Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LUCKO:
PARÁDA
![]()
Určitě se ozvi.
A výsledky ti slíbili už dnes
![]()
To tady umřeme nedočkavostí
![]()
MOOOOOOOOOC ti držím palečky ![]()
Varenko,
saty uz mam vybrane, mam jit jeste na jednu zkousku, tak uvidim, jestli nebudu muset zvolit vetsi cislo!!!
![]()
Mam pocit, ze kazdy musi poznat, ze jsem tehotna. Nebyla jsem nikdy nejak zvlast hubena, ale ted mam fakt pocit, ze me to bricho musi odnest!
![]()
JO, v patek jdeme na ten vysneny UTZ!!!! Uz pocitam snad i minuty!
![]()
Lucko,
to mas fakt skvelou doktorku, ze te vzala hned! Budu drzet palecky! ![]()
TEHULKO:
Tak to jooo…už mě napadaly nějaké suprbupr netradiční kousky
![]()
Každopádně tě chci ujistit, že velryba je krásný tvoreček a patří k mým oblíbeným druhům
![]()
Neboj na svatbě neuletíš, vždyť tě bude jistit manžel a zemská přitažlivost dělá zázraky
![]()
(Uuuž tě ale nebudu škádlit
).
P.S. A koukejte se s budoucím manžílkem naučit vkládat foto - ať se máme čím kochat
![]()
TEHULKO, MYSKO:
plánujete nějaká tehu-cvičeníčka
![]()
Cviceni? Muj tehotensky zivot zatim vypada asi takto: prace, postel, prace, postel.....
Ale snad to nebude trvat dlouho. Doma se obcas protahnu na balonu, ale jinak zatim nic. Od zari je u nas napusteny krytak, tak budu chodit asi plavat a mame ve meste i cviceni pro tehotne. Byva to jednou tydne, tak zacnu chodit. Porad si rikam, ze patek rozhodne, jestli se budu opravdu citit jako maminka…
TEHULKO:
Máš pravdu - až uvidíš mimísko na vlastní oči - budeš už fakt maminečka („černé na bílem“)
![]()
Varenko,
vsak pockej pristi mesic, treba budou // . A pak, az na nas vyvaly ty kukadla…
![]()
TEHULKO:
![]()
Jsi moooc hodná.
Víš, nemyslím a neupínám se na to, ale v srdíčku si to hrozitánsky mooooc přeju.
Na druhou stranu, když to nepřijde, řeknu si naše staré dobré: VYDRŽAŤ
![]()
Ale musí to být taková nádhera…malilinký miminečko v(e velrybím) bříšku
, mám pravdu
![]()
Varenko,
to vis ze je. Kdyz si predstavim, ze by mel mit mimisek asi 15mm (aspon si myslim) a jak vypadam ja…
Ale i kdybych mela vypadat jak plejtvak, tak to stoji za to!
![]()
TEHULKO:
CHACHACHA…máš pravdu.
Je to taková nádhera být tehu, že jakýkoli mindráky jdou automaticky stranou, že
![]()
Je to sranda: T. Vilhelmová se přihlásila ke hrochovi
![]()
Tak uvidíme, jestli přece jen se nám v bříšku někdy zrodí ten NÁŠ vykutálený mimíííísíííček, tak to abych už navštívila adekvátní pavilóóny místní ZOO, abych vám mohla poreferovat, do jaké podoby jsem se nejspíš trefila
![]()
Tehulko a Varenko,
tak jsem tam skákla. Sice jsem tam div nevyseděla Důlek. Opravdu je hodná a proto je tam vždy mraky lidí ![]()
Každopádně mi ultrazvukem projela bříško a řekla, že je to ještě brzy, ale prý to vypadá, že se tam něco děje. Zítra ráno musím odevzdat moč a oni udělají ještě těhotenský test. Takže na výsledek musím vydržet čekat do čtvrtka ![]()
Varenko: Moc ti přeju, aby ti to klaplo!!! už se moooc těším, jak tu budeme řešit ty naše těhu problémky…chi chi
tak zatím pa Lucka
LUCKO:
skvělé zprávičky.
![]()
Je opravdu prima, že tě hned vzala.
Na UTZ si myslím je opravdu ještě hodně brzy. A co KREV
Pokud vím krev je nejvěrohodnější - co se týče nejranějšího stadia tehu…
Mám pravdu, HOLKY
![]()
Jéje, ty nás ale napínáš
- To si do čtvrtka všechny zničíme naši krásnou manikýýýru
![]()
Jsi mooooc hodná … uvidíme, jestli naše KVETNATKO nevyjde, tak budu dál hrdě reprezentovat barvy nás tehu-čekalek nedočkavek
![]()
Lucko,
tak to gratuluju!!! Kdyz uz doktorka rekne, ze se tam neco deje, tak tam urcite nejaky ten prdolka bude!!!
![]()
AHOJ HOLKY:
tak už si lebedím doma.
Dnes se mi konečně podařilo ulovit dvě hodky pro sebe a zašla na cvíčko - po sto letech…tak jsem si připadala jak hrom do police
![]()
MYSKO:
Jaký jsi měla dneska den? Co malá - už je s vámi doma? A jak v práci?
Vzpomínám na tebe ![]()
Krásný večer všem těhulinkám i tehu-čekálkám
![]()
Dobre ranko,
jak se vam dnes vede? U nas teda pocasi nic moc, ale aspon nechodi lidi, tak klabosime v kanclu.
![]()
Kdyby to tak bylo kazdy den…
![]()