Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NOGGIE a MINNIE:
mooooc vám děkuju za přáníčka.
A vám taky to nej nej pro tento víkendík
( - myslím, že minimálně co se počasí týče bude příjemný
).
Užijte si hodně pohodičky a suprbupr erotičky
![]()
P.S. MINNIE, non-stop v práci a ještě v sobotu
Kloubou dolů - přeji ti, ať ti to zítra co nejdříve a nejrychleji uteče a už už užíváš den volňáska v neděli
![]()
MYSKO, KELINKO, MARKETKO, TEHULKO:
Krásný večer a hlavně nááádherný víkendík i vám.
Snad se tu o víkendu sejdeme
![]()
KRÁSNÝ VEČER PRO VÁS VŠECHNY A NÁÁÁDHERNÉ SNY PLNÉ // A MIMÍSKU.
![]()
DOBRÉ RÁNÍČKO VŠEM ![]()
Ahoj holčinky,
moc vás zdravím a přeji krásnou sluníčkovou neděli.
Venku je taaaak nádherně. Já dnes spala až skoro do 10hod (sice jsem měla nějaké divné sny, ale i tak to bylo příjemné)
.
MYSKO:
Jak se máš? Už jste zpět doma z Moravy a co dcerka ![]()
TEHULKO:
Jaká byla svíce
Musíš nám povyprvávět a nejlépe o všech těch dobrůtkách
![]()
KELINKO:
Kdepak tě máme
A co malilinkatý mimíseček
Už jsi se aklimatizovala ![]()
MARKETKO:
Také tě moc zdravím a věřím, že víkendíček užíváte …no, jedna radost
![]()
My už jsme se pravda trošku polepšili, ale nevím nevím
![]()
Holčinky mějte se zatím nááááramně sluníííčkově a já jakožto suprbupr hospodyňka jdu pomalu chystat maso na oběd.
![]()
Ahojky kočičky,
no,že bych se aklimatizovala bych neřekla.Ale je o trošku líp,ale ta únva,to je děsný.Při prvnim jsem nebyla tak unavená jako ted.A vůbec ted je to těhu úplně jiný.
Dneska je nádherně,půjdeme se cournout ven.
Zítra už snad budu přispívat pravidelně,manžovi končí dovolená tak se už budu věnovat vám.
Krásný den,užívejte sluníčka,nevíme jak dlouho na nás bude ještě vykukovat.
Ahoj holkyyy,
vsechny vas zdravim po vikendu.Dorazili jsme vcera odpoledne,jeste jsme jeli dokoupit nejake malickosti do skoly a pak hups do postylky.Byla jsem tak unavena,za jsem usla hned,jak mimino.Mala byla nadsena z darecku(mela v srpnu 10let)koupili jsme ji kolo,a aktovku kterou si prala.Mela jsem slzicku na krajicku,kdyz jsem videla,jakou ma radost ![]()
Musim se priznat,ze jsme nevydrzeli a rodicum jsme to rekli.Mam pocit,ze to i tusili.Meli jsme oslavu a porad mi neco nabizeli,tak jsme se priznali.Ale mala jeste nic nevi,mam jit ve stredu k Dr.tak uvidime,co mi rekne a pak ji to teprve rekneme.
Holky,preju vam slunickove pondelicko
,ja mam odpoledni od 14-21h,a uplne strasne se mi tam nechce
.Jdu jeste vyprat,a pokud mi zbyde jeste chvilicka,nakouknu
.
MYSKA
DOBRÉ RÁNÍČKO HOLKY
Tak tu máme zase PONDĚLÍ.
![]()
MYSKO
chápu, že to vaši poznali
a museli jste s pravdou ven
. Mám radost, že byla dcerka tak nadšená - takže dnes šla poprvé v novém roce do školy
![]()
Na středu ti budu držet určitě palečky a budu se těšit, až nám popíšeš, jak vypadá mimíseček (ale do té doby se určitě ještě „uslyšíme“
).
HOLČINKY, jak se máte? Jak jste prožili víkendík?
My jsme se hooodně flákali a užívali si pohodičku doma. Občas nutný úklid
a pak procházky, pivečko, telka - zkrátka ráj
![]()
Dnes večer chceme otevřít vínečko a užít si baboletní pondělní večer ![]()
Tak se mějte zatím krásně a já občas juknu.
Myško, ať ti ta dnešní odpoledka co nejrychleji uběhne. papa ![]()
ahojky,
tak jsem tem mym brouckum uvarila polivecku,vyprala a ted se premlouvam se pomalu chystat do prace
taaak strasne se mi nechce.Navic me nevolnosti chytaji vzdy kolem obeda a prichazi krizovka,tak to bude v praci zuzo.Mam poprve odpoledni,ale jsem velka holka
,tak to musim vydrzet.Jsem zvedava,co mi rekne Dr.,zatim jsem jeste nebyla u toho svojeho(byla jsem jen na pohotovosti)ale po minulem nezdarenem tehu rikal,ze pokud bude dalsi,tak ihned na rizikove.A priznam se,ze se tomu branit nebudu,ne ze bych byla lina,ale byva mi dost spatne a jeste nervy z toho,ze to musim v praci tajit.Nejsem zrovna hubena a uz se mi pekne nafouklo bricho,takze ty nase „krojove pracovni kalhoty“ nezapnu.Mame vsichni stejne prac.obleceni
,kdybych mohla mit svoje,tak to zakryju.No jo no,co se da delat,nejak to dopadne..... ![]()
MYSKA
ahoj holčinky,
Myško-tě lituju že musíš ještě do práce.Já jsem ráda že jsem doma,protože v práci bych to asi nepřežila.Jsem hrozně ospalá,je mi blivno,nemůžu nic cítit,no prostě žůžo.Zvracela jsi,nebo nezvracíš?
Všem ostatním přeji krásný den
Varenko-paráda,krásný víked,pohodička,tak yb to mělo být.Ale v pondělí je hrůznej návrat do práce,co.Tak at ti to utíká
Ahoj holky,
zdravím vás všechny po víkendu. U mě byl pracovní, takže ani moc neregistruju, že už je dnes pondělí ![]()
Ráno jsem skákla k doktorce. Ptala jsem se na tu folikulometrii. Tak se na mě hned koukla přes UTZ a našla tam jeden folikulek, který má 19mm(kolem 22mm je OVU) a doporučila tuleníčko. Z čehož jsem trochu blázen, když mám tak dlouhý cyklus (35,dnes13DC) tak se divím, že je to nějak brzo. Jsem hlavně ráda, že se folikulky tvoří, tak jak mají a mohu být v klidu
![]()
Asi jsme se zatím netrefili do toho správného dne
![]()
Kelinko - rano jsem ciperka ciperna,ale padne 11-12,a je to des,je mi na zvraceni ikdyz nic nejim a kdyz jo,tak je to jeste horsi.Pak prichazi ta nesnesitelna unava,nemuzu se vubec soustredit.A to je zrovna to,co v praci musim.Delam u pc,a musim si davat pozor,abych se nespletla,coz je ted problem…
Ale zvracela jsem snad jen jednou,nikdy mi tahle cinost moc nesla
snazim se to vzdycky rozdychat.No a pek jsou z toho ty moje stavy mdlob,buseni srdicka a motani hlavy,tak si nevyberu ![]()
MYSKA
MINNIE-určitě jste se ntrfili do správnýho dne,tak teď honem honem domu a dneska nevylezte z postýlky!!!!Ovu neni vždy uprostřed cyklu,při prvnim jsem otěhotněla pár dní před měsíčkama a to je taky braný jako neplodný dny.To tělo si to prostě udělá jak chce samo.
MYŠkO-přeji ti aby ti to rychle uteklo a co nejmíň těch těhu stavů.
U nás to už taky prasklo,ví to zatim moje rodina,manželovo rodičům to řeknem o víkendu,jdeme tchánovi na narozky,tak by jsme to stejně řekli,protože mi taky určitě budou nabízet alkohol a bylo by jim divný,že nepiju.
Ahoj Valerka, dufam ze Ti to vyjde! ![]()
Chcem iba napisat nieco k cviceniu. Prve 3 mesiace by som urcite vynechala cviky na brusne svalstvo. Hovorim z vlastnej skusenosti. Mne sa to pred par rokmi nevyplatilo ![]()
No neznamana to ze sa cele tehotenstvo nemas hybat hihi
Najlespie je posluchat svoje telo. Toto tehotenstvo som cvicila gravid jogu, na balonoch a chodila som plavat + mnoho dalsich aktivit ![]()
Drzim palce!
DOBRÉ RÁNÉČKO HOLČINKY
MYSKO:
Moooc tě zdravím a doufám, že ti to včera rychle uteklo. Myslela jsem na tebe, když jsem kolem sedme večer odcházela z práce
, že ti zbývají ještě dvě hoďky
.
Uplně tě chápu, že to musí být psych.dost náročné, když musíte nosit jednotné kalhoty a ty nemůžeš zvolit něco, v čem by ses cítila pohodlně.
Držím ti moc palečky, ať co nejrychleji se zmírní únava i ty nepříjemné stavy
, no, aspoň vidíme, že se má mimísek k světu, mám pravdu
![]()
Krásný den a co nejvíce odpočinku po práci
![]()
KELINKO:
Dobré ráníčko i tobě. Včerejšek na to, že bylo pondělí docela rychle utekl - je to proto, že máme teď pěkný fofr
.
Je parádička, že můžeš být doma a užívat si pohodičky a nového tehu.
Je to mooooc dobře, viď
![]()
Také ti mooooc přeju, aby ses cítíla fit. Jak jsem četla v naučných knihách
, mělo by vše zmizet od 2.trimestru, že
![]()
Přeji ti krásný sluníčkový den tobě, malému i malilinkatému mimísečkovi
.
TEHULKO:
Kdepak tě máme
Tak to vypadá, že svíce se povedla
a že ted pěěkně relaxuješ, mám pravdu
![]()
Ozvi se nám - budu se moooc těšit.
MARKETKO:
Jak se máš - jsi too busy
![]()
U nás je bohužel vše při starém = v noci mrtvolky a přes den v práci až do večera, jojo…tak si budeme muset to hejno čápíků vystopovat někdy příště
![]()
MINNIE:
Krásné ránko. Tak to mě také překvapilo, i když jsem trošku tušila, že OVU může být kdykoli a úplně jinak v jednotlivých měsících.
Doufám, že jste toho včera nááááááramně využili
= budu stráášně mooooc držet palečky.
![]()
NOEMI:
MOOOC tě vítám mezi námi a moooc ti děkuji za tvůj příspěvek.
Já jsem před měsícem (když jsem byla kratttiiiičiiičce tehu) cítíla úplně spontánně (neb chytroučký organismus dal mi to vycítit
), že vůbec nemůžu dělat cviky právě na břišní svalstvo. Souhlasím s tebou v tom, že samo tělo si řekne, co mu vyhovuje a co ne a v jaké míře. Ale chápu, že první tři měsíce raději opatrně a nejlépe pod dozorem, mám pravdu
![]()
Jednou
bych si přála, abych v tehu byla fit a mohla sem tam nějaké to cvíčeníčko, ale hlavně procházky..No uvidíme…
Gratuluju k miminku - 3 měsíce - musí být naprosto sladké
Je to holčička nebo kluk
A jak se jmenuje ![]()
Přeji i tobě fanfárový den
![]()
Holčinky, už musím fofrovat a začít pracovati. MOOOOC vás všechny zdravím a pokusím se juknout v průběhu dne a nebo večer.¨Mějte se mooc krásně. Zatím papapa
Vaše tetička VARENKA
Ahoj holky,
zase mame tak krasne…
![]()
VARENKO- docela mi to vcera uteklo,ta odpoledni je klidnejsi.Ale ten oblecek je teda hruza…
.Vcera uz na me kolegyne nejak divne koukala.Porad mluvila o detech,nevim jestli cekala,zda se chytnu..Ono se to moje nafoukle bricho uz moc prehlednout neda ![]()
Holky chci se vas zeptat,nejste nektera ucetni?Potrebovala bych tak zhruba spocitat,kolik bych brala,kdyby me zitra Dr.nechal na rizikovem.
Zatim vas vsechny zdravim.
MYSKA
MYSKO:
to jsem ráda, že to včera bylo k přežití … sluníčko rozhodně pomáhá, co
![]()
Já mám pocit, že obecně ženy se tak vůbec rády pozorují a poměřují a srovnávají (klidně mi dejte co proto, jestli se mýlím
) a v mém případě, nemusím být tehu a třeba před MS nebo ooobří véče mám bříško jako valibuk
![]()
Buď klidná, co se kolegů týče…chápu tě s tím pracovním oblečkem, to by mě asi taky znepokojovalo - pokud ovšem nepracuješ jako letuška (takové uniformy bych si i docela dala líbit, panečku
).
Mysko, účetní nejsem, ale jestli to bude hooodně akutní a na emiminu ti neporadíme, můžu zkontaktovat naši firemní účetní. Uvidíme, třeba některá chytrá hlavinka z přispěvovatelek poradí
![]()
P.S. Já už se těším domůůůůůůůů
![]()
Dnes večer se chystám na cvíčko
Tak to vidím na návrat zase za tmy
![]()
ANDREO:
Hezký víkend
A o to z toho budeme mít větší radost tím, že se snažíme
Ale jak se píše všude možně: Hlavně na to nemyslet a být v klidu (Taky se snažím, ale nějak to nejde…chi chi) Přeji tobě i manžílkovi pěkný víkend
Jak se dovím něco více, ozvu se. Ať máš zítra na svatbě krásný den a vše se vydaří.
Díky za informaci. Aspoň jsme zase o něco chytřejší
VARENKO: Nebudeme si z toho dělat hlavičku, vždyť je na světě tolik holčin, které se třeba tulily poprvé a hned jsou těhu. Ono to čeká i nás
NOGGIE: Opravdu nevím, v jakých případech se to provádí. V pondělí půjdu zjišťovat. Několik měsíců jsem to nechávala náhodě, ale jelikož se nedaří, tak se zkrátka musím pídit
Zítra jsem 24 hod v práci. V neděli nakouknu papa