Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
VARENKO- no ty ses teda holka sikovna
ja jsem to presne rikala,naobedvam se a konec
po obede prichazeji vzdycky nevolnosti.Snad to ale postupem tehu tydnu prejde… ![]()
Zitra si musim jit do prace dodelat par veci,ale fakt se mi nechce. ![]()
Pristi vikend uz si jedeme pro nase zlaticko,uz na ni tesim.Zacina skola musi i kdyz ma
ru,nastesti pise levou.Pripravili jsme ji prekvapeni k narozeninam-koupili jsme ji nove kolo.A samozrejme bude dortik.
O mimiskovi jeste nic nevi a budeme s tim cekat do posledni chvile,dokud to jen pujde.Minule to dost tezce snasela,tak ikdyz pevne verim,ze vse dobre dopadne,tak je potreba si nechat zadni vratka. ![]()
MYSKA
MYSKO:
Taky jsem na sebe pyšná - hospodyňka jak vyšitá
![]()
Jéé, to už vidím, jak má vaše zlatíčko radost - kolo bylo pro mě v dětství něco.
![]()
Musí to být pěkná zkouška trpělivosti - neprozradit vaše sladké tajemství, ale určitě děláte dobře.
O to později bude radost radostnější, mám pravdu
![]()
Teda já tě obdivuju (a chápu) a taky lituju - v neděli do práce. Dost dobře budu chápat, když po tobě šéf bude tesknit, až půjdeš na mateřskou - takového pracanta, aby dnes člověk pohledal
![]()
Já ještě musím zaběhnout vyměnit ložní prádlo (to se nám to bude dneska hajat
) a pak už pohov…to bude bájo. ![]()
MonaLiso24 a Mato,
chci Vám poděkovat za odpovědi. Tak budeme zkoušet, jak to jen půjde.Snad už se to někdy povede. Celou dobu jsme se totiž soustředili na 14 DC. No jo, chybama se člověk učí ![]()
Ahojky
Varenko,
promiň za zpoždění, nějak mi nešel internet. Tak testík u doktorky taky pozitivní
JUPÍÍÍÍ Za týden jdu zase na UTZ, snad už bude nco vidět. ![]()
Nemůžu se z toho ještě vzpamatovat!
Moc ti přeju ať to vyjde!!!! ![]()
LUCKO:
Dobré ránko - tak to je prostě NÁDHERNÁ zprávička
![]()
Myslím, že už můžeme všechny gratulovat. Přeji ti překrásně tehu dny a určitě k nám někdy mrkni - hlavně až poprvé uvidíš mimísečka na UTZ, ok
![]()
Krásný nedělnín den. ![]()
Varenko,
děkuji za přivítání mezi Vámi. Jste všechny moc milý. Je prima, když se človíček může podělit o své starůstky a když ti, co měly podobné, jsou ochotny poradit
hned je mi líp. poté,co zas dorazila červená mrcha mi bylo hrozně
Tak hurá do dalšíího snažení ![]()
Mato
možná, že jsi mi právě pomohla rozlousknout ten tvrdý oříšek. Vše jsem si minulý cyklus zapisovala a 22.DC mně bolelo břicho podobně jako když to mám dostat. Myslíš, že to mohla být ovulace??
Díky
MINNIE:
Mohu se mýlit, ale já poznám OVU mimojiné i podle toho, že to mám uvnitř vše dost citlivé - jakoby vše sestoupilo níže. Někdy mívám i mírné „bolesti“. Jednou jsem se o tom pobavila se svým gyn. a ten mi řekl, že je to tím, jak nabývá sliznice a vajíčko. Já mám menstr.dost pravidelně, takže je to vždy kolem 14 DC, ale zažila jsem i 17DC a více.
(promiň, že to vysvětluju jak malé dítě
, pořádně neznám všechny ty pojmy
).
Ahoj holky,
Přeji hezké pondělní dopoledne. Já jsem vás zase zanedbala a zase mám co číst…
Tak jaký byl víkend? U nás pohodový, tak hurá od dalšího pracovního týdne.
Všimla jsem si, že už vznikla diskuze Květňátka 2006, tak co Varenko, aspiruješ na členství?
Já s tím, jak mám dlouhý cyklus to vidím na členství v červňátkách, pokud se už konečně zadaří.
Dobré ráníčko MARKÉTO:
Víkendík byl naprosto báječný - jen nějak strašně ulítl. Nyní se prodírám pondělkem, které je pro mě vždycky dost těžkopádné
.
No, já to s tím členstvím vidím na neurčito, protože tak nějak tuleníčko bereme hákem, navíc nás s manžílkem čeká perné září ohledně práce a jiných věcí - takže budou asi nervičky, což moc neprospívá. Takže pokud by se mimísek „chytnul“, musel by to být pořádný Herkules, aby vším prošel hladce.
![]()
Tak si žádné naděje na Květňátka ani ty nejbližší -ňátka nedělám. ![]()
No, ale tak nějak jsem v klídku a říkám si, že ten správný čas přijde „sám“
![]()
Vzpomínám na víkendík a děsně mě hřeje u srdíčka.
![]()
Včera jsme zajeli do IKEY a přivezli pár nádherných kousků na zkrášlení domova - kytičky, obrázky, polštářky, apod…Mám z toho velikou radost, protože se mě chtělo něco nového, co mě bude v tyto dny těšit
a povedlo se. Kochám se, kochám
![]()
Zdravim vsechny,
vidim, ze pondeli je pro vsechny narocny den! My toho taky mame pozehnane. Ach jo, proc si lidi mysli, ze muzou na urad jen v pondeli rano?
Pak to tady tak vypada.
![]()
Dneska rano jsem se navic chytla se skoro manzilkem.
Tak dlouho jsme byli v pohode, az se to dneska nejak zvrtlo. Samozrejme za vsechno muze ON!
![]()
Ale ne, ja jenom nejak nemuzu v noci spavat a pak jsem podrazdena a on je strasny bordelar! Jesteze mam toho naseho 2,5 cm obra, ktery me muze potesit!
![]()
TEHULKO:
Ahoooj - moc tě zdravím.
Pondělí je něco - vždycky si vzpomenu na Shreka II (jak Kocour sedí na baru celej otrávenej: I hate Mondays
).
Z hádečky si nic nedělej - jsou to jisto jistě hormony. Ale musím říct, že mě trošku uklidnilo, že nejenom já jsem spadlá z Marsu
, když mi bordýlek vadí.
![]()
Varenko - to jsem ráda, že nejsme s mužem jediní, kteří berou tuleníčko hákem
Flákáme to, prostě spousta práce, spousta dalších aktivit a večer lehnem a jsme mrtví
Ale taky si říkám, že až bude správný čas, tak se prostě strefíme do toho správného dne
![]()
Tehulko - taky chodím na úřady v pondělí ráno
a pak se divím
Jinak co se týče pořádkumilovnosti našich mužů, myslím, že mužům obecně chybí ta část mozku, která se zabývá úklidem ![]()
Jejda holky,
ne ze by me to zrovna 2× tesilo, ale jsem rada, ze v tom nejsem sama!
Ted je mi ho trochu lito, protoze ja teda umim vybuchnout!
Ale na druhou stranku by si mel zacit zvykat. Az se narodi mimisek, tak si par veci kolem domacnosti hold bude muset vzit na sebe!
![]()