Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
18.5.09 19:22

Horal vypada doooost dobre. Dik za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.5.09 03:18

MARKET - knizka dorazila. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
26.5.09 10:00

AHoj,
tak už jste v ČR? Jaký byl let. Stejně je Giovi frajer, že to tak zvládne. Resp. že ty to s ním zvládneš. Mě stačily 4,5 hodiny na kanáry. Tak pak napiš, kdy cca to vidíš, že byste měli čas.

To je fajn, že kniha přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
27.5.09 20:23

jj, uz jsme tu. Giovi to zvladl, ale jen proto, ze musel, byl moc nestastny a bolela ho ouska… nic moc. Mnohem horsi nez minuly rok.

Vidim to na pristi vikend v Roznove, co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.5.09 22:34

Už jsem četla blog o cestě a tak… No i tak je šikulka.

Příští víkend bychom mohli v neděli. V sobotu totiž jsme u mého taťky na praseti (jakože dělá takovou malou párty s opékáním prasete). Tak v neděli bychom mohli dojet do Rožnova. Bude hezky, takže se děti vyřádí. Máš ještě moje číslo? Že bychom se pak domluvily mobilem. Jestli teda nějaký český mobil máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.5.09 13:36

ja vim, tos psala o tom praseti. To my nejime, tak tam bych Dannyho fakt nedostala ;-) Tvuj mobil tu asi nemam, posli mi ho prosim na SZ. Ja jsem si totiz blbec nevzala svuj adresar, tak su jak bez ruky. A mobil mam, ale jeste mi ho kamoska nedala, takze vlastne nemam. Ale pak ti poslu sms nebo neco.
A v tu nedeli bysme sli do toho lanoveho centra (jak je ta velka skluzavka) nebo je tam jeste neco jineho? Jdu shanet hotel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
28.5.09 14:39

Jo, můžeme jít tam, Viktorka tam vydrží neomezeně dlouho :D Skanzen nevím, jak by děti bavil. Ale taky můžeme zkusit. Číslo ti pošlu. Danny nejí maso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.5.09 14:47

Tak my si nechame skanzen na sobotu, ale taky si nejsem jista, jestli to maleho bude bavit. A ty skluzavky v nedeli a sejdem se tam, jo? Se tesim!
Danny ani ja nejime nic krome ryb a obcas kure nebo kruta. Giovi je vegetarian odmalicka z vlastni vule :roll: S jidlem si s nim fakt uziju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
29.5.09 10:33

My jsme byli ve skanzenu loni a moc to Viktorku nebralo, ale byla to hezká procházka. I když ty zvířata se jí líbily moc.

Já jsem taky kdysi jedla jen kuřata a ryby, ale jak jsem byla těhotná, tak to nešlo a od té doby jím všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
31.5.09 12:07

Varenko a Marketko preju vasim slecnam ke 3.rocku rocku jen to nejlepsi!!!!!!
Holky vsechny vas moc zdravim,nestiham vubec nic,ale obcas na vas nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
1.6.09 12:31

MYSKO - ty mas nove miminko? Hledim na ty fotecky a prechazi mi zrak. Jsem to nejak zazdila? :oops: Kazdopadne moc krasne deti a dik, ze ses stavila, prijd casteji :)

MARKET - covece, nevim nevim, jestli nam to vyjde. Maly dostal rymu, Dannymu taky trochu tece z nosu a mozna to mam i ja, jen si nejsem jista. Do nedele daleko, tak snad budem fit, ale radsi nic neslibuju. Prinejhorsim ti tu knizku poslu :(
Viktorce dodatecne vsechno nejlepsi k narozeninkam! Doufam, ze jste to hezky oslavili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.6.09 22:38

Ahoj,

Mysko - díky, to je hezké, že sis vzpomněla. A taky mě překvapuje třetí dítko, i když zpětně si vzpomínám, že jsi o něm něco psala. Ale když my to tu s Zanet táhneme samy dvě…

Zanet - oslavu jsme měli úžasnou! Jako z filmu :D Přesně takovou jsem si přála. Hodně dětí, všechny se bavily. Viktorka nadšená. Jak z dárečků tak z toho, že má konečně ty SVÉ narozeninky! Byla jsem fakt nadšená, jak to celé proběhlo. I když jsme to na poslední chvíli kvůli počasí přesunovali jinam, ale nakonec i počasí vyšlo. Snad vám to v neděli vyjde. Když ne, tak se nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
2.6.09 13:11

Tak to je super, ze vam to tak vyslo. Uplne to vidim! Jak z americkeho filmu, ze? ;) :D

S nedeli zatim furt nevim. Maleho to vzalo poradne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.6.09 22:44

No jo, máš pravdu, byla to opravdová amerika :D Takovou party jsem si vždycky pro Viktorku přála. Tak snad za rok v podobném duchu.

Rýma je svinstvo. No jo, vy Floriďani nejste zvyklí na takovou kosu… No moc ráda bych se s vámi viděla. Tak uvidíte, jak vám bude. Co jinak máte ještě v ČR v plánu? Koukala jsem, že jste byli v Lešné. My tam jezdili každý rok, letos jsme ještě nebyli. No a loni jsme tam dostali pokutu za rychlost… Je to od nás 2 hodiny cesty, tak jsme trochu spěchali… Jinak mnohem hezčí zoo je v Olomouci - teda pro děti podle mě lepší. Zvířata jsou za sklem, jdou hezky vidět a jsou tam zajímavé zvířata. V té lešné jsou všchny celkem daleko. Viktorku to nikdy moc nebralo. Ale procházka je to hezká. Kdybyste neměli co dělat a bylo hnusně, doporučuju to Bongo v Brně. To nemáte tak daleko (teda relativně ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
6.6.09 20:18

MARKET - jsem hrozna, dycky ti chci zavolat nebo aspon poslat sms a dycky si na to vzpomenu kdyz u sebe nemam mobil a nechce se mi pro nej jit dolu :oops: Roznov jsme pro tentokrat vzdali :( Ale do Brna mozna opravdu pojedu. Budto hned v pondeli, ale spis az ve stredu. Danny totiz poleti PO-Streda do Londyna. Zkusim se podivat na to Bongo, poptat se holek, jestli by jeste nektera nesla. Anebo se mozna potkame jen v Olymipii. Uvidime.

S Lesnou mas pravdu. Necekala jsem, ze to bude takoveho chozeni. Hlavne to tam neni moc udelane na kocar :roll: Danny byl nastvany, ze porad musi prenaset kocar :roll: :D
Mozna se jeste pristi nedeli podivame do prazske ZOO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová