Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andrys23 píše:
taky jí to nežeru,ale vypsat se člověk musí
pipi nepíše…asi roztahuje nožky
a nastavuje pipku
![]()
@jessikka píše:
A ještě mi do SZ napíše, že moje mimi je prostě menší
Proto ma porod o mesic pozdeji. To da rozum,ne? ;D
@jessikka píše:
A ještě mi do SZ napíše, že moje mimi je prostě menší
ještě že ti nenapsala že její přítel má 2,5m tak proto má větší mímo ![]()
@Luciusek86 Jééé, podle tvého metříku koukám, že jsme na den stejně těhotné
Asi je i tvoje mimi „prostě menší“ ![]()
Příspěvek upraven 09.04.12 v 22:50
Tak zase jsou tyhle diskuse dobrý někdy. Já třebas čekám, až se prďola vzbudí, bude papat a nemá cenu jít teď spát. Kupodivu mám poklizeno, uvařeno, vypráno i vyžehleno, v televizi dávají prd, tak se tady alespoň na chvíli zabavím.
@pipineška píše:
jakej trestnej cin??kdyz ma nekdo potrebu??vy jste taky nebyly jiny..a o miminko se dokazu starat tim jsem si jista..
Haha, to jsem se nasmála
![]()
@jessikka píše:
@Luciusek86 Jééé, podle tvého metříku koukám, že jsme na den stejně těhotnéAsi je i tvoje mimi „prostě menší“
Příspěvek upraven 09.04.12 v 22:50
Jj,hned ráno volám dr, že ten porod musíme posunout… ![]()
Stále čekám na odpověď, jak to má vymyslené se školou? Asi se nedočkám odpovědi, ale to beru jako nejpodstatnější, protože dneska bez maturity a bohužel i s ní může člověk jít zametat chodníky natož mít jen základku, nehledě na to, že i ten tvůj přítel podnikatel by se mohl začít stydět, že jeho milá
má jen základku a k tomu dítě ![]()
Holky,já si myslím, že si z nás obě dvě dělaj srandu, jsem si na 98% jistá, že je to jen vtip. Ale blbej vtip.
Aby byla ve čtrnásti těhotná a ještě se tím chlubila? A byla tak vytlemená?? To si myslím, že ne-e…
tak jsem tu zas..tak co vy kecky chcete si ovidat jsem v plne sile,partner me dobre uspokojil tak se muzem bavit. ![]()
@pipineška píše:
tak jsem tu zas..tak co vy kecky chcete si ovidat jsem v plne sile,partner me dobre uspokojil tak se muzem bavit.
Ták jo, hod po mně ještě nějakým nesmyslem, šup
![]()
@pipineška píše:
jaky nesmysly?
kdyby jsi měla termín jak tvrdíš 16.11 tak by jsi byla 8-9. tt ![]()
@pipineška píše:
jaky nesmysly?
No třeba ten termín, ty údaje z průkazky…