Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zakladatelce teda ani slovo nevěřím, ale kdyby přece jen byla pravda, že zneužila 13leté dítě, tak ať to nikde neříká
protože jí už 15 bylo, tak je trestně odpovědná a dopustila se trestného činu, za který dospělému hrozí 1-8 let odnětí svobody, ona jelikož je mladistvá, tak by ji hrozilo „pouhých“ 0,4 - 4 roky
no a jestli je těhotná, co víc si za důkaz přát ![]()
Kde žijete?Dneska je sex od 13ti normální a vždycky byl…jen se otom dřív nemluvilo a teď se o tom normálně mluví
…13ti letí chtěj být drsní,tak začnou pít alkohol,kouřit,sexuálně žít,chovat se jak dospělí a myslet si,že jsou drsní…až budou starší,tak jim to možná dojde
…
Tyn ka yeankees-nejdřívě se ujisti,jestli jsi opravdu těhotná a pak něco řeš..pokud těhotná budeš,tak to těm rodičům říct stejně budeš muset…
@Barushe píše:
na FB má stejný nick jako tady
Barushe měla by si dělat špiona
![]()
no já nevim, ale já tedy nikoho kdo by začal se sexem ve 13-ti neznám … asi holt nejsem dost drsná
aby se mnou někdo takový ztrácel řeč.
@klara123 píše:
no já nevim, ale já tedy nikoho kdo by začal se sexem ve 13-ti neznám … asi holt nejsem dost drsnáaby se mnou někdo takový ztrácel řeč.
to já znám holku, která začla v 11 a se svým bratrancem
alespoň se tím vždycky chlubili
sama jsem začla v 15ti plánovaně, ale první jsme šli pro antikoncepci, asi je fakt lepší si dávat bacha co děti vyvádí ![]()
@IvkaH
v 11
no ty kráááso, to je silný kafe. to jsem si ještě hrála s barbinama
to je fakt mazec … z toho zase neusnu a holku zavřu doma, jakmile překročí práh 10-ti let
![]()
já poprvé v 16-ti a pak hned pro HA
jistota je jistota, viď? a to jsem myslela, jak jsem začala brzy ![]()
my právě máme v rodině dvě mladý holky, jedna začala v 15-ti (teď 18), druhá v 18-ti (teď 20) … tak jsou asi nějaký zpožděný ![]()
@klara123 píše:
no já nevim, ale já tedy nikoho kdo by začal se sexem ve 13-ti neznám … asi holt nejsem dost drsnáaby se mnou někdo takový ztrácel řeč.
Já znám.. Svýho manžela
![]()
@IvkaH píše:
to já znám holku, která začla v 11 a se svým bratrancemalespoň se tím vždycky chlubili
sama jsem začla v 15ti plánovaně, ale první jsme šli pro antikoncepci, asi je fakt lepší si dávat bacha co děti vyvádí
Já jsem začala v 17ti(s mým manželem), né že by to dřív nešlo, ale na co???? A pak jsme hned běželi pro antiko ![]()
Ty jo v 11?? Tak to je mazec ![]()
@klara123 píše:
@IvkaH
v 11no ty kráááso, to je silný kafe. to jsem si ještě hrála s barbinama
to je fakt mazec … z toho zase neusnu a holku zavřu doma, jakmile překročí práh 10-ti let
![]()
já poprvé v 16-ti a pak hned pro HAjistota je jistota, viď? a to jsem myslela, jak jsem začala brzy
my právě máme v rodině dvě mladý holky, jedna začala v 15-ti (teď 18), druhá v 18-ti (teď 20) … tak jsou asi nějaký zpožděný
no, ale ta holka o které píšu to je extrém, ta do 15ti stihla toho tolik, co my normální ženské nestihneme za celý život
tam je to asi i výchovou rodiče mají hospodu, rádi si vypijí, ale její sestra je normální, no ale dítě si pořídila až teď ve 23let, dřív se to obešlo bez nehod asi
. Mám doma dvě dcery, taky mě to dost děsí co se bude jednou dít ![]()
@atominnka
to je masér, tedy … ale furt lepší u kluka jak u holky. v těch 11-ti je to teda síla, fakt.
@IvkaH
tak aspoň, že neměla to mimčo o 10-let dřív .. asi se dobře chránila ![]()
Heh my jsme taky zpožděný, je mi 22 už mam prcka s tím jedním přítelem se kterým jsem začala , poprvé v 17 ( za měsíc) a ségře je 19 a ještě nic…
![]()
@Miškynka píše:
Heh my jsme taky zpožděný, je mi 22 už mam prcka s tím jedním přítelem se kterým jsem začala , poprvé v 17 ( za měsíc) a ségře je 19 a ještě nic…![]()
Tak to už má zpoždění v 19 dnes je to in.Nic ve zlém,proti tvé sestře.
Když si představíš že kdysi.. ![]()
@Miškynka
to je náhodou moc hezký, moje maminka měla prvního chlapa-mého tátu-a jsou spolu už 27 let
někdy není na škodu si trochu počkat
@klara123 U nás to bylo taky tak první mamky chlap,byli spolu asi 32 let než tatka umřel. Je to krásný když spolu vydrží někdo tak dlouho ![]()