Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Skvělá doba,aspon ne zadnej komunismus…vsadim se svama ze vy jste jiny nebyli..co ste delali kdyz ste byli nadrzeny?
Maminy, nenechte se vyprovokovat.Kdyby byla čtrnáctiletá na UTZ s těhotenstvím, už by ji dávno nahlásil lékař na policii. Pochybuju, že by sem takhle vysmátá psala. Už by měla držku zmalovanou od rodičů, jelikož by je navštívila policie spolu se sociálkou.
Fakt nechápu, že někdo tady ztrácí čas s tak ubohými příspěvky. ![]()
No já nestačím žasnout..ve 14ti letech by mělo mít DÍTĚ úplně jiný starosti
Asi jsme ze starý školy dámy
Tohle fakt musí být nějaká sranda, těhotná ve čtrnácti ![]()
@pipineška co to plácáš??Ty o komunismu nevíš ani tuk,jen používáš fráze o kterých nemáš ani tucha.No každopádně si tvůj frajer zavařil,bude mít na policajtech co vysvětlovat.Otěhotněla si ve 14 to je fakt.Tak se nauč péct buchty,v lochu se mu budou hodit
![]()
@pipineška píše:
jakej trestnej cin??kdyz ma nekdo potrebu??vy jste taky nebyly jiny..a o miminko se dokazu starat tim jsem si jista..
tak hlavně,že jsi na sebe hrdá
..tuhle diskusi už asi smažu,nemám na to žaludek ![]()
Sranda to neni…muzu vam presne rict co mam napsane na utz.jo a policie u nas nebyla dr. mi dal pozvanku pro maminu
@Honzuovka Máš recht, jsou to fakt samý kraviny, co tady ty malý holčičky píšou ![]()
Jinak ten nick je výstižnej,jen bych ho ještě trochu pozměnila
![]()
@kamikaa píše:
Jinak ten nick je výstižnej,jen bych ho ještě trochu pozměnila![]()
taky ho nebudu udavat jako otce.
no jo vy jste jak husy potrfeny na vsechno reagujete.psala jsem te mlade divce co ji je 15.
@pipineška píše:
taky ho nebudu udavat jako otce.no jo vy jste jak husy potrfeny na vsechno reagujete.psala jsem te mlade divce co ji je 15.
a ty jsi nějaká drzá, frajeko
@pipineška píše:
Sranda to neni…muzu vam presne rict co mam napsane na utz.jo a policie u nas nebyla dr. mi dal pozvanku pro maminu
Tak nam teda o tom neco povykladej. Treba jak je mimi velky, v kterym mesici jsi, kdy jsi mela posledni ms atd… ;D
@pipineška Nezlob se,ale pokud si myslíš, že když sem napíšeš, že jsi ve čtrnácti těhotná, že se nad tím nikdo nepozastaví…husa jsi ty, že se tím vůbec chlubíš.