Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
11.8.05 17:42

Jé díky holky moc za povzbuzení. To by bylo, aby to nebylo, když mi držíte palečky!!! Ale písnu asi až odpoledne, z práce se dostanu na net, ale nemůžu se přihlásit a jako anonymní mi do fóra nejsou odesílat příspěvky, nevím proč, prostě to neodejde, možná to máme v práci zablokované. Určitě se ozvud a Varenko tobě taky držím palečky, i když si myslím, že u tebe je to už na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 17:43

:-) Aprílátka 2006

Mysko,
strašně ráda. :! :! :!
Pohodový večer tobě i rodince.
Zatím papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 17:48

Tak zítra

NIKKO,
určitě určitě se ozvi = budeme tě čekat a těšit se :D .
MOOOC ti děkuju za těch 100% :D :D :P

Holky, počkejte - čemu vlastně říkáte „melouny“ :?:
Melouny chápu u opravdu vnadných žen, takže myslím, že přeháníte. Pokud mám pravdu, tak je mám taky :lol: :lol:

papa VŠEM a moc díky.

SPECIÁLNÍ POZDRAVENÍ KVĚTULINKÁM 2005 = děkujeme za vaše příspěvky a podporu.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 17:54

VARENKO,
tak ja jsem od prirody trochu vyvinutejsi :) no a ted si pripadam,ze je mam opravdu jako melouny..... :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 20:35

Dubnatka 2006

Mysko, tak to joo… :lol:
Tak já uvidím - zatím jsem max.u kubánských pomerančů :lol: :! :twisted:

Martino:
jsi tak moc hodná.
Já jsem úplný nováček se vším všudy. Připadám si jako prvňáček, který celý zmatený kouká kolem sebe, je plný nadšení a neví po čem sáhnout dříve, protože vše chce vidět, zkusit, ptát se…
Budu strašně ráda, jestli budeme v kontaktu. A moc opravdu moc ti děkuji za podporu i přáníčka.

Patrískovi posílám pohlazení.
Určitě ti ho „seslala“ maminka a tak je stále s tebou a Patrísek je taktéž požehnané miminečko.
Moc moc štěstíčka vám oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 20:58

Martinko, děkuji ti. Určitě mrknu.
Je to tak dojemný osud…ale je to život. Věřím, že Patrísek i manžel ti dávají mnoho sil a radosti a to ti určitě moc pomáhá překonávat bolest a smutek.
Moc na tebe myslím.

Taky věřím, že vše brzy pochopím a budu tehu-profik. :P
Včera, když jsem úplnou náhodou natrefila na tyto stránky a začala pročítat nějaká témata a teď tam maminky začaly házet nějakými termíny, stupni, vzorci výsledků atd…že jsem si řekla…no těbůůh. Ale teď už je to lepší :wink:

Budu opravdu moc ráda, když se občas zastavíš „na kus řeči“.
Určitě tady s ostatními adeptkami na DUBNATKA 2006 vymyslíme spoustu dobrých témat a otázek a věřím, že bude i legrace.
Tak zatím papa a měj se moc a moc sluníčkově.
Varenka a (zatím naše milovaná/ý čárečka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
11.8.05 21:24

k tomu sportování.Já jsem díky tomu že mám hodně nepravidelnou MS zjistila že jsem těhotná až ve 3 měsíci.Do té doby jsem normálně v gymnastice dělala přemety,cvičila na hrazdě,kruhách i trampolíně.Když si teď na to vzpomenu,běhá mi mráz po zádech.Všechno bylo v pohodě,aole kdybych věděla že jsem těhoná,amozdřejmě by mě to ani nenapadlo.taky jsem chodila na taneční hodiny,to asi do 5 měsíce,ale dělala jsem jen jednoduché pohyby.Později jsem cvičila občas aerobic pro těhotné.je fakt že malej je teď pohybově nadanej,kdoví čím to je :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.05 22:05

Ahoj holky,
koukam že dubnových dětiček bude víc.
Varenko,já tomu taky nemůžu uvěřit,denně koukám na testík jestli je tam pořád ta druhá čárka.Ale už čekam své druhé dítě,tak mi stačily dva testy na potvrzení.
K doktorovi jsem chtěla jít příští týden,ale on má zrovna do příštího týdne dovolenou.My taky odjíždíme příští týden na dovču tak to necham až se vrátime.To budu v 8tt.Termín mi vychází na 12.4.
Ahoj Kelinka

• Citovat
  • Upravit
1160
11.8.05 22:06

tehu-čáry máry

Martina:
Je to od tebe tak krásné - moc si tvé přízně, příspěvků a krásných přání vážím a hřeje mě to u srdíčka, které od dnešního dne skáče jak na trampolíně.
Přeji tobě i Patrískovi krásnou dobrou noc a nádherné sny. :D

Ashley:
No, tedy klobouk dolů. Tak to tak vidím, že tvé mimi bude minimálně v Národním tančit Romea. :!
Krásnou dobrou noc i vám dvěma. papa a moc děkuji za příspěvek. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 22:12

Aprílové těhulky 2006

Kelinko,
jsem moc ráda, že jsi se ozvala.
TO je nádhera - MOOOOOC gratuluji mooooc moooc.

Jsi tedy tehu-profi :! :D

Mám takový pocit, že čeští gynekologové si dali oddych na nějakém společném sjezdu :! :! :twisted: Že by soustředění?? No, třeba přijdou po prázdninách s nějakými suprbupr novinkami :! :twisted:
Tak musíme všechny vydržet.

KELINKO, vítej v DUBNATKA 2006.

P.S. To se nám to rozrůstá, co MYSKO :?: :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
11.8.05 22:22

Všem Dubňátkům 2006 i jejich šťastným maminkám přeju všechno NEJ a moc gratuluju. Úplně se mi vrací to, co jsem prožívala já, až mě to dojalo…ááách jo, ty hormony :P
Doufám, že vám nebude vadit, když sem (a později do deníčku) občas nakouknu :?: Kdybyste potřebovaly nějakou radu, tak písněte, pokud budu vědět, ráda pomůžu.
Papa, dobrou noc vám i těm malým kulihráškům, které v sobě chováte :D
Jaa a Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.05 00:26

Jaa-klidně koukej do deníčků a i přispívej,já jsem k vám taky koukala když jste rodili.Uplne jsem porod prožívala s váma a to ho mam 2,5 roku za sebou.Díky všem za podporu
Kelinka

• Citovat
  • Upravit
1337
12.8.05 07:35

Dore ranko tehulky,
MARTINO-
je to smutne,kdyz odejde nekdo blizky,obvzvlast maminka,ale bohuzel i to je zivot :cry: Mas krasneho,zdraveho chlapecka a urcite ti dela veeeelikaaaanskou radost,proto bud stastna a uzivej si toho. Urcite se na nas prijd kouknout,jak to tu valime :lol: :lol:
KELINKO- vitej mezi nas.Jak tak koukam,tak ty terminy mame vsechny pekne pospolu. :D
JAA- dekuji za gratulaci!!Urcite za nama prijd!!!!
Ja jsem dnes nemohla nejak dospat,vstala jsem v 6h.,ono se to po obede projevi,budu jak kotatko.Mame dnes s manzelem vyroci seznameni,tak jsem zvedava,co vymysli letos :D :D Kazdy rok si to necim pripominame,loni jsem dostala zasnubni prstynek,letos snubni,tak uz toho bylo asi dost.Ale na velkou vyrocni pusinku se moc tesim :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.8.05 08:29

VARENKO, jsem nedockava,jak vypada testik?Ja myslim,ze jsou tam // poradny dalnice :!
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.8.05 09:04

Ahoj Marti,
taky jsem nedockava,jak dopadne Varenka.Ja si myslim,ze tam jsou.No musime vydrzet :wink:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová