Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
12.8.05 10:24

Juchu

Tehulko:
Uahhou = tak ty už jsi byla ve 4.týdnu na ultrazvuku? Takže to by se mě teoreticky taky už týkalo, mám pravdu?

Jupííí, takže svatbička v září.
No, chápu, že TO chceš každému povědět. Je to prostě tak nádherné. :P :P

A máš ještě nějaké příznaky - kromě toho, že je ti zle? A v kolikátém že jsi nyní týdnu? (promiň, nevím, jestli jsi to už psala = jsem skleróza :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.05 10:29

Podle vseho jsem ted v 6tt. Ja jsem nechtela tak brzo k doktorovi, ale sestra me tak proste objednala. Priznaku mam dost, ale podle me si je spis vsugerovavam. Trochu se mi zvetsili prsa a nekdy boli, rano mivam hlad a to driv nebyvalo. Spatne mi je jenom kdyz dlouho nejim nebo aspon nepiju. Snazila jsem se jist hodne syrove zeleniny, ale po te mi bylo zle a palila me zaha, takze jim aspon ovoce. No a taky jsem hodne unavena a chce se mi spat. Ale vsechno je kouzelne a da se to zvladnout. Jsem rada, ze mi neni az tak spatne, ze bych zvracela nebo tak a uz to snad neprijde… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1160
12.8.05 10:29

??

Holky, chci se vás zeptat: na krev ke zjištění tehu se musí ráno na lačno a nebo můžu kdykoli během dne?
(Asi je to dost přihlouplá otázka :oops: - nicméně jsem fakt „neznalka-benjaminka“) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.05 10:31

Tehule,neni za co se stydět.Je to normální věc a uvidíš jak bude mít skoro manžel radost až taky uvidí mimíska na ultrazvuku.Já se nejdřív taky hodně styděla,manžel byl i u porodu.Od tý doby jde stud stranou a vše je v pohodě.
Kelinka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.8.05 10:53

Varenko,
s tou krvi nevim, me doktor zadnou nebral a asi ani nebude, protoze mam prijit v 10,30. A to bych rozhodne bez jidla nezvladla! :?
Ale mozna to kazdy doktor dela nejak jinak.

• Citovat
  • Upravit
1337
12.8.05 10:59

Varenko,
na tu krev byt na lacno tusim nemusis,teda ja nebyla.Udelala jsem to jednou kdyz tam muj Dr.nebyl,tak,ze jsem sla na ambulanci na Bulovku s tim,ze me obvod.doktorka chce poslat na rentgen a si nejsem jista,zda nejsem tehu.Vzali mi krev bez problemu a za 2 hodky jsem mela vysledek.Nikdo po me nic nechtel a nic to nestalo a ja mela klid.Teda tehu jsem tankrat nebyla,a na rentgen jsem taky nesla-to byla takova mala lez :oops: jelikoz jsem to chtela vedet co nejdrive,protoze testy byly nejasne.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.8.05 11:09

HOLKY,
dekuji za gratulace k vyroci. :D S oslavou zatim nevim,necham se prekvapit.Ale abych rekla pravdu radeji bych byla doma,do toho necasu se mi vubec nechce.Ale uvidime,treba se to jeste vyvrbi… :wink:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.05 11:14

Mysko,
ja nevim, odkud pises (PC jsou fakt uzasne!!!), ale tady u nas na JM je krasne teploucko a slunicko sviti! :wink:

• Citovat
  • Upravit
1337
12.8.05 11:18

TEHULE,
tak to ti zavidim,pisu z Prahy a tady pekne prsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.05 11:37

MYSKO:
ty jsi mi dodala šťávu, panečku. Jak se znám, tak mi to nedá a podniknu nějakou bláznivou akci = hlavně, že není potřeba ranní moč a výsledky dostanu téměř okamžitě. To by bylo super před víkendem :!

Už se nám dělá zase pěkně :P

• Citovat
  • Upravit
1160
12.8.05 11:41

Jupii

To jsem byla já, Mysko (zase jsem se nepřihlásila :oops: ).

Tehulko, to máš pravdu. Takže tím fakt platí, že odběr může být kdykoli během dne. Super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.8.05 11:54

Varenko,
bud ti vemou rovnou krev,nebo ti udelaji ultrazvuk anebo taky oboji,zalezi na tom kolik tam maji lidi.Budu drzet pesticky!!!!!!
Vzhledem k tomu,ze jsem taky trochu uletak,tak mam kolem sebe kamaradky stejneho smysleni…a jedna z nich byla zase na pohotovosti,ze ji nejak boli bricho a ze ji vysly testiky pozitvni a tak ma strach aby to nebylo neco spatneho,a vysetreni bylo jedna dve.Ja vim,ze bychom nemeli otravovat pany doktory zbytecne,ze maji dulezitejsi praci, ale ono to v te situaci nejak nedojde.Clovek je nervozni ,zmateny a hlavne chce co nejdrive vedet,jak na tom je.Jsme to nekdy zenske blaznive :oops:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.8.05 11:59

Uhh

MYSKO:
vidíš to - ultrazvuk. Pamatuju si, jak jsem jednou dostala nějaké šílené bolesti při návštěvě ségry v Chomutově. Vyhledala pohotovost a pi.dr.mi udělala gyn.vyšetření i utz!!!
Dnes nějak nemám nápady. Nevím, kam se vrtnout. U Bolovky jsme dříve bydleli…nenapadá tě, kam zajít v centru Prahy?
Chápu, že soukromý gyn.nebude mít laboratoř - ale má ULTRAZVUK, mám pravdu?? Počkej - něco musím vymyslet. Já jsem JAK NA TRNÍ. Vůbec se mnou není k vydržení a na práci ani pomyšlení :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.8.05 12:06

Varenko,
v centru me napada akorat Apolinar,nebo Vinohrady?Ono to ale z centra neni tak daleko na Bulovku,a hlavne jsou tam cely dny.U soukromeho te nejspis nevemou,poslou te na pohotovost do nejake nemocnice.Myslim,ze ani na poliklinice ne,oni se tiprakticti lekari nechcou moc zatezovat.......Ja bych osobne zkusila nejakou nejblizsi nemocnici,tam je jistota,ze te vemou.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.8.05 12:23

MARTI,
mas pravdu,ja bych z tech testu mela peknej album,to nema ani dobrej filatelista tolik znamek,co ja testu… :lol:
Me to ted taky vychazelo jednou slabouliiiilinka a rano temer zadna,a pak toho 8.8.se teprve objevila poradna.
To je fajn,ze maly radi,aspon vis,ze ho mas :lol: Ja vim,ale odpocinek si mamca taky zaslouzi.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová