Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lenin007
asi tak … ale oni si stejně nedaj určitě pokoj. ve 13, uffff … jsem myslela, že blbě vidím, jak už je pozdě
no, asi budu doma držet holku až do 20-ti a nikam
![]()
=DD ........... Jo no … Já už to neřeším.. Dopadne to jak to dopadne.. co jsem si myslela.. Ale všem vám moc děkuji za rady.. Život je kratkej.. a nikdy nemůžeš vědět, co tě čeká za rohem.. tak já budu se snažit být zatím v klidu.. Jdu si asi lehnout.. Opravdu moc mě bolí břicho.. tak že děkují všem za rady a Zatím Ahoj ![]()
Sodoma gomora.
Takže teď val pro test a pak se hodně dlouho a úpěnlivě modli. Víš, mě nešokuje toi, že je 15letá holka těhotná, šokuje mě fakt S KÝM je těhotná a že si miminkoi maluje jako krásnou mrkací panenku na mazlení.
Mrzí mě, že škaredě padneš na ústa, ale snad Tě to trochu probere k větší zodpovědnosti a k přemýšlení předtím, než se do něčeho neuváženě pustíš.
Příspěvek upraven 07.04.12 v 22:55
jestli to není legrace, tak musím konstatovat, že jsi naprosto blbá!!!! Zajímá tě miminko, ale nezajímá tě, co chce tvůj přítel a hlavně tě nezajímá, že sex do 15cti je u nás trestným činem. Takže pokud už musíš sexovat s dítětem, tak si musíš obstarat kvalitní antikoncepci, protože jinak tě čeká sociálka, policie a soud, kde tě budou soudit pro zneužití. ¨
Jinak musím konstatovat, že někteří lidé nepřemýšlejí - v 15cti chtít miminko… a živit tě budou rodiče nebo stát, starat se budou taky rodiče a ty budeš mít panenku na hraní, že? Fakt pěkně vymyšleno…
![]()
Boha jeho
Tak tohle je moc… Holka buďto to nedělej a nebo se chovej zodpovědně. Zas tak malá už nejseš! Já nejsem o tolik starší než ty a soudit tě nechci, ale co to je za přístup? „Postará se mi o to táta…“ A jako do kolika let se o tebe bude starat? A tvůj 13tiletý přítel se bude starat o miminko? a bude zapsaný v RL? V tědlech letech asi těžko.. No já nestačím zírat ![]()
Ne panenku na hranáí ne !!
Sice jsem mlada to ano. Ale kdybych měla své dítě, nikdy bych se k němu nechovala jak hračce.. Mam moc rada děti,, … Muj kluk, by to překousnul. Je to takové težké.. Prostě b nikdo nemužete pochopit muj život.. Mám hho celý nějaky divný.. .. jestli už to bude fakt miminko, chci aby bylo zdravé to je to hlavní .. ![]()
Já ti poradím ted tam holky poradily i mě jsem na diskuzy včelky vosy pojdte si pro med ![]()
@ynax píše:
jestli to není legrace, tak musím konstatovat, že jsi naprosto blbá!!!! Zajímá tě miminko, ale nezajímá tě, co chce tvůj přítel a hlavně tě nezajímá, že sex do 15cti je u nás trestným činem. Takže pokud už musíš sexovat s dítětem, tak si musíš obstarat kvalitní antikoncepci, protože jinak tě čeká sociálka, policie a soud, kde tě budou soudit pro zneužití. ¨
Jinak musím konstatovat, že někteří lidé nepřemýšlejí - v 15cti chtít miminko… a živit tě budou rodiče nebo stát, starat se budou taky rodiče a ty budeš mít panenku na hraní, že? Fakt pěkně vymyšleno…![]()
tohle je ted zbytečný.....na to všechno přijde kdy to bude pravda..my tu nejsme od toho abychom jí uráželi…samozřejmě si myslim to samí ale taky si myslim že už to ví…
@Tyn ka yeankees píše:
Ne panenku na hranáí ne !!Sice jsem mlada to ano. Ale kdybych měla své dítě, nikdy bych se k němu nechovala jak hračce.. Mam moc rada děti,, … Muj kluk, by to překousnul. Je to takové težké.. Prostě b nikdo nemužete pochopit muj život.. Mám hho celý nějaky divný.. .. jestli už to bude fakt miminko, chci aby bylo zdravé to je to hlavní ..
Jo, je hezké, že máš kladný vztah k dětem, to je pozitivum. Určitě bys své miminko milovala, jenže ono se z Tvojí lásky nenají (no… první měsíce jo, ale do 18 ho kojit nebudeš). Je potřeba zvážit, jestli budeš schopná případně s miminkem vystudovat, abys pak mohla jít pracovat. Není ideální myslet si, že se „táta postará“, „stát se postará“, ""on se někdo postará"… Jo, mít miminko je ten nejkrásnější pocit na světě, ale jen pro tu, která je na to psychicky, fyzicky i sociálně připravená. Teprve pak si můžeš to mateřství opravdu užít, aniž by Tě rušily myšlenky, že Ti prcek bude trpět hlady.
No ono ta představa miminka v postýlce a realita je trošku jiná.Prostě v 15 a ve 13
rozhodně nejste ani jeden připravený to zvládnout.A ty napíšeš,že se bude starat otec,no potěž teda.No s tímhle mi přijít syn domu,tak zešílím a na rovinu ti říkám,že já bych se nestarala ani omylem.
@Sisi90 Ne tak to nemyslím.. Platí ně mě matka, protože sní nežiju 5 000kč za mesíc, potom dělám si brigádu a dostavam 800kč za měsíc.. tech pár měsícu než se to nerodí budu mít penízky… oPRVDU MIMINKO BY SE MĚLO VÁŽNĚ SqqELE, A OTEC BY MI STÍM POMÁHALL.. ![]()
@Tyn ka yeankees píše:
@Sisi90 Ne tak to nemyslím.. Platí ně mě matka, protože sní nežiju 5 000kč za mesíc, potom dělám si brigádu a dostavam 800kč za měsíc.. tech pár měsícu než se to nerodí budu mít penízky… oPRVDU MIMINKO BY SE MĚLO VÁŽNĚ SqqELE, A OTEC BY MI STÍM POMÁHALL..
a co dál? co škola? nemyslím, že byste se měli skvěle.