Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TEHULKO:
SVATBA SVATBA SVATBIČKA…jůůů, já bych se hned vdávala znova. My jsme si s manžílkem-andílkem udělali suprbupr svatbu s vlastním aranžmá a vzpomínáme stráášně rádi.
CHACHA - kéž by měly paní úřednice stejný humor a byly tak fajn baby jako ty
![]()
Jména jsou fakt krásná = souhlasím
![]()
Víš, taky si myslím, že čím déle si budete to vaše tajemství držet při sobě, tím líp…JE TO JEN A JEN VAŠE ![]()
KELINKO:
Jsi hodná - výsledky OK - psala jsem o tom před dvěma stránkami (dneska nám ta „pusa“ jede, holky, co
)
Já s tebou úplně souhlasím. Vím, že to, že jsme přišli o naší 2.čárku je dobře - dědulka nahoře dobře ví proč
![]()
Lukášek je děsně prima jméno, Kelinko. Václav IV. už tu jednou byl a tak myslím, že jsi zvolila správně ![]()
TEDA HOLKY, …no já vím, že náš taťka byl pohlednej a šikovnej, ale že by to stíhal všechno takhle celonárodně
![]()
Počkáme ještě večer na MYSKU, třeba z nás bude TEHU-FAMILY
![]()
No holky, vy jste se zase rozkecaly
nějak zaostávám (práce a práce
)
Těhulko - tu svatbu ti trochu závidím
Taky bysme už do toho s přítelem šli, ale pořád nějak utrácíme za jiné věci a na svatbu nešetříme…
Varenko - ne že všechno víno vypiješ jen ty! A doufám, že mě pozveš do sklípku
![]()
A co se týče těch jmen, tak jsem ráda, že se vám všem líbí Markéta
Hezké jméno
No my taky už několik měsíců vybíráme jména, i když zatím je náš prcek ještě na houbách. Momentálně u nás vede Viktorie a Adam.
To je stejně divné, že se říká, že je dítě na houbách, že? ![]()
MARKÉTKO:
Jména znějí báječně - fakt ![]()
HOLKY , vy se smějete, ale my ten sklípek nakonec fakt zbudujeme a jestli pánbůh dá (neřkuli dědulka nahoře požehná), tak si naše tehu-family za rok vyrazí z kopejtka a manžílek-andílek nám bude servírovat všechny ty nastřádané lahvinky
.
HIHIHI…HOHOJHOHOJ......tak už se dívám zase na dno láhvinky-
a už se zase točí
![]()
Krásný večer a dobrou noc, těhulinky
![]()
papa
Ty potvoro,takhle děláš chutě,jo!!!
Co my chudinky!!!Ale náhodou,my si dát skleničku můžem!Jenže se nám z tý jedný skleničky nebude točit svět a nebudeme takový lehký,uvolněný jako ty
.Počkej až nebudeš moct pít i ty,já ti to připomenu
a s radostí ![]()
DOBRÉ RÁNÍČKO ![]()
KELINKO:
ahojky. Holka, vždyť já připíjím na každou z vás - no a to víš, to se nasčítá…
![]()
MYSKO:
moc tě zdravím - jaké byly oslavy? Napiš, moc se těším. ![]()
TEHULKO, NIKKO, MARKÉTKO, LULU, a ostatní:
koukejte napsat, nebo ze sklípka nevyjdu ani příští rok na jaře
![]()
Přeji vám krásný den.
HOLKY - moc ráda bych se vás zeptala, kdy přesně je milováníčko nejefektivnější pro tehu. Je to přesně 14. DP a nebo několik dní před a po a nebo nonstop do MS
????
Caute holky,
preju konecne krasne slunecne rano!!! ![]()
Varenko,
na tvou otazku ti odborne neodpovim. My jsme to zkusili 2× asi uprostred cyklu a bylo to. Byli jsme zrovna na tabore, tak jsem neresila, jestli otehotnim nebo ne, tak mozna proto to tak brzo vyslo. ![]()
Ahoj holky,
konečně je dneska krásně,co.Taky jsme byli na vycházce pěkně dlouho.
VARENKO-kdy je nejlepší milování pro těhu taky nevim,nám to šlo hned první měsíc, a to jsme se milovali před ovu a pak jsme to nějak nestíhali
.Manža chodil z práce utahanej,takže jsem ani nečekala že budu těhu.A Lukášek se nám taky povedl hned 1.měsíc.Jsme nějaký plodný.Že by psychika?Já ani při jednom jsem nečekala že otěhotnim.
Děvčata,v neděli odjíždíme do Chorvatska,tak tady s váma chvilku nebudu.Přežijete to beze mě? ![]()
KELINKO
souhlasím s tebou. Prostě si užívat milováníčko a moc nepřemýšlet. ![]()
Dovolenku ti strááášně moc přeju.
Budeme se mooooc těšit, až se nám zase ozveš. Na jak dlouho jedete?
Opatruj se a než odjedeš, tak určitě ještě napiš
![]()
Ahoj holky,
pročetla jsem vaši diskuzi a jsem tak trochu na pochybách:-).
Varenko, je smutný, když víš, že mimi v bříšku bylo a pak najednou ne. Ale příroda to tak zřejmě chce, je přece jen lepší, když se raději nenarodí, než aby bylo nemocné.
Zkus měřit BT, ať víš, kdy máš OVU.
My se snažíme dva roky, takže už vím, co je to hlídat OVU, (ne)čekat na MS, pozorovat příznaky PMS, nebo že by těhu? Vidět na tt slabé čárky a pak dostat červenou mrchu… ![]()
Každopádně Vám přeji co nejdřív mimíska v bříšku a vám těhulkám hodně štěstí!!!
MONOLISO:
Díky moc za tvůj příspěvek. No, víš co platí, že když nyní řeknu: to néé, měřit OVU, BT apod se mi chít NIKDY nebude, tak riskuju, že to tak nakonec „skončí“.
Uvidíme. Já myslím, že měření neměření, tehu je něco mezi nebem a zemí, mám pravdu
![]()
Přeji i tobě co nejdříve // - hodně štěstíčka a mraky sluníčkových dnů a přijď zase někdy mezi nás. ![]()
Holky,

tak ja uz se dneska loucim. Mam dovcu a jdu vyrizovat tu uzasnou svatbu!!!