Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
P.S. Tehulko, kdy si zřídíš měřítko/pravítko pro mimíska v bříšku
- mně se to tak stráášně líbí
![]()
Me se meritka taky libi, ale netusim, kde se daji „vyrobit“!
![]()
TEHULKO:
MYSKA jako echt tehu-profi by ti měla určitě poradit
![]()
VARENKO:
chci ti poděkovat za info ohledně ovulace. ![]()
ptala jses na solárko. Já osobně nevím, ale poradím ti adresu na www.stránky, kde můžeš tento dotaz zaslat gynekologovi a druhý den ho máš zodpovězený. Je to na www.hzp.cz v sekci dotazy gynekologovi
Snad to pomůže ![]()
Pa
MINNIE:
Jak se daří
![]()
Děěkuju moc za odkazy. Juknu tam. ![]()
Ohledně solárek (obecně) myslím, že málokdo si stopro troufne tvrdit, jak špatné/dobré jsou. Myslím, že to se ukáže za několik desítek let a nejspíš je to hodně individuální.
Já myslím, že jako každé záření nic moc dobrého nepřinášejí.
(Nemluvě o tom, když by žena mohla být tehu
).
Ahoj holky,
já jsem měla zase dneska tolik práce, že jsem sem ani nestihla nakouknout
Snad se zítra polepším. Tak ahoj a hezký letní večer
Varenko - tak dneska by to už mohlo klapnout, ne?
Myslím to tulení dřív, než zalomíš
U nás to probíhá stejně už víc jak týden
Musíme s tím něco udělat
MARKETKO:
Ahojky - strategicky jsem přehodila cvíčko na zítřek, abych měla HOOOODNĚ sil, tak si říkám: DNES a nebo nikdy
![]()
(Spiklenecky jsme s manžílkem ráno na sebe mrkli, tak uvidíme s jakou přijdeme domů
).
P.S. Holky, nebudete tomu věřit. Včera jsme otevřeli mé francůůzké vínečko, sejdu dolů a manžílek-andílek povídá: Jéé, tomu nebudeš věřit
… Představte si, že honil mouchu - omráčil ji a ona si z celého domu vybrala úzké hrdlo plné láhve mého lahodného (na správnou teplotu vychlazeného) růžového francůůůzkého vííínečka.
Chápete TO
![]()
Tak jsem nakonec zůstala na suchu.
![]()
Marketko, přeji KRÁSŇOUČKÝ večer
a zítra se na tebe budeme mooooc těšit. papa
Ahoooj hooolkyyyy,
vsechny vas zdravim,vitam MisoN mezi nas.
Tak vecere se konala neusla jsem
byli jsme v takove hezke hospudce na zahradce.Jidlo bylo super,dali jsme si jeste treti porci
na zaver grilovana kureci kridelka…Jo to jsme si dali do cumacku.Opravdu mi chutnalo a libilo se mi to.Byli jsme dnes nakoupit dceri veci do skoly,no ja cucim
,aktovky takove palky…uz ma vsechno,jeste backory.
VARENKO-ta mucha ti asi hodne zavidela
![]()
Uz se tesim na patek,cesta bude sice dlouha,ale uz budeme mit zlaticko doma.Budu si muset davat pozor,protoze krome manzilka nikdo o nasem tajemstvi nevi.Pockame az do toho 12 tydne,pokud bude vse v poradku.
JO a metrik,ten mi delal manzilek
,ja jsem v tom plavala.Ale zadala jsem si ve vyhledavaci na seznamu tehotensky metrik a je tam odkaz,kde to nejaka holka docela dost podrobne popisuje.
MYSKA
DOBRÉ RÁNÍČKO VŠEM: ![]()
MYSKO:
Tak to zní, že jste se měli opravdu bájo - není nad manželskou pohodičku, co
![]()
Věřím, že už se dcerky nemůžete dočkat. Jste dobří, že nic neprozradíte ![]()
A jak válčíš v práci ![]()
A jak se vlastně cítíš tehulilinko ![]()
Tak už nám léto pomalu končí, dnes poslední srpnový den.
ALE těším se na podzim - strašně miluju všechny ty barvy i počasíčko.
TEHULKO:
Jak se máš
Přeji ti co nejméně uřado-dychtících „otrapů“ ![]()
a ozvi se nám ![]()
MARKETO:
Dobré ráníčko i tobě.
Tak si představ, že jsme včera s manžílkem usnuli jak zbití
Začínám uvažovat o tom, jestli netrpíme nějakou spací nemocí (že by TO včera byla moucha Tse-tse
nebo že by už stáří klepalo na vrátka
).
ALE: protože ženy jsou od přírody bytůstky vynalézavé, obhájila jsem náš rod (a nemaje v oblibě adminstrativní orgány - KROMĚ výjímečných osůbek jako je TEHULKA
- při představě, že nakonec kvůli naší hlemýždí frekvenci tuleníčka skončíme u adopce, ráníčko jsme využili jak se patří
.
Jestli se nám někdy nějaký ten mimísek narodí, budu se smát, kolik legrandy jsme si díky němu užili
![]()
Hezké slunečné ráno,
tak si ještě tento týden užijeme krásného teplého léta. To mám radost.
Varenko - Tak u nás to včera proběhlo podobně. Myslím, že spací nemocí netrpíme
Jen chodíme spát strašně pozdě, tak pak jsme samozřejmě úplně hotoví. Předevčírem jsme si otevřeli vínko, jako že si uděláme pohodu… Jenže nám nějak zachutnalo a otevřeli jsme si další, a pak už zase byla půlnoc a odpadli jsme
Včera jsme si v rámci hezkého letního počasí zašli na zahrádku naší oblíbené hospůdky na pivo, přilezli jsme domů docela pozdě a ještě čučeli na televiz. Čas odchodu do postele 0:30, totálně zbití. Ráno jsme zaspali
takže nic. U mě snad stáří ještě neklepe
je mi 21, možná u mého drahého muže
ne, dělám si srandu. Prostě bychom potřebovali zrušit doma televizi a zavřít všechny hospůdky v okolí a chodit spát nejpozději v deset. To už bychom měli děti aspoň čtyři
![]()
Ahoj holky,
můžu mezi vás? ![]()
Jsem snažilka a tuto sobotu bych měla provést své první testování v životě. Jsem nervózní jak sáňky v létě, protože mám pocit, že nemám absolutně žádné příznaky těhu
Prsa - nebolí, břicho - nebolí, zvláštní chutě - žádné, zvláštní pocity - žádné (kromě příležitostného „skoroblitíčka“, ale to přičítám vsugerovávání)
Ach jo, takže to vypadá, že nic a to jsme se fakt poctivě snažili…
![]()
Nicméně ráda bych vám sem občas nakoukla a případně probrala nějaké dotázky, jestli neva.
Zatím ahojky.
Nedočkavá Noggie
MARKETKO:
CHACHA…
![]()
Připomíná mi to knížku M.Horníčka: Dobře utajené housle (nádherně a humorně popisuje svou ženu a jejich společný život) - na konci je závěrečná stať nějakého pána-čtenáře:
„Nebudu pátrat odkud a jak dlouho znáte moji ženu, ale znáte ji dokonale!“
NO, však ono se určitě zadaří
![]()
P.S. Holky, co mi to děláte - vždyť já už věkem budu na emiminu pomalu patřit mezi veterány
![]()
NOGGIE:
VÍTEJ mezi náma.
![]()
Určitě budeme stráášně rádi, kdykoli mezi nás přijdeš.
![]()
Na sobotu ti držím stráááááááááášně moc palečky. Kolikátý den cyklu nyní máš?
Takže by to bylo PRVNÍ mimi
MOOOC ti přeji, aby byly // - jako dvě obří dálníce.
![]()
Ahoj holky, prosím o radu vás zkušenější. Dr mi dnes potvrdil těhu( 4tt) ale na utz to ještě samozřejmě vidět není ale objevil tam cystu a říká že by mohlo kvůlitomu jít o mimoděložní. teď se tady kvůli tomu klepu a nevím co si myslet. máte s tím některá zkušenosti? Díky
Varenko - asi to je opravdu u všech stejné
Nicméně, říkám si, že až se dědula v office nahoře rozhodne, že už k nám nějaké to mimčo pošle, tak se nám bude chtít tulit ve správný den a správný čas a bude to. Nějaké snažení každý den
né že by se mi to nelíbilo
ale museli bychom si asi vzít na měsíc dovolenou
![]()
Noggie - přeju hodně štěstí a ať tam jsou //
Z toho, že nemáš žádné příznaky, si nic nedělej. Já mát totiž veškeré těhu příznaky každý měsíc a pak vždycky ta mrška červená přijde. Ono je to individuální
MisoN - gratuluju, že už ot máš potvrzené od Dr. Co se týče cyst, tak o tom nic nevím, takže neporadím. Ale držím palce, ať je všechno v pohodě ![]()
MisoN:
nepatřím mezi zkušenější, ale moooc ti držím palce, ať to vše dobře dopadne. ![]()
Co navrhl tvůj gynekolog ![]()