Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě se ozvu. Mám z toho ale blbý pocit. už tolikrát jsem si dělala test a byla tam jen /
Asi bych se štěstím asi propadla do západního Německa.
Varenko, myslím, že není ani tak nutné se stavět na hlavu, asi jen ležet v klidu, i když jsou holky, které otěhotní při rychlovce na stojáka v parku
Já už jsem prošla různými fázemi snažení, nejdřív jsem si říkala, že to určitě přijde hned. Nepřišlo. Tak jsem začla měřit BT, sledovat hlen, čípek, sliny na ovu mikroskopu, ovulační testy, pila jsem všechny možné čaje, brala vitamíny, sarapis, na prostě hotová věda
Pak jsem si zase řekla, že už to kašlu, ovšem to nejde - samozřejmě. Taky jsem měla tendence stavět se na hlavu, ale přítel se mi smál
No tak uvidíme, jak tentokrát. Jinak ještě počkám tak do prosince, a když nic, tak pak naklušu k doktůrkovi, aby zjistil, jeslti je všechno v pořádku.
AHOOOJ PAJJO,
vítej do klubu ovíněných tehu-čekalek
![]()
(NEBOJ, to jen dnes tu tak trošku kazíme s Markétkou a Kelinkou morálku.
HOLKY, kde je vám konec
-
S tou prací byste to přehánět neměly, aby ti vaši mimísci nebyly moc hyperaktivní ala „Kdopak to mluví?“
)
Já se na hlavu nestavím, ale polštářek pod zadeček nezapomínám dát (aby byl hezky vysoko a spermíci měli snažší cestu) ![]()
TEHULKO:
![]()
JOOOO…CHACHA…tak jen se přiznejte, holčiny - copak ještě doma schováváte
![]()
MARKÉTKO:
Teda já tě obdivuju - jak ty všechno znáš. Probůh, já snad nerozuměla ničemu, jen jsem si jistá, že mluvíme o stejném
, mám pravdu?
Teda tak to my jsme sto let za opicema
![]()
No, doufám, že přírodička je mocná a že se spokojí s takovými vědeckými lenivci jako jsme my s manžílkem-andílkem.
(Ale s tím parkem na stojáka - chacha - to vůbec není špatné, fakt
Že bychom zavzpomínali na naše mládá nemanželská léta
)
Varenko - já když jsem se snažila první dva měsíce, tak jsem si myslela, že stačí jedno přitulení bez antikoncepce, a už to bude. Vůbec jsem nevěděla, že jsou nějaké plodné a neplodné dny a ani mě to nezajímalo. Když se ale nezadařilo hned, začala jsem brouzdat po internetu a narazila jsem na tyto stránky. Většinu věci jsem se dozvěděla tady, nebo na www.rodina.cz. Nikdy bych nevěřila, že je to taková věda. Moje mamka mi vždycky tvrdila, že až budu chtít dítě, tak stačí, když na mě můj muž hodí trenky a budu v tom
Ona to tak měla
Jooo.....tak to je dobrý, co
![]()
(ach ty maminky..
)
Tak já nevím - buď jsme díky té moderní době nějak zchoulostivěly a nebo ty novodobé spermijky zblbly a ne a ne si najít tu správnou cestu
![]()
MYSKO:
kdepak tě máme?
Jak bylo dnes v práci? Napiš, jsem moc zvědavá ![]()
papa holčinky, ještě půl hoďky a huráá domů…
![]()
AHOJ HOLKYYY,
no ja koukam,jak jste to dnec rozjely.Nechaly jste mi sklenicku?Jednu muzu…a navic mam zitra narozky hec ![]()
Jeste jsem nestacila vse precist,tak se do toho pustim.Tak se nezlobte,ze nebudu reagovat jednotlive.
No prace se zdala dnes v poledne silena,volala jsem manzelovi,ze to balim,jelikoz jsem navedela ani kde je sever…
hruza a des.Ale po obidku,jsem si rekla,ze prece nemuzu byt tak nemozna a je to JEN pocitac,tak se musim pochvalit ze mi to nakonec i slo ![]()
MYSKA
Ahoj holčiny, už dlouho chodím ne tento server, chci se zeptat, měla jste některá stejné bolesti prsou jako premenstruační syndrom a potom když jste otěhotněly, měly jste ty bolesti také? Má to dostat 22.8. Každý měsíc asi týden před menstruací mě bolí prsa a není tomu jinak ani teď. Jen jsem k tomu šíleně unavená, práce mě nebaví, nemohu se soustředit a občas mě pobolívá podbřišek.Díky za odpovědi Jindra
MYSKO:
Ty tajnůstkářko ![]()
TAKŽE NAROZKY, JOO…uaahu … to je nádhera. Kolik ti je? A co plánujete? Holka, ty jsi samá oslava ![]()
PŘIPÍJÍM NA TEBE UŽ DNES A PŘEJI TI TO NEJ NEJ NEJ NEJ a HLAVNĚ NÁÁDHERNÉ DNY, KTERÉ TEBE I TVOU RODINKU ČEKAJÍ.
