Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TEHULKO:
Dobré ráníčko. Odkud, že jsi - promiň, nějak mi to uniklo
![]()
V Praze je sice zataženo, ale příjemně - mám to radši než vedra.
MYSKO:
Jak se ti daří? Koukám, že jsi samá práce - přeji ti nádherný den. Ozvi se nám ![]()
Holky, koukala jsem, že už jsou založená DUBNATKA a KVETNATKA 2006 - jde to jako po másle, čím dál více tehulinek
![]()
Tehulko, ty už máš termín a nebo ti ho řekne dr. v pátek ![]()
Ahoj Varenko,
ja jsem az z daleke Jizni Moravy - z Hodonina… z kraje vinne revy a nejnizsich platu v CR. ![]()
Termin nevim, ja jsem si to vypocitala na prelom brezna a dubna. Doufam, ze tentokrat mi Dr. rekne neco vic a hlavne ze dostanu tehot. prukazku!!!
![]()
TEHULKO:
Takže Hodonínek - joo, tak já tady básním o sklípku…a copak můžu fušovat do řemesla takovým ovíněným králům a královničkám jako je Jižní Morava
![]()
Musí být u vás nádherně
![]()
Tak že by takové jarňátko
Jsem zvědavá, co ti v pátek řekne dr. ![]()
NEBOJ, DOCKAS SE!!! ![]()
A jestli chces tak moc do sklipku a jela treba nahodou pristi tyden okolo, tak v jednom mame svicu!!! Muj nastavajici totiz jeden vlastni - teda jako tatinek.
![]()
TEHULKO:
NOO, jéé děkuju - HODONÍNE - juhuhu..
Boožínku, a co je „svica“
![]()
Varenko,
myslim, ze se tomu rika rozlouceni se svobodou nebo tak, takovy ten vecirek pred svatbou. No a my mame svicu… Takze se bude hujat od patku az asi do nedele.
TEHULKO:
CHACHA … tak to jooo.
Jééžíš, co znám emimino, více a více zjišťuju, že moje znalosti na téma „život“ jsou opravdu ubohounké
![]()
Jééé, to je parádička, že budete juchat, slavit a svobodně se loučit. PARÁDA
![]()
Tak to se těším, až k nám do daleka budou zavánět omamné vůně rozmanitých dobrůtek a hlahol kraje hodonínského a jednoho zamilovaného párečku (s mimískem v bříšku).
Je to nádhera, velrybko - fakt.
![]()
Varenko,
to vis, ze to bude super. Pivo a vino potece proudem, ale ja z toho nic mit nebudu. A myslim, ze kazdemu bude hned jasne, jak na tom jsem…
![]()
JOJO…asi jooo. Leda bys predstirala momentalni indispozici
, což jsem si jistá, není právě ono.
![]()
Ahoj holky
zdravím ze zatopené Severní Moravy, tolik deště takové intenzity jsem ještě nezažila!! Máme tady u nás v obci stoletou vodu, naštěstí my jsme měli jen trochu zatopený sklep a zahradu.
Je to hrůza. V pátek jedeme na dovolenou..a já pomalu začínám balit, ještě tady zítra nakouknu.
Poctivě zobu clostilbegyt na vyvolání ovulace.
![]()
A na dovolené se užiju, nakoupila jsem si zásoby vína což bych jako těhulka už nemohla, takže když to nevyšlo v srpnu, aspoň si dám víno večer na pláži..a možná se vrátím s mimčem v bříšku
kéž by
![]()
Já jsem sice holky ze Severní Moravy, bydlíme kousek od Č. Těšína, ale na víno jsem
nic jiného (jako alko) nepiju, ani pivo, pouze na vínečko nedám dopustit, vozí ho nám sem z Jižní Moravy..
Mějte se,
Daria
Tak se mejte dneska krasne, ja uz to balim!
Odpoledne se vleklo jaksi dlouho, tak uz jsem rada, ze pracovni povinnosti jsou pro dnesek za mnou!!! ![]()
AHOJ HOLKY
vsechny vas zdravim
![]()
Omlouvam se ale opravdu nestiham,v praci teda nic moc,nesoustredim se,je mi porad dost spatne.Rano to jeste jde,ale od obeda to zacina a trva az do vecera.Doufam,ze to postupem tydnu prejde…
Mluvila jsem s manzelem o tom,jak to rict v praci a hlavne kdy.Zkusebni doba mi konci asi 16.11. a to uz by byl asi 18t,a to uz tezko pujde prehlednout
kdyz uz ted jsem nafoukla jak balon…K Dr.mam jit za 3-4 tydny,je jasne,ze bude chtit at zustanu doma na rizikovem.Na konec jsme se s manzelem dohodli,ze pockame do pristi kontroly a spolu zajdem za jednim z mych nadrizenych(zname se jiz dyl)a rekneme jak to je.Ale priznam se,ze takhle spatne mi nebylo ani jednou.Je docela namahave se v praci tvarit jakoby nic,porad si davat bacha,misto radosti z tehu si delam jeste nerviky.Necham to tak a uvidime jak to bude za ty 3-4tydny,penize vem cert,mimisek je dulezitejsi.Nejak bylo,nejak bude.
![]()
MYSKA
VARENKO-budes tady o vikendu(na PC)musim vse procist abych mohla reagovat.Dcera je jeste na morave,pojedeme pro ni pristi tyden.Rucku bude mit do 12.9.v
re.
Preju krasnou dobrou noc…ja nestiham napocitat ani do deseti a jsem tuha…
DOBRÉ RÁNÍČKO, HOLKY
Tak koukám, že jsem se včera zapomněla odhlásit..chacha, už je ze mě emiminovský maniak
![]()
DARIO:
MOOC tě zdravím. Já o záplavách jen slyším
, protože nestíhám vůbec kouknout večer na zprávy. Musí to být děs.
Takže dovolenka?? A kam??? JUPÍÍ.
![]()
MOOOC ti přeji, ať si to náádherně užiješ, zrelaxuješ a právě díky pohodičce i vínečku a jižnímu povětří se i to mimísečko zadaří . MOOOOC ti to přeju. Šťastnou cestu a určitě se nám ještě ozvi a hlavně až se vrátíš.
TEHULKO:
Krásné ráníčko. Přeji ti fanfárový den
![]()
(já ho začala příšerně
- škoda mluvit. Nevím, jestli to můžu svádět na hormóóny, ale bojím se, že se za ně moje občasná šílená povaha nestačí schovat
).
MYSKO:
TO jsem ráda, že jsi se ozvala. Už jsem myslela, že bojuješ za nejlepšího pracovníka roku
![]()
Myslím, že jste to s manželem vymysleli perfektně a vše dobře dopadne.
Hlavně žádné nervíky - žádné prašulky ani šéfové za to nestojí, no nemám pravdu
![]()
O víkendu bych určitě měla být na PC, takže budu ráda, když se ozveš - můžeme poklábositi
![]()
Přeju ti krásný den, hodně síly a hlavně pohlazení mimískovi
![]()
Varenko,
taktez preju dobre ranko. Copak se ti rano prihodilo? Me je dneska taky jaksi divne. Asi mi zacaly ranni nevolnosti nebo co.
Zitra se chystame k Dr. a mam 100 chuti se na vsechno vykaslat a zustat doma.
![]()