Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
30.8.05 15:16

P.S. Tehulko, kdy si zřídíš měřítko/pravítko pro mimíska v bříšku :?: - mně se to tak stráášně líbí :P :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.8.05 15:20

Me se meritka taky libi, ale netusim, kde se daji „vyrobit“! :oops: :cry:

• Citovat
  • Upravit
1160
30.8.05 15:32

TEHULKO:
MYSKA jako echt tehu-profi by ti měla určitě poradit :twisted: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.8.05 17:29

VARENKO:
chci ti poděkovat za info ohledně ovulace. 8)
ptala jses na solárko. Já osobně nevím, ale poradím ti adresu na www.stránky, kde můžeš tento dotaz zaslat gynekologovi a druhý den ho máš zodpovězený. Je to na www.hzp.cz v sekci dotazy gynekologovi
Snad to pomůže :wink:
 Pa

• Citovat
  • Upravit
1160
30.8.05 18:00

MINNIE:
Jak se daří :?: :P

Děěkuju moc za odkazy. Juknu tam. :D
Ohledně solárek (obecně) myslím, že málokdo si stopro troufne tvrdit, jak špatné/dobré jsou. Myslím, že to se ukáže za několik desítek let a nejspíš je to hodně individuální.
Já myslím, že jako každé záření nic moc dobrého nepřinášejí.
(Nemluvě o tom, když by žena mohla být tehu :roll: ).

• No koukám, že jsem si vlastně odpověděla sama :oops: , viď :roll: :oops: - jojo, jsem to chytrolínka :! :idea: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.8.05 18:06

Ahoj holky,
já jsem měla zase dneska tolik práce, že jsem sem ani nestihla nakouknout :? Snad se zítra polepším. Tak ahoj a hezký letní večer :D Varenko - tak dneska by to už mohlo klapnout, ne? :D Myslím to tulení dřív, než zalomíš :D U nás to probíhá stejně už víc jak týden :? Musíme s tím něco udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.8.05 18:21

MARKETKO:
Ahojky - strategicky jsem přehodila cvíčko na zítřek, abych měla HOOOODNĚ sil, tak si říkám: DNES a nebo nikdy :?: :idea: :lol: :lol: :lol:
(Spiklenecky jsme s manžílkem ráno na sebe mrkli, tak uvidíme s jakou přijdeme domů :wink: :lol: ).

P.S. Holky, nebudete tomu věřit. Včera jsme otevřeli mé francůůzké vínečko, sejdu dolů a manžílek-andílek povídá: Jéé, tomu nebudeš věřit :! … Představte si, že honil mouchu - omráčil ji a ona si z celého domu vybrala úzké hrdlo plné láhve mého lahodného (na správnou teplotu vychlazeného) růžového francůůůzkého vííínečka.
Chápete TO :?: :twisted: :twisted: :evil:
Tak jsem nakonec zůstala na suchu. :! :evil: :cry:

Marketko, přeji KRÁSŇOUČKÝ večer :wink: :D a zítra se na tebe budeme mooooc těšit. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
30.8.05 19:51

Ahoooj hooolkyyyy,
vsechny vas zdravim,vitam MisoN mezi nas.
Tak vecere se konala neusla jsem :lol: byli jsme v takove hezke hospudce na zahradce.Jidlo bylo super,dali jsme si jeste treti porci :lol: na zaver grilovana kureci kridelka…Jo to jsme si dali do cumacku.Opravdu mi chutnalo a libilo se mi to.Byli jsme dnes nakoupit dceri veci do skoly,no ja cucim 8O ,aktovky takove palky…uz ma vsechno,jeste backory.
VARENKO-ta mucha ti asi hodne zavidela :P :lol: :P :lol:
Uz se tesim na patek,cesta bude sice dlouha,ale uz budeme mit zlaticko doma.Budu si muset davat pozor,protoze krome manzilka nikdo o nasem tajemstvi nevi.Pockame az do toho 12 tydne,pokud bude vse v poradku.
JO a metrik,ten mi delal manzilek :D ,ja jsem v tom plavala.Ale zadala jsem si ve vyhledavaci na seznamu tehotensky metrik a je tam odkaz,kde to nejaka holka docela dost podrobne popisuje.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.8.05 09:26

DOBRÉ RÁNÍČKO VŠEM: :P
MYSKO:
Tak to zní, že jste se měli opravdu bájo - není nad manželskou pohodičku, co :?: :twisted: :wink:
Věřím, že už se dcerky nemůžete dočkat. Jste dobří, že nic neprozradíte :wink:
A jak válčíš v práci :?:
A jak se vlastně cítíš tehulilinko :?:

Tak už nám léto pomalu končí, dnes poslední srpnový den. :cry: ALE těším se na podzim - strašně miluju všechny ty barvy i počasíčko.

TEHULKO:
Jak se máš :?: Přeji ti co nejméně uřado-dychtících „otrapů“ :twisted:
a ozvi se nám :D

MARKETO:
Dobré ráníčko i tobě.
Tak si představ, že jsme včera s manžílkem usnuli jak zbití :! :lol: Začínám uvažovat o tom, jestli netrpíme nějakou spací nemocí (že by TO včera byla moucha Tse-tse :?: :evil: nebo že by už stáří klepalo na vrátka :?: :! :twisted: :lol: ).

ALE: protože ženy jsou od přírody bytůstky vynalézavé, obhájila jsem náš rod (a nemaje v oblibě adminstrativní orgány - KROMĚ výjímečných osůbek jako je TEHULKA :wink: - při představě, že nakonec kvůli naší hlemýždí frekvenci tuleníčka skončíme u adopce, ráníčko jsme využili jak se patří :wink: :idea: :D :lol: :twisted: :lol: :! :twisted: :lol: :lol: .

Jestli se nám někdy nějaký ten mimísek narodí, budu se smát, kolik legrandy jsme si díky němu užili :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
31.8.05 10:02

Hezké slunečné ráno,
tak si ještě tento týden užijeme krásného teplého léta. To mám radost.

Varenko - Tak u nás to včera proběhlo podobně. Myslím, že spací nemocí netrpíme :D Jen chodíme spát strašně pozdě, tak pak jsme samozřejmě úplně hotoví. Předevčírem jsme si otevřeli vínko, jako že si uděláme pohodu… Jenže nám nějak zachutnalo a otevřeli jsme si další, a pak už zase byla půlnoc a odpadli jsme :? Včera jsme si v rámci hezkého letního počasí zašli na zahrádku naší oblíbené hospůdky na pivo, přilezli jsme domů docela pozdě a ještě čučeli na televiz. Čas odchodu do postele 0:30, totálně zbití. Ráno jsme zaspali :D takže nic. U mě snad stáří ještě neklepe :twisted: :D je mi 21, možná u mého drahého muže :D :D ne, dělám si srandu. Prostě bychom potřebovali zrušit doma televizi a zavřít všechny hospůdky v okolí a chodit spát nejpozději v deset. To už bychom měli děti aspoň čtyři :D :D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
31.8.05 10:02

Ahoj holky,
můžu mezi vás? :wink:
Jsem snažilka a tuto sobotu bych měla provést své první testování v životě. Jsem nervózní jak sáňky v létě, protože mám pocit, že nemám absolutně žádné příznaky těhu :( Prsa - nebolí, břicho - nebolí, zvláštní chutě - žádné, zvláštní pocity - žádné (kromě příležitostného „skoroblitíčka“, ale to přičítám vsugerovávání)
Ach jo, takže to vypadá, že nic a to jsme se fakt poctivě snažili… :oops: :oops:
Nicméně ráda bych vám sem občas nakoukla a případně probrala nějaké dotázky, jestli neva.

Zatím ahojky.
Nedočkavá Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.8.05 10:27

MARKETKO:
CHACHA… :lol: :lol:
Připomíná mi to knížku M.Horníčka: Dobře utajené housle (nádherně a humorně popisuje svou ženu a jejich společný život) - na konci je závěrečná stať nějakého pána-čtenáře:
„Nebudu pátrat odkud a jak dlouho znáte moji ženu, ale znáte ji dokonale!“

NO, však ono se určitě zadaří :D :D :lol:

P.S. Holky, co mi to děláte - vždyť já už věkem budu na emiminu pomalu patřit mezi veterány :! :roll: :twisted: :lol:

NOGGIE:
VÍTEJ mezi náma. :D :D :P
Určitě budeme stráášně rádi, kdykoli mezi nás přijdeš. :P :D :D
Na sobotu ti držím stráááááááááášně moc palečky. Kolikátý den cyklu nyní máš?
Takže by to bylo PRVNÍ mimi :?: MOOOC ti přeji, aby byly // - jako dvě obří dálníce. :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
31.8.05 10:31

Ahoj holky, prosím o radu vás zkušenější. Dr mi dnes potvrdil těhu( 4tt) ale na utz to ještě samozřejmě vidět není ale objevil tam cystu a říká že by mohlo kvůlitomu jít o mimoděložní. teď se tady kvůli tomu klepu a nevím co si myslet. máte s tím některá zkušenosti? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
31.8.05 10:58

Varenko - asi to je opravdu u všech stejné :D Nicméně, říkám si, že až se dědula v office nahoře rozhodne, že už k nám nějaké to mimčo pošle, tak se nám bude chtít tulit ve správný den a správný čas a bude to. Nějaké snažení každý den :D né že by se mi to nelíbilo :twisted: ale museli bychom si asi vzít na měsíc dovolenou :twisted: :twisted:

Noggie - přeju hodně štěstí a ať tam jsou // :D Z toho, že nemáš žádné příznaky, si nic nedělej. Já mát totiž veškeré těhu příznaky každý měsíc a pak vždycky ta mrška červená přijde. Ono je to individuální

MisoN - gratuluju, že už ot máš potvrzené od Dr. Co se týče cyst, tak o tom nic nevím, takže neporadím. Ale držím palce, ať je všechno v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.8.05 10:59

MisoN:
nepatřím mezi zkušenější, ale moooc ti držím palce, ať to vše dobře dopadne. :wink:
Co navrhl tvůj gynekolog :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová