Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
jo má to normálně sponu, sundáš to hned. Ale dítě si to samo nesundá, potřebovalo by dvě ruce. Já jsem to začala dávat Viktorce ráno s normálním oblečením. Často mám strach, že se mi ztratí v obchodě, nebo na hřišti, nebo vlastně kdekoli, když ji na chvilku ztartím z očí. Má to spousty designů a dětem se to líbí. Už jsme vytvořili i webovky www.naramky-infoband.cz Ale ještě nejsou hotové. Klidně ti nějaký pošlu ![]()
S knihou to vypadá tak, že komunikuju s majitelem autorských práv o tom, kdy by ji vydal a uvidíme…
Jinak u nás to teď bylo hodně pracovní. Navíc jsme od města získali nečekaně grant na natočení CD místních kapel, takže práce bude dost
Ale to budeme dělat asi na podzim.
Jojo, uz jsem se divala, ze bych si nektery objednala, nejspis ten s letadlama
Az bude doma mamka, tak supnu na MMB. Mamka je ted na mesic v laznich, takze bys to nemela ani kam poslat. ![]()
Mesto se prasklo pres kapsu?
Super, hned toho zneuzijte! ![]()
Zajimalo by me, jak se ma Sasula. Nebo Varenka, Myska, Gabri a dalsi. Jsem ve spojeni se Zuzikou, ta tu jednu dobu chodila nez pocali dvojcatka a s Adys. MARKET - ne ze bys mi nestacila, ale my bysme si klidne mohly posilat mejly nebo skajpovat. Jenze vis co? Ja nemam odvahu nechat tuhle diskuzi zapadnout. Co kdyz ji budu jeste nekdy potrebovat.
Nebo ty, nebo nekdo jiny… to by byla strasna nezodpovednost, co rikas? ![]()
No takze odstavec o nicem ![]()
Tak a ted te nepotesim
Ukazovala jsem naramky Dannymu a ten mi rekl, ze si mysli, ze by bylo lepsi napsat telefonni cislo do boty a naucit maleho, ze kdyby se ztratil, tak ukazat botu. No nevim ![]()
AHoj,
nějak nemám poslední dobou čas se u počítače flákat
Hele klidně ti to pošlu i na Floridu, vleze se to do obyč obálky. Dannyho postoj chápu, je tak trochu typicky americký
Tam si všichni chární soukromí. Dovedu si představit, že tam by se takové náramky nechytly. U nás je to jiné. Kromě toho dítě ve stresu, že se ztratilo, si sotva vzpomene, že má v botě telefonní číslo. Teda záleží na věku. Ale malé většinou ve strachu neřekne ani jméno. Občas lidi argumentují, že jejich dítě už to nepotřebuje, protože ví, jak se jmenuje. Jenže když se ti dítě ztratí někde na výletě, tak je mu celkem na prd vědět, jak se jmenuje, protože to mu rodiče nenajde. Ale v našich Evropských podmínkách je to asi použitelnější.
Dneska jsem to byla na městě podepsat. Uf, ani jsem nevěřila, že je možné nějaký grant získat.
A máš pravdu. Taky jsem už přemýšlela nad tím, že bychom si mohly skapovat, nebo teď jsem si založila profil na Facebooku… Jenže to by se tato diskuze ztratila a už bychom se těch dalších holek nedopátraly. Ale ony na nás kašlou ![]()
Mimochodem už jsi na ten Facebook narazila? Já až když byla u nás aféra s ParoubEgg
A našla jsem tam strašně moc známých, dokonce i z ameriky bývalého přítele, se kterým jsem už asi 5 let nebyla v kontaktu. Takže zajímavé.
Uz te mam na FB. Taky jsem z toho byla nedavno nadsena, ale ted uz me to nejak nebere. Hlavne kdyz vidim, ze nekteri tam sedi cely den a pisou o kazdem svem uprdnuti.
Ale nasla jsem si tam taky svoje blizke, stare zname a to jsem moc rada. ![]()
To je zvláštní, že mi to nenapsalo, že tě mám taky potvrdit. Já si tě najít nemůžu, protože nevím, jaks e jmenuješ příjmením ![]()
Je fakt, že někteří lidi tam píšou kraviny. Taky mě to obtěžuje. Ale spíš to využívám pro komunikaci s kamarády přes zprávy.
Hele, kniha pro tebe
http://obchod.portal.cz/…gvni-rodina/
I když asi už máš bohaté zkušenosti
Narazila jsem na to náhodou…
Musis hledat podle emailove adresy ![]()
Zajimave knizky, to by se cetlo. Ale ted nestiham. Chodime do plavani (uz zas), takze tento tyden nic. Jo a taky pokukuju po novem fotaku ![]()
Zanet, já nemůžu najít ani tovji mailovou adresu. Můj outlook totiž občas zálohuje a archivuje, nebo co a pak už nic nenajdu ![]()
Co máš vůbec za foťák? Tady se traduje, že nejlepší je Canon, co v usa?
Ja te zanedbavam, co?
Budu si te fakt muset najit na skypu ![]()
Zitra mi prijde novy fotak, tak ted zas nestiham, studuju manual, ctu knizky o foceni
A je to Canon
Moc se tesim!
MOC vás zdravím holky!
Zastesklo se mi po vás a tak vás musím pozdravit! Takže jste tu zbyly samy, chuděrky
No, už je to taková doba, co jsme tu byly všechny, co naplat.
Zaujalo mě, jak píšete o FB, ještě jsem pořádně do toho neproniknula, ale když jinak nedáte ![]()
Jinak my se máme dobře, jsme zdravé, za 14 dní nastupujeme do práce a do školky, i když já už záhajila fachčení už v březnu.
Mějte se moc a moc krásně a často vzpomínám…
papa opatrujte se - všechny.
AHoj
Zanet - já jsem ti ani nenapsala, že odjíždíme na dovolenou! No, už jsme doma, blog doplním brzy, tak zatím můžeš kouknout na flickr http://www.flickr.com/…67472617@N00 Jinak na skype mi tě přidal manžel a přiznal se až v průběhu dovolené ![]()
Varenko - ahoj. To je dost, že se taky někdy ozveš
My taky začínáme od září školku, jsem zvědavá, ale těším se, že konečně budu občas s Aničkou sama, Viktorka bude mít každodenní program a kromě toho mi taky začne nějaká práce navíc.
VARENKO -
super, ze se ukazes. At je nastup do skolky bez problemu!
MARKET - o vasi dovolene jsem cetla se zatajenym dechem, uzasna! Shledla jsem vsechny fotky, taky super. Jsem rada, ze jste si to tak uzili.
A co anglictina, budes zase od zari ucit?
No jo, dovolená byla super. Jsem ráda, že můj blog někdo čte
Mám v plánu na konci roku všechny ty fotky a komentáře z blogu si nechat udělat ve fotoknize. Bude to podle mě lepší, než nějaké fotoalbum.
Co se angličtiny týče, tak od září budu učit v pondělky a ve středy školkové nováčky, nevím, jestli jednu nebo dvě skupiny a od října začnou odpolední kurzy, tak budu učit asi ve středy odpoledne, ale nevím ještě kolik kurzů. Každopádně teď o víkendu jdu na dvoudenní školení a pak ještě příští sobotu a v pondělí 31. Uf, mám toho moc
Ale zase se nám teď trochu spravila firma, tak budu mít čas na angličtinu. Dokonce se mi zhruba po roce podařilo konečně dát domácnost do obyvatelného stavu a udržet ji tak už týden! (normálně to u nás poslední měsíce vypadalo tak, že jsem nemohla dovnitř nikoho cizího pustit, protože bych se musela stydět - všude něco rozházené, všude bordel, z ložnice sklad apod.). Tak snad mi to vydrží
![]()
Fotokniha je dobry napad, ale ta moje by byla docela tlusta a stala by moc penez
Tak jsem si rikala, ze udelam ctyri plakaty - jaro, leto, podzim, zima a vsechny fotky do nich narvu. Nektere male, jine vetsi. Nejsem si jista, jak to bude vypadat, ale chce to zkusit ![]()
Tvuj blog ctu rada. Skoda, ze se fotky nedaji rozkliknout na vetsi tak jak na blogspotu. Super, ze firma jede. My mame v baraku taky skladiste a pochybuju, ze by se mi to nekdy povedlo odsud vyhazet ![]()
Ale mas toho fakt docela dost. Kdo bude hlidat holky?