Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
11.8.05 11:58

Jeste me tak napadlo vyborny kalkulator je na www.miminko.com v tehotenskem kalendari se zada prvni den posl.menst.a ono to vsechno vypocita,kdy doslo k oplodneni,kdy poprve udelat test,kdy k doktorovi,dat.porodu,zkratka vse.Bude to urcite orientacni,ale me treba ten datum oplod.vysel.Byli jsme na svat.ceste a jelikoz jsme meli sebou i nasi 10 letou dceru,tak na tulenicko nebylo moc casu,tak si presne pamatuju datum :P :P :P
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.05 11:58

Marty,
to me moc tesi! Pritel sice tvrdi, ze mi „udelal“ kluka, ale to ja zatim neresim. Ale jestli to bude takova holka jak ty, tak beru!!!

• Citovat
  • Upravit
1337
11.8.05 12:03

ja to popletla!!!!!!!!! www.miminko.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
11.8.05 12:15

Varenko, drzim palecek, aby ta druha carka byla co nejdriv silnejsi a aby tak presvedcila „nevericiho Tomase“ !!! :)

Marka

http://tickers.TickerFactory.com/…5be/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
11.8.05 12:25

Ahoj Varenko,
tak co, něco nového :?: :?: :?:
Jsem hrozně nedočkavá, taky vidím sama sebe před rokem :P A k té ceně testů - Sára se nám ukázala na testu, který stál snad 40,–KČ a byly tam 2ks 8O
Tak papapapapa a dej vědět :!
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 12:29

Těhulko:
Berani a Beranky musí být vážně prima - já jsem Blíženec a to je občas něco…:-).
S literaturou děláš dobře.
Jojo, taky bych hned obohatila svou knihovničku… :)

Martino:
Moc děkuju za povzbuzeníčko. Zkusím…
Díky vám tak moc prožívám dnešní den. Prostě moc moc věřím. Ale pravdu má i Piki s Miki: musím raději trošku „přibrzdit“, abych nakonec neskončila v kategorii: „čekalka-trvalka“ :roll:

Marko:
Moc ti děkuji za přáníčko. Moc moc.

Jaa:
Ještě chvíli a jako ten kulový blesk letím do lékárny (třeba dostanu slevu nebo bonbon za věrného zákazníka! :lol: ).
Chacha, myslím, že jsem včera a dnes zkusila stejný test - 2 in 1 za 40kc.

Holky, jestli to nakonec nevyjde = slibte mi, že mě případně v mé nové kategorii podpoříte alespoň jedním příspěvkem :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 12:33

VARENKO nebooj,ono to vyjde :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 12:38

Varenko jsou rozdelene podle citlivosti,je 25jednotkovy,nebo 50.Ten 25 by ti mel reagovat vyrazneji,je to ten BABY test ale zeptej se jsou i jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 12:45

Těhotná?

Mysko,
strašně jsem ti vděčná za podporu - na jednotky se hned zeptám.
Tak je to pro mě novinka…mám se ještě hodně co vzdělávat :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 14:16

ZVONY ZNĚJÍ, SLUNÍČKO SVÍTÍ JEN A JEN PRO NÁS TĚHULKY -
Mysko, Martino, Kelinko, Tehule, Jano a vy všechny mé podporovatelky - vzala jsem to se vší parádou…šla do lékárny a koupila ClearBlue a Baby Test a šla si na kávičku do místní kavárny. Tam jsem kromě pití kávy šla na nádhernou toaletu a zkusila ClearBlue - JE TAM - sice neni tak uplně dálniční, jak bych si přála, ale během dne se UKÁZALA (a to odhaduji, že moč musela být pořádně naředená, protože stále něco piju).

Zítra ráno ještě zkusím Baby Test!!!!

Ale UŽ VĚŘÍM a poprvé si připouštím možnost, že i já budu-jsem TĚHU. :D :D :D :P

S manžílkem jsme se dohodli, že NAŠÍ oslavu si uděláme, až nám to potvrdí na stopro lékář (doufám, že už se brzy vrátí z dovči!!! :roll: )

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, já já já jsem tááááááák šťastná. Já chci lítat a pokecat s ptáčky na obloze o tom, jak mi je nádherně.

Ještě mi prosím ale dovolte nechat 1% „nedůvěry“ dokud to nebude oficiálně potvrzené, platí????

TAKŽE, kde že se to vypočítává termín Mysko????? :lol:
VĚŘÍM moc věřím, že vše dopadne dobře.

MOOOOC Vám děkuji = snad už na stopro členka DUBNATKA 2006 .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.05 14:22

:D :lol: :wink: Gratuluju!!!!!
MOOOOOOC ti to preju. Raduj se, hyckej se a rozmazluj se!!! Je to fakt parada. A pockej az uvidis na ultrazvuku to pidi kolecko!!! A pak vetsi a vesti…

• Citovat
  • Upravit
1337
11.8.05 14:22

VEEEEELKA GRATULACE :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 14:24

Mrkni na www.miminko.com ,me tam vysel ter.na 13.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 14:33

Těhulka

Děkuju vám tak moooooc.....jste strašně moc fajn :D

No, ještě ještě chci vidět silnější dálnici - tlusťonkou pěkně boubelatou :! - ale to už je ta moje blížencová povaha - vše na STO PROCENT a do maxima. :)

Takže dubnový mimísek???? Musím teď skutečně do hloubky všechno nastudovat - vždyť já vážně o tehu nic nevím.....:-).

Tak to vidím na dloooouhou a krásnou návštěvu knihkupectví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
11.8.05 14:35

Móóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóć gratuluju :lol: :lol: :lol:
Je to fakt nádhera, ta naše čárka se teď napapala a hraje si pod hrazdičkou…když tak na ní koukám, vždycky začnu přemýšlet o tom, jaký je to vlastně zázrak :P
Držím palečky, ať máš pohodové těhotenství, pořádně si to užívej a dej vědět, až Ti to potvrdí i doktor!
Jo a nezapomeňte pak založit DUBŇÁTKA 2006 (můžeš taky nakouknout k nám - Květňátka 2005 - já mám teda zrovna dubňátko, ale mělo to být květňátko:O), budu k vám chodit na návštěvy a nakukovat, jak se vám daří.
Papa, moc Ti to přeju, Jaa a Sára

P.S.: Jo a na www.miminka.cz můžeš sledovat, jak Ti miminko roste - je tam rozpis vývoje po týdnech, začíná to už od 3. týdne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová