Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
11.8.05 14:43

VARENKO,
jak dlouho ma tvuj Dr.dovcu?Muj zrovna taky,ale rozhodla jsem se,ze jestli mi bude dobre,tak pujdu az za mes.,to by vychazelo tak na 10t.Minule jsem tam behala od 5t a objednaval me kazdy tyden,protoze tam nic moc nevidel.No,jeste uvidim,ja se znam....... :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 14:51

Těhotná

Mysko.
podle všeho mně vychází 15. 4. 2006 :D

Jaa:
Určitě k vám kouknu a budu ráda, když budeme sem tam „popovídáme“. Jak se znám budu mít opět miliony otázek, protože o těle a tehu opravdu hodně věcí nevím.
Malinké Sáře pozdravení a Tobě hodně štěstíčka a každodenní radosti.
Z celého srdíčka děkuju.
(i když vím, že předčasně, ale chci to napsat: zdraví Varenka a Alexandra/Maxim). :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 15:04

Těhotná

Mysko,
já předpokládám, že má dovču, protože já používám jen jeho mobil, který je tento týden vypnutý. Zkusím to v pondělí a domluvím si „sezení“ :)

Musím se tě zeptat - jsem nějaká zmatená (promiń a taky natvrdlá). Píšeš, že za měsíc budeš v 10.týdnu = chápu, že počítáš ode dne/týdne otěhotnění. Mám pravdu?
Víš, nějak mi to nevychází, když máme skoro stejné datum porodu…jsem fakt mimoň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 15:07

Těhotná

Mysko,
já předpokládám, že má dovču, protože já používám jen jeho mobil, který je tento týden vypnutý. Zkusím to v pondělí a domluvím si „sezení“ :)

Musím se tě zeptat - jsem nějaká zmatená (promiń a taky natvrdlá). Píšeš, že za měsíc budeš v 10.týdnu = chápu, že počítáš ode dne/týdne otěhotnění. Mám pravdu?
Víš, nějak mi to nevychází, když máme skoro stejné datum porodu…jsem fakt mimoň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 15:12

Varenko,
ja psala,ze pujdu k Dr. az za mesic,coz by mohl byt 8tyden.Pardon ja napsala v predchozim prispevku 10t,ze?Jsem ja to popleta… :oops: Podle posl.MS mi vychazi ted 4t.No jsem zvedava,co na to pan Dr. na kolikaty tyd.to uvidi on :wink: :wink: :wink:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 15:21

Tak to jooo… :D

Mně teď taky vychází 4.týden (počítám od týdne, kdy byla ovulace+milováníčko :lol: ).
Už jsem se bála, že jsem tak zoufalý zmatkař a matematik.. :lol:
No, já doufám, že si můj gyn.mezitím nekoupil nový mobil. Když to nebude zvedat v po., budu se muset vypravit do jeho končin osobně:-). TO mi za to rozhodně stojí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 15:38

Varenko,tak co kdy zalozime DUBNATKA 2006?Pockame az po kontrole u Dr.nebo to risknem?? :P
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 15:49

Těhotná

Mysko,
měly bysme vydržať, co ty na to?? Stoprocetní potvrzení je prostě stopro stopro. A ve mně stejně furt někde vzadu vrtá červík (bojím se pak velikého zklamání, víš).

Já sama plánuju oznámit to příbuzným stejně, až mezi 2.-3-měsícem.

A co jména - máš???? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 15:52

Těhotné

Joo, už jsem nastudovala znamení Beran, jeho/její kameny, barvy… :D Teď budu mít opravdu o aktivity postaráno :lol:

Ale je to pech, vid s našimi lékaři. Doufám, že ten můj se nevydal po stopách Robinsona Crusoe :! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 16:01

Asi mas pravdu,ja uz se taky bojim.Letos v breznu jsem byla na revizi po zamlklem tehu v 10tydnu. :cry: My jsme se s manzelem dohodli,ze to oznamime az to bude nezbytne nutne.Rodice mame 350km,a jezdime k nim jednou za 3 mes.
Jmena zatim nevim,chteli jsme Martina a Marusku,ale kdyz to tenkrat nevyslo,tak nevim,asi vymyslime jine,ono se to nema davat stejne.A co ty?
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 16:14

Těhotné

Mysko, úplně souhlasím. Dle veliké pravdy o tom, že se vzdálenosti roste láska k rodičům/příbuzným - my jedny máme cca 200km a druhé 2000km - si říkame, čím později, tím líp.

Tím víc si to s manželem budem užívat v naší rodince (my si tak říkáme celou dobu, co jsme spolu, i když to bude naše první mimi).
Jména už máme dávno: Alexandra a Maxmilián :D

Pokud se vše na stopro potvrdí, jsem zvědavá, jestli se mě budou týkat všechny ty příznaky. Uvidíme. Každopádně na cokoli dobré, co má přijít se strašně moc těším a děkuji Pánu Bohu, že nám (snad) opravdu požehnal :D

Takže se těším, až budu mít nějaký volný víkend (zrovna tento se chystáme po sto letech za rodiči) a budu užívat všechny ty knížky, rady apod. A prostě ten pocit… :P

P.S. Víš, že ta první pondělní čárka byla v den narozenin mého manžílka? :D Nádherný dáreček, viď? Jak v pohádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
11.8.05 16:16

Ahoj Varenko,

já měla na začátku prsa jak balóny a manžel se od nich musel držet stranou. Taky mě pořád pobolívalo v podbříšku a čekala jsem, kdy to dostanu..... první testy vyšly negativně a to jsem už prosím těhotná byla :lol: . Test se má prý udělat nejdříve 10 dní po vynechané MS, aby byl spolehlivý.
Takže držím palečky a přeju hodně zdravíčka. Počkej za rok, budeš tady jako my, čerstvé maminy sdělovat radosti a trápeníčka už se svým broučkem. Tak Ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 16:17

Abych to objasnila,byla jsem celkem 3 tehu.Prvni v poho ani jsem nevedela,ze cekam…nebyt briska.Pred 3 lety se po dlouhem snazeni zadarilo,ale skoncilo v 19t.A to treti skoncilo 30.3.2005.Takze ted jsem poctvrte a pevne verim,ze to vyjde,uz musi!!!!!!!
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 16:20

Juu tak to je opravdu hezky darecek. :P Me se dcera narodila v den mych narozenin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.8.05 16:24

:)

Ahoj Varenko,

ja to mam uplne stejne…resp. mela sem. Mela sem to dostat cca 24.7. a nic..prvni test - dve carky..ale ta hlavni strasne slaboulinka, druhy test skoro to same, jen hlavni carka o malinko tlustci…no a tretim testem sem to vysperkovala…tlustice :)) //
Pokazdy sem sla do jiny lekarny…hihihi
Zalozeni Dubnatek beru a pridavam se :) Mela bych rodit 1 nebo 2 dubna..
Uz presne nevim ktera z vas to psala, ale jsem pro :)

Preju krasne teho

Lulu+mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová