Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jejda, Varenko, to vínečko ti moc závidím. Jsem vinný závislák a jsem schopná za dobrý ročník utratit pěkné penízky. Teď se dost krotím, dokud nebudu vědět na čem jsem.
Dobrou noc všem s vítězným pokřikem… :
Varence, Noggie, KezBy a Minnie,
dvě čárky na testu a žádný jiný!
![]()
MINNIE, Varenka:
Krásné ránko !!!
Vcera jsem byla u MUDr. na odberu krve, vysledky se dozvím ve ctvrtek, tak vám dám urcite vedet, jak jsem dopadla. Jelikoz jsem mela zanet, predepsal mi doktor cipky. Pri procitani letaku jsem se trosku zarazila - bylo v nem napsano, ze by se tyto cipky nemely uzivat v prvnich 3 mesicich tehotenstvi… Uvidime. Verim, ze by mi snad nepredepsal neco, co by pripadnemu miminku ublizilo. ![]()
Mimi jsme sice neplánovali, ale kdyby melo prijít, tak se samozrejme budu moc moc moc tesit. Co je pro holku v zivote nadhernejsi, nez mit zdrave detatko s tim, koho ma rada !!! Zivot by byl jinak moc prazdny. ![]()
Mejte se moc nadherne !!!!
Pa pa Vladulinek
KezBy: Zdravím tě. Já jsem sem také nějak zabloudila a zjistila, že jsou tu MOOOOC PRIMA holky
a doufejme jim nevadí, že jsme teprve snažilky
Přeju ti, ať to klapne a určitě dej vědět.
Noggie: Ahoooj, dlouho jses neozvala. Také budu držet palečky a dej nám vědět, hned jak se něco dovíš. Určitě nejsem napjatá jen já ![]()
Varenko: Máš recht. Také se snažím na to neupínat. Jenomže pokaždé, kdy se objeví ta červená mrcha, tak jsem z toho celý den mimo ![]()
Vladulinku: Tobě také držím palečky. Určitě se ozvi, až budeš 100pro vědět
Přeji všem krásný den
Dobre rano holky!!! dekuji za moc pekne privitani!!! takze neco vice o mne, jak jsem psala, snazime se poradne 2. mesic… HA jsem ale vy:,–(ila uz v breznu. Je mi 25 a svatba byla v cervnu:-) min. tyden jsme se vratili ze svatebni cesty…no nebyla by to nadhera privezt si mimco?:-)
jinak me DC…no nevim, nevim, nejsou asi zase tak moc pravidelne…31DC, 31DC, 29DC, 29DC, minuly mesic 34Dc - mela jsem tu anginu a antibitika, tak snad proto, ale jak jsem psala, myslela jsem, ze uz to vyslo, a to zklamani pak bylo velke…ale asi nektere vite o cem mluvim:-) Dnes jsem 31DC, v pondeli me silene bolelo bricho - nebo takovy ty tlaky…vcera jsem myslela asi 3× ze uz MS prisla a stale nic… takze jsem ted takova cekatelka teda spis necekatelka:-)) Jinak priznaky zadne nevim, radeji se nejak nepozoruju. Sakrys , proc to nejde zjistit hned, ze?:-))))
DOBRÉ RÁNÍČKO HOLČINKY
Tak už se nám týden zase láme a stále sluníčko a teplíčko - je to parád paráááádní
![]()
NOGGIE:
Přeji ti krásný sluníčkový den. TOOO mě taaaak těší, že tu nejsem jediný chlastounek…CHACHA
![]()
No, Noggie, já nejsem žádný suprbupr znalec - s vínem to u mě platí asi jako s uměním - nemusím prvávě vědět, že to na co se dívám stvořil sám veliký Da Vinci a řeknu: hrůůůza. Vlastně mám to i s auty. Takže nekoukám na značku, ale když je něco joo dobré - poznám to a ocením (glogloglo…glogloglo..gloria
).
Vzpomínám se jak jsme loni na Santorini šli do nějakého místního krámku a koupili tam víno v plastikové flanděrce. Manžílek po tom šáhnul jako první (ON, takový znalec všeho dobrého
) - no, ale říkala jsem si, že asi ví, o čem to je (žil dost dlouho v Řecku). Otevřeli jsme to večer u našeho domečku, koukali na moooře a ochutnali…nic tak dobrého jsem v životě nepila. Mám pocit, že to nemělo ani název
![]()
STRÁŠNĚ moooc děkuji a děkujeme za přáníčko // . Myslím, že se necháme všechny překvapit - mám pravdu, holkyyy ![]()
Noggie, a co u tebe - ještě stále nic a testuješ? Holka, to jsou nervy
![]()
VLADULINKO:
Dobré ráníčko i tobě
Jééěžíš, tak to budeme do zítřka držet pěsti jak snažilky/tehulky-běsilky
![]()
MOOOC ti přeji, aby to vyšlo.
Máš pravdu - musí to být takové štěstíčko mít miminko a naplnit lásku a vztah, viď
![]()
p.s. Myslím, že s těmi čípky se nemusíš bát. Dnes už tyhle info dávají na každý lék, aby se výrobci chránili. Pochopitelně je vždy nejlepší, když se organismus dokáže vyrovnat s bacily apod. sám, ale buď klidná - uvidíš, že to bude dobré a žádný špatný vliv to mít nebude ![]()
MINNIE:
AHOOJ. MOOC tě zdravím a hlavně: jak by nám mohla vadit přitomnost vás/nás všech předtehulek
![]()
Dalším heslem je: HLAVNĚ ŽE JE LEGRANDA, no néé
![]()
p.s. Tak dnes ráno jsme se s manžílkem-andílkem polepšili
![]()
Držím palečky na všechny tyto vaše dny - sluníčko vás provází a to je suprbupr, mám pravdu
![]()
KezBy:
AHOOJ a krásné ráníčko a celý den i tobě ![]()
NOOO, to vypadá hooodně slibně a vůbec ta poetika - miminečko z honeymoonu, no nemám pravdu
![]()
Cítím, že by.....
STRÁÁŠNĚ strašnulácky držím palečky ![]()
Dej nám určitě co nejdříve vědět, ok ![]()
MYSKO, TEHULKO, MARKETKO, KELINKO
nádherný, náramný sluníčkový den i vám. Myslím na vás.
Holkyyy, zatím papa a já zase během dne JUKNU
![]()
Ahooooj hooolkyyy,
nejdrive vas vsechny zdravim
![]()
VLADULINKU-vitej mezi nama
Drzim pesticky at to dobre dopadne
![]()
KEZBY-taky te vitam snazilko a doufam,ze brzy uz tehulko
![]()
Tak jsem se vratila od Dr. mimisek ma 19.6mm a srdicko tluce
Zatim vse vypada v poradku,mam prijit 19.9.na odbery.Mam strasnou radost
Navic tam byla tak strasne mila sestricka,uz jsme se potkaly kdyz mi zjistili tenkrat v tom 18 tydnu tu vrozenou vadu,moc me podrzela.Chodila za mnou,co jen to slo,drzela me za ruku,opravdu moc sikovna.Myslela jsem si,ze si me nepamutuje,prece jen tolik zenskych…ale hned me poznala.Pripravila mi krasnou prukazku,modrou s miminkem
vyzdobila slunicky pro stesti a rekla,ze jde do toho se mnou a ze by v tom byl cert,abychom to nezvladli.Ze ted do tretice,to proste uz vyjit musi
Zatim mi prukazku pripravuje,a toho 19. po tech odberech ji dostanu.
Dr.mi nabizel neschopenku,jeste jsem si ale rikala,ze to zkusim aspon par dnu vydrzet a pak.Rikal ale kdyby cokoliv,tak at hned prijdu.Manzel byl se mnou,ale zatim jsem ho dovnitr nebrala,az na ten pristi UTZ.Ale je taky,jak slunicko…ma radost.
Holky,jsem moc stastna,doufam,ze to nezakriknu ![]()
Preju vsem krasny slunickovy
den.
MYSKA
Zdravím všechny!! Těhulky i snažílky, ze kterých budou brzo těhulky!! ![]()
Myško,
mám ohromnou radost. Uvidíš, že opravdu do třetice to vyjde a v dubnu bude zdravý mimísek. Jak se říká v mém oblíbeném filmu, až na nás vystrčí ta kukadla!!
![]()
Já jdu na UTZ až příští týden a už se zase nemůžu dočkat. ![]()
Varenko,
vy jste byli na Santorini? My byli před dvěma roky na Krétě a stráááášně bysme se tam chtěli vrátit. Zatím nějak nevychází penízky a vzhledem k mimískovi ještě dlouho nebudou, ale třeba v důchodu…
![]()
Ahojky spisovatelky,
jak to děláte že máte tolik času psát?Já už skoro nestíham ani číst.Ale jen piště,já to nějak zvládnu
Včera jsem tu měla na celý den kámošku se stejně starym klukem jako je náš Lukáš,a to bylo něco.Kluci se pořád takali o hračky,co si vzal jeden,to hned chtěl druhej.Už se moooc těšim,až se takhle budou tahat naše děti ![]()
MYŠKO-to je super,že je miminko je v pořádku.Já jdu na další ultrazvuk až 22.9.Taky se těšim až to naše mřně zase uvidim.A jak se cítíš?Furt naprd?
VARENKO-neříkej mi,že to vaše tuleníčko nebude zakončeno testíkem s pořádnýma //.Musíte se snažit!Když nechce manžel,tak znásilnit! ![]()
Dneska malej spinkal do 10.15,a to šel spát před 9.hodinou.Taky jsem si mohla krásně přispat,ale nad náma vyměňujou plastový okna a od 8 to je bouchání,vrtání,mlácení.S malym to ani nehlo,ale já nemohla spát ![]()
Bože holky,jak já bych si dala kafe!Ale když si ho uvařim,tak mi prostě smrdí a nemam na něj chuť
.Už jsem ho párkrát vylila,tak taď si ho ani nesnažim dělat.
No,mějte se krásněn a užívejte sluníčka
Kelinko- jak jsem psala do 11hod.jsem jak rybicka pak to zacina.Rikala jsem to Dr. a rikal,ze pokud to neprejde at prijdu,ze me posle na 2dny na infuzi.Pockam do konce tydne a pak jestli to neprejde,tak pujdu,nema cenu se trapit.Nemam na nic chut,a pak je mi spatne z hladu,pak z toho,co snim.No je to kolotoc..
MYSKA
MYSKO:
Jéééééééééé…tak to je nádhera - to je klouček, panečku a nebo že by holčička se měla tak k světu
![]()
Krásné míry má ten Myščin mimíseček, co říkáte, holkyy
![]()
MYSKO, mám obrovskou radost ![]()
Rozhodně s tebou souhlasím - jakmile ucítíš jakoukoli větší únavu, hnedka na rizikové ![]()
Tvůj dr. je super, takže určitě ti to sám vřele doporučuje, mám pravdu
![]()
Já v životě nevidela tehu průkazku
= sestřička musí být tedy perfektní. Je to nádhera a nádherný den
![]()
P.S. s těmi nevolnostmi to musí být hrůza…moc si to neumím představit. Držím palečky, ať už se to co nevidět zlepší. ![]()
Pak si dáš pěkně do nosu, že
![]()
TEHULKO:
Tím oblíbeným filmem - neměla jsi náhodou na mysli Libušku Šafránkovou
![]()
Přesně tak, byli jsme nejdříve nějaký čas v Athenách na jižním pobřeží a pak přeletěli na Santorini, kde jsme prožili ráj na zemi.
![]()
Taky bysme moooc chtěli zpět a plánovali to, ale máme hoodně moc práce, bylo stěhováníčko a tak musíme počkat na příští rok
![]()
Ale Řecko miluju
![]()
(A to vínečko a dobrůtky, uhhhh …
)
A nepřemýšleli jste o tom střihnout si nějaký třeba last minutek = podívej, Kelinka se s tím taky nemydlila (
) a málem jsme ji do Chorvatska jely hledat
![]()
A jak se vlastně cítíš ![]()
A co skautečky
Co teď na podzim plánujete ![]()
KELINKO:
CHACHA…no, jooo
…to abych začala trénovat nějaké AIKIDO nebo že by KIKBOX
![]()
HUHU - HEEEEJ HUP RUP …
CHACHA…
S tou kávou musejí být muka - já se snažím hodně omezovat, tak si do ní alespoň liju mléko.
![]()
Přeji ti krásný zbytek dne a určitě na nás zase JUKNI
![]()
Varenko,
ono ani tak nejde o to stihnout to, jako spíš, že na to jednoduše nemáme. Jsme chviličku přestěhovaní, všechny úspory spolkne svatba a do jara musíme našetřit na nové okna. I když bych radši 100× někam vyrazila, nové okna jsou potřeba.
![]()
Ale pojedeme po svatbě na týden na chatičku do Beskyd, takže se těším, až budu dýchat čestvý vzduch, dlouze spát a chodit s mimískem na procházky!!!
![]()
TEHULKO:
jojo, chápu - ty prašulky
![]()
No, ale doma je doma a Beskydy musejí být nádherné.
Bude to určitě prima ![]()
HOLĆINKY, já už to balím a huraáááááááááááááááá domů - dnes přímo rovnou hupky dupky
![]()
KRÁSNÝ VEČER - papa snazulinky i vy, tehulinky. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem dorazila z prace,hruza…
![]()
Dala jsem do galerie DUBNATA 2006 fotecku,sice az na podruhe
ale prece ![]()
Jdu do hajan,preju vam vsem krasne sny.
MYSKA
Ahoj holky, matka příroda se na mě vykašlala a poslala mi právě před chvíli MS. Je mi to moc líto a tajně teď v práci utírám slzičky…
![]()
Už jsem si myslela, že je to tutovka, začaly mě bolet prsa a měla jsem poslední 3 dny ranní nevolnosti. Dneska ráno jsem ale dělala další test a opět byl negativní…
Příští týden jsem objednaná k novému gynekologovi - prý bez problémů zjišťuje na počkání ultrazvukem velikost folikulu a doporučuje nejvhodnější dobu tulení, tak uvidíme.
Všem ostatním přeju jen pozitivní výsledky
![]()
Ahojda. Noggie