Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
2.1.09 19:39

Ahoj,
no Viktorka to loni brala tak podobně jako Giovi, moc ji to nezajímalo, jeden dárek a s tím si chtěla hrát. letos jsme taky museli každý dárek hned ozkoušet, lego postavit :D

Jo tak v květnu, tak proto si s tebou tak rozumím. Moje mamka je taky v květnu, 27, a možná proto mám kladný vztah k blížencům :D S lidmi narozenými koncem května si rozumím vždy.

Jo, tady jsou fotky z Vánoc: http://www.flickr.com/…67472617@N00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
8.1.09 04:05

:D tak s mamkou slavime narozky, super! :D

Fotky jsou krasne, meli jste moc hezke vanoce. Videla jsem i toho Santu, cos o nem psala :lol: Anicka uz leze, panejo. A ten obrazek v kuchyni, to malovala Viktorka? To je moc hezke!

Ja uz zacinam premyslet o narozeninovem dortu, teda spis dortech. Nejdriv mamka ma kulatiny 26/1, pak Giovi 9/2, pak Danny 10/2 a pak ma narozky jeste neter v CR 12/2 a Dannyho dcera 15/2. :D Ale dorty upecu jen tem prvnim trem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
9.1.09 14:57

Ahoj,
my za chvilku vyrážíme na dovču - na Kanáry, tak jen rychle píšu.

No, Anička leze stylem přískokem vpřed. Postaví se na čtyři´, zhoupne a přepadne dopředu :D

Ten obrázek - jestli myslíš to prase, tak to ne, to kreslila moje kamarádka a je to z blízka celkem propracované. Dostali jsme to jako svatební dar, protože máme blízký vztah k divokým prasatům, někdy se o tom rozepíšu, až bude čas :D

No to teda máte nabité oslavama. My takový máme prosinec a přelom květen/červen.

Danny má i dceru? A ta s vámi taky bydlí?

No nic, já letím balit, tak ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.1.09 01:59

Jej, tak to si moc uzijte (hm, to vam asi rikat nemusim, co? :D)! Nejak si nedovedu predstavit dovolenou se dvema prtatama ;-)

Dannyho dcera je nastesti rozumna = nebydli s nama :D

Aha, tak prase na prvni pohled vypada jako detska kresba, tak to se omlouvam :D Jo, urcite napis prihodu s prasatkama ;-)

Budes mi chybet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.1.09 18:09

SASULKO - kdepak jsi? Napis, jak se mas… nemate mit ted nekdy dalsi pokus? Myslim na tebe! Drzim pesti i palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.1.09 15:11

Ahoj Zanet,
tak jsme zpět. Teda jsme zpět už od neděle, už třikrát jsem si sedla ke kompu, že ti napíšu a vždycky mě odtud odtáhne řvoucí Anička… Tak teď snad vydrží. Zvykla si být na dovolené pořád na rukách. Pravda i před tím jsem ji skoro pořád nosila, ale tak 2× po půl hoďce za den si dokázala hrát sama. Kromě toho si zvykla chodit s námi spát pozdě večer. Po dovolené obě holky nemůžou najet na normální režim. Např. dneska jsme vstávaly v 9,15 :D (teda já a Viktorie. Anna vstávala v 10,30). Kruci už kňourá.

No na dovči jsme se měli super. Sice nebylo nějak vedro, ale užili jsme si to, hodně jsme výletovali. Za vše asi mluví fotky, takže tady jsou (jsou jich 4 stránky): http://www.flickr.com/…67472617@N00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.1.09 03:17

Ahoj Market,

tak jsem se pokochala vasi dovolenou, super fota! Libily se mi vsechny, ale nejhezci byly ty z plaze. A teda dojala me fotka, kde holky v deset hodin jeste spi, ty teda musely radit ;-) Myslim, ze jste si to krasne uzili. Stejne jste super, jak to zvladate se dvema detma, uplne zavidim, ja to nekdy nezvladam s jednim. Ale ted mam takove klidne obdobi, takze pohoda. Nekdy byva i hur ;-) Zaciname s nocnikovanim. Teda zacali jsme uz davno, ale ted se to rozjizdi ve velkem. Jeden den nechtel plenky a byl cely den v pohode, tak jsem se rozhodla, ze jdem do toho :D No, zatim teda stridave oblacno. Vetsinou ma nejmin dve nehody denne, ale uz zacina volat MAMI, CURUU, i ze spani, tak myslim, ze jsme na dobre ceste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.1.09 20:14

ahojky holký, tak jsem zase na skok tady :D Ještě jsem vás nestihla ani zpětně přečíst. No já jsem sem teď moc nelezla, měla jsem nějakou depku, ty Vánoce a netěhotnění, no už je to krapánek lepší. Další pokud bude až bude vhodná konstelace hvězd :D, no doufám, že už nebudeme moc dlouho čekat, snad na jaře, snad na začátku léta, případně v létě, no uvidíme, jakmile budu něco vědět blíž, založím metřík :D a budu vás tu pak zase otravovat zbytečnými otázkami o tom, jak se pozoruju atp. :D Jinak u nás nic nového není (teď nevím, jestli je to dobře a nebo ne), teď akorát lítám po doktorech, protože mě nějak zlobí zdravíčko, ale nic vážného to není.

A jak se daří vám? Jste všechny v pohodě, zdravý a co dětičky? Já se zase ozvu, hlavně vás musím dočíst zpětně, nějak to tu o Vánocích ožilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.1.09 02:12

SASULKO - no vida, nevim, jestli jsem te svym vykrikem privolala, ale rozhodne jsem rada, ze jsem to udelala. A budu to delat casteji ;-)
Ajaj, zase depky :-( je mi to lito, vas teda osud pekne trapi. Ale zas muzete byt radi, ze se mate radi, mate hodneho pejska, rodice, praci… proste budte vdecni, za to, co mate. A na dalsi pokus vam budu drzet moc palecky, nejak se to protahuje :? Jste neskutecne trpelivi a miminko byste si opravdu zaslouzili. Moc vam ho preju! Tentokrat se to musi povest!

No taaaak! VARENKO, CINQ, MYSKO, KELLINKO… ? Kdepak jste? Tady na vas vzpominame, tak vylezte ;-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
23.1.09 19:32

Ahoj,

Zanet - no, já to s nimi taky často nezvládám, ale co se dá dělat. Krizovky jsou denně, ale už jsme si zvykli. Na dovči taky sem tam problém (ze strany Aničky ani ne, ale ze strany Viktorie, která pořád něco chtěla a my jí to sem tam zamítli)… Jinak Anička už se nám celkem rozlezla. Teda spíše rozplazila :D Je to sranda, už se dostane, kam potřebuje, obvykle k mé noze a dožaduje se zvednutí. S nočníkem přeji hodně trpělivosti! Ale třeba bude Giovi šikulka. U nás to trvalo cca 3 měsíce, ale do toho se zrovna narodila Anička, takže jsem na to neměla moc času. Taky u kluků je to asi jiné, než u holek. No jsem zvědavá, jak budete postupovat…

Sasulo - no budeme zase držet palce. Jednou se to povést určitě musí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.1.09 03:25

S nocnikem stridave oblacno. Vcera bez nehody, dnes dve. Prijde mi, ze to nekdy udela naschval, kdyz mu neco nedovolim a on se zacne vztekat… no jo, bude to jeste nejaky cas trvat, ale sikulka je. A Viktorka uz je 100% bez plenek? Uz ani na spani je nema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
26.1.09 13:58

Jo, na spaní má. Na dovolené už spala bez plínky, i pár nocí před dovolenou se nepočurala a co jsme přijeli domů, tak má počuranou plínku každou noc… Dokud nebude aspoň týden v kuse v suchu, tak jí plínku nechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.1.09 19:15

Asi zalezi, jak moc toho vecer vypije. Kdyz jime pozdeji a Giovi pak nechce mleko, tak je v plence nacurane maximalne jednou. Ale s mlekem je to horsi.. Stejne je to sranda, nase miminka malinke se za chvilku budou zavirat na zachode :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.1.09 11:42

Jo to souhlasím, když vypije celou flašku, tak je počuraná vždycky, na dovolené večer v posteli nepila, protože spala s námi, tak to nějak nepotřebovala. No a s tím tavíráním na záchodě :lol: tak to Viktorie nechápe vůbec. Leze mi na záchod. Manželovi taky. Nočník si nosí vždy tam, kde jsou všichni. No a třeba ve školce nemají zavírací záchody, jsou tam vedle sebe oddělené zídkou. Myy jsme totiž teď jednou týdbně začli chodit na takové zvykací hodiny do školky, jsou tam s dětmi i matky a dítě si hodinku hraje. Je to fajn, nevím, jestli jsem ti to už psala. Máme teď zase nabitý program, pondělí a čtvrtek odpoledne plavání, v úterý školka, ve středu angličtina a k tomu ještě cvičení ve středu dopoledne Anna a ve čtvrtek dopol. viktorie… takže týden uběhne, ani nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.1.09 03:29

Mate to nabite, ale aspon se nenudite :-)

My jsme zrovna dotiskli vstupenky do Seaworld v Orlandu, chceme vyrazit ve ctvrtek. Tesim se :-) Jeste jdu hledat hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová