Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.8.05 10:20

Holky,
tak ted zacinam mit strach. Jsem v 7tt a nechtela bych neco pokazit. Rikala jsem si, ze bowling mi ublizit nemuze, kdyz budu hrat s nejmensima koulema. Zatim zadne problemy nemam a rozhodne je mit ani nechci. Nikdo to zatim nevi, tak je mi blbe se z toho vymluvit. :oops:

• Citovat
  • Upravit
1160
19.8.05 10:25

hohohu

TEHULKO:
moje rada zní: Vykašli se na bowling - jděte radši na pivko (to má aspoň vitamíny :twisted: ).
A ohledně té zátěže - já bych na konci večera zvolila úplně ty nejmenší (HOHOHO :lol: :wink: :oops: :lol: :D :P :twisted: :P ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.8.05 11:13

Varenko,
mas asi pravdu. Vzdycky se da neco vymyslet. Radsi jednou trosicku zalzu, nez pak litovat… :cry: I kdyz - co jsem delala na tabore, tahala v kuchyni kotle s jidlem, tezke kufry apod., musel se tam drzet zuby nehty… Zrejme budeme mit kulturistu! :lol: :wink:

• Citovat
  • Upravit
1160
19.8.05 11:22

:-)

TEHULKO:
Děláš dobře :! Říct: Dnes se na bowling necítím…je přece úlně OK.
(Lepší přijít o jeden večer s bowlingem, než pak plakat a mít bolístku jako my tehu-zkrachovalky, no néé :D :wink: ).

To teda bude CVALDA - po mamince bude mít pěknou páru, jen co je pravda :lol: :lol:

DNES bude super večer, tak zajděte na to pivečko - nejlíp někde venku pěkně posedět - žůžoooooo :D :D :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.8.05 11:25

Varenko , pivo??? Sice má „možná“ vitamíny, ale myslím, že to miminku uškodí víc než bowling!

Nějak se mi seknul PC, tak jsem to na chvíli vypnula a ejhle, emimino naskočilo:-), někdy nám ten PC doma blbne:-(.
Dnes mám poslední den dovolenou, proto se sluníčko umoudřilo. Také se mohlo umoudřit dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.8.05 11:36

:-)

S tím pivečkem jsem to myslela spíše obrazně :oops: :) :wink:

Chudák TEHULKA - doufám, že za námi ještě přijdeš, když tě jak mamky-stíhalky upíráme páteční radovánky :twisted: :wink: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.8.05 11:52

Teda holky, vy jste se rozepsaly.Já vám závidim takovýho času na internet.My byli opět venku,nakoupit,ted musim uvařit,uklidit,vysát.Holky,to je neskutečný co ten náš hajzlík udělá bordelu!!!Hračky roztahaný po celém bytě.Mě už to tak nebaví uklízet.Než začnu vysávat,tak to je nejmíň hodina než posbíram hračky.
Odjíždíme až v neděli,jedeme přes noc a ráno jsme tam.Vracíme se 31.8.A hned na 1.9.jsem se objednala na gyndu.

Holky snažilky-přeji ať se brzy zadaří!!

MONALISO-ty brďo,i trojčátka můžeš mít,jo.Doufam že máte velkej byt,aby se vám tam ty všechny děti vešli :D .Ale lepší 3 než žádný,vid.

TEHULE-to mě ani nenapadlo,že by bowling měl uškodit.My ho taky plánujeme v půlce září.Myslim si že když budeš mít jen opravdu ty lehký koule a budeš házet opatně,nic se nestane.Ale opravdu opatrně!Při nejhoršim budeš poslední :lol: .

Tak jdu na ten úklid,ale ještě mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.8.05 11:56

VARENKO-na tebe jsem zapoměla :oops: !!!Včera žádný vínko nebylo?
Přeji at to tuleníčko má úspěch!!!Ten deníček asi nebude,já s nima moc zkušenosti nemam,Myska taky ne a holky co čekají v dubnu tak jsou v deníčku únorňátka,březňátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.8.05 12:22

TEHULKO:
Je to na tobě - jak vidíš, tak asi zbytečně maluju čerta na zeď :! Tak se na mě prosím nezlob :! :oops: :oops: 8O :P

KELINKO:
Joo, času na internetu - ale nejspíš se budu muset co nejdřív zamyslet nad svou pracovní morálkou :!

Vínko nepadlo - už mi V MÝM VĚKU nějak docházejí pitné síly :! :evil: :lol:

Děěěěkujuuu za přáníčko - pokusíme se dělat tulituli a uvidíme…Hlavně abysme si to užili a výsledek bud bude a nebo ne, mám pravdu :?: :! :P

KELINKO, tak ať pěkně poklidíš, navaříš a hlavně šťastně dojedete tam i zpátky.
To bude užííívááníčko, vid? :D :P :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.8.05 13:02

Holky,
teda ja ziram. Clovek na chvilku vypadne z prace a takove urody! :P :lol: Skakla jsem pres obed domu a studovala literaturu - hlavne pasaze o sportu. Docetla jsem se spoustu veci o kole, saune, golfu, ale bowling nic. :roll: Ze by to nebyl sport? :?:
Ja to asi zkusim, ale cokoli se mi nebude zdat, tak toho necham. I kdyz hlavni vyhra je chrapajici medvidek - tak nevim… :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.8.05 13:05

Kelinko,
jak ja ti zavidim! Taky bych nekam vyrazila. Nam letos vsechno spolyka svatba, takze se nikam nedostanem. Hlavne opatrne na ceste, at s tebou manzilek v aute moc netrepe. :lol:
Moc se nestresuj s balenim a hlavne si to tam poradne uzivej. Ale pozor na vlny, aby te nejaka nesplachla! :P

• Citovat
  • Upravit
269
19.8.05 14:00

Holky brala jsem poslední bombonek HA v půlce května a od té doby se snažíme. Je fakt že každý mědíc mě teď před MS bolí bříško, ale já nevím, myslím že těhu nejsem, protože asi nebyla ovu, ale bolejí mě bradavky tak jako nikdy, bříško samořejmě taky (ale jak říkám to je normál) a hlavně, nevím ,ale cítím nějak „vlhko“ 8O 8O 8O MS bych měla dostat v úterý a cyklus mám teď 31 dní. Co myslíte? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.8.05 14:16

CHACHA

TEHULKO:
Máš recht :! (I když ten chrochtající medvídek by nebyl k zahození…no, uvidíš :lol: :P :twisted: )
A co ŠACHY :?: :?: :! TO JE TAKÉ PĚKNÝ SPORT, co ty na to :?: :twisted: :twisted: :lol: :wink:

KELINKO:
pěkně si vezmi rady TEHULKY k srdci a vlnama se nech pouze nésti (ale bacha na otevřené moře…ať se za 14 dní nedočteme o záhadné mořské panně - chacha no, trošku tehu, ale to jí na kráse jen přidá :lol: :lol: :lol: ).

PAJJO:
Vítej mezi nás :P :P :D :D
MOOOOOC ti držím palečky // .
NAŠE HESLO: VYDRŹAŤ
Zasloužilá-netrpělivka :roll: :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.8.05 14:19

UUUHHH

HOLKY ,
Co je s MARKÉTKOU :?: :?:
Nevíte některá, jestli nám náhodou nedezertovala do jiných témat :?: :! :?: :?: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.8.05 14:24

PAJJO-přeji ti aby jsi byla těhotná.Bolejí tě bradavky,to by jsi mohla být těhu.A prsa se trochu zvětšily?Já než jsem to měla dostat,tak jsem ani na břiše spát nemohla,úplně jsem cítila,jak se ty prsa nafukujou

MYSKO-jsi v pořádku?Ozvi se!!!

MARKETKO-ty jsi na nás zanevřela?

TEHULE-bowling je asi novej sport :lol: ,že v knížkách nic neni.Ale pokud se budeš cítit dobře,tak hraj a vyhraj!!!Ale kdyby jsi si myslela,že radši nehrát,zabal to a jen se bav.Opravdu záleží jen na tobě

VARENKO-kdo by při pátku chtěla makat,vid?Se ti nedivim,že jsi radši na internetu.

Holky,já se taky celkem bojim,aby bylo vše v pořádku a mimi tu cestu přežilo ve zdraví.Naštěstí jsme autama,tak při nejhoršim můžeme jet domu(ale to radši ne!!!)Když jsme čekali Lukáše,tak jsme jeli autobusem do Španělska,24hodin,cesta hrozná,ale vše bylo OK:Tak doufam,že to bude opět v poho.Cestoní pojištění máme :wink:
jdu se napat,udělala jsem bramborovou kašičku a mletý řízečky,mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová