Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
17.8.05 08:47

Ahoj holky,
tak předně - Mysko - přeji ti všechno nejlepší k narozeninám, i tvojí dcerce, hlavně, ať se tomu vašemu dárečku v bříšku dobře daří :D

Jinak jsem už dneska ráno vytáhla testík, abych zjistila, co a jak. No a nic :evil: :evil: :? :evil: / :evil: :cry: Takže se potvrdil můj předpoklad posunuté OVU, takže to dostanu počítám tak v pátek :? zase… No nic - Varenko - přidávám se opět do klubu čekatelek a víno už se chladí v ledničce :D Udělám zásoby na celý měsíc :D třeba se pak ty děti budou tvořit u nás doma častěji :D

No ni, hurá do práce a do upršeného dne, který připomíná spíš konec října, než srpen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.05 09:29

Ahoj holky, preju krasne zamracene ranko!

Marketko nesmutni, uvidis, ze jednou se to proste podari!!! :lol:

Holky potrebuju radu. Mela bych byt ted v 7tt a od vcerejska me tak divne boli bricho - jak kdybych mela dostat MS nebo aspon podobne. Nespinim nebo tak, ale zacinam mit strach. Nevite, cim by to mohlo byt? K doktorovi jdu pristi patek. Nejak se v sobe nevyznam, kdybych tak vedela, co se tam dole deje… :?:

• Citovat
  • Upravit
472
17.8.05 09:50

MARKETKO-Už jsem myslela že se zadaří!Pevně jsem v to doufala.Jak se cítíš,asi hrozně,vid?Zůstaneš s náma?

TEHULE - břicho tě může bolet,protože se roztahuje děloha.Ale jestli máš i křeče,tak to nevim.Hlavně nesmíš špinit!

Včera jsem měla tak hladový den,že kdybych jedla každý den jako včera,tak se fakt do ničeho nevejdu.
My se jdeme oblíknout a razíme na dopolední procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.8.05 09:52

HURAAA

DOBRÉ RÁNÍČKO HOLKYY

KELINKO:
Moc tě zdravím.
Opravdu ségra bydli v Jirkově, ale obě jsme ze severu (hranice z Německem). Já zakotvila v Praze :D
TEHULKO:
Krásné ráníčko.
Měla bys uposlechnout radě starších a svěřit vínečko do rukou odborníka -takže co nevidět očekávám zásilku (jen doufám, že mi to vínečko cestou pošťak nevymlaskne, pacholek :! :twisted: :lol: )

MYSKO:
Ještě jednou ti přeji nádherný TVUJ den - krásně si to oslavte a moc moc na tebe vzpomínáme.
Hooodně úspěchů při dnešní lopotě. :wink:

MARKÉTKO:
Přeji ti sluníčkový den :!
Počkej, počkej - já bych se tak neukvapovala, protože víš, co psaly holky - některé měly pozitivní výsledek TT až po 14 dnech :!
Tak si moc nejsem jistá s tou lahvinkou v ledničce :! :) (Né, že bych tě nechtěla do party, ale mám takové tušení, že se s u nás ze zásilkami tento týden dveře netrhnou :! :lol: :D :wink: )

KRÁSNÝ DEN HOLČINKY A JÁ TAKÉ JUKNU :D

P.S. I přes mé chudinké tehu-zkušenosti, musím říct, že jsem bříško měla jako vzducholoď :! :! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.8.05 10:06

JOJO

Teď jsem mluvila s panem Čisťounkým dr. - všechny krevní výsledky ok. Potvrdil, že skutečně jsem tehu byla, protože je tam ještě stále nepatrně zvýšená hladina tehu-hormonu, ale o mimoděložní tehu se určitě nejedná.
SKUPINA: 0+
(HOHOHO :D )

KELINKO:
Krásnou procházku. A ozvi se.
P.S. To já se cpu furt tehu-netehu :lol: :lol: :wink:
(Také bych vyrazila někam - Petřín, M.Strana a brouzdala bych se a brouzdala… :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
17.8.05 10:32

Ahoj holky,
Varenko - nejsi náhodou moje příbuzná? :D Já mám taky 0+ a když jsem měla ty problémy, co ty, tak mi taky doktor z krve zjistil těhu hormony… No, aspoň vidíme, že nejsme jediné na světě, kterým se to stalo.
Já už snad ani zklamaná nejsem z toho, že zase /. Ani si nedokážu představit, že po těch měsících snaženíčka někdy uvidím //. Na druho stranu si říkám, že to naše mimčo třeba čeká na nějakou vhodnější dobu. Tak například - přestože pracuju jak mourovatá (8-10 hodin denně), tak ještě studuju :? Moc mě to netěší… No ale říkám si, že třeba ten náš prcek čeká, až dostuduju - takže příští měsíc, max. v říjnu, už má skoro na čase a narodí se až po státnicích :D
Jen doufám, že nečeká na to, až se vezmeme, protože to plánujeme až za rok. No jen co se narodí tak se ho zeptám, proč si dával(a) tak na čas :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.8.05 10:41

HIHI

MARKÉTKO:
No, néé že bych nechtěla ještě jednu ségru, ale že by náš taťka byl takový kvítko :?: :twisted: To snad ne (no, kdo ví… :twisted: :lol: ).

URČITĚ URČITĚ to jednou přijde. Jsem si jistá, že jsi taky ve svém životě slýchávala ony „moudré“ věty typu: Na každého někdo někde čeká…nebo…Pro jedno kvítí slunce nesvítí…apod.

I přesto, jestli jsme právě na ocet, nebo se nám dějí jiné věci - jsem přesvědčená, že dědulka nahoře a osud ví přesně, KDY to přijde a ví PROĆ to trvalo, jak to trvalo. A VŠE BUDE TAK, JAK JE NEJLEPŠÍ pro tebe. Prostě tomu věřím.
Takže fakt, že jsi taková suprbupr profi-snažilka je hrooozně dobře a to poznáš třeba jednou.

Tak už dost s mými supr „moudry“.
Buded dobře, uvidíš - ale hlavně: VYDRŽAŤ a nee, abys házela flintu zbytečně do žita (ještě NEENÍ nic ztraceného, počkej, počkej :D )
Tvá tetka-všeznalka :! :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.05 11:12

Holky moc dekuju za rady. Ja jsem porad jeste cela vyjukana. Porad beham na zachod, jestli se neco neobjevi, ale zatim vse OK. :lol: Ted se kolegyne bavily, ze jedne tady konci smlouva (delam na urade, takze se pribira, jen pokud dovoli ministr) a ze by mel jit nekdo na materskou. No rikam si, ze jeste aspon mesic pockam a kdyz bude vsechno v poradku, tak bych jim to rekla… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.8.05 11:22

Varenko,
lahvinku ti s tezkym srdcem prenecham. Je to fakt lahoda - me staci 2 sklenicky a svet se toci a toci… No jo, to si musim jeste tak 2 roky pockat! :roll:

• Citovat
  • Upravit
876
17.8.05 11:23

Varenko - tetko všeznalko :D - já to taky tak beru, že všechno příjde v pravý čas, jen jsem nedočkavka a chci, aby ten pravý čas už nastal!!! :D No, ale tím, že chci, nic nezměním. Jinak já má sourozenců hodně - můj taťka je kvítko :twisted: :D Jo a chtěla jsem se tě zeptat, kolik ti je?

Tehule - určitě ještě počkej aspoň do 12tt, než jim to řekneš. Dřív to stejně nemusí nikoho zajímat a lidi jsou jak supi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.05 11:40

Marketko,
mas naprostou pravdu. Kdyz jsem oznamila, ze se budu vdavat, tak se hned sebehli, jestli musime a tak. Je sice fakt, ze ted musime, ale svatbu planujeme uz asi 2 roky. :P
Vcera jsem mela takovou zvlastni naladu a tak jsme vybirali jmena! Je to sice brzo, ale chci mit doma jasno. Tak zatim jsou favoriti Matej a Marketka!!! :wink: No nejsou to krasne jmena :?: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1160
17.8.05 11:44

HOHO

TEHULKO:
HIHI…že bychom si doma s manžílkem-andílkem nakonec otevřeli vinný sklípek :?: :! :lol: :lol: :lol:

Teda HOLKY, vy nás ale zásobujete :! Jen tak dál těhulinky, jen tak dál… :lol: :lol:

Jééje, Tehulko, ale stejně jsou to krásné starosti, viď?

MARKÉTKO:
No jo…tak to já vůůbec strach nemám - někde jsem četla, že se tyhle věci dědí :wink: - vždyť, ty holka budeš mít dětí jako smetí :! :! :twisted: :lol: :lol:
Je mi 29 - tak doufám - stále cekalka-benjaminka :! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.8.05 11:50

VARENKO-zrovna jsem si řikala,že by jsi měla mít výsledky.Ale doufam,že už jsi v poho.Ono je lepší že vás miminko opustilo tak brzy,protože asi nebylo vše v pořádku a opustilo by tě třeba dýl a to by bolelo o hodně víc.Jirkov je od nás 20km,taže to mam kousek

TEHULE- a rodina to už ví,že čekáte mimi?Mte vybraný krásný jména,Markétka se mi taky líbí ale manžovi ne :evil: .Hlavně že jsem si u Lukáška pro:,–(ila,že se nebude jmenovat po něm(Václav).U nich to sice je tradice,malej by byl Václav 4,ale já to jméno prostě nechtěla!!!Nechtěla jsem řikat malej,velkej.

Jéžiš holky,já mam taky krev 0+,že bysme měli všichni stejnýho tatínka? :lol: :lol: :lol: Ale můj manžel jí má taky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.05 11:51

Varenko,
to jsou fakt krasne starosti. S mimiskem to jo, ale svatba? Kdyz si predstavim potom to chozeni po uradech a vyrizovani dokladu. :evil: Kazda urednice neni tak mila a ochotna jako ja! :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.8.05 12:01

Jeste to nevi ani rodina. Segra byla hned od otehotneni v nemocnici a mamka se mohla zblaznit. Takze si davame nacas. Zatim je to nase male tajemstvi! :lol:
O to je lepsi, ze mam holky vas a muzu pokecat aspon s vama - chlap to tak neproziva!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová