Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
20.8.05 22:12

HOLĆINKY
Dobrou noc i vám. Právě jsme dorazili z mini proházky, tak se bude příjemně spát.

Mysko, těším se na další foto :P

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.8.05 22:48

MYSKO-moc vám to sluší na fotce.To jsi skoro novomanželka,vid.Co malá,kdy se vám vrací domu?Jedem do Chotvatska,už jsem tu o tom někde psala.

VARENKO-tak večerní procházku,jo?To bych si taky dala líbit.Já se ráda procházim,bohužel manžel na to moc neni :( .Naštěstí mam Lukáška,ten mě nikdy v tom nenechá a jde se mnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.05 10:57

Ahoj holky,
hlásím dnes 3.DC, začala jsem už brát ten Clostilbegyt a uvažuji stále o vitamínech - asi Baby Plan. Co myslíte?
Já jím ovoce po kilech, moc mi chutná, nejradši mám jablka, švestky a teď meloun. A zeleninu máme na zahrádce taky.
Někdo radí brát vitamíny, jiný ne. Já je zatím nezkoušela, tak nevím. Jinak mám vše O.K. podle posledního rozboru krve, nic mi nechybí, ani železo, vše v normě. Možná jsou ty vitamíny pro mě zbytečné, ale na druhé straně co by člověk neudělal pro mimi :)
A v předstažilkách holky braly 3 měsíce před plánovaným snaženíčkem a pak se zadařilo na 1.pokus :!
 Daria

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.8.05 22:35

děkuji

Ahoj holky,

chci vám všem moc poděkovat za odpovědi :wink:
jste moc hodný. Nejhorší je to čekání. Zítra koupím testík a v úterý testnu.
určitě dám vědět
Mějte se krásně

Lucka

• Citovat
  • Upravit
269
22.8.05 09:10

Holky, mám 1 den zpoždění a na testíkách (včetně Clearblue) //. :P :P Jenže když jsem dneska volala na gyn. a chtěla aby mi to potvrdili z krve, tak mi sestra řekla že potrat chce provádět co nejdřív a že testy z krve tak brzo nedělají. Jsem z toho úplně hotová, chce se mi z tý krávy brečet :cry: :cry: Kdy jste byli na krvi? Já vím že na těhu vyšetření se chodí dýl, ale jen test HCG s krve to přeci nic není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.8.05 09:24

DOBRÉ RÁNÍČKO A KRÁSNÝ TÝDEN VŠEM:

PAJJO:
JE TO NÁÁDHERNÉ a já pevně věřím, že tvé // nelžou.
Na babu se vykašli - zřejmě při pondělním ránu vstala špatnou nohou…
Hlavně nebuď smutná.
Chápu, že chceš výsledek vědět hned dneska :P .
U soukromých gynekologů (dle mé zkušenosti) se musí vzít krev ráno, protože pak se to veze do laborky. Tak to nevím, jestli už stíháš.
Každopádně na jakékoli poliklinice, nemocnici - musejí mít vše po ruce.

Tehulinky by ti měly více poradit. :D

MOOOC ti držím palečky a napiš, jak to dopadlo. Krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.8.05 09:30

Dobre ranko,
vidim, ze v pondeli maji zase vsichni plne ruce prace. :wink: :P Bowling dopadl v pohode. V prvni hre jsem se porad zkoumala, kde me co pichne a tak, ale nic se nedelo, tak jsem to uhrala a mam dokonce na pul medvidka!! :lol: :twisted:
Za to v sobotu dostal mimisek poradne zabrat - cely den jsem malovala se skautikama klubovnu! :oops: Vecer jsem nemohla ani dolezt do postele. Ale v nedeli jsme odpocivali, tak uz je zase dobre. :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.8.05 09:32

Pajjo,
nic si s te sestry nedelej! Ja kdyz jsem volala, ze mam pozitivni test a chtela se objednat, tak se me taky zeptala, jestli to specha, jestli chci na potrat. Byla jsem z toho taky spatna a hrde jsem rekla, ze CHCI byt tehotna!!! :lol: Oni se asi pro jistotu ptaji vsech. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1160
22.8.05 09:58

AHOJ TEHULKO:
Tak to fakt ráda slyším, že jsi nám netrhla ostudu :twisted: :twisted: :lol: a hrdě reprezentovala nase tehu-barvy :! :! :twisted: :D :D

Jsi dobrá, já myslím, že ten tvůj mimísek bude minimálně horolezec nebo 2.Schumacher (nebo že by horolezkyně :?: :twisted: ).
Tehulko, tak ty vedeš skautiky??? JEE, to by mě bavilo (i když nevím jak dlouho… :oops: ), ale musí to být bájo, co????

P.S. Včera jsme měli taky super den - nejdřív trocha práce doma a na zahradě a pak šupky dupky na pivečko do místní hospůdky a cestou zpátky jsme utíkali, protože začala buřina - to byla romantika :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.8.05 10:04

NAZDAR VARENKO - to je skautsky!
Vedu takovy mensi oddilek. Pritel vlastne taky - dali jsme se dohromady na tabore!!! Moje holcicky jeste nic nevi, ale urcite by si prali holku, aby mohla chodit k nam! :lol:

• Citovat
  • Upravit
1160
22.8.05 10:09

A jak staré jsou tvé skautky? A kolik jich máš na starost?
To je bomba - připomíná mi to „staré dobré časy“ - tábory, pionýráky a tak.
Takže máte klubovnu a děláte různé aktivity během roku? Paráádička.
No jooo…vždyť ty budeš mamina jedna báseň :! :D :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.8.05 10:39

Varenko,
mam jich jenom 14. Polovina jsou tretacky - vlastne ted uz ctvrtacky a zbytek uz jsou stare tabornice, tem je okolo 17. :wink:
Obcas mi davaji docela zabrat, kdyz jsme spolecne na fotkach, tak mezi ne docela zapadnu. :oops: :roll:
Jak jsme tak orientovani na ten les, tak jsem si rikala, ze az budu tehotna, tak budu hodne chodit na prochazky, hladit brisko a zpivat mimiskovi (les mame prakticky u baraku). Zatim to vypada, ze dojdu z prace a zalehnu. Ale doufam, ze od tretiho mesice se to vsechno upravi! :P :D

• Citovat
  • Upravit
1160
22.8.05 10:51

TEHULKO: žít v přírodě je parádička, viď.
Jee, a nechceš dát nějaké foto tvého oddílu do fotogalerie? MYSKA se už tam zapojila se svatebními fotečkami. :P Tehulko, promin, nevzpomínám si :! :oops: - je toto tvé první tehu. :?:
Z knížek vím, že druhý trimestr má být „znovuzrození“, tak pak můžete všichni chodit na houby a vyprávět pak mimískovi: Joo…to tenkrát, když jsi byl ještě na houbách… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.8.05 10:58

LUCKO:
jak se máš? Mooc tě zdravím a těším se, až se nám ozveš ( // ) :P :P :P :D .
Držím palečky.
Krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.8.05 11:01

DARIO:
Sluníčkový celý týden i tobě. Jak se máš :?: :?:
Držím palečky a přeji hodně vitamínků, aby se tento měsíc už stoooprooo zadařilo // .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová