Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
24.8.05 09:22

TEHULKO:
Dobré ráníčko. Odkud, že jsi - promiň, nějak mi to uniklo :oops: :! :wink:
V Praze je sice zataženo, ale příjemně - mám to radši než vedra.

MYSKO:
Jak se ti daří? Koukám, že jsi samá práce - přeji ti nádherný den. Ozvi se nám :P

Holky, koukala jsem, že už jsou založená DUBNATKA a KVETNATKA 2006 - jde to jako po másle, čím dál více tehulinek :wink: :D :D

Tehulko, ty už máš termín a nebo ti ho řekne dr. v pátek :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.05 10:02

Ahoj Varenko,
ja jsem az z daleke Jizni Moravy - z Hodonina… z kraje vinne revy a nejnizsich platu v CR. :?
Termin nevim, ja jsem si to vypocitala na prelom brezna a dubna. Doufam, ze tentokrat mi Dr. rekne neco vic a hlavne ze dostanu tehot. prukazku!!! :D :P

• Citovat
  • Upravit
1160
24.8.05 10:27

TEHULKO:
Takže Hodonínek - joo, tak já tady básním o sklípku…a copak můžu fušovat do řemesla takovým ovíněným králům a královničkám jako je Jižní Morava :?: :idea: :D
Musí být u vás nádherně :twisted: :D :D :D :P

Tak že by takové jarňátko :?: Jsem zvědavá, co ti v pátek řekne dr. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
24.8.05 10:28

P.S. Jáá chci takyyy průůůkazkuuuu :twisted: :twisted: :wink: :lol: :lol: :cry: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.05 10:39

NEBOJ, DOCKAS SE!!! :lol:
A jestli chces tak moc do sklipku a jela treba nahodou pristi tyden okolo, tak v jednom mame svicu!!! Muj nastavajici totiz jeden vlastni - teda jako tatinek. :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
1160
24.8.05 11:01

TEHULKO:
NOO, jéé děkuju - HODONÍNE - juhuhu..
Boožínku, a co je „svica“ :?: :?: :twisted: :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.05 11:15

Varenko,
myslim, ze se tomu rika rozlouceni se svobodou nebo tak, takovy ten vecirek pred svatbou. No a my mame svicu… Takze se bude hujat od patku az asi do nedele.

• Citovat
  • Upravit
1160
24.8.05 11:32

TEHULKO:
CHACHA … tak to jooo.
Jééžíš, co znám emimino, více a více zjišťuju, že moje znalosti na téma „život“ jsou opravdu ubohounké :oops: :lol: :lol: :wink:

Jééé, to je parádička, že budete juchat, slavit a svobodně se loučit. PARÁDA :P :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Tak to se těším, až k nám do daleka budou zavánět omamné vůně rozmanitých dobrůtek a hlahol kraje hodonínského a jednoho zamilovaného párečku (s mimískem v bříšku).

Je to nádhera, velrybko - fakt. :D :D 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.05 13:54

Varenko,
to vis, ze to bude super. Pivo a vino potece proudem, ale ja z toho nic mit nebudu. A myslim, ze kazdemu bude hned jasne, jak na tom jsem… :lol: :D :P

• Citovat
  • Upravit
1160
24.8.05 15:10

JOJO…asi jooo. Leda bys predstirala momentalni indispozici :! :wink: , což jsem si jistá, není právě ono. :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.8.05 16:46

Ahoj holky
zdravím ze zatopené Severní Moravy, tolik deště takové intenzity jsem ještě nezažila!! Máme tady u nás v obci stoletou vodu, naštěstí my jsme měli jen trochu zatopený sklep a zahradu.
Je to hrůza. V pátek jedeme na dovolenou..a já pomalu začínám balit, ještě tady zítra nakouknu.
Poctivě zobu clostilbegyt na vyvolání ovulace. :D :D :D
A na dovolené se užiju, nakoupila jsem si zásoby vína což bych jako těhulka už nemohla, takže když to nevyšlo v srpnu, aspoň si dám víno večer na pláži..a možná se vrátím s mimčem v bříšku :) kéž by :! :! :!
Já jsem sice holky ze Severní Moravy, bydlíme kousek od Č. Těšína, ale na víno jsem :D :D :D nic jiného (jako alko) nepiju, ani pivo, pouze na vínečko nedám dopustit, vozí ho nám sem z Jižní Moravy..

Mějte se,
Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.05 16:53

Tak se mejte dneska krasne, ja uz to balim! :lol: Odpoledne se vleklo jaksi dlouho, tak uz jsem rada, ze pracovni povinnosti jsou pro dnesek za mnou!!! 8)

• Citovat
  • Upravit
1337
24.8.05 21:49

AHOJ HOLKY
vsechny vas zdravim :D :D
Omlouvam se ale opravdu nestiham,v praci teda nic moc,nesoustredim se,je mi porad dost spatne.Rano to jeste jde,ale od obeda to zacina a trva az do vecera.Doufam,ze to postupem tydnu prejde…
Mluvila jsem s manzelem o tom,jak to rict v praci a hlavne kdy.Zkusebni doba mi konci asi 16.11. a to uz by byl asi 18t,a to uz tezko pujde prehlednout :lol: kdyz uz ted jsem nafoukla jak balon…K Dr.mam jit za 3-4 tydny,je jasne,ze bude chtit at zustanu doma na rizikovem.Na konec jsme se s manzelem dohodli,ze pockame do pristi kontroly a spolu zajdem za jednim z mych nadrizenych(zname se jiz dyl)a rekneme jak to je.Ale priznam se,ze takhle spatne mi nebylo ani jednou.Je docela namahave se v praci tvarit jakoby nic,porad si davat bacha,misto radosti z tehu si delam jeste nerviky.Necham to tak a uvidime jak to bude za ty 3-4tydny,penize vem cert,mimisek je dulezitejsi.Nejak bylo,nejak bude. :! :!
MYSKA
VARENKO-budes tady o vikendu(na PC)musim vse procist abych mohla reagovat.Dcera je jeste na morave,pojedeme pro ni pristi tyden.Rucku bude mit do 12.9.v :,-(re.
Preju krasnou dobrou noc…ja nestiham napocitat ani do deseti a jsem tuha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.8.05 09:43

DOBRÉ RÁNÍČKO, HOLKY
Tak koukám, že jsem se včera zapomněla odhlásit..chacha, už je ze mě emiminovský maniak :! :twisted: :lol: :lol:

DARIO:
MOOC tě zdravím. Já o záplavách jen slyším :oops: , protože nestíhám vůbec kouknout večer na zprávy. Musí to být děs.
Takže dovolenka?? A kam??? JUPÍÍ. :D :D :P
MOOOC ti přeji, ať si to náádherně užiješ, zrelaxuješ a právě díky pohodičce i vínečku a jižnímu povětří se i to mimísečko zadaří . MOOOOC ti to přeju. Šťastnou cestu a určitě se nám ještě ozvi a hlavně až se vrátíš.

TEHULKO:
Krásné ráníčko. Přeji ti fanfárový den :P :P
(já ho začala příšerně :oops: :oops: - škoda mluvit. Nevím, jestli to můžu svádět na hormóóny, ale bojím se, že se za ně moje občasná šílená povaha nestačí schovat :evil: :lol: :lol: 8O :roll: :) :oops: :oops: ).

MYSKO:
TO jsem ráda, že jsi se ozvala. Už jsem myslela, že bojuješ za nejlepšího pracovníka roku :! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:
Myslím, že jste to s manželem vymysleli perfektně a vše dobře dopadne.
Hlavně žádné nervíky - žádné prašulky ani šéfové za to nestojí, no nemám pravdu :?: :wink:
O víkendu bych určitě měla být na PC, takže budu ráda, když se ozveš - můžeme poklábositi :twisted: :P
Přeju ti krásný den, hodně síly a hlavně pohlazení mimískovi :P :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.05 09:53

Varenko,
taktez preju dobre ranko. Copak se ti rano prihodilo? Me je dneska taky jaksi divne. Asi mi zacaly ranni nevolnosti nebo co. :evil: :roll: Zitra se chystame k Dr. a mam 100 chuti se na vsechno vykaslat a zustat doma. :x :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová