Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráníčko těhulilinky i maminky
![]()
Mysko, moc jsem se těšila na dnešní den a i když venku není právě sluníčkově, mně sluníčkově je, i přesto, že čárka nějak vymizela.
Jestli tam to naše mimi v bříšku skutečně je, tak si z nás všech dělá pěkný šprťouchlata,mám pravdu
![]()
Tak jsem malinko posmutnělá, ale já prostě cítím a hlavně věřím, že tam je.
Holčinky, raději se budu držet zpátky a moc se neradovat, dokud tam skutečně nezřím buclaté, suprbupr dálnice-tlustice
jojo - rozhodně nepatřím k těm, o nichž se dá říci, že by byli trpěliví. Ale teď musím, nedá se nic dělat.
Mysko: gratuluji k vašemu výročí - je to krásné a ještě takový nádherný dáreček v bříšku, viď
Tak to si musíte dneska paráádně oslavit.
Martinko: dobré ráníčko. Přeji tobě i Patrískovi krásnoučký fanfárový den.
Co plánujete na dnešek ![]()
Jaa a Sárinka: Holky prosím přicházejte k nám často = budeme strááášně moooooc rádi. Krásný den i vám. ![]()
Kelinko: jak se dnes máš
![]()
Holky, jak já bych si přála TLUSTICE - ani nevíte jak moc.
No, jestli to náhodou nakonec nevyjde - budu i tak „tehu-nadšenka“ a alespoň bych u vás měla připravené a rezervované místečko - aspoň doufám
![]()
NIKKO:
Dobré ráníčko ![]()
Přeji ti nádherný den a moooooc netrpělivě všechny čekáme na tebe.
JSOU TAM
![]()
VŠEM:
Jste tak strašně mooooc hodné.
JÁ VÍM: HLAVU VZHURU = my po tom našem tvorečkovi taaaak toužíme, že věřím, že nás jenom pokouší.
Jestli se nám opravdu narodí, bude to nezapomenutelné, až si vzpomenu, jak to byla nejdřív tak neuvěřitelně vytoužená čááárečka, které ne a ne být tlusticí
![]()
Mysko, úplně z ranní moči jsem na Baby Testu dostala jen jednu čárku. Řekla jsem si, že na mě asi hold platí jen ty „extra“ - tak jsem v po příchodu do práce zkusila včerješí ClearBlue a 2.čarka tam skoro není vidět. Tak nevím, jestli je to třeba způsobené tím, že se hladina hormonů mění každý den.
Achach, tak jsem vám chtěla napsat OBŘÍM PÍSMEM - JSOU TAM…a ono nic.
![]()
Asi u mě skutečně platí VYDRŽAŤ a musím jen doufat, že snad příští týden TAM BUDOU
![]()
Varenko,
nezoufej. Ono to urcite prijde.
U me to bylo ze zacatku taky takove podivne. Az pan doktor rikal, ze tam je a pak jsem si byla jista.
Jdeme za 14 na dalsi ultrazvuk, tak uz snad uvidime hlavicku a rucicky a tak vsechno. Pritel (teda za mesic uz manzel) chce byt u toho, tak jeste nevim. Jake s tim mate zkusentosti? Nevim, jestli se pred nim nebudu stydet… ![]()
VARENKO,
jeste nic neni ztraceno
Opravdu musis vydrzet a testik zopakovat,nebo zajit k Dr.na krev.
Moje spolupracovnice chodila na testy 3 mes.tenkrat se jeste neprodavaly,chodilo se do laboratore,porad negativni.Kdyz ji menstr.neprisla ani 3 mes.sla k dokt.a byla ve 12tydnu.Tak pak je to tezko.
Kazdopadne nebud smutna,ja stejne verim,ze je tam drobecek schovany
![]()
MYSKA
Tehulko:
strašně ti děkuji za podporu = dalo mi to opravdu naději. Ještě že mám celkem dost práce na dnešek a hlavně VÁS a to mi dodává neuvěřitelné množstí radosti a štěstíčka.
Holčinky, já věřím, že ho/jí u sebe mám.
Tehulinko, tak ty už jdeš na 2.ultrazvuk. Pane jo, to se tě (doufám) budu hoodně vyptávat = co to je a jak to probíhá, ok
![]()
Vůbec bych nepochybovala o tom, jestli má tvůj budoucí muž být u toho = JASNĚ, že ano. A copak by ses styděla??? Vždyť u toho mimiska jste taky byli dva, no néé
![]()
P.S. Jůůůůů, takže svatba
A KDY
![]()
MYSKO
Děkuju moc - ten příběh mě dodal hodně jistoty a nemám už tolik pochybností.
PROSTĚ VĚŘÍM.
Máš pravdu - už aby ten muj dr.přijechal zpět
![]()
A jak ty se dnes cítíš? Už nějaké výraznější příznaky
(kromě melounků
)
TEHULE
vubec se toho neboj,je to naopak super kdyz tam s tebou je nastavajici tatka,a drobecka uvidi na vlastni oci.
Zacnou vse brat jinak,rekla bych zodpovedneji,teda soudim podle meho manzela.Ten tomu porad jako by neveril,a kdyz sel se mnou na Utz a videl jak bije srdicko tak byl uplne mimo.
Ja se chystam az pozdeji k Dr.ale uz se tesim,jak uvidime drobecka.
MYSKA
Ahoj holky,
Varenko,jsem moooooc smutná,čekala jsem že tam prostě budou pořádný//,ale třeba se miminko opravdu ještě schovává a chce tě nakonec překvapit.Koukam ale,že na tobě lékárna pěkně vydělává,chodíš tam s rim batohem,jak jsi psala včera? ![]()
Mysko,velká gratulace k výročí a napiš co jsi dostala za dáreček.
Ostatním holky zravim
Dneska kouknu asi až večer,tak holky pište at je co číst
Kelinka
No na 1. ultrazvuku jsem byla sama a doktor říkal, že jsem asi ve 4tt, takze nas objednal za mesic - hrozne se to vlece, ale urcite to bude stat za to. Jinak me neprohlizel, jenom mi rekl, ze si mam poridit nejake vitaminy, takze priste se ho budu muset zeptat na spoustu veci, jinak se nic nedovim. Je to takovy studeny psi cumak!
Svatba bude 17.9., ale diky mimiskovi to moc neresim. Bude jenom s rodinou, takze takova malinka, ale snad se vsechno vyvede. Mame v planu to na svatbe oznamit rodine, tak uvidim, jestli se neprokecnu driv!! Porad se hladim po brisku a culim se - pokud mi neni zrovna spatne, takze mam pocit, ze to kazdy na me musi poznat. ![]()
Kelinko,
já vím. Já jsem taky, ale mám nějaký vnitřní optimismus, který prostě je a stále se chci radovat a cítím hrozně energie. Tak prostě věřím, že to vyjde.
No, holky - ani se mi nechce počítat, kolik jsem do naší čárky nainvestovala. No, ale do čeho jinýho = mám pravdu
![]()
Kelinko, určitě k nám zavítej co nejdříve, jak budeš moci. Budeme se moooc těšit ![]()
Mysko, a vyrazíte dnes někam nebo budete slavit pěkně doma při rodinném krbu
![]()
VARENKO,
me je dnes mooooc dobre
,jen at to nezakriknu
Zadne priznaky az tak nemam,jen me pali dost zaha,ale s tim se potykam porad,ale v tehu je to horsi a pobolivaji prsa.jinak to docela jde,chceme jit o vikendu s manzou plavat,tak se tesim.Uz to chce se poradne protahnout ![]()
*Varenko: To mě mrzí, že nám nemůžeš už dneska napsat, že tam jsou, ale vydrž, víš, že trpělivost růže přináší
Taky mě napadlo - kdyby měl ten Tvůj Dr. dovču nějak dlouho, tak to můžeš zkusit u jiného. Nějaký důvod pro jeho návštěvu už by se asi vymyslel, ne? ![]()
*Těhule: Na UTZ rozhodně s manžílkem
Je to od něj přeci moc hezké, že má zájem a je to taky jeho děťátko
A jak píše Verenka - při „výrobě“ jste byli taky oba ![]()
*Mysko: Tak všechno nejlepší k výročí, hezky si to užijte
My měli s manžou teď nedávno 3. výročí svatby a bylo to moc prima ![]()
Zatím papa, Jaa a Sára, která zrovna „kouká“ z gauče na TV a hrozně se tomu řehtá…