Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
**VARENKO OBROVSKAAA GRATULACE!!!Holka nase snaziva!!!!!!!!!!!! **
MYSKO:
DĚKUJUUU
Jsem mooooc a mooooc šťastná. Manžílek právě přijel s výsledkama z laborky - nechali mi to na vrátnici. Tak to slavnostně schovám jako rodinný poklad do truhly se svatebními vzpomínkami.
![]()
Mysko, jak se máš?
Holčinky - MYSKO, TEHULKO a všechny ostatní - musíte mi znovu napsat ty vaše termíny
![]()
Varenko-
mam opravdu velkou radost
Ja jsem dnes zase nejaka nesva,vsechno me stve…nevim,co bych…Ale to bude asi i tim pocasim.Byla jsem dnes s malou sundavat
ru,tak jsme tam stravili cele dopoledne.Vysli jsme kolem obeda,tak nas tatulda vzal na obidek.
Tak jsem koukala na ten tvuj termin,20.5.?Ja mam podle kalkulatoru na netu terminy tri 11.,12.,13.4.
Uvidime,jak ten nas drobek poroste a kdy se mu bude chtit na svet
Pro prukazku si jdu 19.9.,tak jsem zvedava.A jak se citis,mamulko?
MYSKA
MYSKO:
tak to jsem ráda, že už je dcerka v pohodičce a ručka taky
.
Dnes bylo zvláštní počasí - v práci byli všichni znavení (včetně mě
).
Cítím se úplně ale úplně jinak než při minulém kratičkém tehu.
Vůbec nemám zvětšená prsa, nebolí, ani bříško nijak zvlášť nafouklé. ALE: od neděle cítím od odpoledne dost velkou únavu - hodně velkou. Tak jsem na tebe vzpomínala
Ale musím říct, že se cítím naprosto skvěle (fyzicky a samozřejme psychicky) …tak snad to tak zůstane
![]()
Uvidíme Mysko, kdy se nám to nakonec všechno narodí, viď
![]()
Hlavně aby bylo vše v pořádku
- a BUDE.
![]()
VARENKO,
je uplne fuk kdy se narodi,hlavne,at je vse v poradku ![]()
A co darecek?Ani ses nam nepochlubila
Kez by te obesly ty blivne stavy,to neni nic moc.
Krasne si s manzilkem uzijte te naaadherne radostne zpravicky
at se vam zdaji ty nejruzovejsi sny.
![]()
MYSKA
MYSKO:
Dobré ráníčko. Nějak jsem to včera zalomila a ani už nestihla juknout
.
Přeji tobě i všem úplně nejfanfárovější dnešní den.
![]()
Radujeme se stráááášně moooc.
Ale opravdu prosím toho dědulililnku nahoooře, aby vše bylo dobré. Vážně se cítím super - snad líp, než kdykoli předtím - jen stále špiním, dnes je to spíš tmavá krev. Nerada bych jezdila někam a dostávala prášky na udržení, protože to chci nechat na přírodě a osudu
- buď to bude silný potomeček a vydrží vše ve zdravíčku a nebo to má být jinak. ![]()
Ráda bych se tebe i ostatních tehulinek zeptala, pokud jste špinily nebo měly silnější tmavší „krev“ na počátku - kdy to vymizelo? Co si o tom myslíte?
![]()
MYSKO, promiň mi
- ani jsem se nezeptala, jak ty se cítíš = jsi stále doma
![]()
Manžílek mi dnes nabídl, abych zůstala doma, ale myslím, že pojedu normálka do práce a kdykoli pocítím únavu, pojechám dom.
![]()
Mysko, manžílek-andílek mi věnoval překrááásné nárušnice.
![]()
HOLČINKY, přeji vám nádherný den.
MARKETKO:
Jak se máš
Tak mám pocit, že buď se nějaký tuláčí čápík pěkně nad náma zatoulal
a nebo naopak platí: méně tuleníčka - více dětí
(NOO, to asi néééé
)
TEHULKO:
Kde tě máme
Jak se cítíš
Co vaše přípravy na svatbičku
A co skautečky
Myslím moooc na tebe
.
KELINKO:
Dobré ráníčko. Přeji tobě i dětičkám hoooodně pohodičkový den. Co dnes plánujete
Určitě napiš nějaké novinky
![]()
Krasne dobre ranko, Varenko- s tim spinenim,stava se to,muj Dr.tvrdi,ze je to normalni,ale presto mi rekl,kdyby nahodou at hned prijdu,ze udela UTZ.Pro jistotu a hlavne muj klid.U minuleho jsem taky spinila,a pak to dopadlo spatne.Samozrejme te nechci
strasit a taky si nemyslim,ze to spineni bylo pricinou meho zamlkleho tehu
Jen si myslim,ze bys mu mela alespon zavolat,at ses sama klidna.
Krasny darecek od manzilka-andilka
Jak to tak procitam,jde videt,ze jste stastni a moc z celeho srdce vam to preju.V dnesni silene dobe je o lasku nouze
Ja musim rict,ze muj broucek je taky skvely,nekdy ho az obdivuju,co vsechno vydrzi…
Snazim se,ale obcas jsem nesnesitelna sama sobe.Je to moje zlaticko,on to vi
![]()
Jsem zatim jeste doma,mam jit na kontrolu zitra.Musim se dnes jeste objednat na genetiku,tak uvidime.Jinak pro prukazku si jdu v pondeli.je mi stridave,vcera jsem mela chut na pizzu,tak jsem ji upekla a v noci jsem nevedela,ktera bije…bolel me pekne zaludek.Dala jsem tam papriku a citim ji jeste ted
![]()
MYSKA
Varenko - obrovská gratulace, hezky si celé těhotenství užij, ať je Ti fajn!!!! ![]()
Můžu se zeptat, jak dlouho jste se snažili? Jestli nechceš, tak nemusíš odpovídat, ale jsem tetka zvědavá… ![]()
Zdravím i všechny ostatní holky!
Ahoj holky, teda hlavne Varenko, prubezne stale sleduju vasi diskusi. Nejprve me pobavila cast o nakupu tehotenskych testu. Nakukuju a nakukuju a konecne jsem se dockala. Tak teda take gratuluju. Krasna zprava. At Vam to dobre dopadne.
Ahoj Varenko,
stráááááááááááášněěěěěěěěě mooooooooooooooooc ti gratulujuuuuuuuuuuuu
![]()
Taky jsem tady párkrát zavítala, teď jsem se vrátila z (možná i plodné???) svatební cesty, a než jsem pročetla ty vaše nové příspěvky, ale že jich za těch 14 dní bylo
tak jsem zde, zase, vaše stará známá tetka snažilka Daria. Doufám, že jste na mě ještě nezapoměly.
Varenko, tobě jsem moc fandila, už jenom proto, že máš stejnou zálibu ve vínečku jako já
Teď jsem ale ve fázi, kdy čekám, zda ne/dorazí MS, a piju pouze burčák, už jsem se na něho těšila i na dovolené v CHorvatsku
jinak by se mi snad ani nechtělo zpátky domů
Bylo moc fajn, počasí nám vyšlo, byli jsme 9 dní v Chorvatsku na ostrově Krk. A tulili jsme se každý den
![]()
Jsem ráda, že se tato diskuze rozrůstá takovým tempem, držím palce všem novým těhulkám, ať se mimískové vyvíjí a rostou
![]()
Daria
Dario,
vitej z dovci
Tak doufam,ze jste si privezli cerneho pasazera ![]()
Ty mi delas chute,burcak…mnam.Taky bych si dala…Me ted smrdi i uzavrena lahev v lednicce
![]()
MYSKA
HOLČINKY, dejte mi minutku a ozvu se - musím zadat nějaké úkoly a hned se k vám vrátím…
![]()
Já jsem tak šťastná holčinky. ![]()
Jste skvělé a já to vše prožívám o to víc, že jste tady a že je tu tak PRIIIMA a že všechno je tak PRRRIIIIMA.
Vaše bláznivá tehulka Varenka
P.S:MYSKO, hneeeed ti napíšu
![]()
Zdravím vás tady všechny ![]()
občas sem nakouknu, jsem z Dubňátek a některé holčiny od nás tady vídám ![]()
Varenko, moc Ti gratuluju!!!!! Hlavně buď na sebe opatrná, píšu právě kvůli tomu špinění. Taky jsem na začátku měla problémy se špiněním, raději jsem šla k doktorce, chtěla mě nechat doma, já to oddalovala a pořád špinila, nakonec jsem zůstala na neschopence, brala jsem Utrogestan. Jsem doma už skoro měsíc a hodně mi pomohl klid,takže to určitě nepodceňuj a zajdi k doktorovi, aspoň budeš klidnější.
Tak držím palečky a užívej si tu krásnou radost
![]()
Janina