![]()
CO NEJVÍCE SPLNĚNÝCH SNU A PŘÁNÍ A CO NEJVÍCE PADAJÍCÍCH HVĚZDIČEK NA NEBI (v srpnu prý padají nejvíce).
HOOOLKY, nemá některá z vás ještě zítra a pozítří narozky??? Já, že bych měla stále co slavit
![]()
(vinotéku jsme již rozšířili, takže zdroje jsou
)
MYSKO, ještě gratuluji k 1.PRACOVNÍMU DNI - JSI FAKT ŠIKULA
. Přeji ti, aby jsi se co nejdříve cítila jako rybka ve vodě
![]()
JINDRO vítej,
jakožto nepodařená tehu-benjaminka, můžu říct jen malinko.
Prsa mě bolely tentokrát taky ale tak trošku jinak než před MS - byly plné, těžší, kulatější ale bolest mírnější a taky měly jiný tvar.
VARENKO,
deeekuji za gratulaci
My toho v tom srpnu mame docela dost…
Me bude,budeee 31
a memu zlaticku,dceri jelikoz je ve stejny den bude 10
Kdyz se narodila,byl a je to ten NEJKRASNEJSI darecek
jsme obe lvice a tak je u nas obcas pekne veselo.Jeste ze manzel jako spravny BYK nas umi usmernit
![]()
Chystame se zitra na veceri,zaroven to oslavime i s tim vyroci.Darecek necekam,vlastne ten kdyz Buh da,mame v brisku.Az se mala vrati z prazdnin,tak samozrejme bude dortik s 10 svickami.Hned rano musime zavolat a poslat te nasi statecne holce se
rou moooooc pusinek.Rucicka pry moc nezlobi,jen poradne svedi ![]()
MYSKA
MYSKO
To zní báječně. Ještě jednou ti gratuluji a dcerce také.
Bude to jistě nádherný den. A máš pravdu, dáreček nad všechny dárečky už máte ![]()
Hezky se na zítřek vyspěte - ty i mimísek.
TEHULKO-tak tu lahev vínka pošli Varence,ona si s ní už poradí
a určitě při bumbání bude na tebe myslet
VARENKO - ty se máš,taky jsem si někdy dala ráda do nosu.Ted se mi o tom může jen zdát!Nejhorší je,že když někam přijdu na návštěvu,tak všude nabízí něčeho skleničku a já musim odmítnout a oni přemlouvaj,dej si.Jenže o tom,že jsem těhu nikdo neví.Psala jsi jednou,že máš ségru v Chomutově,ona se tam odstěhovala,nebo jsi tam taky bydlela?
MYSKO-vše nej nej nej k narozeninám tobě ji tvé holčičce!!!!Pořádně to pak oslavte a hlavně se neopij
.Chci se tě zeptat,jestli máš taky takový „plný“ břicho,Když jsem byla poprvý těhu,tak jsem to tak necítila,ale ted si připadam jak balon,už mě tlačí kalhoty.
JINDRO-mě vždy uprostřed cyklu bolely prsa,to jsem ted taky měla.Ale tak týden před MSjsem je měla jakoby nafouklý,ani na břiše jsem nemohla ležet,cítila jsem je.
AHOJ HOLKY vsem vam moc dekuju za pranicko.Letim do prace,tak jen v rychlosti.
KELINKO-mam stejny pocit,taky se mi zda no nezda je to fakt,ze jsem doct nafoukla.U male na me do 7 mesice nebylo temer nic znat.az v sedmem a to po kapackach.Zacinam mit problem s oblecenim,kalhoty me uz skrti.
Holky preju vam moooc krasny den a ja vecer nakouknu
PAPA.
MYSKA
Marketko,
zitra budu drzet pesticky, at tam jsou tlustice!!! Ja uz mam dneska padla, ale zitra nakouknu, co se tady delo. Rano se urcite hned ozvi, at to vime!
Holky,
s tim vinkem me docela ..... Mam doma koupene ruzove Lambrusco - super dobroucke sumive vinko, no a co ted s nim?
Preju vsem krasny den!!!