Těhotenství v 15ti letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5476
8.4.12 15:27

zakladatelce teda ani slovo nevěřím, ale kdyby přece jen byla pravda, že zneužila 13leté dítě, tak ať to nikde neříká :roll: protože jí už 15 bylo, tak je trestně odpovědná a dopustila se trestného činu, za který dospělému hrozí 1-8 let odnětí svobody, ona jelikož je mladistvá, tak by ji hrozilo „pouhých“ 0,4 - 4 roky :mavam: no a jestli je těhotná, co víc si za důkaz přát 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.4.12 18:29

Kde žijete?Dneska je sex od 13ti normální a vždycky byl…jen se otom dřív nemluvilo a teď se o tom normálně mluví :mrgreen: …13ti letí chtěj být drsní,tak začnou pít alkohol,kouřit,sexuálně žít,chovat se jak dospělí a myslet si,že jsou drsní…až budou starší,tak jim to možná dojde :mrgreen: …

Tyn ka yeankees-nejdřívě se ujisti,jestli jsi opravdu těhotná a pak něco řeš..pokud těhotná budeš,tak to těm rodičům říct stejně budeš muset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
8.4.12 19:25

@Katka92 jasně to je moderní dneska in :lol:

• Citovat
  • Upravit
74217
8.4.12 19:44
@Barushe píše:
na FB má stejný nick jako tady ;)

Barushe měla by si dělat špiona :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
8.4.12 21:13

no já nevim, ale já tedy nikoho kdo by začal se sexem ve 13-ti neznám … asi holt nejsem dost drsná :mrgreen: aby se mnou někdo takový ztrácel řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.4.12 21:21
@klara123 píše:
no já nevim, ale já tedy nikoho kdo by začal se sexem ve 13-ti neznám … asi holt nejsem dost drsná :mrgreen: aby se mnou někdo takový ztrácel řeč.

to já znám holku, která začla v 11 a se svým bratrancem :poblion: alespoň se tím vždycky chlubili :zed: sama jsem začla v 15ti plánovaně, ale první jsme šli pro antikoncepci, asi je fakt lepší si dávat bacha co děti vyvádí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
8.4.12 21:27

@IvkaH
v 11 8o no ty kráááso, to je silný kafe. to jsem si ještě hrála s barbinama :mrgreen: to je fakt mazec … z toho zase neusnu a holku zavřu doma, jakmile překročí práh 10-ti let :cert: :lol:
já poprvé v 16-ti a pak hned pro HA :kytka: jistota je jistota, viď? a to jsem myslela, jak jsem začala brzy :think:
my právě máme v rodině dvě mladý holky, jedna začala v 15-ti (teď 18), druhá v 18-ti (teď 20) … tak jsou asi nějaký zpožděný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.4.12 21:27
@klara123 píše:
no já nevim, ale já tedy nikoho kdo by začal se sexem ve 13-ti neznám … asi holt nejsem dost drsná :mrgreen: aby se mnou někdo takový ztrácel řeč.

Já znám.. Svýho manžela :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.4.12 21:30
@IvkaH píše:
to já znám holku, která začla v 11 a se svým bratrancem :poblion: alespoň se tím vždycky chlubili :zed: sama jsem začla v 15ti plánovaně, ale první jsme šli pro antikoncepci, asi je fakt lepší si dávat bacha co děti vyvádí :zed:

Já jsem začala v 17ti(s mým manželem), né že by to dřív nešlo, ale na co???? A pak jsme hned běželi pro antiko :nevim:
Ty jo v 11?? Tak to je mazec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.4.12 21:31
@klara123 píše:
@IvkaH
v 11 8o no ty kráááso, to je silný kafe. to jsem si ještě hrála s barbinama :mrgreen: to je fakt mazec … z toho zase neusnu a holku zavřu doma, jakmile překročí práh 10-ti let :cert: :lol:
já poprvé v 16-ti a pak hned pro HA :kytka: jistota je jistota, viď? a to jsem myslela, jak jsem začala brzy :think:
my právě máme v rodině dvě mladý holky, jedna začala v 15-ti (teď 18), druhá v 18-ti (teď 20) … tak jsou asi nějaký zpožděný :mrgreen:

no, ale ta holka o které píšu to je extrém, ta do 15ti stihla toho tolik, co my normální ženské nestihneme za celý život :zed: :lol: tam je to asi i výchovou rodiče mají hospodu, rádi si vypijí, ale její sestra je normální, no ale dítě si pořídila až teď ve 23let, dřív se to obešlo bez nehod asi :think: . Mám doma dvě dcery, taky mě to dost děsí co se bude jednou dít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
8.4.12 21:42

@atominnka
to je masér, tedy … ale furt lepší u kluka jak u holky. v těch 11-ti je to teda síla, fakt.
@IvkaH
tak aspoň, že neměla to mimčo o 10-let dřív .. asi se dobře chránila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
8.4.12 21:54

Heh my jsme taky zpožděný, je mi 22 už mam prcka s tím jedním přítelem se kterým jsem začala , poprvé v 17 ( za měsíc) a ségře je 19 a ještě nic… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
8.4.12 21:58
@Miškynka píše:
Heh my jsme taky zpožděný, je mi 22 už mam prcka s tím jedním přítelem se kterým jsem začala , poprvé v 17 ( za měsíc) a ségře je 19 a ještě nic… :mrgreen: :mrgreen:

Tak to už má zpoždění v 19 dnes je to in.Nic ve zlém,proti tvé sestře. :) Když si představíš že kdysi.. :D

• Citovat
  • Upravit
1505
8.4.12 22:10

@Miškynka
to je náhodou moc hezký, moje maminka měla prvního chlapa-mého tátu-a jsou spolu už 27 let :kytka: někdy není na škodu si trochu počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
8.4.12 22:22

@klara123 U nás to bylo taky tak první mamky chlap,byli spolu asi 32 let než tatka umřel. Je to krásný když spolu vydrží někdo tak dlouho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí