Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
11.8.05 10:51

Ahoj Verenko,
jak to tak ctu,tak jsi na tom s tema testama stejne :lol: ,v nasi lekarne je kupuju snad jen ja…uz kdyz me vidi tak mi ho davaji na pult.. :)
MS jsem mela dostat 1-5.8.,samozrejme ze jsem hned 6.8.letela na testik a taky slaboulinka carecka.(pouzila jsem Mamatest)Pak jeste druhy stejne zn.a to same.8.8.jsem si koupila BABY TEST,a ejhle dve cary jako dalnice.Tak ti moooc preju aby ti to vyslo,a pak muzeme zalozit diskusi DUBNATKA 2006
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 10:52

Těhotná?

Aluso,
já snad štěstím vylítnu před dům a začnu křičet a brečet štěstím…ale ještě ne…ještě se bojím, abych to „neukřikla“ :D .
Máš pravdu = každý organismus reaguje jinak a co by si počal chudák „business“ a hlavně marketing, kdyby nás letáčky nepřesvědčovaly, že TT je validní už X.den po početí apod. Mám pravdu?Hodně štěstíčka, radosti a zdraví Tobě i Vítkovi.
P.S. URČITĚ a hlavně strašně ráda dám vědět, jak to vlastně vše bude… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 11:00

Těhotná?

Mysko,
strááášně moc gratuluji a skoro pláču štěstím…a jako to dítě chci v duchu říct: Jéééé, ty se máš! :lol:
Baby Test říkáš = stejně nevydržím a poletím pro něj.
S tvou lékárnou jsi mě pobavila :lol: Já mám naštěstí v mém okruhu dost široký výběr a tak už jsem si udělala pomyslný harmonogram (po: TA u pošty, út: U věže apod.).
DUBNATKA 2006 = jééžžííšš, nádhera - kéž by to tak bylo. Už teď se chci přihlásit do prvních řad!!!
Hodně štěstíčka a opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.05 11:10

Ahojky :)
Gratuluji k těhotenství :D
K tomu cvičení bych jen chtěla dodat :wink: hlavně se šetři a nepřepínej se!
Já chodila před otěhotněním do posilovny 3krát týdně po 4roky a stejně jsem musela přestat uplně,protože bych asi potratila.Od začátku mám rizikové a musím se hlídat stále. Nejprve jsem špinila,pak se to ještě zhoršilo a doktor říkal,že to vypadá na samovolný potrat.Vše jsme ale v nemocnici překonali,ale musela jsem až do konce 4měs. odpočívat. Pak mi začalo šíleně tvrdnout břicho.Nic nepomáhalo tak jsem si opět poležela v nemocnici asi měsíc :roll: Ted musím do konce těhu ležet poněvadž se m rychle otvírá čípek a hrozí předčasný porod 8O
Nechci tě strašit, jen chci říct,že ačkoliv sem byla opravdu zvyklá sportovat a hýbat se,neznamená být v pohodě i v těhotenství. Přesto všechno znám holky které se hýbaly i po dobu těhu a byly v pohodě :) Hlavně bud opatrná…
Pohodové těhu a krásného mimíse ti přeje Andrea s Vítečkem Dnes 30+3tt :P

• Citovat
  • Upravit
1337
11.8.05 11:11

VERENKO
dekuji za gratulaci a honem do toho testiku at vime a muzema se radovat spolecne!U nas je to posviceni,behem 2 let jsme prisli o 2mimisky,tak tohle uz musi vyjit :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :!
Ten BABY TEST stoji asi asi 30kc,a muzes si ho udelat v kteroukoli hodinu,takze nemusi byt jen ranni moc. Drzim moooc pesticky!!!!!!

Ozvi se ja jsem dnes na netu porad.
MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 11:22

Těhotná?

Myško, asi za hoďku mám „lunch time“, takže poletím pro Baby Test. Trošku mě znepokojuje ta nízká cena…no, ale věřím. Každopádně nějaký TT to určitě vyhraje!
Hoooodně moc se raduj a také opatruj. Tak moooc si přeju „dvě dálnice“. Bylo by to moje nejkrásnější členství v životě (už jako malá pionýrka jsem byla skvělá nástěnkářka a předsedkyně třídy, ale tohle se nedá srovnat, mám pravdu?!).
Já jsem taky on-line = tak ti dám moc ráda vědět. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 11:29

VRRENKO,
myslim,ze cenu dela znacka.Ten Baby test je cesky,jsou samozrejme i drazsi ale myslim ze to vyjde na stejno.Myslim na tebe.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 11:34

Těhotná?

Pro Andreu:
moc ti děkuji za tvůj příspěvek.
Já se stále odděluji od vás těhulek, protože zkrátka ještě nevím… :) , ale tvoje zkušenosti je skutečně dobré brát vážně.
Je to stejně zajímavé, viď? Člověk by čekal, že naopak žena, která celý život sportuje a je aktivní, se bude v těhotenství cítit jako čipera a ono je pak rizikové.
Přeji ti moře štěstíčka a zdravíčka = tobě i Vítečkovi:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 11:35

Těhotná?

P.S. Koukám, že jsem se pěkně „rozpovídala“…už jsem řádně povýšila! :lol:
Moc mě těší vaše příspěvky a moc za ně děkuju. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.05 11:37

Zdravim vsechny tehulky!
Procitam si vase poznatky a rada bych se pridala s tim svym. Mela jsem nepravidelnou MS, takze se zjistenim, ze jsem tehotna byl docela problem. Kdyz jsem si poprve zkusila test, po 5 minutach tam nic nebylo. Vzala jsem to v klidu (i kdyz trosku zklamana jsem byla), ale zkusili jsme to prvni mesic, tak jsem si rikala, ze se nic nedeje. No a kdyz jsem test chtela asi za hodku vyhodit - neco tam bylo!!! Asi za 3 dny rano jsem si delala novy test a byl uz jasny. No a pan doktor to pak taky potvrdil. Ted jsem v 6 tt, unavena s zaludkem jak na mori, ale nevyslovne stastna!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
1160
11.8.05 11:37

Těhotná?

Mysko, úplně s tebou souhlasím (je to jako s čímkoli jiným).
Děkuju a určitě se ozvu, jak to dopadlo.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
11.8.05 11:41

Ahoj Varenko,
když čtu Tvoje příspěvky, tak úplně vidím sebe před více než jedním rokem. Šílela jsem úplně stejně jako ty…sledovala se, kupovala jeden test za druhým. Ty dvě čárky, o kterých píšeš, jsem viděla půl roku dopředu :? Byly vždycky slabounké…takové skoro nepatrné…musela jsem jít k oknu a přišlo mi to, že ji vidím jenom já. Manža se mě vždycky ptal…„a kde ji vidíš“? Těhotná jsem pochopitelně nebyla! A to i přesto, že dvakrát tam ta slabá čárečka (ty nejdražší těhu testy) byla! A příznaky? Ty jsem měla úplně všechny… :D Až po půl roce…až jsme se s manžou vzali a já to přestala na svatební cestě řešit, tak ejhle - otěhotněla jsem skutečně! A tentokrát byly tlustice i na tom nejlevnějším českém baby testu :wink:
Já bych proto na Tvém místě nejásala dopředu. Moooooc ti to ale přeju, protože z Tvého psaní je patrné, jak moc si mimíska přeješ! Tak tfuj,tfuj, tfuj…ať už máš ten testík pořádně pozitivní! :wink: *

Jinak ke cvičení - já jsem cvičila aerobik až do konce osmého měsíce. Neposilovala jsem jenom spodní břicho a neskákala jsem - mnoho¨lidí mi ale potom řeklo, že právě kvůli cvičení můj porod skončil císařem - prý jsem byla moc zpevněná a mrňousek se prostě nemohl dostat ven. Já o tom ale pochybuju - každé tělo je totiž formované jinak a jak budeš nakonec rodit je vždycky otázkou. Můj gynekolog mi navíc řekl, že to je nějaká anomálie, protože porodní cesty se nezačaly vůbec otvírat, takže další porod bude asi stejný. Jenom mě prý ušetří těch bolestí před porodem a fiknou mě rovnou :? O tom, že bych si za to mohla sama nepadlo ani slovo. Říkal, že některé ženy holt normálně rodit nemůžou :( Jenom, pokud chceš více cvičit i v těhu, tak se nesmíš přetěžovat. Tvé tělo, když ho budeš poslouchat, Ti řekně přesně, kdy už má dost :wink: To jen, aby byla spokojená jak maminka, tak i mimísek :wink: *

Tak těhotenství a sportu zdar!!! :lol: :lol: :lol:
pa,pa
Piki + Miki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 11:41

Těhotná?

Tehule,
gratuluji - je to nádherné, překrásné… :P
Takže další člen v DUBNATKA 2006 (omlouvám se pokud se mýlím, matematika mi nikdy moc nešla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 11:48

TEHULKO,
jak jsem jiz psala s testikama jsem velka kamoska :lol: ale u druheho tehu jsme s manzou koukali a nikde nic a presne jak pises,kdyz uz malem putoval do kose tak jsme ji tam podotykam oba(protoze manzel tvrdi,ze ja tu carku vidim vsude…) videli.Tak jsem utikala k doktorovi a ten to potvrdil.Bohuzel radost trvala do 19t,pak zjistili vroz.vadu,neslucitelnou s zivotem,tak byl konec.Ale tohle tady nepatri!
Preju ti krasne a hlavne ve zdravi prozite tehu a zdraveho mimiska :! :! :! :! :! :! Kdy mas termin?
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.05 11:48

Ahoj Varenko,
ja jsem si to spocitala tak neco mezi breznem a dubnem, doktor zatim nic nerikal - on toho vubec moc nenamluvi. Spis jenom aby ti nasi berani nebyli moc tvrdohlavi!!! :x
PS: uvidis, ze to vyjde a budes se taky moc tesit. Ja uz chtela jenom tak pro radost neco pro miminko koupit a zatim mi to nebylo schvaleno, tak nakupuju aspon literaturu. Takze co jsem neutratila za testy, ted rozhazuju v knihkupectvi!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová