Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky Mysko
ráda se k vám přidám
. Akorát, že v pondělí se šéf vrátí z dovolené, tak budu mít s brouzdáním po emiminu a jiných podobných stránkách asi útrum ![]()
MARKETO,
at pan sef moc nezlobi......
Kdyz budes mit moznost,prijd za nama a informuj,jak se vse vyviji
Drzim ti pesticky,at se testovani vyvede a jsou tam //.
MYSKA
Mysko,
jestli sef nebude moc otravovat, tak urcite za vama prijdu
Doufam, ze s vama budu moct i zalozit Dubnatka 2006
Puvodne jsem si myslela, ze budu mit dubnatko 2005… ale zivot me chce asi naucit trpelivosti. Tak uvidime. Tento mesic jsem dokonce v ramci „nemysleni na TO“ ani nemerila BT, takze si ani nejsem moc jista, jestli jsme se tulili kolem ovu. No, myslela jsem si, ze tvoreni deti je jednoduche, ale je to hotova alchymie - mnoho mesicni smesice ruznych pocitu, nervozity, doufani, teseni, zklamani, snazeni i „jako ze nesnazeni“
A je fakt zajimave se tady docist v ruznych diskuzich, ze to vsechny prozivame stejne ![]()
Marketa
MARKETO,
mas pravdu,kdyz jsem do toho vlitla prvne bylo mi 20 pryc,a spis jsem se divila jak k tomu mohlo dojit???A kdyz se clovek zacne snazit,tak to ne a ne prijit.Uz jsem si i rikala, po tech dvou nepovedenych tehu,ze uz do toho nejdu,ale je to silnejsi.Dceri je 10 a nechci aby zustala sama.No snad to ted uz vyjde.Prestala jsem se tolik soustredit,nechavam to osudu…Jak rika manzel,jesli to ma byt,tak to bude,a pokud ne tak hlavou zed neprorazis.
MYSKA
Mysko,
je pravda, ze hlavou zed neprorazis, ale ja doufam, ze snad jo
Je mi teprv 21, a když jsme se před rokem začali snažit, myslela jsem si, že to bude raz dva. Moje mamka mi vždycky říkala, že na ní stačilo jen hodit trenky, a byla v tom.
Tak jsem myslela, že to je v rodině… Jenže právě když to příjde nečekaně a člověk se díví, jak se to stalo, tak je to jiné, než když kudy chodíš, tudy na to myslíš. Člověk se psychicky zablokuje a i když je zdravý, tak to nejde. Taky se už na to snažím pár měsíců moc nemyslet, ale vždycky, když už se blíží MS, tak doufám, že tentokrát nepřijde a myslím na to čím dál víc… No, však to určitě taky znáš, pokud jsem správně pochopila z předchozích příspěvků, tak už jsi // že? Tak ti držím palce, ať jde všechno bez problémů a tak, jak má
.
Marketa
Markéto,
vítej
a moc ti všechny držíme palečky a určitě vydrž s námi
- budeme moooc rády. A co nejdříve dej vědět o //. ![]()
Holky, pobavím vás:
ještě teď se chci třít dezinfekcí z ordinace, ve které jsem byla. Takže buď se jednalo o jmenovce nebo v tom horším případě o vzdáleného příbuzného onoho slavného gynekologa!!!
Byl to celkem děs, běs = ordinace, sestra i návštěvnice…no, ale vydržela jsem.
Takže: nic neviděl. Řekl, že je to možná moc brzy. Z krve se prý tehu pozná už 1.-2.týden, ale z UTZ později kolem 4tt. Mně dělal pouze UTZ. Prý kdybych přišla ráno na krev, už bych to věděla…
Každopádně už se nemůžu dočkat svého pana Čistounkého (myslím tím dr.
)
No, nevím…není to můj den
, ale já stále věřím. Jen mě to nějak ovládlo, tak musím zase pěkně přistát na zem ![]()
MARKETO,
vim ocem mluvis,my jsme byli i na genetice protoze 2 roky intezivniho snazeni a nic.Doktor nic nezjistil,rikal,ze nejpis to bude mou psychykou,ze moc chci.Ale to se dobre rekne......nemyslet na to.Moje maminka mela 6deti,a vidis ja se ne a ne chytnout.Byli jsme ted na svatebni ceste, a ja se fakt venovala odpocinku a slunicku.Na tulenicko moc casu nebylo,protoze nase dcera nam byla porad v patach.Tak za celou dovcu jen 2krat a to jsme tam byli 14 dnu.No a vyslo to.MARKETKO,ja ti moooooc preju aby se zadarilo,a ver ze to vyjde!!!!!!!!!!
MYSKA
VARENKO,
tak to asi budes muset vydrzet do pondeli a my taky!Uz jsem se tesila.No neda se nic delat,nebud smutna,ja si stejne myslim,ze jo.Zkus treba jeste v nedeli testik.
Miv
Mivas menstr.pravidelne?
MYSKA
Mysko - díky moc za psychickou podporu. Věřím, že se dočkám, ale doufám, že to bude co nejdřív!
Varenko - mě doktor jednou říkal, že na UTZ jde těhotenství poznat až od 6. týdne, takže ti asi nezbyde nic, než na toho svého počkat. Kdy se vrátí z dovči? Docela jsem napjatě čekala, co napíšeš, až se vrátíš z dnešního vyšetření, a jsem docela šokovaná, že existují i takoví doktoři!
Mysko:
nevím. Možná to prostě nechám být a zkusím vše až v půlce příštího týdne. Asi jsem se příliš nadchla a ono to není dobré se předem radovat.
Uvidíme. Lítala jsem teď dva dny v oblacích a teď jsem pěkně na zpět na zemi… ![]()
Chce to čas a s tím nic neudělám.
Markéto:
No, ani bych nevěřila, že něco takového ještě dnes existuje. Musím se doma fakt naložit do pořádné koupele, jak mám z toho nepříjemný pocit ![]()
Zkrátka musím vyčkat.
Mysko, tak se ti bliží dnešní oslavy = nesmíme na to zapomínat
![]()
Ještě jednou si to krásně oslavte a moc na tebe vzpomínám.
zatím papa
Dekuji,urcite budu informovat ![]()
Zatim se holky mejte
papapa
MYSKA
Markéto:
Bohužel nevím, kdy se vrátí. Nebere mobil a k ordinaci jsem se nevypravila. Zkusím ho vytočit v po nebo út a uvidím.
Holky, moc vám děkuju za povzbuzeníčko a přeji vám krásný páteční večer a hodně pohodičky s vašimi pidi-mimísky a čárečkami.
![]()
Určitě ještě nakouknu.
Varenko - mozna si to tu uz psala, ale kdy jsi to mela dostat? Mivas to pravidlene? Treba jsi dnes teprve 12,13 den po ovu, a proto jsou čárky tak slabé, nebo se i neobjeví! Nebo vis presne, kdy byla ovu?
Mysko - ahoj. hezky vikend!
MARKETO,
jeste jsem si ted vzpomela,kamaradce poradila Dr.at zacne na mesic pouzivat antikoncepci-ty naplasti,a po vysazeni at to zkusi.Ma pulrocniho chlapecka… ![]()
Taky preju krasny vikend.
MYSKA
Teda holky, vy jste kecalenky ![]()
Já jsem na netu už od pěti a nemohla jsem se dostat na konec ![]()
Varenko hlavně nesmutni, jestli tam ty částky už jednou byly, tak se zase ukážou, zkus to znovu třeba o víkendu. Někde jsem četla, že ta hodnota HCG stoupá každý den jednou tolik, takže třeba to bude líp vidět. Kolik jsi vlastně DC?
No já jsem dopadla musím přiznat mnohem líp. Ráno jsem testovala a ty dvě tam byly
. Jedna byla trošku slabší, ale dost výrazná a viditelná.
Mysko taky gratuluju k výročí. U nás je to už trošku líp, jsme spolu už 12 let. ![]()
Tak zatím pa a určitě sem ještě mrknu
Nikka