Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zanet, kdybys jela do Bonga ve středu nebo ve čtvrtek, možná bych to nějak zařídila, že bychom přijely (já a holky). Ale nevím, teď mě to jen tak napadlo. Nemám moc čas teď psaát, musím jít uspávat Aničku. Napíšu ráno.
Jee, ja jsem nejaka opozdena, co? Ted jsem se divala znovu na to Bongo, vypada to moc fajn. Ale ja proste nevim. Danny taky nevi, jestli leti do toho Londyna nebo ne. Asi se rozhodne zitra kolem obeda. Kdybych ho vezla do Brna, tak bysme se mohli s Giovim v Bongu zastavit, ale to by bylo tak narychlo pro tebe. My se asi neuvidime, proste na sebe nemame stesti, je nam souzeno udrzovat tuto diskuzi na veky veku ![]()
Ty nás prostě chceš dostat na tu Floridu stůj co stůj, že?
Ale jak teď padají ty letadla, tak ti nevím… Jak se domluvíme s tou knihou, když se teda neuvidíme? Když tak mi písni na mail nebo do SZ svoje číslo účtu a částku a já ti to zaplatím a pak to pošli.
Já jsem si teď večer spálila ruku, tak ani nemůžu pořádně psát
Doufám, že mě to nebude bolet i v noci.
MARKET - jj, tesim se, ze te uvidim aspon na te Floride
Nic mi neplat, to mas k svatku
Posli mi adresu, knizku uz mam zabalenou ![]()
Ale kuš, tos ji koupila tak levně? Dala bych ti aspoň víno z našich zásob, ale nevím, jestli by zvládlo poštovní transport
Adresu ti pošlu do SZ
Jo, byla levna
je mirne pouzita, snad to nevadi. Jeste jsem ji neposlala
Zkusim zitra. Dnes jsem zrala do postele.
Jo, to nevadí, že je použitá. Hlavně, že půjde přečíst
Ono je celkem rozumné kupovat starší knihy, na tom není co zničit. Já jsem za loňský a minulý rok prodala asi 15 knih na mimibazaru a na aukru, některé co jsem měla z vysoké a některé o dětech. Když už jsem je měla přečtené a věděla jsem, že už je nebudu potřebovat… A trhla jsem na tom několik tisíc!
No pane jo, ty jsi podnikatelka
Giovi by rekl „GOOD JOB“ ![]()
Balime a Giovi usnul snad az ted, uz jsem byla na nervy, ze nic nestiham, nemame sbaleno, ale kaslu na to, jdu si dat lahvace. Zitra rano jedem do Prahy a v pondeli smer Florida. Vubec se mi nechce. ![]()
Zanet - knížku jsem si vyzvedla na poště a zatím jenom prohlídla, ale myslím,ž e bude zajímavá. Takže ještě jednou moc děkuju! Doufám, že jste měli dobrý let domů. My teď máme blbých pár dnů, jak jsem psala na blogu, že Viktorie byla trhat ten zub, tak se z toho nemůže nějak psychicky vzpamatovat, ale dneska už je lepší. Tak uvidíme.
Ja jsem ted mela taky par blbych dnu, taky jsem se nemohla vzpamatovat, ze jsme zpatky tady, jak ses ptala na blogu, tak muj pravy domov je stale jeste v CR.
Ale ted uz lepsi, za chvili vyrazime na lodi, myslim, ze jinak nez kolem vody (nebo aspon minibazenku na zahrade) to leto nepreziju
A sranda je, ze Giovi to horko nese jeste hur nez ja. Taky jsme ho museli ostrihat, strasne se potil.
Viktorky je mi moc lito, blog jsem cetla, svoje jsem ti napsala, uz vic rozumovat nebudu
Ta doktorka je fakt krava.
Jo a divala jsem se, ze i to opekani prasete bylo ve velkem stylu, ten obrovsky stan byl doufam jen vypujceny ![]()
Dej pak vedet nejake dulezite veci z te knizky, rada se priucim. A kdybys chtela jeste nekdy neco, klidne napis.
Ahoj,
no jo, to celkem chápu, že máš domov poříád v ČR a myslím, že se to asi nikdy nezmění. Ale zas je naštěstí taková doba, že svět je malý a během dne se můžeš dostat, kam chceš. To je zvláštní, že Giovi nese vedro těžko, člověk by řekl, že musí být zvyklý.
Co se týče zubařky, tak už se poohlížím po jiné. Kromě přístupu mě hlavně naštvalo, že před pár týdny jsme tam byly na kontrole a ona řekla, že to je malý kaz a že ji nezačne ještě dlouho bolet a ať příjdeme za půl roku. Já jsem jí řekla, že nepřichází v úvahu, že chceme jet v létě na dovolenou a že nebudu v zahraničí řešit bolavý zub. Tak ona ať přijdeme za měsíc. To jsme ani nestihli… Takže profesionál… ![]()
Ten obrovský stan je náš (firemní). Koupili jsme ho loni na tehdy chystaný a nakonec nekonaný festival. Ale s tím, že ho budme pronajímat. No není čas, takže zatím stál dvakrát. Ale nebyl drahý.
Knížku už jsem přečetla a je super. Ale nevím, jestli stručně ti zvládnu předat nějaké info. Každopádně fakt doporučuji přečíst. Čte se snadno a myslím, že profit, který z toho bude mít dítě, je nezaplatitelný. Ráda bych si přečetla i ty další knížky… No ještě to promyslím. Když tak ti až budu mít více času napíšu více, o čem to je, jo?
To budu rada. Hlavne budu rada, kdyz ti ta knizka fakt k necemu bude.
Gioviho jsme ostrihali a moc mu to prospelo. Myslim, ze ted uz je zase vetsi horko mne ![]()
Jo a s tou zubarkou dobre delas! Opravdu nechapu jeji pristup. Mlecne zoubky se maji spravovat, jsou dulezite, aby ty stale pak byly zdrave. Akorat ze Viktorka ted bude mit strach i ze sebelepsiho doktora, co?
Priste i pri plombovani trvej na umrtveni, neni duvod ji trapit.
Ja bych mela Gioviho taky vzit k zubari, ale on porad jeste nema ty posledni stolicky. Zatim mu tam vykukuje jedna. ![]()
Ahoj Zanet,
už se chystám spát, ale aspoň stručně. O knížce už jsem trochu napsala na blogu, ale když budeš chtít vědět víc, ráda se podělím. Zaujalo mě to tak, že momentálně komunikuju s majitelem autorských práv o případném překladu do češtiny.
Jinak jsme se vrhli do prodávání takových informačních náramků pro větší bezpečnost dětí, koukni: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Zatím to mám jen na mimibazaru a plánuju to nabídnout nějakým mateřským centrům a tak, ale třeba z toho bude více. Když ne, každá koruna dobrá. Každopádně jsem z toho taky nadšená, protože konečně odpadá má věčná obava z toho, že se Viktorie ztratí.
No ja cumim, ty jsi fakt rozena obchodnice. Naramky jsou zajimave, videla jsem, ze neco podobneho nabizeli na velke vystave letadel, tam bych to Giovimu urcite dala. Nekde na cestovani, vlastne i nakupovani. Ale aby to mel neustale, to bych asi nechtela. Da se to sundat? Ty na te vystave se prave sundat nedaly.
A ta knizka - bezva. Drzim palce, aby to vyslo!