Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
19.8.09 03:12

Jo a jeste Market, mas moji adresu? Mohla bys mi poslat N17? Precti si blog, uvidis proc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.8.09 13:41

No, tak přesně tohle se mi s Viktorií stalo několikrát. V obchoďáku, ona už ve vozíčku nejezdí, protože tam jezdí Anička, člověk vybírá něco v regálu a dítě si jde po svých… Obvykle netuší, že se ztratilo. Jo a jak píšeš, že ti Giovi říká, že jsi hodný chlapec :D Tak mě zas vždycky Viktorka říká, „už se nezlob, buď hodná, jo?“. No, je to odzbrojující :D

Jinak ty plavky od Aničky - to je neopren :D

Adresu nemám, napiš mi ji na skype, jo?

S těma fotkama to je škoda, jdou tam dávat jen v omezené velikosti, to jsem bohužel nevěděla, když jsem si tam ten blog zakládala a líbilo se mi, že ta adresa bude taková jasná - …blog.cz

Nápad s plakátem taky fajn. No hele, já s tou fotoknihou neplánuju,ž e tam budou všechny mé fotky, jen těch 365 z blogu (teda asi jich budu mít méně, nejsem tak důsledná). A to se tam vleze snad… Pak ti pošlu ukázat v pdf, jak to bude vypadat.

Kdo bude hlídat holky… To je otázka, která se mi honí hlavou pořád, ještě to nemám vymyšlené. Dopoledne jsou s Viktorkou v pohodě - začne chodit do školky. Už se obě, teda všechny tři, moc těšíme :D Co se odpoledne týče, tak na určitou část tam Viktorii chci mít a pak by ji mohl vyzvedávat manžel… S Aničkou to bude horší, ona pořád ještě neakceptuje nikoho jiného, než moji ségru a manžela… Tak to nechám koňovi a uvidím, jak se to vyvine. Přemýšlím i na jedno dopoledne týdně nad jeslema, jsou tady fakt dobré. Ale envím, jestli to zvládne. Ke tchýni ji moc dávat nechci, max. jednou týdně. Nechci, aby mi zkazila i druhé dítě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.8.09 03:02

V obchodaku se mi to stalo uz taky minimalne podruhe. Ja jsem prvnich par minut v pohode, jen proste chodim, obcas zavolam, ale pritom se jeste klidne koukam po zbozi, ale pak me zacnou napadat takove ty myslenky, co kdyz ho nekdo unesl… tuhle mi Danny rikal, ze za dite muzes dostat az $30,000, za bile mozna jeste vic… i kdyz ja mam pocit, ze Gioviho by nam brzo vratili :D

Na pdf se tesim. Tuhle jsem se na fotoknihy divala na http://www.shutterfly.com/. Ale musis mit hodne kvalitni fotky, jinak by to treba ve vetsim formatu bylo pixelated (ted nevim, jak se to rekne cesky ;))

S tchyni chapu :D Jeslicky by nemusely byt spatne nebo nebo najdes nejakou maminu, ktera by ti pohlidala treba na vymenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.8.09 08:51

Tak u nás se děti sice tamk moc neunášejí, ale i tak mě to už napadlo taky. A když se nám ztratila Viktorka kdysi v shopiing parku, tak jsem spíš měla strach, aby neodešla z té budovy ven a nepřejelo ji auto. Dneska už mám spíš strach, aby nenarazila na nějakého úchyláka. Když jsme byli na dovolené a ona se chtěla sama toulat po kempu, tak jsem z toho moc nadšená nebyla.

Fotoknihy děláme přes http://www.happyfoto.cz/…tokniha.html A tam stačí obyčejné fotky a vypadají hezky. Můžeš tam psát i texty apod.

Jo a dopis stál jen 18,– Kč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.9.09 10:12

Zanet, ty na mě normálně kašleš :D :D
Přišlo ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
29.9.09 02:39

Jsem hrozna, co? :oops: Ale vis co? Prislo to! :dance: Moc dekuju! Giovi uz to vyzkousel a nevadilo mu to, tak uz to mam v tasce a kdyz nekam pojedem, tak hned na:,–(ime „hodinky“ ;)

Za fotoknihy chteji silene palky. Nechces to nechat udelat tady, ja ti to pak poslu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.10.09 22:14

Jé tak to jsem moc ráda, že to nakonec dorazilo! Vy chodíte často někam, takže to určitě užijete. No já jsem konečně dneska doplnila blog za poslední 2 týdny. Uf nestíhám nic. Dneska jsem doma sama, tak místo práce (v 10 večer už se mi nechce) piju druhé pivo a lenoším na netu :D :D

Za kolik u vás vyjdou foto knihy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
3.10.09 21:12

A ja jsem ted byla pilna, prave jsem donatirala koupelnu. :) Uz uz se to blizi k uspesnemu zaveru :D

Fotoknihy zkus podivat sem, zalezi, jakou chces velikost: http://www.shutterfly.com/photo-books nebo i ve Walgreens je delaji. Ja mozna nakonec taky ty fotky supnu do knizky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.10.09 22:08

Jak víte, chystáme novou verzi eMimina. Již několik týdnů ji máte máte možnost testovat a psát nám, co se vám líbí a co ne. Podle Vašich připomínek jsme udělali spoustu změn a protože se blíží definitivní a ostré spuštění nové verze potřebujeme, aby se ještě před dnem D na novou verzi podívalo co nejvíc lidí - však víc hlav víc ví a může najít chybky, které nám unikly.

Prosím, podívete se na ni tady:
http://www.motivo.cz/emimino.php

Připomínky nám pište sem:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Moc moc děkujeme a těšíme se na vaše poznatky :)

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.11.09 13:58

ahojky holky, tak co, znáte mě ještě? Omlouvám se, že jsem tu byla naposled před 3/4 rokem, joo snažení bylo dlouhý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.5.11 19:51

Těhotná?

Jsem těhotná?

Ahoj holčiny. Potřebovala bych poradit. Jsem půl roku po potratu, byla jsem ve druhém měsíci A proto zrovna potřebuji pár rad od Vás zkušených . S přítelem se snažíme o mimi teď od poslední ovu, kterou jsem měla před týdnem a od té doby mě píchá v bradavkách, zvracela jsem, je mi občas slabo a když jdu jemně mě popichuje v pravém vaječníku a to skoro pořád teď už se to zmírňuje. A mám hustý bílý výtok a taky průsvitný což nemám pořád. Taky mám chuť k jídlu, rano jsem se vzpudila v 5 snědla čokoládu a pak už mi nešlo usnout. Mohla bych být těhotná? Bylo mi 2dny nevolno ale asi jsem něco špatného snědla, známá nedodělala žampiony tak jsem se trápila ale je tu právě to ale přemýšlela jsem jestli náhodou ty nevolnosti nezpůsobilo těhu. Myslíte, že mohu mít tyto příznaky po týdnu co jsme to zkoušeli? Myslíte, že by se to půl roku po potratu mohlo povést? Doktor mi říkal, že mohu mít cysty nebo být neplodná. Léčila jsem se totiž na chlamidii po potratu. A teď v březnu jsem měla zánět močového měchýře, vše je ovšem vyléčené. Děkuji za jakékoliv rady. Nebo to je planý poplach !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.5.11 19:55

Těhotná půl roku po potratu můžeš být. Proč by ne. Jen na ty příznaky je moc brzo.. Pochybuju že by si po týdnu mohla nějaké mít. Myslím že dochází teprve k uchycovaní takže na to je fakt brzo. Pokud ste vsak sex nemeli driv. tak by si mohla otehotnet jeste pred ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
18.5.11 20:07

Já měla příznaky už 3 dny po styku. Stráááášně mě bolela hlava a všechno mi smrdělo. Nicméně jistota je stejně až po testu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5
19.5.11 12:58

Uvidíme :-)

Jo to jsme měli i před Ovu právě že jednou. No 28.5. to mám dostat tak se nechám překvapit a až potom koupím testík asi by to stejně pře menstruací nepoznalo což?. Nebudu to nějak řešit a uvidíme :-) S přítelem jsem poprvé otěhotněla po 3týdnech co jsme to vyzkoušeli:-)Pak napíšu jak to dopadlo. Možná, že ta vsugerace dělá divy 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.13 02:45

Co to je ?

Ahoj,
Chtěla bych se s vámi poradit o co myslíte že jde. Vše začalo u přítele na chatě. Myslela jsem, že přišla očekávaná menstruace, ale nakonec z toho bylo jen jednodenní špinění (5.7) a bolest v podbřišku, kterou normálně u menstruace nemívám. Tento problém jsem přešla mávnutím ruky, protože jsem chytla zánět močového měchýře (léčený pouze bylinným čajem), na který jsem svedla v podstatě vynechání menstruace, bolest břicha, změny nálad a přecitlivělost. Jenže tři dny po té jsem dostala menstruaci. Chtěla bych se zeptat, o co se mohlo jednat. Zda to bylo kvůli zánětu močového měchýře, nebo zda se nejednalo o uhnizďování? Nemohl za všechno stres? S přítelem se chráníme kondomy, nevšimla jsem si, že by praskl, ale je pravda, že o ně se stará zásadně přítel. Menstruaci jsem měla 8-13.6 a pak 8-13.7. Menstruaci mívám po 28 dnech +- 1 den. Teď jsem poměrně často unavená. Skoro pořád se mi chce brečet, jednou se mi po příteli stýská, i když stojí 2 metry ode mne (nepřeháním, je to hrozný pocit) a podruhé mě hrozně štve. Navíc se mi teď dost často motá hlava a mám pocit, že omdlím. Velmi se mi zhoršila pleť, objevili se jakési skvrnky, jsem jak dalmatin (jako malá jsem trpěla atopickým exemem v podkolenních jamkách a taktéž v loketních jamkách, jenže tyhle skvrny nesvědí)navíc jsem teď nějaká nafouklá. Doufám, že je to vše co potřebujete vědět a předem děkuji za odpověďi. Krásný den :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová