Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No už jsem si říkala, kde jsi. Každý den tě netrpělivě vyhlížím ![]()
No, my to zábavní centrum moc poblíž nemáme (Brno - jsme z Havířova), ale bylo to skvělé. Teď právě přemýšlím, co s načatým víkendem, vzhledem k tomu, že počasí ještě nic moc (cca 8-10). Příští víkend má být až 17, takže paráda, konečně začne mé oblíbené období.
Někdy si je člověk jistý, že tohle je člověk na celý život. Tak to má být. Já jsem u manžela nad tím nepřemýšlela, ale týden před tím, než jsem ho poznala, jsem si napsala seznam 18ti věcí, kteřé by měl mít můj budoucí přítel. Hned po prvním setkání jsem věděla, že 16 z nich splňuje a ty dvě jsem jaksi nemohla zjistit hned, ale během krátké doby zjistila
Prostě office tam nahoře funguje tak, jak má ![]()
Jakto, že se ti nechce nic? Co ta tvoje nemoc? Už jsi o ní dlouho nic nenapsala. Už je to dobré, nebo ještě ATB? Jo a oranžovou barvu schvaluju. Já jsem celkově pro barevné věci. Je to hned veselejší.
Mne totiz zas nechodi upozorneni na mejl
Tak vzdycky jdu jen nahodne a nekdy taky chodim vyhlizet ja tebe a ted je to naopak.
Oranzova je super, uz se to chyli ke konci. Trva to dlouho, musi se to natirat 2×. Ale moc se mi to libi. Ostatnim uz min, ale co po nich.
Co jste nakonec vymysleli o vikendu? My jsme byli na party, ale Giovi jedine, co chtel delat bylo tapkani v kaluzich
Dnes to same. Prselo a on byl taaak stastny, ze prsi a ze budou kaluze. Toz ho tam nepust. ![]()
To je zajimave, chtela bych videt ten tvuj seznam ![]()
Jo a na KO jdu ve ctvrtek, kez by to uz bylo ok…
No jo, někdy to tu flákám já, jindy zase ty
Ale tvůj blog čtu poctivě každý den! ![]()
To se musí asi blbě natírat, když prší, ne? Jsem zvědavá na konečný výsledek, i když na fotkách to asi nevynikne, jako v reálu.
My jsme o víkendu nakonec šli v sobotu do zoo a odpoledne na první grilování na zahrádce, protože bylo fakt jarně. A v neděli bylo hnusně, tak jsme jeli do Polska do aquaparku. Teď o víkendu má být krásně, tak sice ještě nemáme nějaké jasné plány, ale určitě budou venkovní.
No, kaluže, to Viktorka taky miluje, je to strašné, protože třeba někam jdeme a než tam dojdeme, tak je úplně mokrá, ani gumáky nepomůžou… Nedávno tak řádila v kaluži, když jsem přebírala u skladu nějaké zboží a pak musela jet s těma mokrýma kalhotama domů a byla jí zima a kňourala, tak jsem se jí snažila vysvětlit, že jí je zima proto, že běhala v té kaluži, ale obávám se, že příště bude běhat zas
Ona je celkově neponaučitelná. Předevčírem si udělala bouli jak šlak, když skákala v obýváku na takový podsedák a bouchla se hlavou do ledničky na víno. No a včera na to skákala zas…
Hm, no seznam tady zveřejňovat nebudu
ale mám ho schovaný.
Musím jít, Anče mi tu řve. Tak držím palce, ať jsi už zdravá!
Neponaucitelna je super slovo. Deti jsou asi vsechny takove (jen ty nudne ne ![]()
V CR je nevyhoda, ze kdyz prsi, tak je vetsinou zima. Viktorka by se tu vyradila ![]()
Kdyz prsi, tak se venku nenatira, to je jasne, zrovna natiral tam, kde je to kryte, takze ok. Ale trva mu to teda desne dlouho. No jo, je placeny od hodiny, tak si dava zalezet ![]()
Mate super vikendy. My se chystame na lod, jestli bude pocasi. Jinak velice nic.
Máš pravdu se těma nudnýma dětma. Radši budu mít doma pořádného divočáka ![]()
No, v létě třeba po dešti taková zima není, ale teď je to ještě opravdu zimní. I když dneska bylo 17 stupňů!!! Fakt super, chvílema to sluníčko i hřálo. To miluju, tyhle první jarní dny.
Kolik tak u vás stojí hodina natírání? U nás by asi žádná hodinovka neprošla. Tady jak se dělá od hodiny, tak to jsou pořád nějaké svačinky a kafíčka a cigárka… I když brigoše taky bereme na hodinu, ale ty si pohlídáme.
No, my si na víkendech dáváme záležet. Ovšem loď - tomu snad může konkurovat jen karavan!
My zatím nemůžeme vyjet, protože nemáme tažné. Jen na 2místném autě. Na rodinném ne a to, se kterým jsme chtěli z počátku jezdit, tak je kaput. Tak se musíme postarat o tažné na picasso.
Ach jo, dneska ti víc nenapíšu, terorizuje mě tu Aniček.
Jaro v CR taky miluju. Tady je jaro prakticky ceske leto
![]()
Nateracovi platime $12/hodinu. Dela to dobre, nekouri, prestavku ma jednu. Navic to bereme tak trochu jako charitu. Jejich cela rodina je bez prace. Manzelka mi sem chodi 2× tydne vygruntovat a jednoho ze tri synu ted taky prechodne zamestnavame. Uz moc dlouho asi ne, s byznysem v CR to jde z kopce ![]()
Ale jinak je tu hodinovka bezna. Snazi se, nezamestnanych je tu cim dal vic.
A je fajn, ze vypnete aspon o vikendu, Danny vetsinou dela i v sobotu a nekdy i cast nedele
Jeho ale nebavi jen tak tu sedet a divat se na tv. Radsi si jde hrat do hangaru ![]()
Ahoj,
tak teď jsem to tu flákala pár dnů já. U nás se totiž udělalo normálně léto. Ze zimy do vedra. Je to super. Takže se k počítači dostanu minimálně, protože po těch měsících strávených doma teď doma nejsme vůbec. Konečně! I když věřím, že zima ještě příjde.
12USd za hodinu, tak to se za těch deset let moc nezměnilo. Já jsem dělala v roce 2000 za 8 USD, ale třeba můj tehdejší kluk za 15, jakožto brigádníci. V ČR jsem dělala v roce 2003 za 35 na hodinu brigádu a dnes stejná brigáda je za 65 … o 100% nárust.
No, nás taky o víékendech nebaví sedět doma, takže proto pořád plánujeme nějaké výlety.
No, už mě volají, ach jo, člověk si ani nemůže sednout ke kompu.
Ze zimy rovnou do leta, co?
Tady bylo rano taky chladno, ale mam pocit, ze je to posledni zachvev zimy nez nastoupi letni vedra. Zacinam premyslet nad cestou do CR. Doufam, ze nam to tentokrat vyjde a potkame se. Telefon porad mam ![]()
Tady je teď super, takže pokud přijedete, tak počasí zcela ideální
Budu ráda, pokud ti vyjde čas a budeme se moct setkat. Když to budu vědět dopředu, tak my si třeba naplánujeme víkend v karavanu někde poblíž, kde bydlí tvoje mamka. Stejně tam mám letos v plánu nějaký ten výlet. A při té příležitosti se můžeme některé odpoledne sejít. Plánuješ přijet jen ty a Giovi, nebo i Danny? Že bych vytáhla někde ze zákoutí mého mozku angličtinu…
Jak slavíte Velikonoce? My jedeme na víkend s dětma z dětských domovů. Organizují to naši známí, byli jsme i na podzim, takže letos se asi šmigrustu nevyhnu
Zítra musím jít na nákup vajíček apod.
Ja ti nevim, nejradsi bych prijela sama, protoze jakmile prijedem s Dannym, tak to bude zas jen tak na 14 dni.
