Těhotenství jinak

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
8.10.13 12:28

8o no tak to je pěkně blbej nápad. respektive mi to celý přijde jako fake, nudící se školačka. nedovedu si řpedstavit chlapa, kterej by svoji holku poslal do postele jinýmu, za účelem oplodnění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.10.13 12:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
8.10.13 12:30

Podle statistik takových „kukaččích mláďat“ běhá po světě dost.
Já to neodsuzuju, ale nedovedu si představit, který „kamarád taky rád“, by to vědomě udělal, aby potom ještě nemusel platit alimenty.
Sumy za umělé odplodnění jsou šílené, jsem ráda, že nás příroda nezklamala, protože je to občas na půjčku(zvlášť, když se to nepovede poprvé).

Já bych se víc bála adopce než tohoto, pokud na ni nejsi „psychicky stavěná“. Navíc není velká šance, že by přišlo miminko přímo z porodnice, do adopce přicházejí děti trochu starší. Od schválení až po uskutečnění adopce může uběhnout několik let a je to psychicky náročné(přípravy, psychotesty, sociálka, určitě byste nemohli adpotovat dítě do rozestavěného baráku).

Neodsuzuju to, ale v praxi si dovedu těžko představit vědomé uskutečnění tohoto plánu na všech stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
8.10.13 12:31

To je nějaká provokace ne? To nemůže být myšleno vážně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.13 12:31

Tak tohle fakt nechápu.. 8o 8o Tohle by mi manžel nikdy nedovolil. No, vlastně on by si ani nedovolil mi tohle jenom navrhnout :mrgreen: :mrgreen: Já bych tohle neriskovala. Není to jen tak hupsnout s někým do postele a je zaděláno. Taky by jsi měla uvažovat, že musíš myslet taky na to, že ten " vyvolený " musí být fit po zdravotní stránce…a taky jak můžeš vědět, co třeba kdejaký cizí chlap může mít v genech, že jo? :zed: :zed: Nehledě na to, že pan vyvolený by taky předem měl vědět, co s ním zamýšlíš.. :mrgreen: :mrgreen: Toť můj názor. Nechci Vám do toho nějak kecat, ale nebylo by lepší sednout si spolu, a probrat to pěkně v klidu a rozmyslet se, co je pro Vás důležitější? Jestli mít dodělaný domek a dítě až pak, a nebo dítě teď a postupně opravovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.10.13 12:32

@slavuska1 já si to předtavit dokážu… ženská do něj pořád šije, že chce dítě a chce a chce… A chlap se na.ere a ve vztekui jí řekne, ať si ho jde udělat jinam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
8.10.13 12:33

@atominnka no jedině tento scénář :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
8.10.13 12:35

Tento přístup mi přeijde zvláštní??? :think: aby mi chlap řekl vyspi s někým jiným…pak řekně, že to není jeho dítě a nebude se chtít o něj starat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.10.13 12:38

Mne by spíš zajímalo, když nemá zakladatelka ani na dárce spermií, což je investice v řádu do 5ti tis, jak chce uživit dítě 8o pardon, miláčku, nejsou prachy, nebude mlíko, plíny a pod :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
8.10.13 12:47

Dodelejte baracek a pak tam muzete poradat swingers party, vypada to, ze je to partneruv tajny sen :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
8.10.13 12:58
@martina.se píše:
Mne by spíš zajímalo, když nemá zakladatelka ani na dárce spermií, což je investice v řádu do 5ti tis, jak chce uživit dítě 8o pardon, miláčku, nejsou prachy, nebude mlíko, plíny a pod :?: :think:

souhlas :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
8.10.13 13:03

8o oooooojeeeeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.10.13 13:07
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30556
8.10.13 13:29

Dneska je to tu perla za perlou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
8.10.13 13:42

Hlavní je vybrat si dobrého plemeníka!! :pankac: Aby z dítěte nevyrostl v dospělosti plešatej, brejlatej, pihovatej zrzoun, napadající na nohu, se skoliózou, šlapající si na jazyk a se silnou závislostí na matce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí