Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
1.9.05 15:01

TEHULKO:
neblázni - myslíš to doopravdy :?: :wink: :lol: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
1.9.05 23:05

Ahojky holky,
moc se omlouvám že málo píšu, ale já jsem ted pořád ospalá,nejsem schopná skoro číst a natož psát.Asi mam ještě nedostatek spánku ze včera,nestihla jsem to dohnat.Snad se to brzy zlepší
Nové těhulky zdravim,přeju at je všechno v pohodě
Varenko,tulíte se pořádně? :) Žádný odflákávání,ať to má úspěch,moc ti to přeju.
Myško,byla jsi už u doktora?Nevim jestli jsi to už nepsala,jestli jo,tak promiň,vypadlo mi to.
Těhulko,hlavně klid,svatba je krásná,hned bych se znovu vdávala.My měli 70lidí,vařili naši rodiče.to bylo taky mraky jídla.100řízků,atd…
Já byla dnes na gyndě,tak náš prcek má 1,5cm,je tam naštěstí jen jedno mimi,za 3 týdny mam znovu přijít a uděláme prý krevní testy a vystaví mi průkazku.
Tak kočky dobrou noc,jdu konečne do hajan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
2.9.05 06:48

Ahoj holky,
vklouzla jsem jen na chvilicku,ficim do prace :twisted: :twisted: :twisted: ,vcera jsem tam byla az skoro do 20h.Jak jsem tam sama,tak nestiham a taky v tom jeste nejsem zadna prebornice..Mela jsem ale takove nervy az mi bylo spatne,ze jsem se chtela sebrat a jit domu a uz se tam nikdy nevratit :evil:
U doktora jsem byla ve stredu,jak jsem uz psala mam nejake divne stavy,mimisek ma 13.8mm,srdicko tluce a moje stavy jsou nejspis z nerviku :( Podle UTZ jsem dnes 7+6tt,ale metrik zatim menit nebudu :D
Holky,preju vam krasny a hlavne slunickovy vikend :lol: :D :lol: My jedeme na moravu,pro nasi slecinku,skola vola :! Tak v nedeli nakouknu.mejte se krasne a opatrujte briska :! :! :D :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.9.05 06:59

Dobré ráno všem :)
VARENKO: Máš pravdu, je třeba na to nemyslet, protože pak by to mohlo mít následek, že se nic nevyklube třeba jen kvůli těm nervíkům
To mimi by bylo taky moje první :wink: A jak dlouho se snažíte? My třičtvrtě roku. A když to tak sleduji, že se nedaří, tak si říkám, že jsme se nemuseli chránit už aspoň rok dopředu, aby to vyšlo :twisted: :)

• Citovat
  • Upravit
1667
2.9.05 07:20

Ahoj holky,
tak hlásím, že jsem nevydržela napětí chvíle a už ráno si udělala test. Je prudce negativní… :(
Ach jo, je to sice poprvé, co jsme se snažili, ale i tak mě to trochu (trochu víc) mrzí. No nic, není všem dnům konec, manžílek mi dal pusu a řekl, že na to hned zase vlítnem :) :oops:
Přeju hezký víkend, těhulkám hodně sil a ať příští měsíc všechny netěhulky hlásí // :! :! :!
Ahojky. Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.9.05 08:49

DOBRÉ RÁNKO HOLČINKY:
MYSKO:
Mooooc tě zdravím a přeji nádherný víkend :P - šťastnou cestu na Moravu i zpět domů. :P

Jsem mooc ráda, že mimísek se má k světu. :D Opatruj se a žádné nervíky v práci, ok :?: :wink: :P
P.S. V neděli se určitě ozvi - budu také na netu. :wink:

KELINKO:
Krásný den :P
Holka, flákáme to jen co je pravda. Myslím, že mimísek se nám tentokrát vyhne obloukem…co naplat :roll: :cry: Jojo, bez práce…žádné koláče, natož mimíseček :! :lol:
Až si trošku odfrkneš a dohoníš spánkový deficit, tak se hezky rozepiš, ať se konečně dozvíme, co je nového u móóře, ok :?: :twisted: :lol:

MINNIE:
My se snažíme … no tento měsíc by byl 2. (doopravdy, kdy dělám různé jogínské pohyby po tuleníčku, aby tam ty naše lenivky dopluly :oops: :lol: :lol: )
Je to fakt, ale myslím, že jde o psychiku. Věřím, že kdybychom na to vůbec nemyslely, tak jsme tehu raz dva…no čertík ví :twisted: (a dědulka nohoře rozhoduje :wink: :lol: )
Přeji ti krásný víkendíček a hoooodně pohodičky. :P

NOGGIE:
Moooooc tě zdravím. :P Kolikátý DC máš :?: Hodně příspěvků je o tom, jak se // ukázaly až třeba 14. den od očekávané MS. :idea:
Moje rada: neházet flintu do žita a rozhodně VYDRŽAŤ :P :wink: :D
(Mám nějaké tušení :wink: :P …vydrž, vydrž :P :P :wink: )

MARKETKO:
Jak se máš :?: A co plánujete s manžílkem na víkendík :?:
My užíváníčko pohodičky :P , (doufám) nicnedělání :wink: a prostě štěstíčka domova :D :wink: .
Přeji ti krásný sluníčkový den a celý víkendík.

A hrrrrr do práce (můj nováček už naklusal s předstihem :! :twisted: ), tak se musím otáčet. Jeje, ještě štěstí, že je páteček :P :wink: .
Zatím papa a v průběhu dne JUKNU. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.9.05 09:09

Ahoj holky, já jsem zase včera nějak nestihla nakouknout a něco napsat. Ale dneska to snad bude v práci v klidu, plánuju odejít dřív a trochu si užít toho posledního letního sluníčka. :D

Varenko - my zatím na víkend nic neplánujeme, možná si zajedeme někam na hory, ale ještě nevíme. Jinak tě musím poopravit - můj muž ještě není můj manžílek :D Jen jsem zvyklá ho nazývat svým mužem a on mě jeho ženou, ale k svatbě jsme se zatím nerozhoupali, i když ji už asi dva roky plánujeme :D

Jinak co se týče čápů, taky bychom jich potřebovali celé hejno, máme nějaký extra líný měsíc. Když jsem nad tím včera přemýšlela, uvědomila jsem si, že jsme spolu od MS nespali! 8O :? A to už je čtrnáct dnů :! No, je pravda, že na potenciální mimčo by to stejně teď nemělo vliv, Ovulaci mívám nejdříve 26 DC (minulý cyklus 35!), takže máme ještě skoro dva týdny čas, ale hormony se bouří a na o sexu si mi už začíná i zdát :D :twisted: :twisted: No, tohle se u nás tak jednou za tři měsíce stává, pak je to zas pár měsíců pohoda (pravidelné tuleníčko :twisted: ), a pak zas lenost nad lenost… A pak se má člověk divit, že není těhu… Říkám vždycky všem, kteří se ptají, jakto, že ještě nejsem těhu, když se snažíme tak dlouho, že se prostě málo snažíme a ještě jsme se nestrefili… :D A taky tomu věřím.

No to jsem se rozkecala. Tak teď hurá do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.9.05 10:52

Ahoj holky,

chtěla bych se na něco zeptat. Nemáte některá z vás zkušenosti s folikulometrií?? Čistě náhodou jsem včera zjistila, že vůbec něco takového existuje. Mám totiž dlouhý a nepravidelný cyklus (35dnů) a neumím přesně poznat ovulaci, tak jsem si říkala, že by mi to mohlo pomoct. Zajímalo by mě, jestli to dělá přímo gynekolog a co to obnáší.
Předem díky a přeji hezký den

• Citovat
  • Upravit
1667
2.9.05 11:15

Varenko - móóóc díky za povzbuzující slova, jsem strašně netrpělivý člověk, dneska jsem 32 DC (což bývá první den, kdy přichází MS), takže to opravdu ještě nemusí nic znamenat. Jen jsem tak nějak myslela, že pokud se to povedlo, tak už se musí objevit // :wink:
No počkáme a uvidíme…

Minnie - taky by mě zajímalo téma, které jsi nadhodila. V poslední době mám taky MS 32.-35. den a nejsem si vůbec jistá dobou ovulace.
Budu ti nakukovat přes rameno, až dostaneš nějaké dobré tipy 8)

Ahojky všem!
Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.9.05 11:44

MARKETO: Úplně tě chápu :wink: - u nás to funguje jednoduše :! Já při nedostatku manzelské erotiiiky začínám být pěěěkná protivka :oops: , takže to je pro nás dost veliký impuls k tomu, abychom věc jak se patří napravili :twisted: :lol:

NOGGIE:
Tak to je jasnočka - myslím, že můžeš být ještě hoodně v pohodičce, protože skutečně může být na TT ještě brzy. Je to hodně individuální a po přečtení mnoha příspěvku i z jiných diskuzí jsem zjistila, že první pozitivní výsledek může být klidně až 2 týdny po očekávané MS :! 8O
Takže ti budu určitě moooc držet palečky. Užij si nádherný sluníčkový víkend a testuj třeba až v PO, jestli se to dá vůbec tak DLOUHO vydržať :?: :twisted: :D :wink:

MINNIE:
Včera jsem náhodou zjistila, že TT Rapipreg nabízí „testy“ na měření OVU (nemám ponětí co to je, jak se s tím pracuje apod), ale mělo by to být dostupné normálně v lékárnách.
Možná by to mohl být jeden z tipů :idea: :wink:
Já v tom mám momentálně taky pěkný zmatek. Mám pocit, že je u mě tento měsíc OVU nonstop od prvního dne po MS :! 8O :twisted:
To jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.9.05 12:56

VARENKO, NOGGIE:
Nějaký čas jsem zkoušela ty ovu testy z lékárny (Seratec, 99), ale vždy jsem je aplikovala od 11 do 15 dne cyklu (to mi ještě v tu dobu nedošlo, že u mě musí být ovu později), ukázala se mi přesto slabá čárka, ale stejně z toho nic nebylo a navíc to leze do peněz. Myslím, že tyto testy jsou dobré při pravidelné MS, kdy se jich nevyplácá tolik. Takže já s mým nevyzpytatelným cyklem jsem se už rozhodla na testy tohoto typu rezignovat a chci zkusit to měření folikulu. Doktor tak prý může pomocí UTZ přímo stanovit, kdy u tebe nastane OVU. Na netu jsem o tom zatím nic moc nenašla. Ale vypadá to u mě tak, že v pondělí poběžím ke své doktorce a poptám se :wink:
Jak budu vědět něco víc, napíšu.
Noggie, klidně nakukuj. Jsem ráda, že také mohu sem tam s něčím pomoci :)

• Citovat
  • Upravit
269
2.9.05 13:13

Minnie - zkoušela jsi si koupit ovu testíky? Podle nich poznáš celkem přesně kdy ovu bude. Tak jsem to zkoumala i já. Ty levnější se jmenují 99 a stojí jeden 5O,–- a potřebuješ 4 - 5 testíků pro jeden cyklus a pak to poznáš celkem bez problému.

""http://bd.lilypie.com/S0vXp2/.png:http://bd.lilypie.com/S0vXp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.9.05 13:43

Ahoj Minnie,

pokusim se ti popsat tu folikulometrii. Chodi se na UTZ a tam ti skouknou pocet folikulu, jejich velikost a nameri i sliznici, aby mohli urcit jestli je spravny den na tuleni.
Ja na to chodila ve Francii a to vzdy, kdyz jsem brala leky na podporu ovu. A kdyz se ukazalo UTZ, ze by to mohl byt ten spravny den, tak jsem jeste pichala injekci na uvolneni vajicka. Myslim, ze obdobne to chodi i v CR.
Snad jsem ti trochu pomohla.
Zdravi vas
 Andrea

• Citovat
  • Upravit
1160
2.9.05 15:03

Holky, jak tak čtu a vidím všechny vaše poznatky a vědomosti o tehu, mám pocit, že nás ten mimísek asi nikdy nikde nečeká. 8O :roll: :cry:
Vždyť já nemám vůbec potuchu o všech těchto věcech funi..uni…ovu… :oops: :oops: a k tomu ta naše erotiiická lenóóra 8O :roll: :lol: :oops:
Možná založím nějakou odnož pro tehu neznalky :! :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Dneska v práci končíme DŘÍÍÍVE, takže víkendíček začínáááá…HURÁÁ. :lol: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
2.9.05 15:15

Tak, Varenko, pěkně si ten víkend s manžílkem užijte. Já už taky za chvíli mizím. Zítra jdu svědčit na svatbu, tak ještě narychlo něco zařídím a zítra už bude veselo. :lol: 8) :lol:
Minnie - tuhle proceduru s měřením folikulu absolvovala kamarádka, které operovali vejcovody. Dr jí přesně určil uvolnění vajíčka, podpořili to léky a dneska je ve 12.tt. Myslela jsem, že je to jen pro tyhle případy, ale jestli je to běžné, tak bych toho taky možná v budoucnu využila, jestli se nějakou dobu nebude dařit. :?
 Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová