Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4288
15.7.13 03:30

Ahoj, tak skoc do lekarny, kup tehotensky test a budes vedet hned na cem jsi.
Dle toho co pises to tehotenstvi byt muze, ale taky nemusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.7.13 07:23

A test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.7.13 09:38

Udelej si test. Tohle muze byt tehotenstvim, ale i nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.13 15:59

xxx

Těhotenský test je negativní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.13 01:19

Opět ten Anonym...

Jaká je šance že bych byla těhotná, když je test negativní a stále přetrvává výše uvedené? jen mi je ještě ráno zle :) (někdy nejen ráno…), ale asi si tohle vše jen vsugerovávám. :? Nevím jestli začít cvičit, nebo ne. Nerada bych potratila… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.16 15:39

Dobry den, prosim o radu a zachovani anonymu :kytka: s pritelem jsme meli rano sex chraneny kondomem, a ted odpoledne pouze prerusovana souloz jenze neco ukaplo s tak se chci zeptat jestli jsou spermie zrale kdyz rano uz jeden sex byl… proste jestli i dtuha davka spermii muze byt ollodnujici.. dekuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
12.9.16 15:42
@Anonymní píše:
Dobry den, prosim o radu a zachovani anonymu :kytka: s pritelem jsme meli rano sex chraneny kondomem, a ted odpoledne pouze prerusovana souloz jenze neco ukaplo s tak se chci zeptat jestli jsou spermie zrale kdyz rano uz jeden sex byl… proste jestli i dtuha davka spermii muze byt ollodnujici.. dekuji za odpovedi

Bože, ano, všechny dávko jsou oplodňující :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.16 15:50
@hudečice píše:
Bože, ano, všechny dávko jsou oplodňující :mrgreen:

Tak ja myslela ze treba ty spermie nejsou zrale :oops:

• Citovat
  • Upravit
5896
12.9.16 16:07
@Anonymní píše:

Tak ono to tak MŮŽE být, ale spousta žen otěhotní ze sexu, který byl krátce po sobě několikátý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
12.9.16 16:14
@Anonymní píše:

Staci jen jedna…takze klidne se stat muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.16 20:33

Pozitivní test?

Zdravím, prosím o názor. Dělala jsem si test a vyšel se slabounkou čárkou, a druhý po dvouch dnech to samé. Přikládám fotku, foceno asi po 7 minutách. Příznaky mám.. Napnutá prsa, nafouklé břicho, píchání v podbříšku, chodím pořád na záchod, jsem pořád unavená, teplota 36,9. A teď mi začalo být i špatně. Byla jsem u doktora pro jistotu, ale na ultrazvuku nic neviděl, tak mě úplně vynervoval. Byla jsem dnes na krvi, ale výsledek bude až v pondělí.

Děkuju za názor

• Citovat
  • Upravit
22614
16.9.16 20:43
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o názor. Dělala jsem si test a vyšel se slabounkou čárkou, a druhý po dvouch dnech to samé. Přikládám fotku, foceno asi po 7 minutách. Příznaky mám.. Napnutá prsa, nafouklé břicho, píchání v podbříšku, chodím pořád na záchod, jsem pořád unavená, teplota 36,9. A teď mi začalo být i špatně. Byla jsem u doktora pro jistotu, ale na ultrazvuku nic neviděl, tak mě úplně vynervoval. Byla jsem dnes na krvi, ale výsledek bude až v pondělí.Děkuju za názor

za mě je tohle negativní test, nevidím durhou čárku, ani ducha. Příznaky si lze celkem snadno vsugerovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.18 18:09

Prosim

Ahoj všichni, Jsem hrozně nervózní už asi 6 dní. S přítelem jsme se milovali.. neudělal se do mě(použili jsme kondom).. strašně vyvádim. Mám pocit, že se něco stalo.. Udělala jsem si test a ten byl negativní. Od ty doby se mi zvětšují prsa a bolí mě hlava(dost možné že jak se bojím mám to vsugerované)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová