Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MARKETO:
Jojo…u nás doma už hrajeme hru: Kdo dřív usne
![]()
Tak nevím, sice toho o tehu znám opravdu málo, ale přece jen jsem před lety zjistila, že s tím čápem, co nosí děti to asi tak žhavé nebude…Tak budeme muset „namazat lejtka“ a trošku se do toho obout
![]()
Před chvíli jsem si při pondělku udělala radost a zašla pro nové spodní prádlo - HOHO
, tak třeba to na oba zabere
TEHULKO:
Můžeš být úplně klidná, protože nikdo nemůže být větší „sopka“ než jsem já
![]()
Varenko,
uplne jsem ti zapomnela podekovat za tu patecni sklenicku!
Ja jsem byla sice v sobotu ve sklipku, ale doprala jsem si jenom dzus. ![]()
Takze jeste jednou moc dekuju!
Tak to já trpělivě chodím po bytě a sbírám kusy oděvu volně hozené na podlaze. Nemyslím, že se to někdy změní, a tak nenadávám. Jinak co se týče jiných domácích prací, tak do těch se můj drahý muž obout umí, když se mu zrovna chce
Není to tak často.
Varenko - s tím čápem si mě pobavila. My jsme poslední dobou takoví lenoši, že by bylo možná jednodušší a rychlejší toho čápa přemluvit
Což o to, chuť by byla, přes den na to myslíme, píšeme si zprávy, že na to večer vlítnem
… a večer usnem dřív, než si na to vzpomenem… ani se nedivím, že chudí a nezaměstnaní mají tolik dětí
mají spoustu energie, která nám, vytíženým 24 hodin denně, chybí…
TEHULKO:
Nemáš vůbec zač děkovat - já měla takovou radost a protože jsem věděla, že ty jakožto tehu si cvaknout nemůžeš, připila jsem i za tebe a pak za mimíska a pak za tatínka…jojo, holky vy mě přivedete do (proti-)alkoholove
léčebny
![]()
MARKETKO:
CHACHA…něco mi to připomíná
![]()
Obdivuju tvou trpělivost - já už se pomalu smířuji s tím, že už nejspíš ve svém životě nebudu ani baletka ani tichá a diplomatická žena
![]()
Tak ja uz mam konecne padla!
Doplazim se domu, umyju se a lehnu. Vubec me nebude zajimat, ze muj nejmilovanejsi nema zadnou veceri…
![]()
Mejte se krasne, uzijte si slunickovy den, ja zitra zase nakouknu! ![]()
TEHULKO:
Měj se krásně - užívej HAWAI a zítra se „uvidíme“. UUŽ se těším. ![]()
papa Já ještě 15 minutek
![]()
P.S. Už máme s manžílkem na večer domluvené francůůůzké vínečko - tentokrát růůůžové - HAHA HOHO
![]()
Ahoj holky,
predem vitam vsechny nove teulky
a drzim pesticky,at to vsem vyjde a maji krasne,zdrave mimisky.
VARENKO- tak francuuuuzke vinecko,no kdyby mi nebylo tak spatne,hned bych se pozvala
![]()
Ja jsem dnes vyrizena,jak zadost na byt…mozna i tlak dela hodne,ale od rana se necitim vubec dobre,porad takove stavy na omdleni.Kdyz uz jsem si dnes myslela,ze mi to v praci jakz takz jde,tak mi sefova rekla,ze jsem se uz 3 opozdila z obeda,asi o 10min…
(to ze jsem tam misto do 16 az do 17.30 a nikdo mi to neplati,to se nevidi
)a vubec me schladila tim,ze tam zustavam sama,ze ta tehu kolegynka je na nemocenske.Obavam se toho,ze se jeste vrati.Tak dovedete si predstavit,co to se mnou dela
Mozna je mi uz spatne z nervu,ja si nejsem jista,ze to tam sama zvladnu.Dnes to slo,nebylo moc prace,ale vim jake to byva treba pri patku.Uz se ale muzu vykaslat byt tam dyl a zadarmo.Prescasy se neplati ![]()
Tak jsem se vykecala,opet rozcilila,kdyz jsem si na to vzpomela a pujdu si asi hajnout.Manzel sice volal,ze me zve na veceri ale nevim,ikdyz hlad je hlad..
![]()
MYSKA
MYSKO:
Naše alkoholové kapacity jsou pestré, takže bysme si určitě vybraly, no -budeme to hold muset na nějaký čásek odložiti
![]()
Jojo, pondělí
- já ještě trčím v officu, protože jak to tak bývá, na konci dne je práce nejvíce
![]()
Mysko, pozvání na véču ber určitě
Zapomeneš na pracovní strasti a s manžílkem si užijete suprbupr rande, no néé
![]()
Holky, škoda, že se tehu nebere podle hladu - to já bych musela čekat NON-STOP paterčata
![]()
Tak už se mi snad podaří utéct domů. Mějte se zatím fanfárově a večer ještě juknu ![]()
Ahoj holky,
zběžně jsem pročetla celou diskusi a koukám že je tu těhulek dost a dost. Já jsem dneska testovala a poprvé viděla //. Dnes jsme 29DC a cyklus mám vždy jen 28. tak to snad vyšlo,ale zítra chci jít ještě k dr na test z krve tak to nechci zakřiknout… ![]()
Dobré ráníčko HOLKY ![]()
MYSKO:
Tak jak dopadl včerejší večer - bylo randíčko
![]()
Přeji ti pohodičkový pracovní den. ![]()
TEHULKO a MARKETO:
tak jsem to včera zalomila dřív, než jsem vůbec dokončila myšlenku na prima tuleníčko.
![]()
HEZKÝ DEN VŠEM. ![]()
MisoN:
Krásné ránko i tobě a VÍTEJ mezi nás
![]()
No není to nádhera
- sluníčko, babí léto a //
![]()
Dej nám určitě vědět, co řekne dr., abychom ti mohly oficiálně GRATULOVAT
![]()
Je to fánfárová zprávička ![]()
p.s. Koukám, že KVETNATKA jdou pěkně na dračku
![]()
Dobre ranko ![]()
Varenko, uz je skoro poledne… Ale i tak vsechny zdravim a preju krasny den - i nove prirustky!!!
Lidi to je tak bezva, ze je tolik tehotnych!
Jen tak dal, treba se ministri umoudri a trojnasobne zvednou materskou!
![]()
TEHULKO:
no nevím, k místní politice jsem dosti skeptická, ale třeba se někdy zablýskne na lepší časy
![]()
Holky, mám takový malicherný dotaz:
za zhruba 2 týdny mám dostat MS - nejsem si jistá, jestli můžu zatím chodit dál na solárko
![]()
Mohlo by to nějak uškodit připadnému tvořícímu se mini-mrňouskovi.
- Minule jsem chodila do konce periody, než jsem uviděla druhou čárku.
(To řeším životní problémy,co
)
Varenko,
tak s tim ti moc neporadim.
Do solarka jsem nikdy nechodila, ale myslim, ze kdyby tam mimisek byl, tak by to mu mozna vadilo. ![]()
Ja jsem prave dodelala praci, kterou jsem odkladala od patku, tak jsem na sebe pysna.
A ani to nebylo tak hrozne. ![]()
TEHULKO:
Tak to tě též chválím - jsi šikulka šikovná
.
Já to nějak poslední týdny flákám, ale ve čtvrtek mi to skončí, neb budu mít nového kolegu - tak už si pomalu vyhrnuju rukávy
![]()
(Také cítím, že by to mohlo uškodit. Ono obecně nejde o vůbec nic zdravého, navíc …pokud by se nám tam něco urodilo, nebyla bych v klidu celé tehu. ![]()
Myslím, že raději prorazím jako vápenka, než riskovat zdraví případného mimísečka
)