Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
31.8.05 15:06

Noggie - budu držet všechny palečky :P :P

""http://bd.lilypie.com/n27gp2/.png:http://bd.lilypie.com/n27gp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
31.8.05 15:07

MisaN - máme to úplně stejně, já nevím jestli se zařadit do dubňátek nebo květňátek, tak si píšu do obojího :P :P

""http://bd.lilypie.com/n27gp2/.png:http://bd.lilypie.com/n27gp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.8.05 17:36

HOLČINKY:
tak už vylítávám - běžím na cvíčko.
Přeji vám krásný prosluněný večer a spooooustu hvězdiček :wink: :P :D

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
31.8.05 18:32

Uvidíme kam se nakonec zařadíme. Já ještě pořád píšu s holkama na čekatelkách. nějak se nemůžu odtrhnout, tak jsem tam i tady. do dubňátek jsem ještě nenakoukla, ale chystám se tam asi zítra. uvidím jak to budu zvládat. dneska jsem byla tak vystrašená, že jsem nevěděla ani jak se jmenuju. uf, naštětí užto máme za sebou. příští týden se určitě ozvu. budu doma odpočívat teď 3 týdny, tak budu mít čas.
Děkuji za gratulace a posílám těhu bacil všem které ho ještě nemáte. Ať se brzy povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
31.8.05 21:39

Ahoj holkyyy,
koukam,ze to tady hezky tepe… :lol: je mi lito,ze nemuzu k pc casteji,ale v praci nemuzu a pak kdyz konecne dorazim domu,jsem tak unavena,ze bych usla i ve stoje.. :wink: Nemam si s kym o tom vsem popovidat,protoze to rict zatim jeste nemuzu(kvuli praci,muj sef bydli vedle a mame spolecne zname),tak jsem vdecna ze mam vas a muzu aspon kratce poklabosit s vama. :D

KELINKO vitej z dovci :D :D
MISAN gratuluju :! :! :! :! :!
Dnes me manzilek vytahl k nam do hospudky na hranou(jednou mesicne u nas v hospode hraje kapela kantry)ale vydrzela jsem jen chvilku,dala jsem si mattoniho vodu a sla jsem.Byli tam vsichni nasi znami a uz i tak se ptali,co se deje.Asi je udivila ta matonka,jsme totiz s manzelem zakladatele tehle seslosti a vzdycky to tam radne rozjedem :lol: :lol:
Hezky se holky vyspinkejte a same krasne sny :! :!
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.9.05 08:53

DOBRÉ RÁNÍČKO: :P

MYSKO:
Moooc tě zdravím. No, je vidět, že se tvé tehu :P mezi přáteli nejspíš moc dlouho neutají, že :?: :twisted:
My jsme šli taky včera procházkou na pivečko - oslavit poslední prázdninový den :cry: :wink: - Bylo to moc prima.
Napiš, jak to jde v práci. Přeji ti krásný v tomto týdnu PŘEDPOSLEDNÍ pracovní den :D

TEHULKO:
Jak se máš? Co je nového :?: Krásný sluníčkový den. 8)

KELINKO:
Tak už máš všechno přečtené :?: :twisted: Těšíme se na tebe :twisted:
Napiš novinky od móóře :wink: :P

MARKETO:
I tobě hodně sluníčka a krásný 1. zářijový den :wink:
Tak co „konicek ala manzelska erotika“ :?: :twisted: :lol:
My už kandidujeme na ero-vysloužilce :! :roll: :lol:
Vlastně jsem zvědavá, jak se po té mé minulé příhodě ozve MS 8O
Přišla tím pádem po 40DC, tak nevím, jestli se hodí zpět do třiceti dnů nebo jak to bude…(a to nemluvím o zmatku s OVU :roll: :( ) No, uvidíme…nechám se překvapit :) :wink: :idea:

HOLCINKY - dnes mi začíná zase vojna - přijde mi nějaký mladý fešák, takže přes den nebudu mít tolik času nakouknout, ale večer určitě juknu.
Takže se přidám k MYSCE na noční šichtu :! :twisted: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.05 11:25

MINNIE

VARENKO: U mě vše OK. Jen jsem nedočkavá. Předpokládaná OVU by měla být až za 12 dní. To čekání mě zničí. Už se nemůžu dočkat, až bude konec měsíce a já budu buď hodně veselá nebo naopak :wink:

Pracuji na směny, takže i sem na chat se nedostanu zrovinka každý den, ale jak mám chvilku volna, ihned nakukuju :)
A co ty? Myslíš, že se tentokrát zadařilo :?: Budu držet palečky
To bude tvoje první mimi?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.9.05 11:27

VARENKO:
Ta anonymní zpráva s předmětem minnie je samozřejmě ode mě…chi chi.
No jak je vidět, měla bych si jít lehnout (jsem po noční) Už nevím, co kam píšu :lol:
Tak zatím pa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.9.05 11:37

Zdravím všechny přítomné i nepřítomné! :P
No já zírám. Člověk si vezme 1 den dovolené a co se tady neodehraje za drama!! :cry: :lol: Jsem ráda, že vše dobře dopadlo a gratuluju novým těhulinkám!!! :D
My jsme včera pekli koláče na tu naši svícu a zítra to propukne. :roll: :cry: Mám z toho docela nervy, bude tam hrozně lidí a já nevím, jestli vyjde jídlo a pití. My na Moravě to berem hrozně vážně a já obzvlášť. :cry: :oops: Pořád si říkám, že bych měla být v klidu, ale jak se znám, budu nervozní minimálně do svatby! Navíc mě teď na 14 dní opustí kolegyně a budu na všechno sama. Bože jak já bych tady chtěla zařvat, nezvěte mi lidi!! Jsem těhotná a musím odpočívat!!! :evil: :twisted: Jenže to zatím nechci, tak musím makat. Tak jsem si vylila srdíčko a vzhůru do práce! :P

• Citovat
  • Upravit
1160
1.9.05 12:31

MINNIE:
ahooojky :P
Já jsem útrpné čekání vyřešila tím, že jsem si řekla předem, že to nejspíš nevyjde (uvidíme, jak dlouho mi to vydrží :! :twisted: :wink: ).
Nevím, nevím…bojím se rozhozeného cyklu, určité nervíky mě čekají v práci a s manžílkem bysme potřebovali spíše hejno čápů, aby se aspoň jeden z nich slitoval a u našeho domečku zastavil :wink: :lol:
Tak to mooc neřeším a spíše čekám na osudový okamžik - HOHOHO :wink: :D :P
Ale ano, bylo by to mé první miminečko :P
P.S. Určitě hoodně jukej - budeme moc rády :wink:

TEHULKO:
Moc tě zdravím. Takže ulejváníčko, joo :?: :twisted: :wink:
Chápu nervíky, které máš…jojo, ale uvidíš, že vše klapne a pojede jako po másle. Stejně to nejdůležitejší je, abyste si to vy dva s budoucím manžílkem náramně užili - abyste potom mohli hoooodně dlouho vzpomínat.
A jak se cítíš? Co mimíseček? Vzpomínám na tebe a trošku se šetři, ok :?: :wink: :D

HOLKY, tak už makám jako šroub. Tak nevím, kde ta dnešní mládež bere tolik ENERGIE :! :roll: :wink: (že bych už byla OPRACOVANÁ :?: :idea: :roll: :cry: :lol: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.9.05 12:34

MINNIE:
P.S.Musím ti dát za pravdu: Buď budu hoodně veselá a nebo hooodně smutná.
Držím palečky na tento měsíc :wink: :lol: :lol: :lol: )
Obdivuju všechny, kteří pracují na noční směny - mně by museli budit kanónem. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.9.05 12:47

TEHULKO:
Promiň :oops: , kdy že přesně máte svatbičku :?: :P
Každopádně ti/vám oběma přeji na zítřek, ať si vše náááááramně užijete a hlavně - napiš nám, jak to proběhlo, kolik bylo lidí, co jste měli dobrého, jaké vínečko se nalévalo, a tak VŠÉÉÉCHNO :P :P :D
ALE určitě se nám předtím ještě ozvi.
A propos: co budeš mít na zítřek na sobě :?: Stráášně mě zajímají detaily - my jsme žádnou svícy neměli :oops: :cry: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.05 13:35

Varenko,
svatbu máme až 17.9., ale příští víkend ještě něco máme, takže svíca musí být už teď. A co budu mít na sobě? Řekla bych, že nějaké rifle a triko. Svíca není nic slavnostního nebo tak. :wink: Včera jsme s babičkou a mamkou pekly 500 koláčků. Dneska ještě sekanou ze 4 kg masa a zítra 50l guláše. Takže to bude asi k jídlu. A pití? Samozřejmě vínečko, nějaké to pivíčko a pro mě kofolka nebo džusík. 8) :roll: :lol: Snad to bude stačit. :cry: :roll: :!

• Citovat
  • Upravit
1160
1.9.05 13:48

TEHULKO:
HOHO…to je něco :! :twisted: To bude určitě bájo hodováníčko :P :D - úplně se mi seběhly sliny :! :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.05 14:31

Varenko,
a co ti brání, abys přijela, o jednoho nebo dva víc, to už nic neřeší. :roll: :lol: :D
Já už to dneska balím a ozvu se až v pondělí. Takže si užijte bezva slunečný víkend a myslete na mě, jak se někde lopotím. :cry: :roll: Ale pak budu juchat!! 8) :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová