Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak předně - Mysko - přeji ti všechno nejlepší k narozeninám, i tvojí dcerce, hlavně, ať se tomu vašemu dárečku v bříšku dobře daří ![]()
Jinak jsem už dneska ráno vytáhla testík, abych zjistila, co a jak. No a nic
/
Takže se potvrdil můj předpoklad posunuté OVU, takže to dostanu počítám tak v pátek
zase… No nic - Varenko - přidávám se opět do klubu čekatelek a víno už se chladí v ledničce
Udělám zásoby na celý měsíc
třeba se pak ty děti budou tvořit u nás doma častěji ![]()
No ni, hurá do práce a do upršeného dne, který připomíná spíš konec října, než srpen…
Ahoj holky, preju krasne zamracene ranko!
Marketko nesmutni, uvidis, ze jednou se to proste podari!!! ![]()
Holky potrebuju radu. Mela bych byt ted v 7tt a od vcerejska me tak divne boli bricho - jak kdybych mela dostat MS nebo aspon podobne. Nespinim nebo tak, ale zacinam mit strach. Nevite, cim by to mohlo byt? K doktorovi jdu pristi patek. Nejak se v sobe nevyznam, kdybych tak vedela, co se tam dole deje… ![]()
MARKETKO-Už jsem myslela že se zadaří!Pevně jsem v to doufala.Jak se cítíš,asi hrozně,vid?Zůstaneš s náma?
TEHULE - břicho tě může bolet,protože se roztahuje děloha.Ale jestli máš i křeče,tak to nevim.Hlavně nesmíš špinit!
Včera jsem měla tak hladový den,že kdybych jedla každý den jako včera,tak se fakt do ničeho nevejdu.
My se jdeme oblíknout a razíme na dopolední procházku.
DOBRÉ RÁNÍČKO HOLKYY
KELINKO:
Moc tě zdravím.
Opravdu ségra bydli v Jirkově, ale obě jsme ze severu (hranice z Německem). Já zakotvila v Praze ![]()
TEHULKO:
Krásné ráníčko.
Měla bys uposlechnout radě starších a svěřit vínečko do rukou odborníka -takže co nevidět očekávám zásilku (jen doufám, že mi to vínečko cestou pošťak nevymlaskne, pacholek
)
MYSKO:
Ještě jednou ti přeji nádherný TVUJ den - krásně si to oslavte a moc moc na tebe vzpomínáme.
Hooodně úspěchů při dnešní lopotě. ![]()
MARKÉTKO:
Přeji ti sluníčkový den ![]()
Počkej, počkej - já bych se tak neukvapovala, protože víš, co psaly holky - některé měly pozitivní výsledek TT až po 14 dnech ![]()
Tak si moc nejsem jistá s tou lahvinkou v ledničce
(Né, že bych tě nechtěla do party, ale mám takové tušení, že se s u nás ze zásilkami tento týden dveře netrhnou
)
KRÁSNÝ DEN HOLČINKY A JÁ TAKÉ JUKNU ![]()
P.S. I přes mé chudinké tehu-zkušenosti, musím říct, že jsem bříško měla jako vzducholoď
![]()
Teď jsem mluvila s panem Čisťounkým dr. - všechny krevní výsledky ok. Potvrdil, že skutečně jsem tehu byla, protože je tam ještě stále nepatrně zvýšená hladina tehu-hormonu, ale o mimoděložní tehu se určitě nejedná.
SKUPINA: 0+
(HOHOHO
)
KELINKO:
Krásnou procházku. A ozvi se.
P.S. To já se cpu furt tehu-netehu
![]()
(Také bych vyrazila někam - Petřín, M.Strana a brouzdala bych se a brouzdala…
)
Ahoj holky,
Varenko - nejsi náhodou moje příbuzná?
Já mám taky 0+ a když jsem měla ty problémy, co ty, tak mi taky doktor z krve zjistil těhu hormony… No, aspoň vidíme, že nejsme jediné na světě, kterým se to stalo.
Já už snad ani zklamaná nejsem z toho, že zase /. Ani si nedokážu představit, že po těch měsících snaženíčka někdy uvidím //. Na druho stranu si říkám, že to naše mimčo třeba čeká na nějakou vhodnější dobu. Tak například - přestože pracuju jak mourovatá (8-10 hodin denně), tak ještě studuju
Moc mě to netěší… No ale říkám si, že třeba ten náš prcek čeká, až dostuduju - takže příští měsíc, max. v říjnu, už má skoro na čase a narodí se až po státnicích ![]()
Jen doufám, že nečeká na to, až se vezmeme, protože to plánujeme až za rok. No jen co se narodí tak se ho zeptám, proč si dával(a) tak na čas
![]()
MARKÉTKO:
No, néé že bych nechtěla ještě jednu ségru, ale že by náš taťka byl takový kvítko
To snad ne (no, kdo ví…
).
URČITĚ URČITĚ to jednou přijde. Jsem si jistá, že jsi taky ve svém životě slýchávala ony „moudré“ věty typu: Na každého někdo někde čeká…nebo…Pro jedno kvítí slunce nesvítí…apod.
I přesto, jestli jsme právě na ocet, nebo se nám dějí jiné věci - jsem přesvědčená, že dědulka nahoře a osud ví přesně, KDY to přijde a ví PROĆ to trvalo, jak to trvalo. A VŠE BUDE TAK, JAK JE NEJLEPŠÍ pro tebe. Prostě tomu věřím.
Takže fakt, že jsi taková suprbupr profi-snažilka je hrooozně dobře a to poznáš třeba jednou.
Tak už dost s mými supr „moudry“.
Buded dobře, uvidíš - ale hlavně: VYDRŽAŤ a nee, abys házela flintu zbytečně do žita (ještě NEENÍ nic ztraceného, počkej, počkej
)
Tvá tetka-všeznalka
![]()
Holky moc dekuju za rady. Ja jsem porad jeste cela vyjukana. Porad beham na zachod, jestli se neco neobjevi, ale zatim vse OK.
Ted se kolegyne bavily, ze jedne tady konci smlouva (delam na urade, takze se pribira, jen pokud dovoli ministr) a ze by mel jit nekdo na materskou. No rikam si, ze jeste aspon mesic pockam a kdyz bude vsechno v poradku, tak bych jim to rekla… ![]()
Varenko,
lahvinku ti s tezkym srdcem prenecham. Je to fakt lahoda - me staci 2 sklenicky a svet se toci a toci… No jo, to si musim jeste tak 2 roky pockat! ![]()
Varenko - tetko všeznalko
- já to taky tak beru, že všechno příjde v pravý čas, jen jsem nedočkavka a chci, aby ten pravý čas už nastal!!!
No, ale tím, že chci, nic nezměním. Jinak já má sourozenců hodně - můj taťka je kvítko
Jo a chtěla jsem se tě zeptat, kolik ti je?
Tehule - určitě ještě počkej aspoň do 12tt, než jim to řekneš. Dřív to stejně nemusí nikoho zajímat a lidi jsou jak supi ![]()
Marketko,
mas naprostou pravdu. Kdyz jsem oznamila, ze se budu vdavat, tak se hned sebehli, jestli musime a tak. Je sice fakt, ze ted musime, ale svatbu planujeme uz asi 2 roky. ![]()
Vcera jsem mela takovou zvlastni naladu a tak jsme vybirali jmena! Je to sice brzo, ale chci mit doma jasno. Tak zatim jsou favoriti Matej a Marketka!!!
No nejsou to krasne jmena
![]()
TEHULKO:
HIHI…že bychom si doma s manžílkem-andílkem nakonec otevřeli vinný sklípek
![]()
Teda HOLKY, vy nás ale zásobujete
Jen tak dál těhulinky, jen tak dál…
![]()
Jééje, Tehulko, ale stejně jsou to krásné starosti, viď?
MARKÉTKO:
No jo…tak to já vůůbec strach nemám - někde jsem četla, že se tyhle věci dědí
- vždyť, ty holka budeš mít dětí jako smetí
![]()
Je mi 29 - tak doufám - stále cekalka-benjaminka
![]()
VARENKO-zrovna jsem si řikala,že by jsi měla mít výsledky.Ale doufam,že už jsi v poho.Ono je lepší že vás miminko opustilo tak brzy,protože asi nebylo vše v pořádku a opustilo by tě třeba dýl a to by bolelo o hodně víc.Jirkov je od nás 20km,taže to mam kousek
TEHULE- a rodina to už ví,že čekáte mimi?Mte vybraný krásný jména,Markétka se mi taky líbí ale manžovi ne
.Hlavně že jsem si u Lukáška pro:,–(ila,že se nebude jmenovat po něm(Václav).U nich to sice je tradice,malej by byl Václav 4,ale já to jméno prostě nechtěla!!!Nechtěla jsem řikat malej,velkej.
Jéžiš holky,já mam taky krev 0+,že bysme měli všichni stejnýho tatínka?
Ale můj manžel jí má taky!!!!
Varenko,
to jsou fakt krasne starosti. S mimiskem to jo, ale svatba? Kdyz si predstavim potom to chozeni po uradech a vyrizovani dokladu.
Kazda urednice neni tak mila a ochotna jako ja! ![]()
Jeste to nevi ani rodina. Segra byla hned od otehotneni v nemocnici a mamka se mohla zblaznit. Takze si davame nacas. Zatim je to nase male tajemstvi! ![]()
O to je lepsi, ze mam holky vas a muzu pokecat aspon s vama - chlap to tak neproziva!!! ![]()