné obracení kondomu pro otěhotnění bez vědomí partnera a ted tohle??? ![]()
@lenulinka999
a už máte ochotníka?
já bych teda mezi nohy nepustila nikoho krom manžela - a i když si teď ten tvůj říká, že by do toho šel, tak nevěřím, že by se pak přes to přenesl… Nevěřím a neuvěřím ![]()
A tak pokud by se domluvili vsichni, at si klidne kamen su. a cihlu. Proti gustu… Pro me nepredstavitelne.
Bacha aby sis místo dítěte nedonesla domů nějakou chorobu, až budeš náhodně lovit samce
a pokud máš v plánu to udělat s někým známým, tak ten si to nejspíš dokáže spočítat…
pokud do toho někdo pujde dobrovolně, tak je idiot - tak bacha na geny
pokud není idiot, tak kompenzace by měla být tak dejme tomu 3000×12×22, což je 792 000 Kč, aby měl případně na alimenty ![]()
Víš, mně připadá, že zas až tak o to miminko nestojíš, když je pro tebe přednější barák.. FUJ
A partner je tedy trochu divnej, předpokládám, že už ti někoho vybral a bude přihlížet??
![]()
@lenulinka999 jste oba praštění..
fakt.
Takj nejdřív postavte a pak řeště dítě, ne?
Stejně si myslím, že tvlj chlap ti to řekl jen proto, že ho do dítěte tlačíš… A pokud ne, tak si piš, že by mu pak mohlo začít sakra vadit, žes spala s jiným chlapem a máš dítě s jiným chlapem a mohl by ti to vyčítat ![]()
Za mě - dodělejte dům, pak řeště dítě. Nemusíš hned na IVF ne?
Možná by stačila inseminace, to by mělo být levnbější. A nebo můžete požádat o adopci. Ale do toho jinýzho chlapa bych NIKDY nešla. Když se to nepovede, to s ním budeš spát každý měsíc xkrát třeba rok? ![]()
@atominnka píše:
@lenulinka999 jste oba praštění..fakt.
Takj nejdřív postavte a pak řeště dítě, ne?
Stejně si myslím, že tvlj chlap ti to řekl jen proto, že ho do dítěte tlačíš… A pokud ne, tak si piš, že by mu pak mohlo začít sakra vadit, žes spala s jiným chlapem a máš dítě s jiným chlapem a mohl by ti to vyčítat
Za mě - dodělejte dům, pak řeště dítě. Nemusíš hned na IVF ne?Možná by stačila inseminace, to by mělo být levnbější. A nebo můžete požádat o adopci. Ale do toho jinýzho chlapa bych NIKDY nešla. Když se to nepovede, to s ním budeš spát každý měsíc xkrát třeba rok?
jasně, doma řekne, promiň miláčku, budu ovulovat, tak teď týden budu spávat u souseda ![]()