Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holčiny,
kde se všichni touláte,jsou tu jen dva příspěvky.V pátek jste psaly o 106 a dnes je tu mrtvo.
VARENKO -jak je?byla jsi u doktora?
MYSKO-kdy se pustíme do toho deníčku?Umíš ho poslat?
MARKETKO-držim pěsti štěstí s testováním.Už se snažíte dost dlouho,už by to konečně mohlo vyjít,ne
TEHULE-jak se cítíš?Co práci,nemáš moc náročnou?
Ahoj Kelinka
Kelinko - to víš, v pondělí mají všichni hodně práce. Počkej v pátek, jak tu bude zase živo
Já toho mám taky dneska hodně, tak jenom nakukuju
Už ať je pátek - jestli to nedostanu, tak budu testovat ![]()
Ahoj Kelinko,
dneska to ujde - navzdory pocasi a praci (jsem kancelarska krysa). O vikendu to bylo lepsi, skoro jsem nevylezla z postele. ![]()
Co noveho u tebe?
AHOJ HOLKY,
byla jsem dnes poprve v praci
,no silene…
Mela jsem nastup domluveny jiz drive.Vim,ze bych mela nahlasit,ze jsem tehu,ale to by me nevzali a to by byl problem.Vim,ze se to nema,ale aspon nejakou materskou budu potrebovat.Spalacime uver,zkratka s korunkama to neni na vyskakovani.Tak jsem rikala,ze si asi vyrobim metr na odpocitavani zkusebni doby
,doufam,ze to ty 3 mes.vydrzim.Kazdopadne,kdyby se neco delo,tak se na praci ohlizet nebudu.
KELINKO,s tim denickem-ja se v tom moc nevyznam,tak se do toho nijak nehrnu ![]()
Holky,pali vas zaha?Me neni spatne ale zaha je silena ![]()
MYSKA
Mysko, hodně štěstí v nové práci, i když jen na pár měsíců, než půjdeš na mateřskou ![]()
Já už to dnes v práci balím, tak přeji hezký zbytek dne všem těhulkám i snažilkám
Myško mě taky pálí žáha a hrozně brkám ( pardon
), ale špatně mi je taky, naštěstí jenom ráno.
Holky, Berun založila deníček jarních miminek - můžete se přidat tam.
Varenko , kdepak se nám touláš, snad jsi na nás nezanevřela ![]()
Neboj, to přijde, vlastně jsi nám ani nenapsala, jak dlouho se snažíte ![]()
Zatím se mějte, jdu umývat nádobí ![]()
Nikka
Jen bych také chtěla přispět svou zkušeností.Test jsem si dělala 28 den cyklu, kdy jsem nedostala men. ale jelikož mám cyklus spiše 26 dní tak už to byly 2 dny po vynechání.První test vyšel asi až za půl hodiny a jen velmi slabá druhá čárka tak jsem to zkusila za dva dny později a už byla daleko výraznější(ale doporučuji kupovat ty citlivější testy max.25 těch jednotek,ty testy s těmi 50-ti jednotkami už nejsou tak citlivé a u mě se to přesně potvrdilo,ty citlivější ukázaly druhou čárku daleko silnější a daleko dříve.A asi za 10 dní jsem byla na sonu a tam tu malou kuličku paní už viděla.Jo a mě ze začátku děsně pobolívalo břicho jako když to mám dostat,pořád jsem lítala na záchod,že už to asi přišlo a ono naštěstí ne.takže si myslím,že je stejné jako u mě.Lepší je ale stějně brzy zajít k lékaři a nechat si udělat krevní testy.
NIKKO - koukala jsem,že je nový deníček,ale myslim že má název unorňátka a březňátka.
Jinak moje těhu stavy jsou nic moc-zatim.Já se cítim jako netěhu,jen mi je občas lehce „šoufl“,ale opravdu jen malinko.
Pa Kelinka
Dobre ranko,
holky me taky palila zaha, ale nekde jsem cetla, ze to byva ze syrove zeleniny. Tak jsem si prestala delat samostatne salaty a jim zeleninu jenom k jidlu. Musim rict, ze i kdyz mam vycitky, ze ochuzuju mimiska, tak je mi lip.
Ahoj holky,
kdepak se nám ta Varenka ztratila? A co vaše „druhé čárky“ v bříškách, jak se mají?
Já stále cvičím svou trpělivost… Už mám o pět dnů po obvyklém termínu MS, ale stejně mám strach si udělat test. Mám pocit, že by tam byla jen / a já bych byla zbytečně zklamaná. Říkám si, že se mi mohla třeba posunout ovulace, protože jsme byli na dovolené a mám teď v létě trochu jiný režim, než obvykle. Ach jo. Kdyby člověk věděl, co se v jeho těle odehrává…
DOBRÉ RÁNÍČKO VŠEM, HOLČINKY,
stráááášně ale stráááááášně se omlouvám, že se tak lajdám (no, jestli to takhle půjde dál, tak to tu další frčku asi těžko dostanu, mám pravdu
)
MYSKO - jsi dobrá a moc ti gratuluji k práci, ale víš co platí- OPATRUJ SE
OK? A co dcerka? Je už z nemocnice venku? Myslím na vás stále.
MARKÉTKO: Jsi teda odvaha, ti řeknu - a na rozdíl ode mě tetky-nedočkavky, máš nervy z ocele
STRÁÁÁÁŠNĚ ti přeji dvě obří, tlusté až přímo obééézňoučké tlustice
//
Holky, přiznám se na rovinu, že mě to nějak vzalo
a včera jsem měla ufuf den. Jsem si jistá, že tomu pomohlo i to uplakané počasí.
Jela jsem dříve z práce domů a spala skoro 3 hodiny. Večer už přijel manžílek a taky říkal, že mu po ránu bylo těžko = jenže na rozdíl ode mě nehysterčí a chudáček si to prožívá uvnitř sebe…
(stydím se stydím)
Dneska jsem šla ráno k mému panu Čisťounkému dr. (div, že jsem mu nepolíbila ruku, jak jsem byla šťastná dojetím, že ho vidím a že vidím zase to jeho nablýskané pracoviště
).
Ráno jsem totiž po domě trénovala vojenské úkony typu „plížení vpřed“!!!! Nee, že by právě tyto pohyby patřily k mým ranním rituálům, nicméně křeče mi nedaly pokoj…bylo jich dosti a ne a ne přestat. Navíc dost krvácím, což u mě nikdy nebylo.
Pan Čisťounký mi vzal krev (přece jen na tehu + kr.skupina - zjistila jsem totiž, že ji dosud neznám
) a říkal, že mám zítra ráno brnknout.
Chce zjistit, jestli to není mimoděložní tehu nebo něco jiného…
To je se mnou sranda, co?
Já jsem si jistá, že o nic nejde…prostě se ve mně nahromadilo hodně krve a teď by to nejraději šlo i ušima.
Chtěla jsem si dnes „zdokonalit“ své vnady a zajít do fitness, ale pochybuju…
A co chystáte vy tehulililinky????
Moc na vás myslím a koukejte napsat.
![]()
Marketo, ty jsi teda opravdu trpeliva, to ja jsem to tak dlouho nevydrzela!!! Ale trpelivost prinasi ruze, takze tobe treba prinese mimiska. ![]()
NIKKO,
moooc tě zdravím. Jak pak ty se máš???? Jak se cítíš? ![]()
Snažili jsme se doopravdy poprvé…já vím já vím - jsem prostě NEDOČKAVKA ![]()
Jak malá…všechno a nejlíp hned
![]()
KACERKO:
vítej mezi nás. MOOOOOOOOOOC ti gratuluji - je to nááádherné. GRATULUJEME
![]()
Takže bude to slečna DUBNATKOVA 2006
![]()
Varenko,
Takze nesmutni a s manzilkem se snazte dal. Vzdyt to snazeni je taky super…
moc me to mrzi. Myslela jsem na tebe cely vikend a hned jak jsem dobehla do prace, jsem vsechno pozorne precetla. Uvidis, ze priste to vyjde!!!
Vsechno, co se tyka tehotenstvi, je proste jedna velka uzasna nahoda. V tele se musi nachystat tolik veci, ze se divim, ze se to vubec stane. Ale ono se to stava a u tebe to urcite nebude dlouho trvat!