Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Miškynka píše:
Heh my jsme taky zpožděný, je mi 22 už mam prcka s tím jedním přítelem se kterým jsem začala , poprvé v 17 ( za měsíc) a ségře je 19 a ještě nic…![]()
To jsme na tom podobně - já začala se svým teď už manželem když mi bylo 17 a něco málo.. Teď je mi 23 a máme 16m dceru ![]()
My jsme taky spolu 8 let od mých 18ti (i když nebyl první) a máme 3,5 letou a 7měs. dceru.
Holky, taky jsem opožděná, nic si z toho nedělejte
![]()
Taky jsem začala v 17ti, ale prvně jsem šla pro antiko, dneska už to je asi jinak
i když zas tak dlouho to není
je mi 21 a máme půlroční holčičku
doufám, že v 15 bude mít ještě jiný starosti ![]()
já jsem se svym manzelem 11let a je se mnou od 15 a byl muj prvni a zatim posledni ![]()
no, ale zakladatelka už se nám vážně neozvala, měla si dělat ten test, tak mohla napsat, jak dopadl, jestli to teda fakt nebylo, jak holky psaly, že si z nás tady někdo dělá prču
![]()
tehotenstvi v 15ti je upa mocinky suprovy,nemusite resit zadny penize, praci nic, hlavne ze je roztomilouckej mimisek jupiiiiiiiiiii
![]()
@IvkaH píše:
no, ale zakladatelka už se nám vážně neozvala, měla si dělat ten test, tak mohla napsat, jak dopadl, jestli to teda fakt nebylo, jak holky psaly, že si z nás tady někdo dělá prču![]()
Já si myslím, že si dala houbu a pak nevěděla roupama co by, tak sem psala… Protože mi celkově nesedí ten způsob psaní… Tu pláč, tu smích, tu strach, tu se zas těší na mimino ![]()
@LouLou píše:
tehotenstvi v 15ti je upa mocinky suprovy,nemusite resit zadny penize, praci nic, hlavne ze je roztomilouckej mimisek jupiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
Holky já jsem další opožděná začala jsem když mi bylo 16 a půl a hned s antiko. Manžel byl můj první a letos jsme spolu 15 let. A můj manžel začal až ve 20 ale teď si to teda vynahrazuje ![]()
Ahojky mě je 14 let a připojuji se do tehle diskuze,jsem taky tehotna..a nevidim na tom nic spatneho,jsem 12+3 tt a uz mam za sebouprvni ultrazvuk
zatim to jeste nikdo nevi jen pritel a tomu je 28 let.
@pipineška píše:
Ahojky mě je 14 let a připojuji se do tehle diskuze,jsem taky tehotna..a nevidim na tom nic spatneho,jsem 12+3 tt a uz mam za sebouprvni ultrazvukzatim to jeste nikdo nevi jen pritel a tomu je 28 let.
Nevidíš na tom nic špatného?A nevadí ti,že je to trestný čin,jsi nezletilá?
Bože,co se to děje ![]()
@pipineška řekla bych,že je to blbej for a jestli né,tak si pěkná husa.Tobě 14 a přítelovi 28 jo?,Tak on taky nebude moc normální,že??Tam už bych se bála nějaké úchylky ![]()
jakej trestnej cin??kdyz ma nekdo potrebu??vy jste taky nebyly jiny..a o miminko se dokazu starat tim jsem si jista..
@pipineška
jakej trestnej čin jo???Do 15 je sex trestný čin.OMG to je doba tohle.
![]()