Uvidime, zatim nevim vubec.
Velikonoce - dnes jsme s Giovim lepili na vystrihle zajicky fousy, oci, usi, nos a zuby… Giovi nema vubec poneti, kde by co melo byt, byla to sranda. A v sobotu jdem na Easter Egg hunt na blizke farme. Poradaji to poprve, tak doufam, ze to bude za neco stat.
Ahoj,
tak my jsme byli celý víkend pryč, v Jeseníkách se známýma a s dětma s dětských domovů. Byl to celkem relax, i když jsme každou noc chodili spát tak ve 3
Holky vždycky spaly s námi ve společenské místnosti na křeslech a když jsme šli spát, tak jsme je přenesli. Akorát tam byla větší zima, ale co bych chtěla v dubnu v Jeseníkách, že… Kousek od ubytovny byla sjezdovka a normálně se tam lyžovalo. Šmigrustu jsem se vyhla
A velikonoční zajíček nechal Viktorce nějaké ty sladkosti, takže Velikonoce hezké. Dám fotky na blog nebo na flickr, ale asi už ne dneska, jsem strašně unavená.
Jaký byl Easter Egg hunt a jak to probíhá? Já jsem si něco takového dneska taky vymyslela, schovala jsem sladkosti na klády kousek od ubytovny a nenápadně jsme tam Viktorku dovedli, jakože jsme tam viděli běžet toho zajíčka. Byla nadšená.
A kdy plánuješ přijet?
Ahoj!
Byli jste s karavanem?
Hezkys to Viktorce vymyslela. Myslim, ze velikonocni zajicek (i kdyz je to stejna traparna jak Santa Klauz s celym svym zivotopisem) je mnohem hezci zvyk nez nase vseobecne mlaceni zenskych. To se mi fakt nelibi.
Giovi hledal vajicka, co mu tady na zahrade nechal velikonocni kralik. Jsou to vajicka plastova, do kterych se davaji dobrutky. (nekteri davaji mince
) Moc se mu to libilo ![]()
Uz jsem fakt ready na cestu do CR, ale zatim neplanujem, mozna bych mela zacit.. ![]()
AHoj,
s karavanem jsme nebyli. Spali jsme na takové ubytovně. Tím, že tam bylo spusta dětí, tak jsme chtěli držet basu. kromě toho pořád nemáme tažné na Picassu, jen na 2 místném Berlingu, takže nemůžeme jet nikam daleko, protože musíme jezdit 2 auty. Ale už ho máme objednané, do víkendu by mělo být.
Jo, velikonočnáího zajíce jsem snad jako jediný americký zvyk s radostí přijala a aplikuji každoročně. Stejně tak se každoročně vyhýbám šmigrustu, protože nikdy nevím, jak se mám u toho tvářit a co mám dělat… Je to nic moc zvyk.
No, máš aspoň představu, kdy cca chceš přijet? Kolik teď tak stojí letenka? Když jsem já jezdívala, tak to stálo cca 12-16 tisíc (Korun).
Normálně jsem dneska přišla s nápadem, že budu učit angličtinu děti tam, jak chodíme s Viktorkou na angličtinu. Hledají tam instruktory, kteří umí anglicky, nemusí na to mít papír a umí to s dětmi. Takže přesně mě
Tak zatím jsem ve fázi rozhodování, ale asi jo… Jsou za to hezké peníze.
Nechapu, jak bys to stihala
Ale jestli o tom vazne uvazujes, tak asi jo
Ja nevim, jestli by se mi chtelo, i kdyz jsem puvodne ucitelka anglictiny. ![]()
Urcite bych chtela prijet v rozmezi kveten - srpen. Letenky jsou teda podstatne drazsi, kolem 20 litru, ale spis vic. Pristi tyden asi pojedem s Dannym na vystavu a pak se rozhodnem. Myslim, ze i Danny by potreboval chvili odsud vypadnout. Uvidime. ![]()