Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
29.8.05 14:23

MARKETO:
Jojo…u nás doma už hrajeme hru: Kdo dřív usne :twisted: :lol:
Tak nevím, sice toho o tehu znám opravdu málo, ale přece jen jsem před lety zjistila, že s tím čápem, co nosí děti to asi tak žhavé nebude…Tak budeme muset „namazat lejtka“ a trošku se do toho obout :! :twisted:
Před chvíli jsem si při pondělku udělala radost a zašla pro nové spodní prádlo - HOHO 8) :wink: , tak třeba to na oba zabere :twisted: :twisted: :P :lol: :lol: TEHULKO:
Můžeš být úplně klidná, protože nikdo nemůže být větší „sopka“ než jsem já :! :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.8.05 15:25

Varenko,
uplne jsem ti zapomnela podekovat za tu patecni sklenicku! :lol: :D :P Ja jsem byla sice v sobotu ve sklipku, ale doprala jsem si jenom dzus. :cry:
Takze jeste jednou moc dekuju!

• Citovat
  • Upravit
876
29.8.05 15:29

Tak to já trpělivě chodím po bytě a sbírám kusy oděvu volně hozené na podlaze. Nemyslím, že se to někdy změní, a tak nenadávám. Jinak co se týče jiných domácích prací, tak do těch se můj drahý muž obout umí, když se mu zrovna chce :D Není to tak často.

Varenko - s tím čápem si mě pobavila. My jsme poslední dobou takoví lenoši, že by bylo možná jednodušší a rychlejší toho čápa přemluvit :D Což o to, chuť by byla, přes den na to myslíme, píšeme si zprávy, že na to večer vlítnem :twisted: … a večer usnem dřív, než si na to vzpomenem… ani se nedivím, že chudí a nezaměstnaní mají tolik dětí :D mají spoustu energie, která nám, vytíženým 24 hodin denně, chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.8.05 15:45

TEHULKO: :P :D Nemáš vůbec zač děkovat - já měla takovou radost a protože jsem věděla, že ty jakožto tehu si cvaknout nemůžeš, připila jsem i za tebe a pak za mimíska a pak za tatínka…jojo, holky vy mě přivedete do (proti-)alkoholove :twisted: léčebny :! :wink: :lol: :lol: :lol:
MARKETKO:
CHACHA…něco mi to připomíná :! :twisted: :lol: :lol:

Obdivuju tvou trpělivost - já už se pomalu smířuji s tím, že už nejspíš ve svém životě nebudu ani baletka ani tichá a diplomatická žena :! :cry: :oops: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.8.05 16:52

Tak ja uz mam konecne padla! :lol: 8) :o Doplazim se domu, umyju se a lehnu. Vubec me nebude zajimat, ze muj nejmilovanejsi nema zadnou veceri… :twisted: :wink:
Mejte se krasne, uzijte si slunickovy den, ja zitra zase nakouknu! 8O

• Citovat
  • Upravit
1160
29.8.05 17:16

TEHULKO:
Měj se krásně - užívej HAWAI a zítra se „uvidíme“. UUŽ se těším. :P
papa Já ještě 15 minutek :wink: :D :D

P.S. Už máme s manžílkem na večer domluvené francůůůzké vínečko - tentokrát růůůžové - HAHA HOHO :P :twisted: :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.8.05 17:52

Ahoj holky,
predem vitam vsechny nove teulky :lol: a drzim pesticky,at to vsem vyjde a maji krasne,zdrave mimisky.
VARENKO- tak francuuuuzke vinecko,no kdyby mi nebylo tak spatne,hned bych se pozvala :lol: :lol:
Ja jsem dnes vyrizena,jak zadost na byt…mozna i tlak dela hodne,ale od rana se necitim vubec dobre,porad takove stavy na omdleni.Kdyz uz jsem si dnes myslela,ze mi to v praci jakz takz jde,tak mi sefova rekla,ze jsem se uz 3 opozdila z obeda,asi o 10min… :roll: (to ze jsem tam misto do 16 az do 17.30 a nikdo mi to neplati,to se nevidi :twisted: )a vubec me schladila tim,ze tam zustavam sama,ze ta tehu kolegynka je na nemocenske.Obavam se toho,ze se jeste vrati.Tak dovedete si predstavit,co to se mnou dela :evil: Mozna je mi uz spatne z nervu,ja si nejsem jista,ze to tam sama zvladnu.Dnes to slo,nebylo moc prace,ale vim jake to byva treba pri patku.Uz se ale muzu vykaslat byt tam dyl a zadarmo.Prescasy se neplati :twisted:
Tak jsem se vykecala,opet rozcilila,kdyz jsem si na to vzpomela a pujdu si asi hajnout.Manzel sice volal,ze me zve na veceri ale nevim,ikdyz hlad je hlad.. :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.8.05 18:18

MYSKO:
Naše alkoholové kapacity jsou pestré, takže bysme si určitě vybraly, no -budeme to hold muset na nějaký čásek odložiti :D :P :D

Jojo, pondělí :evil: :roll: 8O :roll: - já ještě trčím v officu, protože jak to tak bývá, na konci dne je práce nejvíce 8O :idea:

Mysko, pozvání na véču ber určitě :twisted: :D :! Zapomeneš na pracovní strasti a s manžílkem si užijete suprbupr rande, no néé :?: :twisted: :D :P

Holky, škoda, že se tehu nebere podle hladu - to já bych musela čekat NON-STOP paterčata :! :! :twisted: :lol: :lol:

Tak už se mi snad podaří utéct domů. Mějte se zatím fanfárově a večer ještě juknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
30.8.05 10:28

Ahoj holky,
zběžně jsem pročetla celou diskusi a koukám že je tu těhulek dost a dost. Já jsem dneska testovala a poprvé viděla //. Dnes jsme 29DC a cyklus mám vždy jen 28. tak to snad vyšlo,ale zítra chci jít ještě k dr na test z krve tak to nechci zakřiknout… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.8.05 10:33

Dobré ráníčko HOLKY :D
MYSKO:
Tak jak dopadl včerejší večer - bylo randíčko :?: :twisted:
Přeji ti pohodičkový pracovní den. :P

TEHULKO a MARKETO:
tak jsem to včera zalomila dřív, než jsem vůbec dokončila myšlenku na prima tuleníčko. :oops: :? :lol: :lol:

HEZKÝ DEN VŠEM. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.8.05 10:39

MisoN:
Krásné ránko i tobě a VÍTEJ mezi nás :D :D
No není to nádhera :?: - sluníčko, babí léto a // :P :D
Dej nám určitě vědět, co řekne dr., abychom ti mohly oficiálně GRATULOVAT :P :D :wink:
Je to fánfárová zprávička :P

p.s. Koukám, že KVETNATKA jdou pěkně na dračku :twisted: :lol: :lol: :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.8.05 11:11

Dobre ranko :?:
Varenko, uz je skoro poledne… Ale i tak vsechny zdravim a preju krasny den - i nove prirustky!!!
Lidi to je tak bezva, ze je tolik tehotnych! :lol: 8) Jen tak dal, treba se ministri umoudri a trojnasobne zvednou materskou! 8) :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
1160
30.8.05 12:34

TEHULKO:
no nevím, k místní politice jsem dosti skeptická, ale třeba se někdy zablýskne na lepší časy :twisted: :wink: :idea:

Holky, mám takový malicherný dotaz:
za zhruba 2 týdny mám dostat MS - nejsem si jistá, jestli můžu zatím chodit dál na solárko :?: :idea:
Mohlo by to nějak uškodit připadnému tvořícímu se mini-mrňouskovi. :? - Minule jsem chodila do konce periody, než jsem uviděla druhou čárku.
(To řeším životní problémy,co :?: :! :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.8.05 14:58

Varenko,
tak s tim ti moc neporadim. :oops: Do solarka jsem nikdy nechodila, ale myslim, ze kdyby tam mimisek byl, tak by to mu mozna vadilo. :cry:
Ja jsem prave dodelala praci, kterou jsem odkladala od patku, tak jsem na sebe pysna. :P 8) A ani to nebylo tak hrozne. :?

• Citovat
  • Upravit
1160
30.8.05 15:12

TEHULKO:
Tak to tě též chválím - jsi šikulka šikovná :wink: .
Já to nějak poslední týdny flákám, ale ve čtvrtek mi to skončí, neb budu mít nového kolegu - tak už si pomalu vyhrnuju rukávy :twisted: :lol:

(Také cítím, že by to mohlo uškodit. Ono obecně nejde o vůbec nic zdravého, navíc …pokud by se nám tam něco urodilo, nebyla bych v klidu celé tehu. :roll:
Myslím, že raději prorazím jako vápenka, než riskovat zdraví případného mimísečka :wink: :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová