Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
15.8.05 09:53

Varenko,
moc me to mrzi. Myslela jsem na tebe cely vikend a hned jak jsem dobehla do prace, jsem vsechno pozorne precetla. Uvidis, ze priste to vyjde!!! :lol:
Vsechno, co se tyka tehotenstvi, je proste jedna velka uzasna nahoda. V tele se musi nachystat tolik veci, ze se divim, ze se to vubec stane. Ale ono se to stava a u tebe to urcite nebude dlouho trvat! :wink: Takze nesmutni a s manzilkem se snazte dal. Vzdyt to snazeni je taky super…

• Citovat
  • Upravit
472
15.8.05 12:20

Ahojky holčiny,
kde se všichni touláte,jsou tu jen dva příspěvky.V pátek jste psaly o 106 a dnes je tu mrtvo.

VARENKO -jak je?byla jsi u doktora?

MYSKO-kdy se pustíme do toho deníčku?Umíš ho poslat?

MARKETKO-držim pěsti štěstí s testováním.Už se snažíte dost dlouho,už by to konečně mohlo vyjít,ne

TEHULE-jak se cítíš?Co práci,nemáš moc náročnou?

Ahoj Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
15.8.05 13:03

Kelinko - to víš, v pondělí mají všichni hodně práce. Počkej v pátek, jak tu bude zase živo :D Já toho mám taky dneska hodně, tak jenom nakukuju :D Už ať je pátek - jestli to nedostanu, tak budu testovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.05 13:32

Ahoj Kelinko,
dneska to ujde - navzdory pocasi a praci (jsem kancelarska krysa). O vikendu to bylo lepsi, skoro jsem nevylezla z postele. :lol:
Co noveho u tebe?

• Citovat
  • Upravit
1337
15.8.05 16:06

AHOJ HOLKY,
byla jsem dnes poprve v praci 8O ,no silene…
Mela jsem nastup domluveny jiz drive.Vim,ze bych mela nahlasit,ze jsem tehu,ale to by me nevzali a to by byl problem.Vim,ze se to nema,ale aspon nejakou materskou budu potrebovat.Spalacime uver,zkratka s korunkama to neni na vyskakovani.Tak jsem rikala,ze si asi vyrobim metr na odpocitavani zkusebni doby :D ,doufam,ze to ty 3 mes.vydrzim.Kazdopadne,kdyby se neco delo,tak se na praci ohlizet nebudu.
KELINKO,s tim denickem-ja se v tom moc nevyznam,tak se do toho nijak nehrnu :oops:
Holky,pali vas zaha?Me neni spatne ale zaha je silena :evil:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
15.8.05 16:33

Mysko, hodně štěstí v nové práci, i když jen na pár měsíců, než půjdeš na mateřskou :D

Já už to dnes v práci balím, tak přeji hezký zbytek dne všem těhulkám i snažilkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
15.8.05 20:40

Myško mě taky pálí žáha a hrozně brkám ( pardon :lol: ), ale špatně mi je taky, naštěstí jenom ráno.

Holky, Berun založila deníček jarních miminek - můžete se přidat tam.

Varenko , kdepak se nám touláš, snad jsi na nás nezanevřela :(
Neboj, to přijde, vlastně jsi nám ani nenapsala, jak dlouho se snažíte :?:

Zatím se mějte, jdu umývat nádobí :(
Nikka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.05 21:15

Jen bych také chtěla přispět svou zkušeností.Test jsem si dělala 28 den cyklu, kdy jsem nedostala men. ale jelikož mám cyklus spiše 26 dní tak už to byly 2 dny po vynechání.První test vyšel asi až za půl hodiny a jen velmi slabá druhá čárka tak jsem to zkusila za dva dny později a už byla daleko výraznější(ale doporučuji kupovat ty citlivější testy max.25 těch jednotek,ty testy s těmi 50-ti jednotkami už nejsou tak citlivé a u mě se to přesně potvrdilo,ty citlivější ukázaly druhou čárku daleko silnější a daleko dříve.A asi za 10 dní jsem byla na sonu a tam tu malou kuličku paní už viděla.Jo a mě ze začátku děsně pobolívalo břicho jako když to mám dostat,pořád jsem lítala na záchod,že už to asi přišlo a ono naštěstí ne.takže si myslím,že je stejné jako u mě.Lepší je ale stějně brzy zajít k lékaři a nechat si udělat krevní testy.

• Citovat
  • Upravit
472
15.8.05 22:58

NIKKO - koukala jsem,že je nový deníček,ale myslim že má název unorňátka a březňátka.

Jinak moje těhu stavy jsou nic moc-zatim.Já se cítim jako netěhu,jen mi je občas lehce „šoufl“,ale opravdu jen malinko.

Pa Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
16.8.05 06:39

VARENKO, kde pak se nam toulas holka nase :?: :?:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.05 08:07

Dobre ranko,
holky me taky palila zaha, ale nekde jsem cetla, ze to byva ze syrove zeleniny. Tak jsem si prestala delat samostatne salaty a jim zeleninu jenom k jidlu. Musim rict, ze i kdyz mam vycitky, ze ochuzuju mimiska, tak je mi lip.

• Citovat
  • Upravit
876
16.8.05 08:58

Ahoj holky,

kdepak se nám ta Varenka ztratila? A co vaše „druhé čárky“ v bříškách, jak se mají?

Já stále cvičím svou trpělivost… Už mám o pět dnů po obvyklém termínu MS, ale stejně mám strach si udělat test. Mám pocit, že by tam byla jen / a já bych byla zbytečně zklamaná. Říkám si, že se mi mohla třeba posunout ovulace, protože jsme byli na dovolené a mám teď v létě trochu jiný režim, než obvykle. Ach jo. Kdyby člověk věděl, co se v jeho těle odehrává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
16.8.05 10:43

[b]POZDRAVENÍČKO PRO VŠECHNY TEHULILI i ČEKALINKY[/b]

DOBRÉ RÁNÍČKO VŠEM, HOLČINKY,
stráááášně ale stráááááášně se omlouvám, že se tak lajdám (no, jestli to takhle půjde dál, tak to tu další frčku asi těžko dostanu, mám pravdu :! :wink: :twisted: )

MYSKO - jsi dobrá a moc ti gratuluji k práci, ale víš co platí- OPATRUJ SE :! :D OK? A co dcerka? Je už z nemocnice venku? Myslím na vás stále.

MARKÉTKO: Jsi teda odvaha, ti řeknu - a na rozdíl ode mě tetky-nedočkavky, máš nervy z ocele :lol: STRÁÁÁÁŠNĚ ti přeji dvě obří, tlusté až přímo obééézňoučké tlustice :! //

Holky, přiznám se na rovinu, že mě to nějak vzalo :oops: a včera jsem měla ufuf den. Jsem si jistá, že tomu pomohlo i to uplakané počasí.
Jela jsem dříve z práce domů a spala skoro 3 hodiny. Večer už přijel manžílek a taky říkal, že mu po ránu bylo těžko = jenže na rozdíl ode mě nehysterčí a chudáček si to prožívá uvnitř sebe… :oops: (stydím se stydím)

Dneska jsem šla ráno k mému panu Čisťounkému dr. (div, že jsem mu nepolíbila ruku, jak jsem byla šťastná dojetím, že ho vidím a že vidím zase to jeho nablýskané pracoviště :lol: ).
Ráno jsem totiž po domě trénovala vojenské úkony typu „plížení vpřed“!!!! Nee, že by právě tyto pohyby patřily k mým ranním rituálům, nicméně křeče mi nedaly pokoj…bylo jich dosti a ne a ne přestat. Navíc dost krvácím, což u mě nikdy nebylo.
Pan Čisťounký mi vzal krev (přece jen na tehu + kr.skupina - zjistila jsem totiž, že ji dosud neznám :roll: ) a říkal, že mám zítra ráno brnknout.
Chce zjistit, jestli to není mimoděložní tehu nebo něco jiného…
To je se mnou sranda, co?
Já jsem si jistá, že o nic nejde…prostě se ve mně nahromadilo hodně krve a teď by to nejraději šlo i ušima.

Chtěla jsem si dnes „zdokonalit“ své vnady a zajít do fitness, ale pochybuju…
A co chystáte vy tehulililinky????

Moc na vás myslím a koukejte napsat. :D :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.05 10:43

Marketo, ty jsi teda opravdu trpeliva, to ja jsem to tak dlouho nevydrzela!!! Ale trpelivost prinasi ruze, takze tobe treba prinese mimiska. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1160
16.8.05 10:48

AHOOOOJ

NIKKO,
moooc tě zdravím. Jak pak ty se máš???? Jak se cítíš? :D
Snažili jsme se doopravdy poprvé…já vím já vím - jsem prostě NEDOČKAVKA :oops:
Jak malá…všechno a nejlíp hned :roll: :wink:

KACERKO:
vítej mezi nás. MOOOOOOOOOOC ti gratuluji - je to nááádherné. GRATULUJEME :D :D
Takže bude to slečna DUBNATKOVA 2006 :?: :?: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová