Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10766
31.8.05 11:04

Doktor mi potvrdil, že těhu jsem akorát si není jistý jestli kvůlitý cystě to není mimoděložní. vzal mi krev a odpoledne si mám volat o výsledky. pokud to bude mimoděložní tak hladina hormonu bude nízká. jenže ještě musím čekat 3 hodiny. 2 už mám za sebou. vůbec to neutíká a já nedokážu myslet na nic jinýho,. dnažili jsem se dloujo a když to konečně vyšlo tak to není jistý…nedokážu ani pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160

MARKETO:
Máš pravdu - přesně o tom jsem přesvědčená. ON dědulka ví přesně KDY - každopádně to bude ten nej nej čas :P :wink:

p.s. S tou dovolenkou by to bylo žůžo - představuju si nějaké Tahiti (pláž, móře, všude bambus a MY … :P :twisted: :lol: )

KELINKO:
Holka, kde tě máme :?:
Každé ráno, když stojíme s manžílkem v zácpě na D1 si říkám: Tak už se nám pomalu národ vrací od těch móóří a ty stále nikde :! :twisted: :wink: :D
Mooc se na tebe těšíme. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472

Ahoj holčičky!!!
Tak jsme dneska v 5.30 dorazili domu.Ještě jsem nic nestačila přečíst,nemam na to čas,ale večer to napravim!!!
Bylo úplně nádherně,vše proběhlo v pohodě,ani po cestě mi nebylo blbě,a to jsem z toho měla strach.
Tak se zatim mějte,večer nakouknu.Jestli dřív neusnu,protože jsem po cestě bavila manžela aby neusnul a spala jsem jen 2,5hodiny.Malej prospal celou cestu tak měl naspáno
Papa Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.8.05 11:10

MisoN:
Dej nám určitě vědět, jak dopadly výsledky.
Opravdu se v tom moc nevyznám, tak ti nebudu mást hlavu. :oops: :wink:
Vydrž - věřím, že vše dopadne DOOBŘE :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.8.05 11:15

KELINKO:
VÍTEJ DOMA :P
Jsem moooc ráda, že vše bylo super a že se cítíš skvěle. :P
Večer se nám ozvi - budu se mooc těšit. Zatím papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
31.8.05 11:26

Samozřejmě se ozvu a dám vědět.hned před druhou hodinou. to bych to už měla vědět. pokud se nic špatného zase nepřihodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.8.05 11:31

MisoN:
Jen buď klidná (žádné veliké nervíky, ok :wink: ).

Dnes je sluníčko a to přinese URČITĚ moooc štěstíčka, uvidíš :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
31.8.05 11:58

To jsem si říkala včera když jsem potkala kominíka. teď to moc nefunguje, snažím se na to nemyslet a nenervovat se ale moc mi to nejde. aspoň že se to dozvím ještě dnes. čekat několi kdní bych asi nevydržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
31.8.05 12:46

Varenko - ano bylo by to moje (naše) první. Je mi 27, takže nejvyšší čas… :! :)
Cyklus mám co 32 dnů (cca, přibližně, jak se tělu kdy chce :lol: ), což by vycházelo pozítří. V sobotu si chci testík vyzkoušet i kdyby padaly trakaře!
Vím, že napoprvé by to byl malý zázrak, ale Dr. mi tvrdí, že by u mě neměl být žádný problém - tož uvidíme!
Děkuji za přání dvou dálnic, byl by to nejhezčí dárek, jaký jsem kdy dostala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.8.05 13:21

NOGGIE:
OK, TT určitě vyzkoušej. :P Myslím, že pokud jsi tehu, tak by se už mohly // ukázat :D :wink:
Budu ti na sobotu držet hodně moc palečky :P

• Takže bysme tu měly další KVETNATKA 2006 :?: :twisted: :D :P

Koukám, abysme si s manžílkem pospíšili - když už je nám TAAAk požehnaně :! :twisted: :lol:

MisoN:
Jee, oni ještě chodějí kominíci :?: :idea: :lol:
Myslím na tebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
31.8.05 13:25

Tady u nás v Č. Lípě ano. v té staré zástavbě. chtěla jsem si šáhnout, ale nakonec jsem jen prošla kolem a přála si abych byla zdravě těhu. ješte 20 minut a volám, jsem už hrozně nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
31.8.05 13:26

Květňátka už mají založenou diskusi, tka kdo hlásí // může se přidat. zatím je tam ale docela mrtvo. je nás tam pár. a to já ještě vycházím an přelom dubna a května, ale řadím se ke květnovým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.8.05 13:34

MisoN:
(Č.Lípu znám dobře. :P ) To není jen tak, že jsi ho potkala :wink:
Určitě se to na KVETNATKACH ještě rozproudí,uvidíš.
Jak to tak pozoruju, tak léto bylo hoooodně blahodárné (až na nás lenochy :oops: :! :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
31.8.05 14:32

Je pravda že to byl první kterýho jsem potkala a přinesl mi štěstí. Dr mi těhu potvrdil a říkal že je to v pořádku. na ultrazvuk jdu příští týden.tak se moc těším, protože to už tam bude vidět to malý zvířatko co se mě stihlo už tak natrápit, ale teď to štěstí a ta radost všechno přebíjí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.8.05 14:45

MisoN:
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D :D :D :D :D :D :D
GRATULUJI nejen k té nej nej zprávičce, ale hlavně k mimísku :D :P
JSEM moooooc ráda, že to opravdu nakonec vše dobře dopadlo - sluníčko a kominík udělali své, mám pravdu :?: :P
Takže ještě jednou moc a moc gratuluji.
Příští týden nám dej vědět, jaký byl UTZ, mimísek a jaký termínek tě čeká.
Tak to si na tebe dneska MUSIM přiťuknout (uff :D :wink: ) .

:P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová