Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, tak to se máte. Co tam všechno je? To máte vy floriďani fajn, že tam máte tolik zábavy. My tady klasicky nic, že… Ale na velikonoce jedeme do Tropical Islands do Berlína. Známí nám to ukázali (jsou to známí taky přes emimino, jako ty
) a chtěli tam jet už na vánoce, ale už nebyly volné stany, tak jedeme na velikonoce. Je to takový aquapark v obrovské kryté hale, kde je cca 25 stupňů a spíš tam ve stanech na pláži… No už se těším.
AHoj,
tak mám dvě novinky.
Tak jaký byl Seaworld?
O tom aquaparku v Berline uz jsem slysela, byli tam jedna holka od nas z Unora
Ale teda na velikonoce bych nejela, bude tam natriskane.
V Seaworldu bylo fajn, ale oba dva dny nam prselo, takze nic moc
V Orlandu tech parku je vic - Disneyland, Universal Studios, Epcot, ani nevim co vsechno. A hotel jsem sehnala super, byl to vlastne byt, coz bylo fajn, mamka mela svuj pokoj, ja s Giovim jsme spali v loznici a Danny skoncil v obyvaku na pohovce, protoze Giovi mel divoke spani a doslova ho vykopal ![]()
Karavan je super, urcite se vam vyplati, kdyz takhle jezdite. A zas je to o necem jinem, kdyz je jen vas.
No a s tim lyzovanim - perfektni. Mne se to strasne libi videt ty prcky na lyzeckach, jsou rozkosni. ![]()
To máš pravdu, že tam asi bude natřískané, ale zas je to daleko na to, abychom tam jeli jen na jednu noc a volno se nám kvůli tomu brát nechce.
V Orlandu jsem byla v Epcotu a v Universal Studios. Obojí mě nadchlo. Jednou bych tam chtěla s holkama. Pak jsme na Floridě byli ještě v Kennedy Space Center, pak v Everglades a to je myslím všechno.
No k tomu vykopávání otce z postele - to dělají holky s oblibou, tak jsem nám pořídila o 60 cm delší matraci a už spíme v pohodě, když náhodou Viktorka v noci přijde. Dneska přišla nahatá… a spala tak až do rána ![]()
Mimochodem přemýšlíš v metrické soustavě - jako cm, kg a tak? Nebo ses už naučila ty americké jednotky? Já jsem si to musela v americe vždycky přepočítávat.
Lyže - Viktorka je z nich nadšená a večer nás přemlouvala, ať jdeme lyžovat, že už se jde oblíkat ![]()
Takhle nadseny je Giovi z litani, vzdycky kdyz vidi, ze Danny startuje letadlo, tak fnuka, ze chce jit taky ![]()
Z Floridy videlas vic nez ja
Drzim palce, at vam to vyjde, treba ten Disneyland.
To vis, ze myslim v metrickych jednotkach. Nikdy nevim, kdyz se me nekdo pta, kolik merim
Nedavno mi delali ridicak a ptali se me. Danny mi rikal, budto 5' 4" nebo 5' 6", takze jsem strelila tech 5,6
Ale doposud nevim.
A v tom parku, jestli tam pujdete v nedeli nebo v pondeli, tak tam asi zas tak natriskane nebude.
Ahoj,
jsem to teď pár dnů tady flákala, co? Nějak jsem toho měla hodně.
No, my jsme byli na Floridě asi týden a stihli jsme toho hodně
bylo to na začátku roku 2000, takže už celkem dávno, ale byla jsem z toho nadšená. Ty tam bydlíš jak dlouho?
No, já jsem taky nikdy neuměla přemýšlet v jejich jednotkách. Třeba stupně jsem myslím vypočítavala hodnota v C x 2 + 32 = hodnota ve F, ale je to tak zhruba. A dodnes si nedokážu z galonu vypočítat spotřebu auta v litrech… No a kolik měřím, to bych taky nevěděla. Vážila jsem se vždycky v práci, kde šla váha přepnout z liber na kila
Ale pak už jsem se radši nevážila. Já jsem v Americe vždycky strašně ztloustla. Poprvé během 4 měsíců 16 kg!
Do toho parku jedeme od soboty do pondělka. Tak jsem zvědavá. Manžel už by radši někam s karavanem, ale když už jsme si to objednali… A já se těším a jsem zvědavá. No, karavan stále není na nás přepsaný, takže ho ještě nemáme, ale do konce týdne snad už bude.
Dneska jsme měli karneval ze školky, do které bude Viktorka chodit. Měli to moc hezky připravené, vyzdobené i super program. Fakt jsme se pobavili ![]()
No jo, flakas to
A rada bych tu zas videla aspon Sasulu.
Super, ze uz budete mit karavan, to se bude vyletovat ![]()
My jsme oslavili druhe narozky. Giovi dostal kolobezku a je z ni nadseny jeste ted, takze jsme se super trefili. Meli jsme fajn oslavu ve stylu Hleda se Nemo. Jen Danny pak trochu utrel, sice dostal dort (tiramisu) a darecky, ale jinak jsme jeho narozky moc neoslavili. Uz mam taky webik
kukni
Jé, tak to si musím projít!! Vypadá to moc hezky.
My taky dospělácké narozky moc neslavíme, jen ty dětské. Ty naše - otevřeme lahev vína a to je asi tak vše. Dětské jsou samozřejmě s oslavou (resp. doteď jen ty Viktorčiné).
To to letí, že? A už má Giovi 2 roky a brzy už nebude vůbec miminko, ale všemu rozumějící tvrdohlavý mudrlant ![]()
Jsem rada, ze se ti denik libi ![]()
Giovi prave uz miminko neni vubec. Vyrostl strasne rychle. Hodne to bylo tim, ze mel vzdycky plno vlasu, coz ho dela starsim a taky ze tak brzo zacal chodit. Ale nestezuju si, je to sikula. A rozumbrada taky, nekdy tu nadava na cele kolo, nastesti mu moc nerozumime
Urcites videla zatim jedine videjko na strance, kde „zpiva“ ![]()
Pekneho Valentyna ![]()
Ahoj, to video je super, fakt si to užívá
Celkem jsem se zasmála. A kdy začal chodit? Anička asi taky začne brzo, už leze a je to fakt změna. No mluvil na tom videu a fakt jsem mu nic moc nerozuměla, jenom you-me a melodie ze skákal pes tam byla…
No mě nikdy nešly nahrávat videa na youtube, tak jsem to zkusila přes to, co ty a tady je první výsledek:
http://www.onetruemedia.com/shared?…
Jinak taky mám svůj „projekt 365“ - od října fotím každé ráno výhled z okna v kuchyni a každý den je to jiné, jen jsem to ještě nikde nepublikovala ![]()
Jo a Valnetýna neslavíme, je to americký svátek
My se máme rádi pořád.
Petr (manžel) měl dneska hnusnou bouračku, není mu nic vážného, ale je hrozně pohmožděný, nemůže ani sedět, ani ležet, ani vstát, tak máme veselo… Naštěstí jen to.
Giovi zacal chodit v 9 mesicich.
![]()
To video - ona to neni konkretni pisnicka, to si sam „slozil“
Ja jsem mu jen naznacovala, ze by mohl zazpivat pro zmenu treba Skakal pes. Jinak mluvi docela dobre, tady na tom videu to nebylo poznat, to je jasne, tam delal saskarny
Prekvapuje me, co vsechno umi. Tuhle uvidel v tv ledniho medveda a rekl „polar bear“
nebo umi „ice cream“ a taky „marshmallow“, ale teda to poznam asi jen ja, ze to rika. To je jeho prvni trojslabicne slovo. ![]()
Nechapu, proc by ti nemelo jit nahravat videa na youtube…
Onetrumedia.com je dobry v tom, ze si videjko muzes upravit, vlozit hudbu apod. Ale treba mamka je odsud nestahne, takze ja je pak musim jeste davat na youtube.
Tvuj projekt 365 bych rada videla, mas to nekde? Zaloz blog, budu to sledovat.
Nazev dnesniho prispevku jsem tak trochu prevzala od vas… ![]()
Ty brdo, jeste ze to tak dobre dopadlo s tou Petrovou bourackou. Dnes psala jedna holka od nas z Unora, ze se ji mamka prevratila na strechu. Takze pocasi asi nic moc, co? At dava pozor a jezdi opatrne!
Teda, to začal chodit opravdu brzo!! To Anička určitě nezačne, i když brzy už si stoupne. Teď má ještě slabé nožičky, ale posiluje, co to jde ![]()
No, to je sranda, jak se ty děti rozkecávají, že? Já teda taky spoustu věcí spíše vytuším, ale ono je to měsíc od měsíce lepší a lepší, ale cizí lidi Viktorce nerozumí na 100% No a na tom videu, jak jsi řekla, ať zuzpívá Skákal pes, tak jsem měla pocit, že se o to chvilku snažil a pak začal improvizovat ![]()
No na youtube mi to nahrát prostě nejde, a nebo to trvá třeba hodinu! Víš, jak jsem jednou zkoušela to plavání nahrát, tak to trvalo strašně dlouho.
No, ty moje Okno, jak já tomu 365 projektu říkám, mám zatím jen ve svém počítači, nemám ani čas si stahovat fotky z foťáku, tak to dělám tak 2× měsíčně, ale asi zkusím založit nějaký ten blog.
Počasí je u nás věru zimní, už několik dní nepřestalo sněžit. Ale je to krásné, lepší, než když je třeba kolem pěti stupňů a plískanice… No a k té bouračce, on právě jel celkem pomalu a opatrně, jenže na té zasněžené cestě dostal smyk a už to auto bylo neovladatelné a první strom ho zastavil… Hnus, no. A to jel tak 50 maximálně.
To se máte, že máte jahody. To my si počkáme do června… To co se teď prodává ve jménu jahod v obchodě, to je humus. Nemá to chuť, jen to jako jahody vypadá.
Jdu se podívat, jestli už jsou holky vzhůru, usly po cestě z lyží. Tak ahoj.
Videla jsem dnes jednu zimni fotku z Roznova, parada. Ale teda na blog ted radsi nekoukej, my byli dnes na plazi a mamka si dokonce zaplavala
Mne ten blog prave nuti to stahovat kazdy den. Kdybych to delala jednou tydne, tak ani nevim, co mam psat, ja mam hlavu desne deravou ![]()
Tesim se, az posles link na ten svuj!
Hi, tak to musím nejdříve nějaký vytvořit
Ale jo, jen mám teď fakt hodně práce, tak až za pár dnů. Jinak u nás pořád sněží… Od pátku snad nepřestalo.
No, pláž super. To máte fajn. A jaké je moře? Studené? Na Kanárech bylo hrozně studené. Sotva jsme tam nohy smočili… A foukal vítr.
Hele pořád mi nejde do hlavy to chození v 9ti měsících. To jako sám chodil, nebo za ruku? Protože Viktorka za ruku tak v těch 10ti chodila, ale sama až v roce.