Těhotenství v UK 2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1375
26.4.15 20:39

Tehotenstvi v UK 2015

Ahoj, jsou tu nejake tehotne damy zijici v UK porod 2015 / 2016???
My zijeme ve Walesu. Jsme teda na zacatku 2tt takze jeste se muze stat cokoliv, ale verim, ze to pujde hladce jako prvni dite.
Budu se tesit na vymenu zkusensoti maminek a tehotnych v UK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
411
26.4.15 21:16

Ahojky, jukni na ‚SLOVENSKE A CESKE MAMICKY V LONDYNE‘ na Facebooku. Jsou tam I maminky mimo Londyn a diskuze nikdy nevazne. ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.5.15 19:22

@chijioke Ahoj jsem 12+6tt dneska. Ziju v UK a v utery me ceka prvni screening. Bojim se zda je vse ok. Jak je to u vas? Prijemne tehulkovani. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
9.5.15 19:50

Ahoj, ja se chystam tak za 2 tydny na privat scan clinic - early scan stoji to sice 99 pound ale aspon nemusim cekat az do buhvi kdy za 2 tydny bych mela byt cca 8-9tt…v prvnim tehu jsem si zaplatila soukromej scan v Hollandu cca v 8tt a mela jsem klid, ze tak je sdicko a mimi plovalo v deloze takze jsme mela dalsi scan az nekdy z 16tt na diagnostiku pohlavi a to bylo taky soukromy v Hollandu a poprve jsem videla midwife v 24tt v UK :mrgreen: tady v UK se prej chodi na prvni scan kolem toho 12tt zjistit zda je mimi zijici a tam kde ma…no a pak je dalsi scan az nekdy kolem 20tt..ja teda mela od toho 24tt scan skoro kazdou navstevu protoze jsme mela silnej gestacni diabetes tak cekovali mimi zda neni prerostle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.5.15 21:29

@chijioke ahoj, no je to tadyk s tehotenstvim na prd. Jeste, se uz jdu na scan v utery. Premyslela jsem o soukromem screeningu, ale okolo nas stal nejlevnejsi 170liber. :( Nemuzu se uz dockat. Doufam, ze vsechno bude v pohode. Jinak pri screening delaji i odber krve na Downův syndrom. Drzte palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
9.5.15 23:24

@nikkisa jasne budu na tebe v utery myslet. on ten DS se stejne neda tak uplne urcit na 100 % a kolikrat maminy vyplasej, ze jako maj zvysene riziko a pritom je to uplne ok tak se neboj bude to vporadku. vetsinou se stava, ze pokud je tam chyba takto samo odezni do toho 12tt a pokud se tohle precka, tak je velka nadeje ze vse bude ok a mimi naprosto zdrave - ve vetsine pripadu. hlavne se nestresuj, to skodi tobe i plodu. Odkud jste z UK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.5.15 23:29

@chijioke Dekuji a doufam, ze jo no. I kdyz stresuju a vim, ze mi to moc neprida. To jsou ty hormony. Zijeme v Southamptonu. Pak dam v utery vecer vedet co a jak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.5.15 12:21

Ahojte omlouvam se, ze jsem ss neozvala drive, ale bylo toho hodne. Tak na UTZ vse v poradku. :D rikali, ze miminko ma trosku pres 8cm. Prikladam i fotecku at se pochlubim. Snad neva. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
14.5.15 16:33

@nikkisa juuuu mimisek uzasnej, jak uz je tam pekne…tak to je super. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.5.15 16:49

Jj
Mame radost. Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.9.15 16:58

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s národnosti dítěte pokud matka je Češka a otec Angličan? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.15 17:45

Mě by zase zajímalo, jestli dělají v UK stěry na streptokoka, protože jsem slyšela, že ne. Já jsem na něj pozitivní byla již v době, kdy jsem nebyla těhotná. Tak jak to v UK je? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová