Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
25.8.05 16:26

HEEEJHUUHUUJ…A počkej MARKETKO, ještě večer se k nám přidá MYSKA (no určitě symbolicky, ale přece, uvidíš :P ) a to to roztočíme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.8.05 16:59

No jo, ale když já už večer nebudu na netu, abysme si mohly virtuálně přiťuknout :D No, budu na vás aspoň myslet :D Vidím to na bílé polosladké… No nic, už to v práci balím. Ten návrat po týdnu flákání byl drsný 8O ale teď už padla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.8.05 17:00

Jéééééééé. Já už jsem povýšila na Stálici :D :D :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.8.05 17:08

CHACHA…Vítej mezi náma super-povídálkama :twisted: :P :lol:
Další důvod k oslavám, no néé :twisted: :twisted: :lol: :wink: :lol:

My to potáhneme s manžílkem-andílkem (jeho typuju na něco tvrdšího :wink: :lol: ), u sebe vidím krásné Cabernet 2002…hmmmm, mlask, mlask :lol: :lol:

Musí to být zápřách - z Itálie do rachoty… :twisted: :twisted: :lol: :lol: , no, ale už to máme za pár…Po zítřku VÍKENDÍČEK :D :D :wink:

(Katastrooofa, bojím se, že si na emiminu vysloužím titul chlastúň-stálice :roll: :) :lol: )
HOLKY, ale berte mě s rezervou - ve skutečnosti jsem děsně spořádaný Blíženeček :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.05 09:17

Zdravim,
tak za chvilku jdem na to! :lol: :oops: Jak jsem se tesila, tak ted zacinam mit trosicku obavy, aby bylo vsechno v poradku! :cry:
Holky myslite, ze kdyby se neco delo, ze bych to nejak poznala?

• Citovat
  • Upravit
1160
26.8.05 09:22

PATEK

DOBRÉ RÁNÍČKO HOLČINKY
TEHULKO:
Myslím na tebe a přeji ti ten nejkrásnější den, kdy uvidíte vašeho mimíska úplně POPRVÉ :P :P :cry: :P :P :D
Protože se nám budeš dneska pěkně ulejvat :twisted: , tak ti rovnou popřeji nááádherný víkend plný radosti a sluníčka.
papa v pondělí

MYSKO:
Ty emimisková záletnice :lol: - napiš nám, jak se ti daří, jak se cítíš :wink: :P :D

MARKETKO:
Krásné ráníčko i tobě.
Tak takhle dopadají ti, co dělají velká ramena a pak skutek utek: představ si, že nakonec jsme s manžílkem lehli - on usnul u filmu v TV a já v lóži manželském…
No, nevím, nevím, jestli se při tomhle „tempu“ toho mimísečka někdy dočkáme :lol: :lol:
Co plánuješ na víkend?

KELINKO:
Holka, kdepak tě máme :?: Neříkej nám, že se ti u móóře líbí víc než tady u nás doma :twisted: :?: :! :lol:
Těším se na tebe, až se ozveš.

LUCKO:
Jak jsi dopadla u dr :?: :?: Jsme všechny netrpělivky, tak se nám ozvi.
Držím palečky jako ďas :! :twisted: :lol: :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.8.05 09:26

AHOJKY TEHULKO:
No, víš - sice nejsem vůbec tehu-zběhlice, ale já jsem přesvědčená, že kdyby se cokoli nekalého dělo, organismus by ti to už dávno dal najevo - v tom mi můžeš věřit.
VŠE bude naprosto v pořádku, uvidíš a ty prožiješ jednu z nejkrásnějších chvileček v životě (alespoň tak si já představuju, že to musí žena cítít :cry: :D ).
BUDE TO NÁDHERA a ještě u toho budete oba dva :cry: :cry: :D :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.8.05 09:56

Holky,
chci se vás zeptat: poslední dny cítím drobné „bolesti“ v podbříšku. Zhruba od středy mám výtok (OVU :?: :idea: ).
Přemýšlím, jestli nemůžu mít nějaký zánět, nebo ještě doznívání té smolné ztráty tehu nebo že by se tam NĚCO :P dělo :?: (no, pochybuji, že tento měsíc vůbec můžu o tehu uvažovat, protože jsme se s manžílkem tulili jen 2× a to těsně po MS :roll: :) )
Občas mám hypochondrické sklony, tak se musím předem omluvit, že nejspší maluju čerta na zeď :! :twisted: :wink: :oops: :oops:
(Na dr.to určitě není :oops: :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.05 13:55

Zdravim vsechny!!!!
Tak to mame za sebou. Jsme oba v poradku. :D Mimisek ma 2,5 cm, srdicko mu tluce jak o zavod a porad sebou sije!!! :roll: :lol: :D Bylo to uzasne, porad jsem se smala. Skoromanzel se usmival jak jelimanek a tvrdi, ze je mu podobny!!! Uz mam i prukazku a termin mi napsali na 25.3.2006!!! :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
1160
26.8.05 14:31

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
TEHULKO, je to úžasný = víš, nemůže být krásnější zpráva při pátku :twisted: než tato. Musíš být neskonale šťastná, viď :D :D
Musí to být tak nádherný pocit.
Dnes to už doopravdy na TEBE-VAS večer oslavíme. GRATULUJU a jsem šťastná s tebou :P :P :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.8.05 18:25

Ahoj holky :D
TEHULE-veeeeliiiikaaaanssska gratulace :! :! :! :! :lol: :lol: :lol:
To je super,uz jste pekni obricci 2.5cm :lol:
Ja jsem z te prace vzdycky tak unavena,ze se mi nechce vubec nic.Nejradeji bych jen spala.Bolesti prsou nejak ustaly ale boli me poradne zaludek,musim si koupit neco na zahu a nadymani.Priznam se ze me to v praci teda vubec nebavi,kolegyne co me zaucuje je v 10tt,a uz se tesi az zustane doma.Vypada to,ze se chysta na rizikove.Pokud pujde,tak se vydam brzy za ni,jak jsem tak zjistila krome te tehu kolegyne tam tomu co delam nikdo nerozumi.A predstava,ze bych tam mela zustat sama je silena…No nebudu predbihat,uvidime,jak to nakonec vse dopadne :roll:
VARENKO-tak dnes vinecko :P jen si dej a i za me :lol:
Vecer mrknu a vse proctu at jsem v obraze :oops:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.05 19:01

PROSBIČKA

Ahoj,

s manželem se snažíme o mimi a já bych potřebovala poradit ohledně zjištění ovulace. Mám nepravidelný cyklus, většinou až 34 dní. Měřím si bazální teplotu, ale moc moudrá z toho nejsem. Chci Vás požádat, pokud někdo z vás umí ovulaci vyčíst z teplot a poradit, byla bych šťastná. Nevím totiž, zda ovu proběhla a kdy.
Tady jsou teploty - bráno od 1.dne cyklu:
36, 36/6, 36/4, 36/2, 36/1, 35/9, 35/9, 36, 36/2, 35/9, 36/2, 36/1, 36/2, 35/9, 36/1, 36/2, 35/7, 36/2, 36/2, 36/1, 36/3, 36/1, 36/5, 36/4, 36/4, 36/5, 36/6, 36/4

Při snažení jsme se pořád soustředili na 14 den a tak kolem, ale asi to bude někde dál, pokud ovšem ovu proběhla.

Moc žádám o radu
předem díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.8.05 19:23

Ahoj holky,
prosím o radu jsem dnes 26 DC, a od 24DC mám slabě pozitivní TT, už nejmíň 6 testů mi vychází se stejnou čárkou. ani netloustne a ni neslábne, moc se bojím, že zmizí :cry:

Měl někdo taky takovou zkušenost? :roll:
Už se intenzivně snažíme rok, takže by to bylo vytoužené…

díky
Ela

• Citovat
  • Upravit
2518
26.8.05 19:25

Ahoj Minnie,

moc se ve čtení BT nevyznám, ale zkusila jsem zanést do svého grafu Tvoje hodnoty a vyšlo mi, že OVU byla 17DC. Je nutné, aby jsi měřila každý den ve stejnou dobu, protože měření v rozlišnou dobu může dávat jiné výsledky. Pravidlo je, že od 4h. - 10h. Ti teplota stoupá o 0,1stupeň!
Držím Ti moc palečky, abys byla co nejdřív těhulka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
26.8.05 19:27

Ahoj Elo,

ano, stalo se mi, ale těhulka jsem nebyla:-(. To neznamená, že Ty třeba nejsi!!! Zkus s testováním počkat skutečně až do termínu MS a uvidíš. Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová