Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pipineška píše:
a navic za dva dny mi bude píše: Více
to uz budes velka holka, ale obavam se, ze za ty dva dny nestihnes dospet.
Asi mi z teto diskuze vypadnou vlasy hruzou
![]()
Teda, začínám „litovat“, že mám doma 3 holky. Tohle to mi říct nějaká z mích dcer, tak teda nevim jako. Doufám, že je můj syn bude hlídat. Jinak teda nevim. Budou doma zavřené do 18 a od 14 budou užívat antiko (pro jistotu) ![]()
Jak míníš dodělat školu? Nebo školu nepotřebuješ, když přítel je podnikatel? On ti ji vlastně může koupit, že ![]()
@kikinka7550 píše:
pokud má termín 16.11. tak je v 8 nebo 9 týdnu
JO, už jsem to tu psala ![]()
Je to zvláštní, smradi který o porodu a výchově neví nic,měli by sedět ve škole a učit se sexualní výchově si dělají směle děti a jak jim to jde! Ale připravená ženská neotěhotní to je pech!!!… Kecá, jak jedna tak druhá, taky jsem otěhotněla v 16 a museli dát vědět mámě. Další věc lékář m usí kontaktovat soc. pracovníka a ten se příjde podívat do místa bydliště matky,matka dělá nezletilé i dítěti dozor, nikdy né otec i kdyby zletilý, takže neexistuje aby si zbalila a jela si užívat jak píše new život.
@IvkaH píše:
Jak míníš dodělat školu? Nebo školu nepotřebuješ, když přítel je podnikatel? On ti ji vlastně může koupit, že
aby nepodnikal s malýma holčičkama ![]()
@IvkaH píše:
Jak míníš dodělat školu? Nebo školu nepotřebuješ, když přítel je podnikatel? On ti ji vlastně může koupit, že
Asi jí nepotřebuje,utečou s přítelem někam do ráje a on se o ní bude starat,vše koupí,obstará…krásná pohádka
Prdlajs. Nic neceka. Uz jen z tech info co nam dala. Bude tehotna 48tydnu. Takze asi martan. To se holky bavi… Takze pipine…mazej spinkat, rano je treba jit do skolicky…
@jessikka píše:
JO, už jsem to tu psala
jj vím ale je vidět že to diskutující nepostřehli jak je tahle diskuze rozžhavila ![]()
@kikinka7550 píše:To je fakt, ale už se to chytá, viz:
jj vím ale je vidět že to diskutující nepostřehli jak je tahle diskuze rozžhavila
@Luciusek86 píše:
Prdlajs. Nic neceka. Uz jen z tech info co nam dala. Bude tehotna 48tydnu. Takze asi martan. To se holky bavi… Takze pipine…mazej spinkat, rano je treba jit do skolicky…
taky jí to nežeru,ale vypsat se člověk musí
pipi nepíše…asi roztahuje nožky ![]()
@andrys23 píše:
Asi jí nepotřebuje,utečou s přítelem někam do ráje a on se o ní bude starat,vše koupí,obstará…krásná pohádka
nebude, v raji se to nejak postara samo ![]()