Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TEHULKO:
Je to paráádička. Svatbička, mimísko, skautíci…jojojo zní to báječně
![]()
Já si po všech těch příspěvcích myslím, že stejně organismus a hlavně přírodu člověk neošálí a že naše prababičky věděly, proč se vdávat a mít děti tak brzy. Čím starší (a čím dál víc si myslím, že 25 je tak akorát ta hranicé) tím hůře se tělíčko dává „do pohybu“… ![]()
Určitě zkus svatební oznámeníčko - to se budu těšit
![]()
Tak bohuzel,
na to, abych sem dostala fotku opravdu nemam. Zkousela jsem to a proste nevim.
![]()
Zdravím všechny,
dnes jsem 4.DC a začínáme na novo a teď to musí vyjít, protože budeme na svatební cestě, takže jím hoodně ovoce a zeleniny a moc se těším na tu dovolenou, jsem veselá a plná optimismu, že se z ní vrátíme 3, nějak to cítím ![]()
Holky snažilky, spustíme těhulavinu, co
V září budeme hlásit // a pak založíme diskuzi jarní těhulky třeba ![]()
Mějte se,
Daria.
Dario,
tak to ti moc preju, aby to vyslo!!!
A zrovna na svatebni ceste, to by bylo fakt romanticke!! ![]()
Ja uz to dneska balim, mam toho az nad hlavu. Jdu domu neco ukuchtit a pak zalehnu.
Tak dobrou noc vsem!! … a pohladte si briska! ![]()
DARIO:
Krásnou romantickou svatební cestu - to je pohádka.
MOOOOC držím palečky a budeme na tebe všechny vzpomínat.
Kdy že odjíždíte?
A kam??? ![]()
TEHULKO:
Máš recht. Já už to taky balím. Dneska byl celkem fofrový den. Chtěla jsem dnes na cvíčko, ale plány se změnily
a tak to nevyjde.
Krásný večer a pohlazení mimískovi, co je ještě na houbách
![]()
MYSKO:
Mooc tě zdravím. Jak bylo dnes v práci?? Pomohlo nedělní školení
![]()
Já jsem ráda, že už je padla.
(Bohužel se nám na večer a noc přihlásila nečekaná návštěva
, takže pohodička zrovna moc nebude…) Krásný večer.
P.S. TEHULKO: Škoda těch foteček i oznámení ![]()
Třeba až budeš mít náladičku, pokus se ještě jednou a nebo přizvi budoucího tatínečka, ať ti vypomůže (oni ty naši chlapi na to mají přece jenom lepší mozečky
)
Ahoj holky,
je mi opravdu nejak divne,tak radeji jdu na tu Bulovku,tak mi drzte pesticky,hned jak prijdu,ozvu se.
MYSKA
Tak jsem se vratila, vse v poradku mimiskovi tluce srdicko a vypada,ze jsem v 6tt+2
Tak jsem stastna,ale at to nezakriknu!!!!!Predepsal mi Utrogestan,uzivaly jste to nektera?
Jsem unavena,jdu do hajan,bude se mi hezky usinat
![]()
Zatim se mejte holky hodobozove a ja zitra hned jak prijdu z prace juknu.
VARENKO- tak si nejsem jista,zda nedelni skoleni k necemu bylo…
mam plnou hlavu mimiska,a taky nerviku,jak s praci kdyz jsem ted nastoupila,jak jim to rict…??Kdyz to reknu,tak me propusti,a kdyz to budu tajit…no nevim.Pro dnesek pustim starosti z hlavy ![]()
MYSKA
Dobré ráno všem,
potřebuji prosím poradit. Dnes ráno jsem testovala.Měla jsem testík INTIMA ultra (82,–Kč,možnost použití 8 - 10den) a jsem z toho zmatená, protože dvě čárky se mi sice objevily, hezky zabarvené, ale každá byla jinak. Tento test má na sobě dvě kolečka,jedno velké, a jedno malé. čárka v malém - ze strany ke straně a čárka ve velkém / , tedy zhora dolů. Nemáte s tím někdo z vás zkušenosti, ať zbytečně neplaším????
Na příbalovém letáku bylo, že pokud se ve velkém kolečku čárka objeví,znamená to těhu.....
Předem moc děkuji a modlím se, aby to bylo OK
![]()
Lucka
Varence::D Ahojky, koukam, že ses zaregistovala 10. srpna a dnes je 22. tak jak jsi dopadla? Ja mam uplne stejny problem. Cyklus mel prijit v nedeli, dnes je útery, vcera jsem zacala spinit, ale krvaceni neprislo. Take jsem si koupila testik na moc a druha carka se mi take ukazala velice slaboulinka. Tak uvidim. Napis jak jsi dopadla. Diky a preji hodne stesti.
![]()
MYŠKO:
Dobré ráníčko. To se mi ulevilo - je dobře, že jsi přece jen jela k dr. a máš/máme
klídeček.
Ohledně práce Mysko: jestli je tvůj šéf fajn chlap, počkala bych ještě týden nebo dva a pak si s ním sedla a na rovinu mu řekla:
Podívejte se, před několika dny mi lékář potvrdil, že čekám miminko. Ráda bych se s vámi domluvila: práce se mi velice líbí a jsem si jistá, že mi může hodně přinést.
Bohužel jsem několikrát o dítě přišla a tak musím pečlivě zvážit s lékařem, jak dlouho mohu zůstat před tím, než nastoupím na mateřskou.
Jak to vidíte vy? Opravdu se mi práce neuvěřitelně zalíbila a ráda bych v ní pokračovala. atd.
Já se prostě vždy snažím jednat na rovinu a jestli je druhá strana fajn, ocení to. ![]()
LUCKO:
Dobré ránko. Trochu mi to připomíná ClearBlue.
Pokud se ti ve velkém kolečku objevila čárka, nejspíše to značí tvé tehu
(jak mi po mém úplně prvním příspěvku holky napsaly: kdybys nebyla tehu, těžko by se tam cokoli ukázalo).
Domluv se s tvým gynek.na krev.
Jen pozor na pravděpodobně české reakce sester ohledně potratu -jak jsme se o tom bavily včera - aby tě to nevyděsilo
![]()
Moooc ti držím palečky, aby to opravdu vyšlo.
![]()
Zdravim vsechny pritomne,
dneska je jakysi divny den, nezda se vam? Prace mi nejde, sefova porad prudi, ach jo.
![]()
Navic mam od vcerejska bricho jak balon, co s tim delat? Za mesic se vdavam a nevlezu se ani do satu!!! Mela bych byt v 8tt, na kila mam porad stejne, ale pripadam si jak velryba. Jak to bude pokracovat? ![]()
V patek mam jit k doktorovi, Mysko, to se mas, ze vis, ze je mimisek v poradku. Ja uz se nemuzu dockat, az to srdicko uvidim!!!
![]()
VARENKO: Díky za odpověď. Volala jsem své doktorce. Mám dnes odpoledne přijít. Takže dám pak zase vědět. V bříšku mně šimrá radostí, ale zároveň takovou nejistotou…
Už aby to bylo na TUTY ![]()
Tak zatím ahoj
Lucka
TEHULKO:
Dobré ráníčko ![]()
Já jsem dnes ráno jako po opici
a taky se mi od včera zdá, že jsou nějaké prudící dny
…uvidíme odpoledne
.
V pátek uvidíš mimísko
Jééééé, je to tak nádherné…
![]()
A nechceš se vdávat v něčem suprbupr netradičním
Já bych se hned vdávala..tralala, tralala.
![]()
Varenko,
), takze jsme meli cas. Necekali jsme to sice tak brzo, ale kdyz se zadarilo, tak proc se branit? 
mame premieru! Jsem jeste mladicka (25
S foteckama nevim. Nejsem v PC nejak zbehla, ale mam v e-mailu svatebni oznameni, tak bych zkusila aspon to.