Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHOJKY HOOOLKYYYY,
pekne me to stve,ze nestiham cist,ale zitra mam volno,tak vse dozenu
![]()
Je mi dnes trosku lip,ale prece jen to asi nevydrzim a zajdu si o vikendu na Bulovku.Bricho mam nafoukle a zatahnout taky moc nejde,prsa ani nemluvim.Cetla jsem tady neco o pivku,ja myslim,ze jedno male nic neudela.Ja v prvnim tehu bych sla svete kraj,jen abych se mohla trosku napit piva…stacily mi 3 loky,a byla jsem taaak spokojena.Myslim si ze si telo rekne samo.Samozrejme tim nechci rict,ze jsem pila jak duha
![]()
Abych nezapomela,vitam vsechny nove tehulky i snazilky
![]()
MYSKA
Ahoj holky,
díky za přijetí do této diskuze ![]()
Dneska mi dorazila mrcha,po injekci Agulutinu, dělala jsem si pro jistotu i testík a samozřejmě /, takže je to jisté, že těhu nejsem a mohu užívat další cyklus Clostilbegyt. Snad se dočkám zase ovulace, bez něj totiž asi není ![]()
Takže příští cyklus to určitě musí vyjít a koupím si i nějaké těhu vitamíny, předsnažilky všechny něco braly a daří se jim na první pokus
![]()
(jednou jsem jim nakoukla do deníčku
)
Takže uvidím. Co doporučujete?
zasloužilá snažilka Daria
MYSKO-to jsem ráda,že jsi se ozvala.pokud se necítíš dobře,určitě zajdi k odborníkům
,třeba to nic nebude,ale aspoň budeš klidná
DARIO-ta červená mrcha tě zase navštívila,jo
.K těm vitamínům-já brala jen kyselinu listovou,četla jsem,i tu byla diskuse,že se po těhu vitamínech přibírá.Tak si ty vitamíny radši dávam v ovoci a zelenině,teď je všeho dost.
Zdravím,
holky už nějakou dobu chodím na toto forum, abych se dověděla něco víc ohledně otěhotnění. Moc bych si to přála. Můžete mi poradit? Mám třetí den vynechané menses. Dnes ráno jsem testovala. Nejdřív se čárka vůbec neukázala, a asi po čtvrt hodce jsem se koukla znovu a byla tam slaboulinká. Navíc mě už asi před 10 dny bolelo břicho, jako když to mám dostat a nic. Taky jsem v té době špinila. Potom mě ještě bolelo břicho v den očekávané MS a také nic nedorazilo. Nemám moc chuť na jídlo a přitom se cítím plná. Taky mám zácpu. Ten test mě zmátl. Můžete poradit, jestli máte některá stejnou zkušenost? Případně, kdybych měla testovat znovu??
Díky moc
Lucka
Milá Lucco,
zkus se podívat na https://www.emimino.cz/modules.php?…. Jsem vůči těhu testíkům trochu skeptická, ale zkus testovat tak za cca 3 - 4 dny.
Jak dlouho se snažíte o miminko?
Ahoj Lucko,¨
zkus testovat za 3 dny,to už by se ti měla ukázat ta čárka silnější.Těhu je vždycky těžký poznat,nechci tě strašit,ale je tu dost holek,co se jim ukázala druhá čárka,ale těhotný nebyly.Ale každopádně ti přeji,ať se ti za ty 3 dny ukážou pořádný tlustice!!!
ahojky, ja jsem mela podobny problem v dubnu…brala jsem klasicky antikonc. jenze jsem sla ze silnych prasku na slabe…Cekala jsem menzes v danou dobu, ale neprichazel…cekala jsem tyden, test jsem si nedelala. sla jsem k lekari, ktery mi potvrdil, ze cekam mimi. Jinak co se tyce priznaku…behem dni, kdy jsem jeste o tehotenstvi nevedela…o cislo se mi zvetsily prsa, jakoby byly natekle..a dost jsem pribrala v pase-brise…byla jsem pred tim dost stihla.Zadne zvraceni, jen ty prsa a bricho. Taky si vzpominam, ze bych prospala den…jinak bez problemu. Ted cekame mimi, jsem v 17 tt a jsem strasne rada, ze i kdyz to nebylo vubec planovane, prislo to. Tak ti preji, aby ta slaba carka na testu opravdu znamenala tu silnou caru, ktera tam ma byt:) hodne stesti a zdrava miminka!!!
AHOJ HOLKY,
kdepak jte dnes vsechny schovane??
Ja jsem dnes odpocivala,a lenosila.Zitra jdu na chvilku do prace,kolegyne se nabidla,ze me zasveti a pomuze mi se to vse naucit.V nedeli tam nikdo nebude,tak bude na to klid.
Je mi dnes lip,uvidim jak to bude.
MYSKA
MYSKO:
hezký večer - jsem moc ráda, že je ti lépe a že jsi dnes lenošila. Já jsem před chvílí vstala, protože jsem na 4 hodiny
usnula.
Dala jsem si dobrou véču a teď už opět lenoším. ![]()
No, je to paráda, že máš tak ochotnou kolegyni a od pondělka se ti bude mnohem líp začínat nový týden
.
P.S. Stráášně roztomilý slůůůňátko
![]()
KELINKO:
Tak už frčíte a nebo se chystáte až zítra?
TEHULKO:
Doufám, že máš méďu v kapse
![]()
IKONKO:
Vítej u nás a hlavně - gratulace s celého srdíčka k mimísku. Ať jste oba zdraví a plní/é pohodičky
![]()
LUCKO:
Strašně moooc ti držím palce // a určitě se nám ozvi, až budeš testovat
![]()
MARKÉTKO:
Co je s tebou, holka
Ozvi se nám
![]()
Varenko,
to je pohodicka kdyz si clovek takhle odpocine,co?
Me ted honi mlsna,nevim co zbodnout
Dala jsem nejake fotecky ze svatby do galerie do TESITELEK,ale jsou skenovane tak kvalita nic moc.Chtela jsem jeste pridat nejake z dovci ale nejak mi to nejde,tak to zkusim zitra.Dnes uz jsme se potrapili s metrikem,doufam ze to tim nezakriknu.
MYSKA
MYSKO
Měřítko je bombácký. ted jsem byla v nové fotogalerii.
Kvůli svým IT neschopnostem jsem zatím objevila jen vaše svatební foto
= nádhera = zbytek jsem neobjevila, tak spoléhám na zítřejší ráno, kdy mně snad ty mozkové závity budou lépe zapalovat
![]()
Kdy že jsi říkala, že jste se brali? Vypadáte strašně mladince a jak už někdo okomentoval: krásný to páreček
![]()
Dnes je vůbec nějaký mlsavý a lenivý den = a to nejsem tehu
![]()
Ahojky,ještě jsem tu,odjíždíme zítra v 18.hod.Snad mam všechno sbaleno a nic mi nechybí.
Koukam že ty moje metry zabírají pěkně místo,doufam že vám to nevadí.
Mysko-máš krásnej metr!!!
Zatim papa,snad ještě budu mít čas zítra mrknout
VARENKO,
Ze vypadame mladince jo
jeee tak to dekuuuujeeemeeee
Brali jsme se 10.6.2005.Fotky z dovci mi tam nejak nejdou,mrknem na to s manzelem zitra. Tak tam opravdu nejsou ![]()
Holky hezky se vyspinkejte a krasne sny.
MYSKA
KELINKO,
kam jedete na dovcu?Kazdopadne si ji mooooc uzij davej na sebe a na brisko moc pozor a hlavne odpocivej.
MYSKA
Teda Kelinko,
takove chute delat! Ale ja uz pujdu domu a ceka me kapusticka! Uzij si krasne dovolenou a hlavne slunicko!!!
Jinak se na vikend loucim a nezahalejte, at mam v pondeli co cist! Hladte si briska a hlavne dobrou naladu!

PS: a vecer na me myslete, hodim taky jednu za vas!