Těhotenství v 15ti letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
9.4.12 21:50

Skvělá doba,aspon ne zadnej komunismus…vsadim se svama ze vy jste jiny nebyli..co ste delali kdyz ste byli nadrzeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.4.12 21:52

a navic za dva dny mi bude 15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
9.4.12 21:53

Maminy, nenechte se vyprovokovat.Kdyby byla čtrnáctiletá na UTZ s těhotenstvím, už by ji dávno nahlásil lékař na policii. Pochybuju, že by sem takhle vysmátá psala. Už by měla držku zmalovanou od rodičů, jelikož by je navštívila policie spolu se sociálkou.

Fakt nechápu, že někdo tady ztrácí čas s tak ubohými příspěvky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
9.4.12 21:53

No já nestačím žasnout..ve 14ti letech by mělo mít DÍTĚ úplně jiný starosti :zed: Asi jsme ze starý školy dámy :nevim: Tohle fakt musí být nějaká sranda, těhotná ve čtrnácti 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.4.12 21:54

@pipineška co to plácáš??Ty o komunismu nevíš ani tuk,jen používáš fráze o kterých nemáš ani tucha.No každopádně si tvůj frajer zavařil,bude mít na policajtech co vysvětlovat.Otěhotněla si ve 14 to je fakt.Tak se nauč péct buchty,v lochu se mu budou hodit :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.4.12 21:54
@pipineška píše:
jakej trestnej cin??kdyz ma nekdo potrebu??vy jste taky nebyly jiny..a o miminko se dokazu starat tim jsem si jista..

tak hlavně,že jsi na sebe hrdá 8o ..tuhle diskusi už asi smažu,nemám na to žaludek :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.4.12 21:55

Sranda to neni…muzu vam presne rict co mam napsane na utz.jo a policie u nas nebyla dr. mi dal pozvanku pro maminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
9.4.12 21:56

@Honzuovka Máš recht, jsou to fakt samý kraviny, co tady ty malý holčičky píšou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.4.12 21:56

Jinak ten nick je výstižnej,jen bych ho ještě trochu pozměnila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
9.4.12 21:57

tak to všechno nejlepší když UŽ ti za dva dny bude 15! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
@kamikaa píše:
Jinak ten nick je výstižnej,jen bych ho ještě trochu pozměnila :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26

taky ho nebudu udavat jako otce. :lol: no jo vy jste jak husy potrfeny na vsechno reagujete.psala jsem te mlade divce co ji je 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
9.4.12 21:58
@pipineška píše:
taky ho nebudu udavat jako otce. :lol: no jo vy jste jak husy potrfeny na vsechno reagujete.psala jsem te mlade divce co ji je 15.

a ty jsi nějaká drzá, frajeko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
9.4.12 21:59
@pipineška píše:
Sranda to neni…muzu vam presne rict co mam napsane na utz.jo a policie u nas nebyla dr. mi dal pozvanku pro maminu

Tak nam teda o tom neco povykladej. Treba jak je mimi velky, v kterym mesici jsi, kdy jsi mela posledni ms atd… ;D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
9.4.12 22:00

@pipineška Nezlob se,ale pokud si myslíš, že když sem napíšeš, že jsi ve čtrnácti těhotná, že se nad tím nikdo nepozastaví…husa jsi ty, že se tím vůbec chlubíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí