Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
25.8.05 10:29

TEHULKO: :D A nechceš si pro dnešek udělat volňáska :?: On to zaměstnavatel a konečně i stát přežije :P :twisted: :wink:

(Já když už jsem se ráno belhala líně z postele, jsem si říkala, jestli do tý práce mám vůbec dnes chodit :twisted: :lol: :lol: )
Tehulko, vstala jsem levou zadní a jsem dnes příšera z jezera… :evil: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol:
Bud je to vina hvězdné konstalace a nebo (a to spíše-bohužel :! :oops: ), jsem to prostě já a má „náladička“ :! :oops: :oops:

V kolik zítra jdeš? :P :P :P Budu na tebe moooooc myslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.05 10:52

Dneska prchnout nemuzu, dovcu ma kolegyne, takze se musim ohanet. :roll: :evil:
Zitra jsem objednana na 10,30, tzn. ze na radu prijdu kolem 12. :( :roll: Aspon doufam, ze to bude stat za to. Ze uvidim aspon srdicko a treba i trosicku toho naseho mimiska!!! :D :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
1160
25.8.05 11:01

TEHULKO:
To je skoda, no každopádně máme víkend za dveřmi :twisted: :D :P

Ve dvanáct - to je super - budu na tebe vzpomínat. Musí to být neopakovatelný zážitek a pocit :P
Takže jdete oba i s budoucím manžílkem :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.05 12:09

Varenko,
zatim to vypada, ze jdeme oba. Kdybych se jeste vracela do prace, tak urcite napisu zazitky. Jenom doufam, ze bude vsechno v poradku! :cry: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1160
25.8.05 14:35

TEHULKO:
URČITĚ BUDE :P - to je jasnočka :D :D
Takže ty plánuješ zítra prchnout na celý den :?: - jééžíš, to nevím, jestli do pondělka vydržím…Budu muset. Takže už teď se moooc těším na tvé zážitky = bude to pro mě úplné novum :twisted: :D :P :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.8.05 14:40

Ahoj holky!!!
Zdravím po dlouhé době. To jste se zase rozkecaly. Ani nebudu mít čas si to všechno přečíst! Nečekaně jsme odjeli minulý týden na last minute, dneska jsme se vrátili, tak Vás zdravím. Až si těch deset stránek, co tady přibylo přečtu a vrátím se do obrazu, tak Vám zase napíšu. Zatím ahoj. Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.8.05 14:54

Jéjda holky. TOho je, že než se vrátí šéf z oběda, tak to nestihnu přečíst :D Omlouvám se, že jsem zmizela bez varování, nicméně nedezertovala jsem do jiných témat :D Jen jsem si pár dnů válela šunky u bazénu. Akorát hned v pátek přišla, dle mých předpokladů, MS, takže trochu otrava. Teď už to končí, tak na to zase hupnem a budeme se snažit dál. To by v tom byl čert… :twisted: Budu se řídit Varenčiným heslem VYDRŽAŤ! I po víc jak roce snažení si pořád dávám nějaké cíle, že do určitého data to klapne, ale tentokrát už jsem fakt přesvědčená, že do konce roku budou // :twisted: :D No a jestli ne, tak si zase nastavím další datum… To už budu mít na emiminu asi taky metál typu „seniorka“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.8.05 15:13

MARKETKO:
MOOOC tě zdravím a těším se, až se ozveš. Tak hoodně rychle čti, ať je to co nejdříve.
/A napiš, u jakého moříčka jsi se nám toulala :P :?: :?:/
A co tvé // :?: :?: :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.8.05 15:25

Varenko, toulala jsem se u moříčka v Itálii a bylo tam krásně teploučko :D Měla jsem už z toho počasí tady deprese :evil:
Co se týče //, tak nic, protože přišla mrška červená, takže začínáme s čistým štítem do dalšího měsíce. Přidávám se do klubu popíječů vína :D :twisted: Dovezli jsme si z Itálie nějaké ty zásoby italského vína a taky máme nějaké to moravské a maďarské, takže se bude mimís dobře tvořit :twisted: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.8.05 15:25

MARKETKO:
Je to báječný a MOOOOC ti budu držet palečky, aby až na to hupsnete :oops: :lol: :lol: , se mimísek konečně zadařil :! :twisted: :D :D :D :P
Třeba čeká právě na MÁJ :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.8.05 15:32

HUPIIIIHEJHEJ–JUCHACHA:
UUUŽ JE TO TADYYYY: OTEVÍRÁME SKLÍPEČEK…už jsem si říkala, kdy se zase pomějeme.
HODONÍNKU, kde tě mámě :?: :?: :lol: (POZOR, ale jenom loček :! )
MYSKO: na tebe si připíjíme dvakrát :?: :P

GLO..GLO..GLO, GLO..GLO…GLO…GLORIA.....

AMIGOS, GLOOOOOORIAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.8.05 15:34

P.S. A samozřejmě pozdraveníčko a NA ZDRAVÍČKO NAŠÍ čachtající se KELINCE i všem ostatním těhulinkám i trpělivým čekalkám :P :D :D :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.8.05 15:36

Varenko,
přeji taktéž, aby ten váš čekal právě na MÁJ :D Jen aby se do té doby z tebe nestal alkoholik :twisted: :D Počkej s tím vínečkem aspoň do večera :D Ať nezávidíme :twisted: Já si dám až večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.8.05 15:52

MARKETKO:
No jisté nebezpečí tu je - záleží na tom, kdy se mimísek nakonec přihlásí, nicméně spoléhám na moudrost svého organismu :twisted: :lol: :lol:

NEBOOOJ, lahvinku otevírám také až večer…ale to víš, musíme se psychicky připravit, no néé :P :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.8.05 16:08

V tom s tebou souhlasím :D Jsme an jedné lodi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová