Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TEHULKO:
Také tě moc zdravím.
Tak jak vidím, tvůj mimisek asi právě vegetarián nebude, co?
A jak se jinak cítíš? A co chystáš pro dnešek?
Přeji i tobě náááádherný sluníčkový den. ![]()
No holky, nevím jestli jsem trpělivá, spíš mám strach, že to zase nedopadne tak, jak chci. Ale každým dnem jsem víc a víc napnutá. Už se ani nemůžu soustředit na práci
Škoda, že tady na emimino nechodí nějaký jasnovidec, který by nám každé řekl hned druhý den po ovu jestli to vyšlo nebo ne.
Ale nevím nevím, jestli to s tím testováním vydržím do pátku, jak jsem si slíbila…
Varenko - ani se ti nedivím, že tě to vzalo. Mě se stalo úplně to samé, jako tobě, v lednu a byla jsem úplně hotová. Ale zase jsme si tenkrát řekli, že aspoň víme, že to jde… Tak ti držím palce, ať už jsou to příští měsíc opravdové //.
MARKÉTO:
moc ti děkuju za podporu.
Víš, opravdu mě tak vnitřně udklidnilo, že jsi měla podobné pocity.
Včera jsem se až styděla. Pořád jsem si opakovala, že přece nejde o žádnou tragédii, když je to takto na počátku, ale neudržela jsem se…
Jednou bych se ráda naučila nebýt tak emocionální, ale asi jsem už moc stará na to, abych se nějak zá:,–(ně změnila
…tak aspon se musím učit nekteré své výjevy zmírňovat
![]()
Ahoj těhulky,
píšu si o malou radu. Jsem z fóra „čekatelky na //“
Jsem 22DC, minulý týden byla OVU a tulení
a od té doby mě furt bolí břicho, spíš podbřišek a to hlavně dopoledne. Takové to bolení, jako když má přijít nebo je hodně silná MS (ale na to mám ještě 10-12 dní čas).
Neměla jste to některá z vás, když jste otěhotněly?
Dík za radu a krásné a zdravé miminka přeje Nuny.
(doufám, že brzo přejdu do vašeho fóra
)
Varenko,
moc te zdravim. Jsem rada, ze jsi na nas nezanevrela. Uz nam bylo po tobe smutno.
Ja se dneska lopotim v praci, trosku me poboliva v podbrisku, ale snad to nic nebude. Snazim se jist aspon hodne ovoce, kdyz uz moc nejim zeleninu, takze mimco misto mrkvicky kroupa jablicka a nektarinky… Jim taky tehotenske vitaminy, tak snad ho nijak neochuzuju.
Mej se moc krasne!
NUNY:
Jéééé, to ti přeju…//.
Každopádně zůstaň
Toto téma se tě hoooodně týká a je vlastně otevřené pro každého-ou.:-) ![]()
Budeme moc rádi.
![]()
Tak to já zas jooo. My si furt s holkama v „čekatelkách“ píšem, mám to tam moc ráda. Ale stopro se ohlásím, jak to se mnou vypadá.
Radši nedoufat, ať pak nejsem zklamaná ![]()
NUNY,
vitej u nas! (jsem tady tyden a ze u nas!)
Me bricho bolelo, jako ze mam dostat MS, ale rekla bych, ze asi az tak po tydnu. Ale jsem v tomto ohledu teprv zacatecnice, tak nevim… ![]()
Ahojky holky,
to jste se pěkně rozepsaly!!!
VARENKO-holka zlatá,to jsem ráda že jsi se ozvala!Vůbec se ti nedivim,že to s tebou zamávalo.Posílam ti dobrou náladičku,vem si jí ode mě alespoň trošku.Cítim s tebou!!!
MARKETKO-no ty musíš mít nervy ze železa!Já už bych dávno testíkovala.Máš nějaký príznaky jako těhu?
NUNY-přeji //!!!!!!!
TEHULE -neboj,miminku je jedno jestli jíš ovoce nebo zeleninu,hlavní je,že do sebe denně dostáváš nějaký vitamínky.
Hoky,já se dneska probudila a najednou jsem dostala takovej hlad.Dala jsem si rohlík se salámem,a pořád jsem měla hlad.Tak jsem si připravila druhej,kousla jsem do něj,a najednou jsem na něj přestala mít chuť.No chápete to?
Mějte se krásně,Kelinka
Ahojky holky,
to jste se pěkně rozepsaly!!!
VARENKO-holka zlatá,to jsem ráda že jsi se ozvala!Vůbec se ti nedivim,že to s tebou zamávalo.Posílam ti dobrou náladičku,vem si jí ode mě alespoň trošku.Cítim s tebou!!!
MARKETKO-no ty musíš mít nervy ze železa!Já už bych dávno testíkovala.Máš nějaký príznaky jako těhu?
NUNY-přeji //!!!!!!!
TEHULE -neboj,miminku je jedno jestli jíš ovoce nebo zeleninu,hlavní je,že do sebe denně dostáváš nějaký vitamínky.
Hoky,já se dneska probudila a najednou jsem dostala takovej hlad.Dala jsem si rohlík se salámem,a pořád jsem měla hlad.Tak jsem si připravila druhej,kousla jsem do něj,a najednou jsem na něj přestala mít chuť.No chápete to?
Mějte se krásně,Kelinka
VARENKO-nahoře v nastavení-na to klikneš a až dole jsou obrázky postaviček,pak jdi na zobrazit galerii postaviček a pak už jen vybíráš.Nezapomen si nakonec uložit postavičku
KELINKO,
![]()
Holky, díky vám mě tak hřeje u srdíčka…
Ještě dneska je trošku bolavo, ale snažím se těšit na příště a nekoukat zpět.
HOLČINKY, jak já vám záááávidíííím…
A JSEM TAK ŠŤASTNÁ za vás, pro vás a díky vám (a mému manžílkovi-andílkovi
).
KELINKO, a zkoušela jsi jiný salám
Třeba mu/jí uherák nejede ![]()
Kelinko - já nevím, jestli mám nervy ze železa. Dneska jsem fakt nervózní a kudy chodím, tudy na to myslím. Asi to nevydržím, a zkusím testík už zítra ráno…
Jinak co se týče těhu příznaků, tak na ty já už nějak nevěřím, protože je mám skoro každý měsíc
Vsugerovávám si je… a nikdy nic. Tentokrát žádné příznaky nemám, jen mi bylo včera odpoledne strašně špatně, skoro na blití. No já nevím. Uvidím zítra.