Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
VARENKO,
jak dlouho ma tvuj Dr.dovcu?Muj zrovna taky,ale rozhodla jsem se,ze jestli mi bude dobre,tak pujdu az za mes.,to by vychazelo tak na 10t.Minule jsem tam behala od 5t a objednaval me kazdy tyden,protoze tam nic moc nevidel.No,jeste uvidim,ja se znam....... ![]()
MYSKA
Mysko.
podle všeho mně vychází 15. 4. 2006 ![]()
Jaa:
Určitě k vám kouknu a budu ráda, když budeme sem tam „popovídáme“. Jak se znám budu mít opět miliony otázek, protože o těle a tehu opravdu hodně věcí nevím.
Malinké Sáře pozdravení a Tobě hodně štěstíčka a každodenní radosti.
Z celého srdíčka děkuju.
(i když vím, že předčasně, ale chci to napsat: zdraví Varenka a Alexandra/Maxim). ![]()
Mysko,
já předpokládám, že má dovču, protože já používám jen jeho mobil, který je tento týden vypnutý. Zkusím to v pondělí a domluvím si „sezení“ ![]()
Musím se tě zeptat - jsem nějaká zmatená (promiń a taky natvrdlá). Píšeš, že za měsíc budeš v 10.týdnu = chápu, že počítáš ode dne/týdne otěhotnění. Mám pravdu?
Víš, nějak mi to nevychází, když máme skoro stejné datum porodu…jsem fakt mimoň ![]()
Mysko,
já předpokládám, že má dovču, protože já používám jen jeho mobil, který je tento týden vypnutý. Zkusím to v pondělí a domluvím si „sezení“ ![]()
Musím se tě zeptat - jsem nějaká zmatená (promiń a taky natvrdlá). Píšeš, že za měsíc budeš v 10.týdnu = chápu, že počítáš ode dne/týdne otěhotnění. Mám pravdu?
Víš, nějak mi to nevychází, když máme skoro stejné datum porodu…jsem fakt mimoň ![]()
Varenko,
ja psala,ze pujdu k Dr. az za mesic,coz by mohl byt 8tyden.Pardon ja napsala v predchozim prispevku 10t,ze?Jsem ja to popleta…
Podle posl.MS mi vychazi ted 4t.No jsem zvedava,co na to pan Dr. na kolikaty tyd.to uvidi on
![]()
MYSKA
Tak to jooo… ![]()
Mně teď taky vychází 4.týden (počítám od týdne, kdy byla ovulace+milováníčko
).
Už jsem se bála, že jsem tak zoufalý zmatkař a matematik.. ![]()
No, já doufám, že si můj gyn.mezitím nekoupil nový mobil. Když to nebude zvedat v po., budu se muset vypravit do jeho končin osobně:-). TO mi za to rozhodně stojí. ![]()
Varenko,tak co kdy zalozime DUBNATKA 2006?Pockame az po kontrole u Dr.nebo to risknem?? ![]()
MYSKA
Mysko,
měly bysme vydržať, co ty na to?? Stoprocetní potvrzení je prostě stopro stopro. A ve mně stejně furt někde vzadu vrtá červík (bojím se pak velikého zklamání, víš).
Já sama plánuju oznámit to příbuzným stejně, až mezi 2.-3-měsícem.
A co jména - máš???? ![]()
Joo, už jsem nastudovala znamení Beran, jeho/její kameny, barvy…
Teď budu mít opravdu o aktivity postaráno ![]()
Ale je to pech, vid s našimi lékaři. Doufám, že ten můj se nevydal po stopách Robinsona Crusoe
![]()
Asi mas pravdu,ja uz se taky bojim.Letos v breznu jsem byla na revizi po zamlklem tehu v 10tydnu.
My jsme se s manzelem dohodli,ze to oznamime az to bude nezbytne nutne.Rodice mame 350km,a jezdime k nim jednou za 3 mes.
Jmena zatim nevim,chteli jsme Martina a Marusku,ale kdyz to tenkrat nevyslo,tak nevim,asi vymyslime jine,ono se to nema davat stejne.A co ty?
MYSKA
Mysko, úplně souhlasím. Dle veliké pravdy o tom, že se vzdálenosti roste láska k rodičům/příbuzným - my jedny máme cca 200km a druhé 2000km - si říkame, čím později, tím líp.
Tím víc si to s manželem budem užívat v naší rodince (my si tak říkáme celou dobu, co jsme spolu, i když to bude naše první mimi).
Jména už máme dávno: Alexandra a Maxmilián ![]()
Pokud se vše na stopro potvrdí, jsem zvědavá, jestli se mě budou týkat všechny ty příznaky. Uvidíme. Každopádně na cokoli dobré, co má přijít se strašně moc těším a děkuji Pánu Bohu, že nám (snad) opravdu požehnal ![]()
Takže se těším, až budu mít nějaký volný víkend (zrovna tento se chystáme po sto letech za rodiči) a budu užívat všechny ty knížky, rady apod. A prostě ten pocit… ![]()
P.S. Víš, že ta první pondělní čárka byla v den narozenin mého manžílka?
Nádherný dáreček, viď? Jak v pohádce.
Ahoj Varenko,
já měla na začátku prsa jak balóny a manžel se od nich musel držet stranou. Taky mě pořád pobolívalo v podbříšku a čekala jsem, kdy to dostanu..... první testy vyšly negativně a to jsem už prosím těhotná byla
. Test se má prý udělat nejdříve 10 dní po vynechané MS, aby byl spolehlivý.
Takže držím palečky a přeju hodně zdravíčka. Počkej za rok, budeš tady jako my, čerstvé maminy sdělovat radosti a trápeníčka už se svým broučkem. Tak Ahoj!
Abych to objasnila,byla jsem celkem 3 tehu.Prvni v poho ani jsem nevedela,ze cekam…nebyt briska.Pred 3 lety se po dlouhem snazeni zadarilo,ale skoncilo v 19t.A to treti skoncilo 30.3.2005.Takze ted jsem poctvrte a pevne verim,ze to vyjde,uz musi!!!!!!!
MYSKA
Juu tak to je opravdu hezky darecek.
Me se dcera narodila v den mych narozenin ![]()
Ahoj Varenko,
ja to mam uplne stejne…resp. mela sem. Mela sem to dostat cca 24.7. a nic..prvni test - dve carky..ale ta hlavni strasne slaboulinka, druhy test skoro to same, jen hlavni carka o malinko tlustci…no a tretim testem sem to vysperkovala…tlustice
//
Pokazdy sem sla do jiny lekarny…hihihi
Zalozeni Dubnatek beru a pridavam se
Mela bych rodit 1 nebo 2 dubna..
Uz presne nevim ktera z vas to psala, ale jsem pro ![]()
Preju krasne teho
Lulu+mimi